Dungeons & Dragons Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen,wizard,apróbb elírás 😊

[Jakuza]
Semmi nem kell hozza.
Nagy szinten uberbrutal lesz. Minnel tobb a manaja annal tobb lesz szazalekosan a +.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Mage ? Tudtommal Wizard vagy. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Acidlich
az telleg jo ruha,kis szint is eleg hozza?

Lyrandaron lesz ma lvl 3-as mage,ha összejön még 2 ezer xp 😊

[Jakuza]
Nem jo az, nem kell aggodni. 😛

Acidlich
vagy megse? a picsbe szivat ez a kliens, kipipalta a servernel de utana kivagott a loginhoz

bazze mire megcsinaljak a chat servert addigra elbassza a foszervert keszvagyok 😞

May the force serve you well!

[Jakuza]
Egy Wizardja van es jo nagy makja, mert tegnap talaltam szamara egy olyan rucit, ami +25% manat ad.

Acidlich
upsz mar jo is😊

[Jakuza]
Gondolom megint javitanak valamit.
Bar en kisse jobban szeretem, ha valamelyik DM be is jelenti a kozos csatiban, hogy fiukak legyszives lepjetek mar ki, mert serverfrissites lesz vagy valami.

rezes
Engem is kivagot you have benn booted from server uzenettel😄

Fonok.Ki az a corporation?

Acidlich
neked milyen karid van?😊 nem jossz velunk?😊 mar ha egyszer ujra beinditjak a servert<#phone>

Acidlich
aha, egy nagy piros x van a boldrei servernel, királyos

mindenkit kidobott,pont quest közben 😞

Acidlich
Na a boldrei-rol kivagott a server, es nem is tudok visszalepni, fasza. Pedig nar vegre tudtunk hasznalni azt a rohadt chatpanelt😊

Kreeder44
Thanatos: Ha még nem adtad oda senkinek én szívesen elfogadom...

Kreeder44
Thanatos: Ha még nem adtad oda senkinek én szívesen elfogadom...

Sziasztok!
Nincs valakinek egy normálisabb linkje a játékhoz, mert itt várakozni is kell meg nagyon lassan is jön. elõre is köszike 😄

[Jakuza]
Nem tudom, composite ijam van. 😛

Shiwo
akko abszolute Lvan baszva...Lvileg csak a composite bowokná kéne hogy hozzá adódjon..legalább crossbowná is hozzáadja ?!?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

[Jakuza]
Pontosabban 12 az erom es a +1 damage adodik a sebzeshez.

[Jakuza]
???
En csinaltam egy elfet es a nyilazashoz a +1es ero siman hozzadodik a sebzeshez.

Köszi!
Shiwo
tégy egy pillantást a bannerre vagy mire..ott vannak a szerverek, hogy melliken vannak magyarok, vmint linkek szabályrendszerhez...miután a game 95%-ban átvette a dnd 3.5-ös szabályrendszert, megbízhacc a leírásban...

hali kaptam béta kulcsot!
mejik szerverre erdemes menni?
itt is van kulombség a szerverek közt mint pl a wow-ban?

Az az igazsag hogy nem sokat tudtam meg hivatalos oldalrol a karaketer alkotasarol, skillekrol és a jatek szerkezetérõl nem tudna valaki egy oldalt belinkelni hova mennyek?

elore is koszi.
udv.
sequator
Shiwo
jah még vmi..mesélõt ecce nem hallottam pofázni...

Shiwo
nah..észrevételek update után...

csináltam elõször 1 félszerzet tolvajt..5szö meghaltam a koboldos küldibe...tényleg szívás, hogy ajtónyitásra megjelensz...oszt rágyüttem a trükkjére..csak gondoltam, ha má Lpazaroltam elötte a ife fluidokat, csinálok új tolvajt..az elf lett..azzal beléptem, és kiürült a friendlist-em..(másik karival jó volt)...

egyébként rouge-oknak koboldos küldi:

az elsõ koboldot kikell nyírni...esetleg 1szerüsíthet, ha visszaskerázó elõle a pálya legelejére, és ott a ládákon ugrálva kergetõzöl vele, közbe lelövöd...
második kobold mellett Lkell surranni..ha nem jön össze, akkor se kötekedj, hanem gyorsan nyiss ajtót..köv terembe már ne is lopakodj, fuss jobbra, ahol fönt figyel 1 kobold..van ott 1 létra, meg 1 kõ a fal mellett..arról a kõrõl fellehet ugorni a koboldhoz, nyírd ki..ha ez összejön, innentõl már csak lekell lõdözni a lent lévõ koboldokat, figyelve a dobálózásaikra (érdekes, update elött csak a fenti dobált engem..)..ha lent Lfogytak, kicsit visszafele kell menni, hogy megjelenjen újabb..ekkor belelõ, futás fel, lelövöldöz..így kilehet nyírni mind a 10-et..goto a hp-gyógyító kõhöz (az mé van, hogy nem mindig gyógyít fullra ??)..le a létrán, megbizizga oltárt, goto fel...gyün a "neheze", az örült faszi..leállhatsz vele kötekedni és nyomatod magadba a gyógylötyit, vagy fuss L elõle..1 idõ után lemarad annyira, hogy legyen idõd rálõni, majd mikor beér, skera L mellette, és távolságnyerés a másik irányba..így gyógylötyi nélkül megcsináltam a questet...jah, az szemétség, hogyha erõd pluszba van, akko nem megy hozzá az íj sebzéséhez, de a negatív az igen..6os erõ nem nyerõ..még tolvajnak se..

MrStokes
sztem is

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Shiwo
3.5-ös szerint Lvileg alapból lenne d10+áll módosító-nyi HP-d..amire a game ad 20-at...és ha szintet lépsz papként, akkor Lvileg ahhoz kapsz d8+áll módosítót...ha meg nem variáltak vmit ...

Shiwo
"...1d8 kockaval fog dobni tamadasra?.."

pluszba vagy a d20 helyett ? <#confused><#nyes>

[Jakuza]
Szerintem az osszetevesztette a szintlepesnel torteno eletero dobassal.

Nem tudom milyen D8 kockáról beszélsz 😊) Ugyanúgy D20-szal dob támadásra 😊
Miket kap? Annyi HP-t kap, mint egy harcos, a harcos szintje után kap featet skill pontot. Ha a harcos magasabb szintû lesz a papnál, akkor a harcos támadóértéke szerint fog támadni, addig meg a pap támadóértéke szerint, meg mittoménmár. Régen csináltam kétkasztú karit. Nekem annyira nem jött be. Az AD&D-be ott simán a többkasztúak voltak az übertápok, itt nem annyira 😊
[Jakuza]
Mindig az elsodleges osztalye szamit.

MrStokes
Jol an akkor Cleric. Es most tessek a kerdesre is valaszolni. <#wilting>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
?_?

A varid mennyi manát kapott szintlépéskor? CSak érdeklõdés képpen. 😊
Végül is van 😊 A cleric egy olyan priest ami nem egy istent "imád", hanem az egész panteont kiszolgálja 😊 Ha lennének istenek és azok papjai, akkor a cleric az priest lenne 😊

Ez az okfejtés csak D&D-re vonatkozik. Nekem legalábbis így mesélték anno 😊
[Jakuza]
Priest ?
Van itt olyan class ? 😛

Fighter,Cleric,Paladin,Rogue,Ranger,Mage,Wizard remelem nem hagytam ki semmit.

MrStokes
Amugy F/P az Fighter/Priest, ugye? Amugy miket ad az, ha felveszed pap melle mondjuk 1-2 lvl erejeig a Fighter kasztot? 1d8 kockaval fog dobni tamadasra? BAB is megemelkedik? D&D-ben jartasok, gyerunk, eljott a ti idotok! 😄

MrStokes
Waterworks, 4 reszes, 4 insta, sok XP es megtobb cucc 😄

MrStokes
Es tud mar lathatatlanna valni? 😄

Acidlich
mi ennek a questnek a neve?😊 ugy erzem en messze elkerultem ezt sajnos

Acidlich
igen egy joparan igy velekednek, tehat elvileg nincs ok aggodalomra, persze aztan ki tudja...

Acidlich
hehe csak szarnyai meg nincsenek sajnos😊

jam, de az lehet, hogy csak az amcsi bétára vonatkozik remélem. Ez meg EU béta tudtommal. Remélem ez még tart egy darabig, ha már késõbb jelenik meg egy hónappal nálunk.
Jól láttam, hogy már csak 20-áig azaz hétfõig megy a béta?

MrStokes
Jah az nem a WoW-os, hanem a DnD-s, na mind1, ettol meg funny ! 😄

MrStokes
Haha, most latom a WoW-os karaktered nevet! Aludemon WTF! 😄 <#eljen><#vigyor3>

[Jakuza]
Tenyleg nem megy a chat szerver a Boldrei-en.
Nos mig nem tudok belepni a Lyandarra, gondoltam itt inditok egy Rangert.
Talaltam is egy eleg jo partyt vegig is toltuk az egesz WW questeket es bizony a vegen kikerekedett a szemem.
Megtalaltuk Venn testet, majd visszamentunk az orhoz, olyan cuccokat adott be jutalomkent, hogy csak neztem.
pl +1es tor, ami talalatkor 1d4el vereztet, +1es ij kisebb emberek ellen, +5os spot szemuveg, es sorolhatnam.
Megse tudtam jegyezni annyi targy volt. (kb 20 kozul lehetett valasztani)
Es mind ilyen tulajdonsagu, 1db masterwork vagy szimpla targy nem volt koztuk.
Vegulis egy +4AC-t ado bracer mellett dontottem, mert semmi dexes cucc nem volt.