Dungeons & Dragons Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
May the force serve you well!
Én is szeretném kipróbálni, de 2 hete nem kapom meg a beta kulcsot. Esetleg van valaki aki adnak egy beta acc.-ot vagy kulcsot? nagyon hálás lennék
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Tudomasom szerint 2 fele keppen harcolhatsz.
1.: Van autoattack, ami automatikusan uti/lovi az ellenfelet, de a speckokat nem hasznalja. Pl ijasznak jo lehet az autoattack, ha nem akar szenvedni a kezi celzassal.
2. Haszalhatod az egergombjat az utesek kivitelezesere es a celzasra.
Viszont mindkettore igaz, h nem koveti a celpontot, a pozicionalast neked kell elvegezned, nem fog a celponttal egyutt fordulni. Ha egy teruletre hato varazslatot elnyomsz, akkor hiaba van kijelolve az ellenfel, nem fog a varazslat hatotavjaba gyalogolni magatol a karakter es utan elnyomni a varazslatot, hanem azonnal elsuti, attol fuggetlenul, h eppen hol tartozkodik az ellenfel.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Más
A harc nekem egy kicsit furcsa. Akkor most inkább kezdjek eddzeni olyan mortal kombatos módon, hogy jó legyek a harcban, vagy inkább tanuljak jó feat-eket? Mert pl. megtanultam a stun attack-ot de nem láttam eddig tul sok értelmét (betehettek volna valmi effektet mert így azt se tudom használta-e vagy sem). Egyáltalán van olyan lehetõség, hogy rá lock-ol a célpontra, és nem kell agyament módon ugrálnom pörögnöm klikkelgetnem, hanem fordul a célponttal együtt, követi és üti magától, én meg csak a védekezést meg a spec támadásokat nyomom?
Köszönöm eddig is a válaszokat.. üdv
A nehezsegi fokozatokat majd probald ki magad, majd rajossz! ;D
Vannak kuldik, ill. kuldisorozatok, amiket az XP es a jo reward-ok miatt erdemes tobbszor vegigcsinalni. Ezt sokan meg is teszik. Ezekre peldat mar mondtak es fognak is mondani a tobbiek.
rank: egyre tobb XP kell a kovetkezo szint elereseig, vagyis egyre tobb idot fogsz adott szinten tolteni. Hogy ne tunjon unalmasnak a kovektezo szint eleresig eltelt ido, ill. h a jatekos erezze, h a kovetkezo szint elereseig is fejlodik, bevezetesre kerult a rank fogaloma. A rank a karakter szinten beluli statuszat jelzi. Egy szinten belul 4 rank van. A kovetkezo szinthez szukseges XP mennyisege fel van osztva 4 reszre. Ha elered az elso reszhez szukseges XP mennyiseget, akkor rank1-es leszel, ha a masodik reszhez szuksegs XP mennyiseget is elerted, akkor lezel rank2, es igy tovabb. Minden rank eleresenel valaszthatsz 1 enchantment skill-t . Ezek olyan skillek, amik tovabb erositik a karaktert, de osszesen maximum 4 ilyen enchantment skill lehet egyszerre. Ezek lehetnek passziv hatasuak, vagy altalad 2 pihenes kozott valahanyszor aktivalhatoak. Ezek az enchantment skillek faj es kasztfuggoek. Pl. a torpe valaszthaja a +5 Search skill bonuszt, es ha harcos, akkor valaszthat olyat, ami rovid idore megnovelo az armor-jat, sebzeset, tamadasanak gyorsasagat.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Mit jelent az aláírásodban a rank1 kifejezés?
Bocs a sok kérdésért...
Shan-to-kor küldit nemtudom mennyire vágjátok,de én kb. 4-szer nyomtam végig az egészet és összeadva 1 full menet majdnem ad 10k xp-t,2 és fél óra alatt egy ismeretlen party-val végig lehet tolni és a rewardok is iszonyat jók.
Bár lvl 5 kell hozzá, de már vendor is többet ad érte, mint 1500 gold.
Akinek kell +1 es rapier vagy warhammer, vagy dagger esetleg +3 Intimidate skilles sapka, szóljon ingame.
Nekem nem akar elindulni..
Belépek a kodommal, bejön a játék, reklám, utánna meg a connectingolás. ahol a csik megy végig. na ott leakad. ekzedi tölteni a game data-t. és ilyen 0.06 k-val megy maximum... Vártam 10 percet de megse mozdult a csik...
Mi a fene van már, másnak is van ilyen?
Fonok.Ki az a corporation?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
lényegi különbéget csak annyit vettem észre, ha soloba haltam 1 küldin és idõbe visszaértem, akkor nem kellett újrakezdenem (eddig mindig...)
Ez az a dungeon,amit ugy vittünk végig,hogy nemvolt hozzá questünk 😄
hiába léptünk ki partyból,nem teleportál el,semmi nem történt,bossokat leöltük,0 xp,azt sem tudtuk hogy keveredtünk egyáltalán oda.
How much will the monthly subscription be?
(Last updated: 14-01-2006 12:44:45)
The subscription will be equal to £8.99/€14.99 per month.
Azaz 15 euró lezs a havi díj a tervek szerint. Az kb. 3700-3800 pénz.