Dungeons & Dragons Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zeraa
toughness fontos harcosként javaslom a kensai fightert de csak max stage2 ig.jo lesz az

Zeraa
ap nem ingyenes? csak reseteled az enchantokat én csináltam jopárszor és azon kivül hogy 3 naponta csinálhatod zsédbe nem kerül

- köszönöm a tanácsot ... de nem akarok többet olvasni mint amennyit játszok 😊 Heti 1-2 óra játékot tervezek, addigra bõven elfelejtem amit olvasok róla

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Cs. Ez a két oldal hasznodra lesz:
http://compendium.ddo.com/wiki/Class:Fighter
http://compendium.ddo.com/wiki/Race😄warf
Sztem haste, toughness, dwarven axe damage, amit fel kell venned legelõször. Meg nézegesd a ddowikit-t is. Rengeteg hasznos infó van ott. Csõ!

- agilityt látok meg hastet, armort (ebbõl van dwarf is) és criticalt. De van repair meg toughness is (ilyen jump meg swim szerintem poénnak jó)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Segíteni nem tudok, mert nem volt még se fighterem se törpém. Próbálgasd. aZ akció pontokat lehet törölni 3 naponta némi pénz (nemsok) ellenében, sokat nem veszthetsz. Ha van strenght akkor azt mindenképp vegyed😊
- indítottam egy törpe fighter soldiert, ha valaki leírná mire célszerû elköltenem az 'akciópontokat' (már van 4 pontom) azt elõre is köszönöm 😊
- nekem nincs igazi DnD múltam, Baldur's Gate volt amivel játszottam is de ha olyan sok múlik a pontok elköltésén akkor azt inkább rábíznám valaki nálam hozzáértõbbre

wardogzombie
én a guild wars2-t várom ez má uncsy<#hehe>

😉 Hajrá!
Zeraa
jóvan apa te se vagy különb haha xD

wardogzombie
jó tanítvány<#hehe>

Kocka-lány. ritka fajta😄
wardogzombie
bizony

Zeraa
bizony én pl sarlonan durva nagy kocka vok csaj létemre xD haha

Fpocok
Játsza még valaki egyáltalán?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Hehe... vicces vagy!
Pont tegnap próbáltam ki és tetszett. Ma pont ugyanezt akartam itt megkérdezni! <#wave>

Parasite Eve 2, best game EVER!

rezes
Sziasztok.Jelenleg van valahol magyar csoportosulas a jatekban?Probaltam keresni magyar guildeket a lent emlitett 2 szerveren de nem nagyon lattam ismeros neveket..

Fonok.Ki az a corporation?

Tényleg nincs mit😊
Palinko
köszi szépen a tanácsokat!
Van néhány fegyver amit nem lehet eladni, ilyenek pl a kezdõ fegyverek. HA nem tévedek, és olyat látsz a fegyver adatainál hogy Bound, akkor azt csak boltosnál tudod eladni, máshol nem. A kezdõvárosban a kapu felé menet jobb oldalt lesz olyan, hogy General vendor. Õ egy NPC, nála vehetsz pl potit is, de talán jobban jársz, ha a fõtér bal oldalán álló Hireling vendornál veszel pap hirelinget. Ha így teszel, akkor a dungeonokban és a városon kívül megidézhetsz egy pap kasztú NPC-t aki veled harcol és gyógyít.
Palinko
Hello, ha keres klán kezdõket itt vagyok 😊 Cannith server, Palinko név, barbár human. Mondjuk annyira kezdõ vagyon még azt sem találtam meg hol lehet gyógyító potikat venni, meg arra sem sikerült rájönni miért nem bírok eladni egyes fegyókat 😄 ha ebben is akad segítség hálás lennék...
Zeraa
aham😊

Laza
Új logot kaptatok 😊
Játszik vele valaki? 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Alapvetõen 3 dolog kell az acc. feltöltéséhez. A b.kártyán lévõ 24 száma, az érvényességi dátum és a cv kód. Ha ezek meg vannak fel lehet tölteni. A többi teljesen lényegtelen

Volt e már valakinek gondja a Turbiné-hoz történõ pénzbefizetéssel. 30005-ös hiba kód. A számlázási cím nem egyezik (valójában nem is tudja egyeztetni, mivel magyar bank nem ad ki ilyen infót)

Ha valaki összefutott ezzel, és tud megoldást, kérem jelezze.

Ha még aktuális, akkor vagyunk Sarlonan is.
Keresd Azbesztet vagy Kaoszt...

Ha beléptél a játékba a chat ablakba írd be

/tell Azbeszt <és az üzeneted>

Ha fent vagyok megkapom egybõl, ha nem akkor hibaüzenetet kapsz. Akkor próbálkozz Kaosszal.
Miben kellett volna a segítség?
Megvan az .exe. Elindítod és kész. Kiválasztod, hogy az alacsony vagy a nagy felbontású változat kell neked és kész. Az elsõ kisméretû .exe mindent letölt és egyben telepít is.
Ehhez nem kell tudás vagy segítség. Még nekem is ment.<#eplus2>
köszi a gyors választ 😊
ámbár ez a 25$ elgondolkodtató, mégha £-ba átszámolva csak egy 20-as is...
Igen lehet. Turbine-éknál pénzért minden lehetséges. Még törölt karaktert is visszakapsz ha fizetsz érte. DDO support-nál mindent megtalálsz, de itt van a link http://support.turbine.com/ics/support/default.asp?deptID=24001 . Legalul van a link ha igénybe karod venni. Emlékeim szerint, 25$/karakter szerverrõl szerverre való átrakatás.
Hali, én nem olvastam végig a fórumot, eléggé hosszan megy a téma. a kérdésem rövid: lehet-e (s ha igen, hogyan) átvinni egyik világból a másikba karaktert?
Állítólag a cannithon van 1 nagy magyar guild. Thelanis-on 2 magyar guild-rõl tudok. Az 1ik kezdõkbõl áll. A másik régi tapasztalt játékosokból áll. Thelanis-on van szinte az összes európai beta player (és a legjobb játékosok).
datango
melyik szerveren van a legtöbb magyar játékos? vagy csak úgy kérdezném hogy ti melyiken vagytok hol érdemes elkezdenem? és melyik kaszt?😄

huhh? exe-t nem iso-ban keresni hanem mellette? :-P
Jajam, Cannith

A fenti boldrei szerver nincs a listába, magyarok ha jól olvasom a Cannith-on vannak, ugye?..

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

Hát lol, teljesen véletlenül néztem fel. Kedves Tomy! Ha megnézed az elõtted való hozzászólást teljesen világossá válik számodra, hogy eszméletlenül pörög a fórum 2010.12.09.-én volt az utolsó comment.
Esetleg ha napokig nem kapsz visszajelzést akkor van okod hõbörögni de csupán pár óra telt el és te már hozod a tipikus magyar paraszt szokást...! Ha most megsértõdtél megérdemled!!!
wardogzombie
Ne haragudj hogy én balga kidobtam a telepitõjét miután feltelepitettem és nem gondoltam arra hogy a magadfajta kis billgécek majd nem fognak tudni letölteni normálisan egy kib.....ott fájlt egy hivatalos oldalról.Bocsánatodért esedezem.<#rinya>

Megszereztem végre exe-t😊de,hogy közületek senki nem volt képes segíteni pff gratulálok a tipikus tulok magyarságnak!😄

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Feltöltené valaki akkor vagy elküldi nekem?kb 400 kb de nem tudom letölteni

Hivatalos oldalról töltöttem le

ollie
Na ne. Letöltötted torrentrõl, amikor már ingyenes a játék?

Helló.Szükségem lenne az install exe-re(dndsetup) az iso megvan mind a mappában amit letöltöttem csak az exe nincs

wardogzombie
Csak amcsi east és west nemtudom mikor jön ki europában de fellõhetnének már egy szervert addig meg toljuk proxy-n keresztül.Én magam részéröl meghagyom a ddo-t is a gépen ha már pénzem áll benne olykor jó visszatérni.

Soldier666
A vidictusnak van mar europai szervere? 😊
Addig akartam ezzel jatszani amig meg nem jelenik itt is, utana a Vindictus jott volna😄

wardogzombie
Ha nem tetszik probáld ki a vindictust

wardogzombie
Sarlonán is van egy

Cannith-on van egy nagy magyar guild.

Soldier666
hath en megkertem egy baratot hogy reggeljen nekem, neki sem sikerult, letoltottem a google bongeszojet azzal sem... vegul a telefonomrol sikerult csinalni egyet csak miutan kiprobaltam kicsit elszomoritott... az elso benyomas nem volt tul rozsas, de nem adom meg fel😛

jah ugyamugy melyik szerveren vagytok ugy nagyatlagban?

😊 mármint nem én nem szeretem hanem a DDO, kicsit elírtam bocsesz....
Lehet hogy az Ip-det nem szeretem ddos forumokon írtak ilyen problémákról, vagy megpróbálod egy másik gépen, elrejted az IP-d, vagy írsz az account managementnek a ddonál...

Sok szerencsét!