Dungeons & Dragons Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ühüm. Valószínûleg megyek. Megcsináltam a lopakodós küldit reggel. Kicsit gáz volt, hogy állandóan kidobott a lopakodásból, ha kinyitottam egy ajtót, vagy kapcsolót átkapcsoltam. Vagy kétszer lett is nagy futás belõle lopakodás helyett 😊
Acidlich
Este remelem jossz jaccani😊

Acidlich
En ugy tudom egy update arra hivatott h kijavitsa a hibakat, nem pedig meg tobbet tegyen bele, asszem most negativ rekord szuletett, hihetetlen h volt pofajuk ezt csinalni, inkabb hozza se nyultak volna a jatekhoz mar akkor jobban jartunk volna. Ha ez a jelenlegi legfejletteb verziojuk a jatekbol, akkor nagy szarban vannak, ekkora bughalmazra meg a hulyek se fognak elofizetni. Raadasul akkora alapdolgok mint a chatpanel, amit ugy mar mindenki szidott, meg most se jo, gyakorlatilag a nullahoz kozelire redukalja a kommunikacio szintjet a partyban...es meg egy csomo minden rossz vagy rosszabb lett, de ezt mar leirtak masok elottem, talan azt emelnem meg ki, mikor is a hullabol ki lehetne szedni egy collector itemet: update elott csak neha fordult elo h nem lehetett kiszedni, most mar soha..ez aztan a fejlodes<#falbav>
ja es amit meg nagyon hianyolok, ami mar a baldurs gateben!! is benne volt, az a bag of holding vagy tekercstarto, egyszeruen nem lehet ferni az inventoriban, hacsak ki nem dobalom a sok collector itemet(mer ugye amibol 3 vagy 2 kene h adjon valamit azokbol 2 vagy 1 van csak), de akkor meg azoknak mi ertelme?

Shiwo
nah, most jó..csak kiköllött lõnöm updateig a tûzfalat o_O

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
Update óta még nem léptem fel...most WTF van ?

Update Error
A problem was encountered while attempting to update the game.
The service may be down for maintenance. Please try again later.
If you continue to experience problems, please check the support web site.

Shiwo
tiltsam le én is ? 😛

Friczy
Bolderei-n nincs chat server, csak a say és a tell megy. Eddig letiltottam a windows virtuális memóját és lag nélkül ment, na javítás után úgy is lagos. Mér akar ez állandóan a swappba írni ha van szabad memó bõven?

keep walking... www.artum-inferniti.net

Nem tudom nekem tegnap is ma is chat halott volt. Csak a privi üzenetek mentek. És nem csak nekem. Lehete hogy attól is függ melyik szerveren vagy. Ezt a Boldreinen tapasztaltam. A másik kettõn nem néztem meg.
[Jakuza]
Amugy ugy tunik valami adatbazis hiba lehet azon szerveren azert nem lep be.
A masik karakter a Boldrei-n mukodik.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

MrStokes
😉 Tenyleg, ezeket el is felejtettem, ujra elo kell szednem a konyvet! 😄D Hogy en hogyan imadtam azt a ket "kisembert" <3

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

[Jakuza]
Eddig mukodott, de a patch utan nem probaltuk.
Chatserver nekem tokeletes volt tegnap.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hát Én csak hibákat látok javulást nem vettem észre 😊 Chatserver behalt, a hullákat nem lehet lootolni viszont a Tab szépen kijelöli õket célpontnak. De jó. Meg "kicsit" nehezítettek a lopakodáson. Ha kinyitsz egy ajtót, vagy átkapcsolsz egy kapcsolót, azonnal kivesz a lopakodó módból. Meg is szívtam vele. A fél dungeon rámszabadult, amikor kinyitottam egy ajtót.

Ennél azért jobban sikerülhetett volna a 400 hiba javítása 😊

A játékban levõ voice kommunikációt használta már valaki? Mûködik egyáltalán?
[Jakuza]
Nalam ugyanez a helyzet.
Tegnap ejjel, nem toltott be egy palyat, s miutan meguntam a varakozast az eppen futo taskot lelottem.
Na azota nem tudok belepni, elindul a toltokepernyo, majd alul megall a "cleaning up old connection" feliratnal.
Amugy valoban lett egy csomo uj hiba.
Ilyen pl, hogy a meselo sarga szovege nem hallhato a dungeonokban.
Viszont azt megfigyeltem, hogy a palyak betoltese is sokkal gyorsabb lett.Na persze ha betolti egyaltalan. <#hehe>

ize 12ember

May the force serve you well!

Na ma kirprobaltuk a raidet, max 10 ember, milli tuzelemental, fire giant, fire menfith, a boss meg szep nagydarab vagy 2-3 orias meretu, par Ice flasheater mellet, eleg szep gyiorsan ut meg nagyot is, nem tul jo melle alni.

May the force serve you well!

elvileg elment privibe, és nm 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

PiR8
Akkor kérnék szépen... magánba 😉 és köszönöm!

ha kell egy jelszó adok, én már nem nyomom

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

PiR8
Asszem, hogy nekem már a zárás elõtt nem fog megjönni a jelszavam. Hát evvan.. várok a megjelenésig - amugyis berendeltem a játékot 😉

Shiwo
most tesztelik az új hibákat..rájöttek, hogy a régiek tökéletesen mûködnek...

Acidlich
hat igen, az eltunt hibak mellett legalabb ugyanannyi ujabb meg is jelent, nagy grat erte a keszitoknek<#levele>

rezes
Na kifagytam es nem tudok visszamenni.
kiraly az uj update

Fonok.Ki az a corporation?

Acidlich
Sisak helyett meg akar egy kondert is viselhetsz😊Zöld szakall kotelezo!!😊

Shiwo
ehhez képest az 1,2-es athlonomon, 256 mega rammal és gef2-vel is Lmegy 😊

Friczy
a varázsszó az 'or better'

Friczy
Lol, most találtam:

Recommended System Requirements:
---
Processor: Intel Pentium 4 3.0 GHz or compatible (must support SSE)
Video: Geforce FX or Radeon 9800 or better with 128MB
RAM: 1 GB or more
Disk Space: 3GB, 5GB for High Resoultion
DirectX: DX9c+

többi kaszt csak kiegekbe jön majd nem? 😊

MrStokes
Viszont kivalloan fog banni a bunkoval (club)! <#finom><#idiota>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Amugy kesobb, ha mar benne lesz a druida, torpe druidat fogok inditani Pikel(Pikkel?) neven 😄 Es nem lesz egy tul beszedes! 😄D

MrStokes
Pedig de ;D

MrStokes
😄D Nem leptem le, eloszor a Lyrandar-on kezdtem Pahrun Mizzrim neven karit, majd kesobb, mikor epp Boldrei StressTest-je volt, es nem volt elerheto a Lyrandar, akkor kezdtem 1 masik karit, immaron a Boldrei szerveren.

Vagy az a Pharaun más volt 😄
Leléptél a Boldrei-rõl. Szép mondhatom 😊
Shiwo
majd késöbb letesztelem én is 😊

[Jakuza]
Igen.
Egyertelmuen stabilabb lett a kliens.
Most mar nem tunik el a semmibe a kliens nehany masodperc utan, mikor taskot valt az ember.
A Logout meg frenetikusan gyors lett.
Valoszinuleg a memoria gondokkal lehettek osszefuggesben.

[Jakuza]
Na mi van senki nem jon most menjek a Boldrei szerverre ? 😛

[Jakuza]
Viszont ugy tunik stabilabb lett a kliens, valamint mintha a memoria frissitesi nyugje se lenne mar, ugyanis eddig ha a klienst bezartam utana is holt lassu volt a gepem, most meg mar nem lassul be tole.

[Jakuza]
Viszont ugy tunik eltunt a friend listam.

Acidlich
upsz most latom h mar megy az is😊

Acidlich
A boldrei meg nem megy, ahh...

[Jakuza]
Ahahahaha.
Mukodik a guild csat.
Latom mit irok bele.

[Jakuza]
Tevedtem, mert mar mennek a szerverek. 😛

Shiwo
csak nem arró a csapatró beszéltek, amibe van Danifae, Halisstra, Jeggred és Quenthel is ? nem..én se ismerem..<#awink>

MrStokes
Nem, a Lyrandaron es nem eliras, tenyleg Pharun, mert mar a Pharaun foglalt votl 😛 De latom szamodra sem ismeretlen a Pokkiranyno haboruja sorozat 😄

Acidlich
A Pharaun nevu karid nem a boldrei serveren van veletlenul?😊

[Jakuza]
Tobbszor kell probalkozni.
Amugy egyenlore hiaba a frissites amugy se megy egyik szerver sem.

MrStokes
joesetben 😄

Shiwo
mondjuk van ahol adtak +1 nap prémiumot, miko update után 3szor volt szerver-reset, me Lb@sztak vmit...

Acidlich
Hopp nem szoltam mar updateli<#crazya>

Shiwo
hát jah..