3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
Arwenke #1876 Olyan 29 GBP es 3GBP a postakoltseg. -
#1875 33 font volt mindenestül (egy ideig azt hittem, hogy euró, de sajna nem). lusták kedvéért ez kicsivel több, mint 12000 pénz. -
#1874 Mennyiert rendelitek kintrol, es mennyi a postakoltseg? -
#1873 ettől tartok én is...
na mindegy, valaki írhatna amúgy, hogy milyen a játék, mert néhányan jeleztétek, hogy megvan már, de most ennyire jó, hogy írni sincs idő, vagy ennyire rossz? -
GodBadka #1872 Nem fogod megkapni a héten. Eddig amiről tudok, az 4 nap volt leghamarabb. -
#1871 vááá...most igazoltak vissza, hogy postázták
aki hasonlóképp rendelt a game.net-ről és megkapta attól szeretném megkérdezni, hogy mennyi idő volt a kiszállítás (a postázást igazoló levéltől számítva)?
csak mert a honlapon 3-5 munkanap van jelezve, így viszont ki van zárva, hogy a héten megérkezik. vajon reménykedhetek, hogy mégis megjön? -
#1870 Ja es meg Byby-t is lehet keresni -
#1869 Na szoval, ha valaki szeretne csatlakozni hozzank az alabbi karakterek kozul valamelyiket biztosan online lehet talalni:
-drizzie
-radu
-fily
-selin
-valamint az alairasomban talalhato 3 kari -
Arwenke #1868 Mikor szoktal jatszani amugy? Tegnap este kersetelek de nem voltal online. -
Arwenke #1867 Jo, csak meg nem tom milyen karit csinaljak. -
#1866 akkor majd keress meg ha lesz kedved csatlakozni a guildba -
#1865 nem mondom, hogy nem irígyellek -
Arwenke #1864 Na meghozta a postas a jatekot, este indul a banzaj.:) -
#1863 Remelem holnaptol megindul a magyar jatekos-invazio a Boldrei serverre:) -
#1862 ezeket hivják ugy , hogy : chineese farmer :)) -
#1861 Hat a legnagyobb problema itt az h havonta csengetni kell erte, pedig siman megoldhattak volna ugy mint a GW-t...
Egyebkent mar most van olyan ember akinek lvl 8as a karija...valszeg sokat nem aludhatott kedd ota hehe -
Arwenke #1860 Azt tennem? Csak azt mondom ez nem egy hagyomanyos ertelemben vett mmo. -
Chris #1859 De most miért beszélsz el mellettem? :D
-
Arwenke #1858 Szerintem eladhato, de mas a celkozonseg, egy atlag WoW jatekosnak biztos nem fog tetszeni. Viszont sokkal tobb lehetoseged van a karaktered formalsara es gyakorlatilag teljesen kulonbozoeket csinalhatsz akkar azonos classon belul is. -
Chris #1857 Nekem ne mond, BG-től elkezdve, NwN pw-kig minden d&d alapú játék megvolt...
Legjobb szabályrendszer, de nem eladható a játék ebben a formában manapság, mmo aranykort élünk.
-
Arwenke #1856 Igazabol D&D rendszer nem a pvprol szol, ami igazan tetszik a jatekban az pont a
D&D rendszer. A varazslat rendszer meg nagyon jo, ropanttul tetszik harc resz is, pveben eddig a legelvezetesebb game amivel jatszottam. Persze sok hianyosaga van meg de majd alakul a dolog. Amit igzan hianyolok az a szabadter, megszoktam a WoWban, hogy oda megyek ahova jol esik es ez hianyzik. -
Chris #1855 Jah, bétáztam is, de egyelőre még nem túl meggyőző a cucc.
Valószínűleg várok addig a pillanatig, amikor majd meg tudom ujjazni a tisztelt játékosokat... jah gondolok itt a Finger of Deathre. ;D
-
Demeter #1854 Hi!
Furcsálltam is volna a neved nem tűnt volna fel eme topik hasábjain. :) -
#1853 megbizhato forrasbol:) de arrol nem szol a fama h mikortol is lesz ilyen a jatekban:( -
pandaxxx #1852 Üdv!
Én a cdgalaxistól rendeltem elő. márc 24. a magyarországi megjelenés dátuma, ha bemákolok akkor postázzák kb 25-én "remélem" és megyek én is.
Nekem nagyon bejött az egész.
Remélem találkozunk OTT. :D Viszlát! -
Arwenke #1851 A heten mar nem jon meg, most volt a postas.:( Szerdean kultek amugy, 3-5 munkanap, ami azt jelenti elvileg jovohet hetfo vagy kedd. -
Arwenke #1850 Meg rendeltem, elvileg nem sokka meg is jon, jovoheten legkesobb remenyeim szerint. -
GodBadka #1849 Amint lesz élményem beszámolok róla :P
Előbb kulcsom legyen :) -
#1848 Na jöhetnenek az infók, élménybeszámolók azoktól akik elkezdték!!!
Változott valami? Sokan vannak, mennyire stabil a szerver? Ki mivel indult? -
Chris #1847 Honnan eme urban legend? :D
-
#1846 Allitolag kesobb lesz majd ilyen arena jelleggel, 1v1 is meg valamifele csapatos is -
#1845 'The order will be despatched by your chosen delivery method in time to reach you for the morning of release.'
Szerintem meg: A megrendeles kiszallitasa meg fog tortenni, az on altal valasztott kezbesitesi modszertol fuggoen, az on szamara idejeben elerheto reggeli kiadas. -
GodBadka #1844 Én speciel örülök, hogy nincs pvp. Esetleg valami "aréna" keretei belül tudnám értékelni ebben a játékban a pvp-t. -
#1843 Hát egy kicsit tulszaladt :) Most már azt méri, mennyit jáccunk vele :P -
#1842 ehhe, a számláló mintha nem jól működne ^^ -
#1841 nekem is így lenne logikus (és ez közben be is igazolódott, mert nem tudták levenni a pénzt a kártyáról), de az alábbi mondat nem azt jelenti, hogy `a megrendelés a választott szállítási módszereddel lesz feladva (szép magyarosan), időben ahhoz, hogy a megjelenés reggelén eljusson hozzád`?
`The order will be despatched by your chosen delivery method in time to reach you for the morning of release.` -
Chris #1840 Megrendelted végülis?
Remeg az ujjam fölötte, de még van mit csiszolniuk a koncepción... hajh, miért nem tudták lazán beletenni a pvp-t lesz ami lesz alapon meg dugig telerakni nem instanced zónákkal is... úgy nem hezitálnék.
-
Csatti #1839 We are pleased to advise that your order, xxxxxxxx, has been despatched via
your chosen delivery method and will be with you shortly!
Majd ha ilyet kapsz akkor küldték el.
-
#1838 Nagy különbség ;) -
GodBadka #1837 Nem megkapod, akkor postázzák, ha előtte le tudják emelni a pénzt a számládról.