3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
#1916 tuti azért...alapból alkotott érdekeseket..nem1szer az ellen a falban volt és a mágikus tárgyak tulajdonságait sem írta ki patch nélkül... -
#1915 Nem nagyon talalkozok vele, lehet, mert feltettem a 3.0 patchet meg valami rajongo kieget ? :P -
#1914 Meg hogy annyi bug volt benne hogy csak na -
#1913 nekem az nem teccett, hogy az eleje tök jó rpg-s volt, a vége meg teljesen agyatlan hent lett.. -
Chris #1912 Ez rettentő jó volt, csak kár, hogy elzárták a fejlesztők pénzcsapját és nem tudták befejezni... Legjobb d&d megvalósítás volt szvsz.
-
#1911 én nem jáccom vele (no money..)
TOEE-t kijáccottam...grafra szép, de a BG jobban bejött :)
-
#1910 Shiwo te meg jatszol vele ?
OFF.
Ha nem, akkor ajanlhatok neked egy regi D&D 3.5 es korokre osztott PCs jatekot, addig amig nem lesz valami valtozas DDO ugyben.
Ez pedig a Temple of Elemental Evil.
Most vettem ismet elo es meglepodtem azon, hogy nagyon jo jatek az emlekeim ellenere. :P
Inkabb azoknak valo akik a P&P-t jatszottak, mert inkabb taktikazas, aprolekossag jellemzi inkabb az NWN-el szemben ami inkabb akciodusabb es nem ennyire aprolekos.
-
#1909 még nem, amikor egyszer rákerestem az említett nevekre, akkor nem találtam senkit, azóta nem próbáltam.
amúgy most nézem, hogy minden szerver offline :( remélem valamit fejlesztenek a fiúk ^^ -
#1908 tenyleg teged bevett mar valaki a guildba? -
#1907 hát igen, van még mit fejleszteni. legalább a grafikát optimalizálhatnák első körben, mert annyira nincs sz@r gépem, de városban igencsak beszaggat néhol. meg van néhány apróság, amiken szintén remélem, hogy változtatnak, főként ilyesmikre gondolok, hogy ha valaki LFG módban van, akkor rámutatva/rányomva egyből megjelenjen, hogy milyen küldetéshez keres partit, vagy hogy például az inventoryban a tárgyakra mutatva egyből megjelenjenek a tulajdonságai, ne kelljen lent nyomkodni minden alkalommal a nagyítóra...
na mindegy, bizakodom, mert amúgy tényleg nagyon hangulatos. -
GodBadka #1906 Hat mivel az epic szinteket is tervezik a jovoben ezert szerintem lesz. Bar ugy erzem koncepcionalis valtoztatasok is szuksegesek lesznek ez esetben a jatekban.
Amugy majd meglassuk.
Meg eleg sok minden hianyzik a jatekbol (gondolom a kiado miatt), amik eleg jelentos valtoztatasokat eredmenyezhetnek majd. -
#1905 lehet, hogy nem lesz lvl 20-ig fejlődés -
#1904 ezt a kerdest mar en is felvetettem:) es meg most sem tudom ra a valaszt, de sztem a fejlesztok sem:)
-
#1903 level 6-on démonokat öldösni és +5 -ös fegyverrel rohangálni nem semmi..bár ha vmi al-al démonocska az még elmegy..a +5 -öst meg lvl 16 alatt nem kéne osztogatni :(
ha majd lvl 20-ig lehet fejlődni, mit ad ? +10 -est ? -
#1902 hat ebben a jatekban nemigen lesz olyan h egyedul elmesz valahova aztan farmolgatsz.
csak a jatek elejen talalhato kuldikben lehet erdemlegesen solozni, de az se eri meg, mert lassabban haladsz, meg unalmasabb is, meg ez egy csapatjatek keremszepen:)
komolyabb kuldikhez, ahol mar tenyleg jo cumokat lehet talalni, igencsak jo csapat kell, eleg egy lamer a csapatba es maris szivacs. multkoraban csinaltunk egy jo kuldit, valami arena nemtom milyen nevu helyen hirtelen, de ott beholderek jottek a vegen, meg szep demonok, igaz egy +5 fegyver a reward, de meg is kellett erte szenvedni, majdnem behaltunk, pedig lvl 9 pap is volt velunk(slay living rulez), en meg mint legalacsonyabb szintu tag, lvl 6 torpekent hoskodtem:) -
Des #1901 ne farmoljatok má, legalább ebben ne, könyörgöm:)
hev ö gud tájm! -
#1900 Nincs túl nagy élet itt skacok! Lássuk már az élménybeszámolókat, a droppokat, a kvesztek pontos leírását, farmolós buildek-et.... akármit! Ennyire nem lehet uncsi... -
cipo666 #1899 Köszi és bocsi :) -
GodBadka #1898 13 euro vagy 15 dollár. Kb 3200-3300 forint. De ez is lelett már írva vagy 3-szor és nem is olyan régen. Tessék visszaolvasni kicsit. -
cipo666 #1897 Hi! Megtudjátok mondani mennyibe fog kerülni havonta? -
Csatti #1896 Hmm, akkor az enyémet a posta már lenyúlta. Múlt hét szerdán adták postára... -
#1895 #1869 -
#1894 no akkor hogyan is tudok csatlakozni (a guildbe)? -
Arwenke #1893 Az ismerkedes miert zarja ki hogy guildtag lehes? Ha kerdesed van lehet meg segiteni is tudnak.:) Nekem amugy mind1, csak nem ertem a dolgot.:) -
#1892 7-14 napos próbaverziórúl nincs hir? -
#1891 köszi az invitálást, egyelőre még ismerkedem a rendszerrel, de pár nap múlva visszatérünk a kérdésre :) -
GodBadka #1890 nana. Vagyunk ott 5-en is legalább :) -
#1889 Meg befersz a guildba te is:) eddig 4en vagyunk, es van jopar elorejelzes emberkektol h jonnek majd valamikor gamelni, sokan 24-e utan ugyebar.
A guildban levo emberkeken kivul nem lattam meg semmi magyar-gyanus nevu jatekost, szoval nem sokan lehetnek -
#1888 :)))))))))))))))))))))
jelenteném, hogy 2 nap alatt kipostázták
át kell szerveznem a hétvégémet :)) -
#1887 Igen, en is sztem leghamarabb akkor veszem meg (marcius:) ).
Teny, hogy sokan vagy lustak vagyunk kulfoldrol megrendelni, vagy nem annyira sietos a dolog. (Nekem most peldaul mas MMORPG-ben ketyeg egy honapom, egyszerre ugysem fizetnek ketto, csak felvaltva). -
GodBadka #1886 Túl sok változás nincs. Csúcsidőben elég sokan vannak. MAgyarok nem annyira sokan, köszönhető többek között az terjesztésnek is gondolom (ugye Mo-on február 24-én lesz kapható csak) -
#1885 A magyar játékosok teljesen áthellyezték fizikai valójukat az új világba, és nem tudnak postot küldeni egy dándzsön mélyéről, ezért nem hallunk felőlük.... -
#1884 En a betaval nem jatszottam sokat, de azert megkerdezem:
Van-e valamilyen valtozas a betahoz kepest? Akar tartalmilag, akar optimalizaltsag szempontjabol?
Sok jatekos van-e? -
GodBadka #1883 A játék jó. :) -
#1882 Valszeg, ezexerint, nem sokat valtozott a betahoz kepest?
Es akkor meg mindenki kiirt magabol mindent. -
#1881 senki nem ír valmi véleményt a játékról, akinek már megvan? -
#1880 thx -
GodBadka #1879 Igen. 30 nap ingyenes, ha megvetted a játékot. -
#1878 ahm, még egy lényeges kérdés: ugye itt is ingyenes az első 30 nap? -
#1877 Koszonom, mindkettotoknek a valaszt!