Dungeons & Dragons Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nincs mit ragozni ezen sajnos, be lett harangozva egy mmo, ehelyett lett egy cooperative multi játék pvp nélkül, ami mostanság mint olyan életképtelen. Hozzáteszem, hogy ezt nálam jobban kevesen várták, de sajnos a d&d-t nem mmokhoz találták ki, ennek ellenére a legjobb szabályrendszer.
Mert ott bizony nem lehetett sok kulalakot eloallitani a generalasnal.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
- a karakterek fergetegesen neznek ki, es nagyon sokfele kulalakot eloallithatsz a generalasnal
- a felszerelesi targyak meg az altalam jatekban lattottak kozul messze a legjobbak, a vertek iszonyatjol ki vannak dolgozva, rohadt sokfele van, gyakorlatilag 2 egyformat nem is talaltam, mindez beszorozva azzal h ua vert mashogy nez ki fajonkent kasztonkent es nemenkent(jo ez alap) is. Sajnos itt viszont meg kell emlitsek egy nagy negativumot is, h a verten, sisakon, fegyveren, pajzson kivul mas nem laccik meg a karin, pedig legalabb a kopeny jo volna, nagyon megdobna a latvanyt, remeljuk kesobb megoldjak.
- ugy altalaban nezve a jatek grafja eleg jo, bar ahogy azt mar szamtalanx leirtak mar, nem indokolja ezt a qrva nagy gepigenyt, nem egy rossz gepem van, de amikor percekig toltogeti a marketplacet, kicsit elbizonytalanodok eme allitas helyessegeben...gecimod szarul kezeli a memoriat, jo lenne mar ha ezt megoldanak, vagy kuldjenek a jatek dobozaban mellekletkent + 1-2 giga ramot
- D&D!!😊
- jo meg lenne par dolog de mar nincs kedvem irni inkabb megyek ddozni😊
"ennyien jatszanak most, hogy vegleges fazisba kerult a jatek ?
Hany district van pl a kikotoben ?
Erdekelne, ugye emlekeim szerint a beta kezdetekor volt 10-12 db, a vegen mar alig volt legjobb esetben is csak 4."
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
remelem ma tobbet partyzik a guild egyutt, tegnap sajnos kicsit szetment a banda, mert byby itemvadaszatot tartott😊
Szerintem jó játék, bár más koncepcióval sokkal jobb lehetett volna.
Pedig jo jatek lenne ha........
Csak nem ebben a formaban. Vannak ennel sokkal de sokkal szanalmasabb MMORPG-k, annak ellenere, hogy gyakorlatilag a DDO nem is igazi MMO.
Remenykedek, hogy majd kesobb a Shadowbane sorsara jut.
ja es ha az ilyen "beszolasok" tonkretennek a vovot, akkor teleirtam volna vele az egesz oldalt vazzeg
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"mennyé vovozni vagy lájnédzsezni..." <---- az ilyen beszólásk teszik tönkre a wowot is, ne tedd tönkre ezzel a DDO-t, köszi.
viszont a dragons resszel meg le vannak maradva, bar egy db mar szerdatol lesz😊
Amúgy nem értem, miért pont tõlem kérded ezt. 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A Turbine Entertainment büszkén jelenti, hogy Dungeons & Dragons: Stormreach címû online játszható programjához elkezdték fejleszteni az elsõ kiegészítõt. Egy Dragon's Vault címû addon pakkról beszélhetünk, amely vadiúj kalandokkal szolgál majd az online DDO-hoz. A játékosok fanatizmusának megköszönéseképp a kiegészítõ ingyenesen elérhetõ lesz. A Turbine mellesleg további hasonló modulok, minikiegészítõk kiadását tervezi a jövõben.
(Forrás: GameStar)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Magic Missle
Addig is mig nem jon NWN2 vagy nem gondoljak at a DDO-val kapcsolatos havidij reszleteket.
Amugy azoktol akik toljak a DDOt, lenne egy kerdesem.
Mennyien jatszanak most, hogy vegleges fazisba kerult a jatek ?
Hany district van pl a kikotoben ?
Erdekelne, ugye emlekeim szerint a beta kezdetekor volt 10-12 db, a vegen mar alig volt legjobb esetben is csak 4.
TOEE-t kijáccottam...grafra szép, de a BG jobban bejött 😊
OFF.
Ha nem, akkor ajanlhatok neked egy regi D&D 3.5 es korokre osztott PCs jatekot, addig amig nem lesz valami valtozas DDO ugyben.
Ez pedig a Temple of Elemental Evil.
Most vettem ismet elo es meglepodtem azon, hogy nagyon jo jatek az emlekeim ellenere. 😛
Inkabb azoknak valo akik a P&P-t jatszottak, mert inkabb taktikazas, aprolekossag jellemzi inkabb az NWN-el szemben ami inkabb akciodusabb es nem ennyire aprolekos.
amúgy most nézem, hogy minden szerver offline 😞 remélem valamit fejlesztenek a fiúk ^^
na mindegy, bizakodom, mert amúgy tényleg nagyon hangulatos.