3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
#1956 hát sztem ebbe a gémbe pvp-t max aréna-harcként tennék be..és csak azonos/hasonló kasztok köszt.. mondjuk egy magic duel tuti feelinges lenne magasabb szinten, de pl lvl 2-n egy warrior VS mage, vagy lvl 10-en ugyanez a párosítás eléggé egyértelmű végkimenettel rendelkezne.. -
GodBadka #1955 Hát nekem ami nem hiányzik egyáltalán, az a pvp. -
Chris #1954 Jó próbálkozás, a 4-ből 2 negatívum lett. :D
Nincs mit ragozni ezen sajnos, be lett harangozva egy mmo, ehelyett lett egy cooperative multi játék pvp nélkül, ami mostanság mint olyan életképtelen. Hozzáteszem, hogy ezt nálam jobban kevesen várták, de sajnos a d&d-t nem mmokhoz találták ki, ennek ellenére a legjobb szabályrendszer.
-
#1953 faxt, a nepesebb helyeken tobb szokott lenni fomusoridoben -
#1952 nekem ez eleg na:) -
Chris #1951 Egyazon városrész instanced negyedeire gondol... térkép felett ott van a zóna neve és egy szám... ha rákattintasz választhatsz, hogy az adott zóna melyik instanceában akarsz lenni. Mennyi szokott lenni ezekből csúcsidőben. Mondjuk erős a gyanúm, hogy egyetlen egy. :D
-
#1950 Megvaltoztattak a beta ota ?
Mert ott bizony nem lehetett sok kulalakot eloallitani a generalasnal. -
#1949 remelem meggyozod, egy pala jol jonne -
GodBadka #1948 Én is remélem, ha már ilyen sokan vagyunk :) Ma reggel találkoztam egy svédben élő hazánkfiával. 5-ös szintű pala. Pont jól jönne. Mondtam neki, hogy jöjjön át hozzánk. Azt mondta meggondolja. -
GodBadka #1947 Nem tudom mi volt a 10-12 és hogy pontosan mire gondolsz negyedekre. Most ha jól rémlik 7 olyan városrész van ami külön betöltődik. -
#1946 meg most mar uzemelnek a nemetek, meg nem is tudom asszem franciak szamara fenntartott serverek, a dorn es az onatar, szoval ez is kicsit szorja mar a nepet -
#1945 napkozben aligalig, de estenkent rohadtsokan vannak, legalabbis a boldrei-en -
#1944 Na akkor irok par pozitiv dolgot, ami miatt jaccom vele egyelore:
- a karakterek fergetegesen neznek ki, es nagyon sokfele kulalakot eloallithatsz a generalasnal
- a felszerelesi targyak meg az altalam jatekban lattottak kozul messze a legjobbak, a vertek iszonyatjol ki vannak dolgozva, rohadt sokfele van, gyakorlatilag 2 egyformat nem is talaltam, mindez beszorozva azzal h ua vert mashogy nez ki fajonkent kasztonkent es nemenkent(jo ez alap) is. Sajnos itt viszont meg kell emlitsek egy nagy negativumot is, h a verten, sisakon, fegyveren, pajzson kivul mas nem laccik meg a karin, pedig legalabb a kopeny jo volna, nagyon megdobna a latvanyt, remeljuk kesobb megoldjak.
- ugy altalaban nezve a jatek grafja eleg jo, bar ahogy azt mar szamtalanx leirtak mar, nem indokolja ezt a qrva nagy gepigenyt, nem egy rossz gepem van, de amikor percekig toltogeti a marketplacet, kicsit elbizonytalanodok eme allitas helyessegeben...gecimod szarul kezeli a memoriat, jo lenne mar ha ezt megoldanak, vagy kuldjenek a jatek dobozaban mellekletkent + 1-2 giga ramot
- D&D!!:)
- jo meg lenne par dolog de mar nincs kedvem irni inkabb megyek ddozni:) -
#1943 Meg mindig nem adtatok erre a keresemre valaszt.
"ennyien jatszanak most, hogy vegleges fazisba kerult a jatek ?
Hany district van pl a kikotoben ?
Erdekelne, ugye emlekeim szerint a beta kezdetekor volt 10-12 db, a vegen mar alig volt legjobb esetben is csak 4."
-
remelem ma tobbet partyzik a guild egyutt, tegnap sajnos kicsit szetment a banda, mert byby itemvadaszatot tartott:) -
GodBadka #1941 Játszunk vele. Fizetünk érte. Ennél pozitívabbat nem tudok mondani. :)
Szerintem jó játék, bár más koncepcióval sokkal jobb lehetett volna. -
GodBadka #1940 Ejej. Nem érdeklődésről volt ott szó. Azirafael folyamatosan piszkálódik itt, arra reagált Acidlich szerintem teljesen korrekten. -
#1939 Errol beszeltem.
Pedig jo jatek lenne ha........
Csak nem ebben a formaban. Vannak ennel sokkal de sokkal szanalmasabb MMORPG-k, annak ellenere, hogy gyakorlatilag a DDO nem is igazi MMO.
Remenykedek, hogy majd kesobb a Shadowbane sorsara jut.
-
cipo666 #1938 Valaki esetleg pozitív kritikát is tud írni a játékról, mert kezd egy kicsit elmenni tőle a kedvem?! -
#1937 bocs, en se ismerem, mondjuk nem is erdekel, mert az fr-hez kepest egy rakas szar... mar csak igy ranezesre is, foleg ez a warforged jatszhato faj egy nagy lol, a halal f@szara is immun, negativuma meg alig van, legalabbis a ddoban igy oldottak meg. De mielott valaki lefikazna h akkor minek jaccom vele, hat azert mert az nwn2-ig kell valami kis d&d.
ja es ha az ilyen "beszolasok" tonkretennek a vovot, akkor teleirtam volna vele az egesz oldalt vazzeg -
#1936 a ddoban sem feltetlenul barlangokban meg pincekben lehet kalandozni, igaz gyakoribbak mint a szabad eg alattiak... -
#1935 valaki érdeklödik és még nem ismeri menjen wow-ozni? -
cipo666 #1934 bocs, de én még nem ismerem Eberron világát, de ha a Forgotten Realms-re gondolok, ott a kalandok és történetek nem feltétlen "Dungeons" ben történtek.
"mennyé vovozni vagy lájnédzsezni..." <---- az ilyen beszólásk teszik tönkre a wowot is, ne tedd tönkre ezzel a DDO-t, köszi. -
#1933 pedig a jatek neveben is benne van-->dungeons:)
viszont a dragons resszel meg le vannak maradva, bar egy db mar szerdatol lesz:) -
#1932 mennyé vovozni vagy lajnédzsezni... -
#1931 MInek akarsz kimenni a külvilágba, amikor a létsík egész lakosságát dándzsönök építésére fogták be a gonosz hatalmak, teljesen kihalt a világ, úgysem találnál senkit... -
GodBadka #1930 Bár tudásom isteni és mindenre kiterjedő, nem osztok meg minden titkot.
Amúgy nem értem, miért pont tőlem kérded ezt. :) -
#1929 1-2 ev alatt belepatchelik:) -
cipo666 #1928 Tehát akkor Eberron teljes világa csak utópisztikus gondolat marad? -
GodBadka #1927 Természetesen van többkasztúsaág. Meg kell adni kártyaadatokat ahhoz, hogy játsz. Azt nem tudom hogy rögtön ellenőrzik is, vagy csak amikor a fizetés esedékessé válik (ugye első 30 nap "ingyenes"). És maga a játék központja az az egy város. Onnan indul és oda érkezel mindig. -
#1926 Hat, mas MMORPG-k tapasztalata alapjan meg kell adni krealaskor, de elfogad FAKE szamot is, amit, ha kesz a kartya, majd modositasz. -
cipo666 #1925 ja és még egy fontos kérdésem lenne azokhoz akik már jáccák a gémet. Ha megveszem, az account kreálásnál kér bankkártya számot, vagy azt később is meg lehet adni? mert ha kell neki, akkor még kártyát is csináltatnom kell:) -
cipo666 #1924 A DDO -ban amúgy mekkora a MAP? csakmert a hivatalos oldalon csak stormreach térképe látható. mondjátok h nem csak egy városban játszódik! és a szabályrendszerből kiindulva, ugye müxik a többkasztúság? -
GodBadka #1923 Akkor játssz mással :P -
#1922 B+ hatalmas bejárható területeket, hátasokat, gigászi vár ostromokat, klán háborúkat akarok nem mégtöbb szar pincét!!! -
#1921 D&D Online - addon érkezik
A Turbine Entertainment büszkén jelenti, hogy Dungeons & Dragons: Stormreach című online játszható programjához elkezdték fejleszteni az első kiegészítőt. Egy Dragon's Vault című addon pakkról beszélhetünk, amely vadiúj kalandokkal szolgál majd az online DDO-hoz. A játékosok fanatizmusának megköszönéseképp a kiegészítő ingyenesen elérhető lesz. A Turbine mellesleg további hasonló modulok, minikiegészítők kiadását tervezi a jövőben.
(Forrás: GameStar) -
#1920 Irigykedem, en mar evek ota nem jatszottam igy, es azert soxor ramjon, hogy hianyzik :) -
Kiado #1919 A másik fórumban olvastam, szerintem ide is illik :)
Magic Missle -
#1918 én se maradtam DnD 3.5 nélkül... minden 7végén játszunk (kivéve ha vampire vagy 7 tenger-t nyomatunk :) -
#1917 A lenyeg a lenyeg, hogy nem maraadtam D&D 3.5 nelkul.
Addig is mig nem jon NWN2 vagy nem gondoljak at a DDO-val kapcsolatos havidij reszleteket.
Amugy azoktol akik toljak a DDOt, lenne egy kerdesem.
Mennyien jatszanak most, hogy vegleges fazisba kerult a jatek ?
Hany district van pl a kikotoben ?
Erdekelne, ugye emlekeim szerint a beta kezdetekor volt 10-12 db, a vegen mar alig volt legjobb esetben is csak 4.