3757
  • Grempli
    Sziasztok!

Na végre én is elkezdtem.
    A kari neve Tenkes.(paladin)

Jó játékot mindenkinek
  • GodBadka
    OK. Felvettelek a Friend listara. Ha bent latlak a jatekban megprivizlek :)
  • JimmyL
    Sziasztok. En is megvettem par napja, nezegettem kicsit, de erosen meg nem vetettem bele magam. KAri neve EUNIKE, human wari.
  • GodBadka
    Na akkor a kovetkezo karaktereket kereshetitek a jatekban. Legjobb, ha felveszitek oket a baratok koze, mert akkor ha a program is ugy akarja latjatok mikor online-ak.

Byby
    Radu
    Drizzie
    Fily
    Selin

Kedves
    Fekete
    Morgo

Tunde
    Saigo

Megegyszer kerek indenkit, ha elo is fordul, hogy tobb oran at nem lattok senkit ezek kozul, ne adjatok fel. Tudom hihetetlen, de nem elunk a szamitogep elott :)

Esetleg irjatok meg ide a forumba, hogy mi a ti nevetek, es akkor megkeresunk, amikor bent leszunk.
  • GodBadka
    De megirtam neki azt is hogyan valaszolhat :)
  • Mayday
    Az is lehet, hogy olvassa, de nem tudja hogyan valaszoljon! :)
    En is jartam mar igy "kezdo mmorpg-s koromban"! :)
  • GodBadka
    Ha nem valaszolok azonnal nem kell am feladni. Nem mindig vagyok a gepnel.
  • GodBadka
    A felismerheto nicknevet mar meg sem merem amugy emliteni. :D
  • GodBadka
    TE is elmodhattad volna akkor mar :P

Na de akokr mondom. Minden csatornan kapcsoljatok be, hogy a tell uzenetet lassatok.
    Ezt a kovetkezokeppen tudjatok: jobb gomb a csatorna neven -> Set Incomning Text Types -> Tell bepipal, meg amit akartok :)
  • [Jakuza]
    Na akkor azt is mond el nekik, hogy a csatornakat kulon be kell allitani, mert pl a party chatban sem latjak addig a tell uzeneteket,amig nincs beallitva az incomingban. :P
  • GodBadka
    pl most is meglehet.
    Aki nem tudja esetleg> /tell nicknev uzenettel lehet uzenni egy konkret szemelynek.

pl: /tell Kedves Szia!

Es jo lenne ha figyelnetek a chatet, mert peldaul most is irogatok egy magyar jatekosnak es baszik reagalni barmit is. :)

• GodBadka
    Grempli 1 hozzászólást olvass vissza :)) Boldrei szerverre gyere!
  • Grempli
    Sziasztok!

Megvettem a játékot (végre) és ma este kipróbálom.

GodBadka
    Meg lehet benneteket találni valamikor?
  • GodBadka
    Kérném is az új játékosokat, hogy írják meg a karijuk nevét, vagy keressenek meg a játékban. Kedves, Fekete nevű karikkal vagyok, este felé csak sajnos.
  • GodBadka
    A játék jó, csak csapat kellene, ami jelen pillanatban nem igen van. Külföldiekkel meg annyira nincs kedvem játszani, mert az alap dolgokon kívűl megáll a kommunikáció.

Gyertek jó sokan. Ha lenne már 10-12 játékos, akkor mindig lenne mit csinálni.
  • Mayday
    En is szeretnek majd beruhazni ra, ugyhogy szivese(bbe)n olvasok pozitivumokat. A kerdesem: tenyleg nagyon egyhanguak a questek, dungeonok? En betaval csak 2-3 kuldit csinaltam, de ott elegge egyformak voltak.
  • [Jakuza]
    Ja. :P
    Amugy nem rossz a jatek, hogy ne csak fikazo hozzasolas legyen es visszajojjon a kedve.
    Talan azt is lehetne ra fogni, hogy alapmu lehetne D&Dben hiszen nem igazan van MMO-ban D&D szabalyrendszerre epulo jatek (szerintem masik nincs is).
    Grafikailag is megallja a helyet, tehat arra nem lehet panasz.
    Hangulatilag is jo.
    Csak.....
    Csak tulontul egyjatekos mod alapokon nyugszik.
    Ez az egyetlen problemam vele, es ezert nem akarok erte havidijat fizetni.
  • Des
    kit érdekel hogy néz ki ha megunod 2 hét alatt:)
  • PiR8
    Komolyan, annyira sikerült lefikáznia a játékot itt 1-2 emberkének, h már nem sok kedvem van hozzá... :((( Pedig nem vagyok egy könnyen lebeszélhető tipus.
    Valaki lökjön már be egy ingame szkrínsotot :)
  • vandyke
    Köszi minden segítséget tegnap sikerült nekem is beszélnem velük. Még1szer THX!
  • Powerbob
    Sza vandyke,

egy haverom ugyanezt játszotta el kedden. A [email protected] -ra írjad meg nekik a gondodat. Haversráctól kérték, hogy szkenelje be az kulcsot tokostul, meg rakja mellé a számlát, és estére már meg is küldték neki az új regkey-t, már nyomul is a gameban. (Így utólag belegondolva csodálkozom, hogy nekem elsőre elfogadott mindent, tekintve hogy nekem nem is volt lefóliázva a tok, igaz a sógoréknál vettem...)

Állítólag több ilyen eset volt, de egy online játéknál, ahol igazából a nagyobb lóvé a folyamatos havi befizetésekből jön, nem éri meg nekik ezzel szarozni. So don't worry

pecae
  • [Jakuza]
    Latod,latod ettol feltem s ezert gondolom azt, hogy ebben a formajaban a jatek eletkeptelen.
    Pedig kar lenne ha elsikkadna ez a jatek.
  • GodBadka
    Mast nem tudok mondani. Pedig csak a kulccsal lesz a gond.
  • vandyke
    Sajnos ezeket már kiveséztem, de akkor sincs semmi változás.
  • GodBadka
    Meg a Boldrei szerverre gyere és keress meg minket. Vagy írd meg mi a karid neve és megkeresünk :)
  • GodBadka
    A betűk nagybetűk legyenek. Kis betűvel nem fogadja el. És kellenek a kötőjelek, és ellenőrizd le kétszer is :)
  • vandyke
    Szisztok!
    Szeretnék segítséget kérni. Sikerült telepíteni a játékot az account is elkészült a Codemasters Gaming Account Systemben, de mikor a Create Subscription-be beírom a dobozban talát kódot az alábbi üzit dobja vissza: "This key does not appear to be valid. Please re-enter your key and double check you have entered it correctly. If you are sure you have entered your key correctly please contact customer services."
    A kódot többször leellenőriztem, helyesen van beírva. Product-nak a Dungeons and Dragons Online-t jelöltem ki.
    Mit rontottam el?
    Az esetleges válaszokat előre is köszönöm!

• rezes
    nice and easy
  • Acidlich
    meg is untam:)
  • rezes
    ez gyors volt miert?
  • Acidlich
    van elado accom, ha netan erdekel valakit privizzen meg
  • Powerbob
    Szasztok!

Pici az esélye ilyenkor, de azért rákérdeznék: megvan a DDO osztrákiából, install, account ready, indítanám a gamét, erre "No resources could be found. Launcher execution terminated." üzenet fogad. Ötletek?
    Kösz:

B
  • Acidlich
    te kotozkodni jarsz ide koma?
  • azirafael
    Khm gondolom te is megvetted a boltban khm...
  • musha
    [egyetért]
  • Acidlich
    Akar lenne benne akar nem, akinek van egy kis esze az most a tes4el szorakozik:)
  • [Jakuza]
    Na igen.
    Bar ha nem havidijjas lenne... :P
    Meg PvP, nagyobb vilag es par dologgal kiegeszitenek.
    Akkor isten lenne az MMORPG-k kozott.
    Okosak lennenek akkor a kiegeszitokert kernek a penzt.
    De igy elobb utobb kinyirjak, s felek attol, hogy nem kerul a szerver szoftver napvilagra utana.
    Pedig milyen D&D orgazmus lenne akkor. :P
  • Acidlich
    Igen sikerult felrazni bar nem a ddo javara:)
  • azirafael
    Annak ellenére, hogy kaptam néhány beszólást, mégis sikerült felrázni kicsit a topicot... ennek örülök.
  • [Jakuza]
    Mit gondolsz miert is varom annyira az NWN2-t ?
    Mert fantasztikus elmenyekkel ajandekozott meg az elso resz.
    Raadasul imadom a D&D-t, nem veletlenul jobban huz hozza a szivem mint az inkabb akcio/RPG tipusu jatekokhoz.
    Biztos jo a maga neveben a TES4 is, de nekem ez sokkal jobban bejon.
    Nem azon mulik egy stat, hogy az egernyomogatasnal, hogyan rantod magad ele a pajzsot es hasonlo megoldasok.
    Lehet bennem maradt a lapozgatos konyvek emleke, amit mar soha sem fogok elfeledni ? :P