3757
  • Shiwo
    tuti azért...alapból alkotott érdekeseket..nem1szer az ellen a falban volt és a mágikus tárgyak tulajdonságait sem írta ki patch nélkül...
  • [Jakuza]
    Nem nagyon talalkozok vele, lehet, mert feltettem a 3.0 patchet meg valami rajongo kieget ? :P
  • rezes
    Meg hogy annyi bug volt benne hogy csak na
  • Shiwo
    nekem az nem teccett, hogy az eleje tök jó rpg-s volt, a vége meg teljesen agyatlan hent lett..
  • Chris
    Ez rettentő jó volt, csak kár, hogy elzárták a fejlesztők pénzcsapját és nem tudták befejezni... Legjobb d&d megvalósítás volt szvsz.
  • Shiwo
    én nem jáccom vele (no money..)

TOEE-t kijáccottam...grafra szép, de a BG jobban bejött :)
  • [Jakuza]
    Shiwo te meg jatszol vele ?

OFF.

Ha nem, akkor ajanlhatok neked egy regi D&D 3.5 es korokre osztott PCs jatekot, addig amig nem lesz valami valtozas DDO ugyben.
    Ez pedig a Temple of Elemental Evil.
    Most vettem ismet elo es meglepodtem azon, hogy nagyon jo jatek az emlekeim ellenere. :P
    Inkabb azoknak valo akik a P&P-t jatszottak, mert inkabb taktikazas, aprolekossag jellemzi inkabb az NWN-el szemben ami inkabb akciodusabb es nem ennyire aprolekos.

• musha
    még nem, amikor egyszer rákerestem az említett nevekre, akkor nem találtam senkit, azóta nem próbáltam.

amúgy most nézem, hogy minden szerver offline :( remélem valamit fejlesztenek a fiúk ^^
  • Acidlich
    tenyleg teged bevett mar valaki a guildba?
  • musha
    hát igen, van még mit fejleszteni. legalább a grafikát optimalizálhatnák első körben, mert annyira nincs sz@r gépem, de városban igencsak beszaggat néhol. meg van néhány apróság, amiken szintén remélem, hogy változtatnak, főként ilyesmikre gondolok, hogy ha valaki LFG módban van, akkor rámutatva/rányomva egyből megjelenjen, hogy milyen küldetéshez keres partit, vagy hogy például az inventoryban a tárgyakra mutatva egyből megjelenjenek a tulajdonságai, ne kelljen lent nyomkodni minden alkalommal a nagyítóra...
    na mindegy, bizakodom, mert amúgy tényleg nagyon hangulatos.
  • GodBadka
    Hat mivel az epic szinteket is tervezik a jovoben ezert szerintem lesz. Bar ugy erzem koncepcionalis valtoztatasok is szuksegesek lesznek ez esetben a jatekban.
    Amugy majd meglassuk.

Meg eleg sok minden hianyzik a jatekbol (gondolom a kiado miatt), amik eleg jelentos valtoztatasokat eredmenyezhetnek majd.
  • musha
    lehet, hogy nem lesz lvl 20-ig fejlődés
  • Acidlich
    ezt a kerdest mar en is felvetettem:) es meg most sem tudom ra a valaszt, de sztem a fejlesztok sem:)
  • Shiwo
    level 6-on démonokat öldösni és +5 -ös fegyverrel rohangálni nem semmi..bár ha vmi al-al démonocska az még elmegy..a +5 -öst meg lvl 16 alatt nem kéne osztogatni :(

ha majd lvl 20-ig lehet fejlődni, mit ad ? +10 -est ?
  • Acidlich
    hat ebben a jatekban nemigen lesz olyan h egyedul elmesz valahova aztan farmolgatsz.
    csak a jatek elejen talalhato kuldikben lehet erdemlegesen solozni, de az se eri meg, mert lassabban haladsz, meg unalmasabb is, meg ez egy csapatjatek keremszepen:)
    komolyabb kuldikhez, ahol mar tenyleg jo cumokat lehet talalni, igencsak jo csapat kell, eleg egy lamer a csapatba es maris szivacs. multkoraban csinaltunk egy jo kuldit, valami arena nemtom milyen nevu helyen hirtelen, de ott beholderek jottek a vegen, meg szep demonok, igaz egy +5 fegyver a reward, de meg is kellett erte szenvedni, majdnem behaltunk, pedig lvl 9 pap is volt velunk(slay living rulez), en meg mint legalacsonyabb szintu tag, lvl 6 torpekent hoskodtem:)
  • Des
    ne farmoljatok má, legalább ebben ne, könyörgöm:)
    hev ö gud tájm!
  • azirafael
    Nincs túl nagy élet itt skacok! Lássuk már az élménybeszámolókat, a droppokat, a kvesztek pontos leírását, farmolós buildek-et.... akármit! Ennyire nem lehet uncsi...
  • cipo666
    Köszi és bocsi :)
  • GodBadka
    13 euro vagy 15 dollár. Kb 3200-3300 forint. De ez is lelett már írva vagy 3-szor és nem is olyan régen. Tessék visszaolvasni kicsit.
  • cipo666
    Hi! Megtudjátok mondani mennyibe fog kerülni havonta?
  • Csatti
    Hmm, akkor az enyémet a posta már lenyúlta. Múlt hét szerdán adták postára...
  • Acidlich
  • musha
    no akkor hogyan is tudok csatlakozni (a guildbe)?
  • Arwenke
    Az ismerkedes miert zarja ki hogy guildtag lehes? Ha kerdesed van lehet meg segiteni is tudnak.:) Nekem amugy mind1, csak nem ertem a dolgot.:)
  • Bakutyin
    7-14 napos próbaverziórúl nincs hir?
  • musha
    köszi az invitálást, egyelőre még ismerkedem a rendszerrel, de pár nap múlva visszatérünk a kérdésre :)
  • GodBadka
    nana. Vagyunk ott 5-en is legalább :)
  • Acidlich
    Meg befersz a guildba te is:) eddig 4en vagyunk, es van jopar elorejelzes emberkektol h jonnek majd valamikor gamelni, sokan 24-e utan ugyebar.
    A guildban levo emberkeken kivul nem lattam meg semmi magyar-gyanus nevu jatekost, szoval nem sokan lehetnek
  • musha
    :)))))))))))))))))))))
    jelenteném, hogy 2 nap alatt kipostázták

át kell szerveznem a hétvégémet :))
  • Mayday
    Igen, en is sztem leghamarabb akkor veszem meg (marcius:) ).
    Teny, hogy sokan vagy lustak vagyunk kulfoldrol megrendelni, vagy nem annyira sietos a dolog. (Nekem most peldaul mas MMORPG-ben ketyeg egy honapom, egyszerre ugysem fizetnek ketto, csak felvaltva).
  • GodBadka
    Túl sok változás nincs. Csúcsidőben elég sokan vannak. MAgyarok nem annyira sokan, köszönhető többek között az terjesztésnek is gondolom (ugye Mo-on február 24-én lesz kapható csak)
  • azirafael
    A magyar játékosok teljesen áthellyezték fizikai valójukat az új világba, és nem tudnak postot küldeni egy dándzsön mélyéről, ezért nem hallunk felőlük....
  • Mayday
    En a betaval nem jatszottam sokat, de azert megkerdezem:
    Van-e valamilyen valtozas a betahoz kepest? Akar tartalmilag, akar optimalizaltsag szempontjabol?
    Sok jatekos van-e?
  • GodBadka
    A játék jó. :)
  • Mayday
    Valszeg, ezexerint, nem sokat valtozott a betahoz kepest?
    Es akkor meg mindenki kiirt magabol mindent.
  • musha
    senki nem ír valmi véleményt a játékról, akinek már megvan?
  • musha
    thx
  • GodBadka
    Igen. 30 nap ingyenes, ha megvetted a játékot.
  • musha
    ahm, még egy lényeges kérdés: ugye itt is ingyenes az első 30 nap?
  • Mayday
    Koszonom, mindkettotoknek a valaszt!