Dungeons & Dragons Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
szval Azirafael ezé nem kõ "ugra-bugrálni" harc közbe...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Acidlich
Azaz hivatalos neven spring attack😊

-4 ha mozgas kozben tamad, jump attack al lehet rohangelni ahogy akarsz

May the force serve you well!

Üdv!
Én is szeretném kipróbálni, de 2 hete nem kapom meg a beta kulcsot. Esetleg van valaki aki adnak egy beta acc.-ot vagy kulcsot? nagyon hálás lennék
Shiwo
hogy jó legyél a harcban, jól kell "taktikáznod", jól kell kiválasztanod a karaktered képességeit..tréningelni teljesen felesleges, attól nem fejlõdsz..pörgés/forgás/futkosás.. mozgás közben levonásokat kapsz a harcban, szval lehetõleg maradj 1helyben ha ütsz..(van vmi feat, amivel nem kapsz minuszt mozgás közben se..)...sztem hogy forogsz utána, az nem ad negatív módosítót...gyengébb karikkal, pl rouge, vagy távolsági harcossal, íjásszal érdemes futni, de csak annyire, hogy összeszedj kellõ távolságot az ellenféltõl, hogy 1et beletudj lõni, mielött odaér..ezt spec belehet gyakoroloni, hogy kb. mekkora ez a táv...

Shiwo
rank tudtommal klasszikus rpg-ben nincs, és nem rémlik olyan számítógépes rpg sem, amiben lett volna...

MrStokes
Rank-leirasrol nincs tudomasom, nem vagyok benne annyira a szablyrendszer vilagaban, de gyanitom, h ezek a rankok nem a szbalyrendszer reszei es csak a jatek fejlesztoi talatak ki oket. De majd a D&D profik megmondjak a tutit.

Tudomasom szerint 2 fele keppen harcolhatsz.
1.: Van autoattack, ami automatikusan uti/lovi az ellenfelet, de a speckokat nem hasznalja. Pl ijasznak jo lehet az autoattack, ha nem akar szenvedni a kezi celzassal.

2. Haszalhatod az egergombjat az utesek kivitelezesere es a celzasra.

Viszont mindkettore igaz, h nem koveti a celpontot, a pozicionalast neked kell elvegezned, nem fog a celponttal egyutt fordulni. Ha egy teruletre hato varazslatot elnyomsz, akkor hiaba van kijelolve az ellenfel, nem fog a varazslat hatotavjaba gyalogolni magatol a karakter es utan elnyomni a varazslatot, hanem azonnal elsuti, attol fuggetlenul, h eppen hol tartozkodik az ellenfel.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

azirafael
Ez kafa. Olyan enchantmentem már nekem is van... van valahol valamilyen leírás ezekrõl, melyiket érdemes felvenni, használni stb...

Más

A harc nekem egy kicsit furcsa. Akkor most inkább kezdjek eddzeni olyan mortal kombatos módon, hogy jó legyek a harcban, vagy inkább tanuljak jó feat-eket? Mert pl. megtanultam a stun attack-ot de nem láttam eddig tul sok értelmét (betehettek volna valmi effektet mert így azt se tudom használta-e vagy sem). Egyáltalán van olyan lehetõség, hogy rá lock-ol a célpontra, és nem kell agyament módon ugrálnom pörögnöm klikkelgetnem, hanem fordul a célponttal együtt, követi és üti magától, én meg csak a védekezést meg a spec támadásokat nyomom?

Köszönöm eddig is a válaszokat.. üdv

MrStokes
Igen, 1 kuldit tobbszor is vegig lehet csinalni, csak talan nem ad mar annyi XP-t, mint az elso alkalommal. De az is lehet, h 1re kevesebbet ad, nem tudom.

A nehezsegi fokozatokat majd probald ki magad, majd rajossz! ;D

Vannak kuldik, ill. kuldisorozatok, amiket az XP es a jo reward-ok miatt erdemes tobbszor vegigcsinalni. Ezt sokan meg is teszik. Ezekre peldat mar mondtak es fognak is mondani a tobbiek.

rank: egyre tobb XP kell a kovetkezo szint elereseig, vagyis egyre tobb idot fogsz adott szinten tolteni. Hogy ne tunjon unalmasnak a kovektezo szint eleresig eltelt ido, ill. h a jatekos erezze, h a kovetkezo szint elereseig is fejlodik, bevezetesre kerult a rank fogaloma. A rank a karakter szinten beluli statuszat jelzi. Egy szinten belul 4 rank van. A kovetkezo szinthez szukseges XP mennyisege fel van osztva 4 reszre. Ha elered az elso reszhez szukseges XP mennyiseget, akkor rank1-es leszel, ha a masodik reszhez szuksegs XP mennyiseget is elerted, akkor lezel rank2, es igy tovabb. Minden rank eleresenel valaszthatsz 1 enchantment skill-t . Ezek olyan skillek, amik tovabb erositik a karaktert, de osszesen maximum 4 ilyen enchantment skill lehet egyszerre. Ezek lehetnek passziv hatasuak, vagy altalad 2 pihenes kozott valahanyszor aktivalhatoak. Ezek az enchantment skillek faj es kasztfuggoek. Pl. a torpe valaszthaja a +5 Search skill bonuszt, es ha harcos, akkor valaszthat olyat, ami rovid idore megnovelo az armor-jat, sebzeset, tamadasanak gyorsasagat.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

azirafael
Egy küldit akárhányszor végig lehet tolni, akár ugyanazon a szinten is? mennyivel durvább a hard illetve epic szint? Megéri többször végigcsinálni?

Mit jelent az aláírásodban a rank1 kifejezés?

Bocs a sok kérdésért...

MrStokes
Elvileg ha 1 kuldit vegigcsinaltal normalon, utana mehet hard-on es ha az is megvan, akkor epic szinten.

azirafael
Boldrei szerveren vagyok lvl 1 fighter Sandokan A Malay Tigris néven! Klánt keresek jó kis partyzásokhoz! Egyébként a questeket mikor lehet megcsinálni durvább fokozaton, mert nekem csak normálon engedi. Az normális, hogy a küldetés megoldása után bead 3-4 jutalom tárgyat anmikbõl választhatok, de a legelsõt a listán soha nem tudom kijelölni?

Na ma reggel be tudtam jelentkezni. Úhy néz ki a 20-ai határidõ csak a amcsi bétára vonatkozott. Reméljük még 2-3 hét lesz az EU béta.
Végre meglett a bolt,ahol lehet venni enchantolt fegyvereket,elment minden pénzem poisonos staff-re,de azért jól néz ki 😊
Shan-to-kor küldit nemtudom mennyire vágjátok,de én kb. 4-szer nyomtam végig az egészet és összeadva 1 full menet majdnem ad 10k xp-t,2 és fél óra alatt egy ismeretlen party-val végig lehet tolni és a rewardok is iszonyat jók.

Wowowo wand of fireball 😊
Bár lvl 5 kell hozzá, de már vendor is többet ad érte, mint 1500 gold.
Akinek kell +1 es rapier vagy warhammer, vagy dagger esetleg +3 Intimidate skilles sapka, szóljon ingame.

Kreeder44
Basszus úgy kipróbálnám a gamet de még mindig nem küldték a key-t 😞 úgyérzem nem kerül már arra sor h kipróbálhassam =C

mar megy!
en is csatlakoznek magyar party-k hoz ha lehet karim neve Naonys (wizard lvl2)
detto!
Gyerekek, nekdtek müködik még a játék?
Nekem nem akar elindulni..
Belépek a kodommal, bejön a játék, reklám, utánna meg a connectingolás. ahol a csik megy végig. na ott leakad. ekzedi tölteni a game data-t. és ilyen 0.06 k-val megy maximum... Vártam 10 percet de megse mozdult a csik...
Mi a fene van már, másnak is van ilyen?

Acidlich
hat pedig az oblivion lehet nagyon durva lesz, csak keves gepen fog szepen elmenni😊 nwn2bol meg ki tudja mikor lesz valami

Acidlich
ok. and whats ur name?😊

Acidlich
jaja terjengtek ilyen pletykak, h keszul a baldurs folytatasa, bar en mar reg hallottam hireket felole

rezes
Hat nekem az Oblivion a nagy remenysegem meg majd az NWN2.De mi ez a BG3?Csinalnak valami folytatast vagy mifene?

Fonok.Ki az a corporation?

Ha van valaki a Bolderei szerveren keressen meg ingame csatlakoznek magyarokhoz ha lehet 😊
[Jakuza]
Bizony, biszony, en sem az Oblivionra varok, hanem elsosorban az NWN2-re es a Witcherre.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Az sok "ezért". Inkább várok a BG3-ra meg NWN2-re. 😊

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Acidlich
nem hagyhatom h ennyire lecsusszon a topic😊 up!

azirafael
NIncs valakinek egy felesleges, nem használt kulcsa? Esetleg egy haver kulcsa akinek nem tetszett, és nem használja? Nagyon érdekelne a játék, de ki szeretném próbálni mielõtt megveszem a teljes verziót majd. Nagyon szépen megköszönném a segítséget.

basszus nekem feb 8 adikan mar elkudtek de csak tegnap vettem eszre h jott kulcs...
ugy tudom marciusba jelenk meg!
Mayday
Tenyleg, mikor van vege? Lehet tudni?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Kreeder44
Még mindig nem küldték azt a keyt és mindjárt vége a bétának 😞😞😞😞😞

[Jakuza]
Up.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Acidlich
regebben nalam is igy volt, hol szamolta azt az 5 percet hol nem

Shiwo
hát nekem eddig ecce nem gyütt össze...csak ma ..pedig volt hogy mértem, és 3 perc alatt bent voltam...

Mármint mi? Ha folytatod és nem várod meg a resetet? Igen. Az levonás.
azirafael
Megjelenés:Március 24-én ára:9900.- HUF

http://www.galaxisnet.hu/elorendel1.php?id=100115

Acidlich
de az viszont xplevonas

Eddig se kellett. 5 perc míg resetelõdik az instance. Ha elõtte visszatértél akkor folytathattad onnan, ameddig eljutottál.
Shiwo
<#guluszem1><#rinya>

Shiwo
nyahszóval kiprócáltam a legutóbbi updatttel..(a maival...)

lényegi különbéget csak annyit vettem észre, ha soloba haltam 1 küldin és idõbe visszaértem, akkor nem kellett újrakezdenem (eddig mindig...)

Caverns of Shaagh
Ez az a dungeon,amit ugy vittünk végig,hogy nemvolt hozzá questünk 😄
hiába léptünk ki partyból,nem teleportál el,semmi nem történt,bossokat leöltük,0 xp,azt sem tudtuk hogy keveredtünk egyáltalán oda.

Ha valaki még nem tudná:
How much will the monthly subscription be?
(Last updated: 14-01-2006 12:44:45)
The subscription will be equal to £8.99/€14.99 per month.

Azaz 15 euró lezs a havi díj a tervek szerint. Az kb. 3700-3800 pénz.
Acidlich
most mar ez is megy😊

Ja sorban állítják le a szevereket. A Lyandarral kezdtek.
Acidlich
a boldrei nem megy csak

azirafael
Bassza meg a jegesmedve! Akartam kérni még egy key-t és azt írják Open beta sign up is closed <#wilting> Szóval ha valaki nem tud megszánni egy accal, akkor soha nem tudok fellépni majd a bétára 😞

azirafael
Miért nem küldik a kulcsot, ti mennyi idõ után kaptátok meg? Nincs valakinek egy felesleges amivel én is fel tudnék dzsojnolni?

minden szerver down lol 😄