Dungeons & Dragons Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
hát sztem ebbe a gémbe pvp-t max aréna-harcként tennék be..és csak azonos/hasonló kasztok köszt.. mondjuk egy magic duel tuti feelinges lenne magasabb szinten, de pl lvl 2-n egy warrior VS mage, vagy lvl 10-en ugyanez a párosítás eléggé egyértelmû végkimenettel rendelkezne..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Hát nekem ami nem hiányzik egyáltalán, az a pvp.
Jó próbálkozás, a 4-bõl 2 negatívum lett. 😄
Nincs mit ragozni ezen sajnos, be lett harangozva egy mmo, ehelyett lett egy cooperative multi játék pvp nélkül, ami mostanság mint olyan életképtelen. Hozzáteszem, hogy ezt nálam jobban kevesen várták, de sajnos a d&d-t nem mmokhoz találták ki, ennek ellenére a legjobb szabályrendszer.

Acidlich
faxt, a nepesebb helyeken tobb szokott lenni fomusoridoben

Acidlich
nekem ez eleg na😊

Egyazon városrész instanced negyedeire gondol... térkép felett ott van a zóna neve és egy szám... ha rákattintasz választhatsz, hogy az adott zóna melyik instanceában akarsz lenni. Mennyi szokott lenni ezekbõl csúcsidõben. Mondjuk erõs a gyanúm, hogy egyetlen egy. 😄

[Jakuza]
Megvaltoztattak a beta ota ?
Mert ott bizony nem lehetett sok kulalakot eloallitani a generalasnal.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Acidlich
remelem meggyozod, egy pala jol jonne

Én is remélem, ha már ilyen sokan vagyunk 😊 Ma reggel találkoztam egy svédben élõ hazánkfiával. 5-ös szintû pala. Pont jól jönne. Mondtam neki, hogy jöjjön át hozzánk. Azt mondta meggondolja.
Nem tudom mi volt a 10-12 és hogy pontosan mire gondolsz negyedekre. Most ha jól rémlik 7 olyan városrész van ami külön betöltõdik.
Acidlich
meg most mar uzemelnek a nemetek, meg nem is tudom asszem franciak szamara fenntartott serverek, a dorn es az onatar, szoval ez is kicsit szorja mar a nepet

Acidlich
napkozben aligalig, de estenkent rohadtsokan vannak, legalabbis a boldrei-en

Acidlich
Na akkor irok par pozitiv dolgot, ami miatt jaccom vele egyelore:
- a karakterek fergetegesen neznek ki, es nagyon sokfele kulalakot eloallithatsz a generalasnal
- a felszerelesi targyak meg az altalam jatekban lattottak kozul messze a legjobbak, a vertek iszonyatjol ki vannak dolgozva, rohadt sokfele van, gyakorlatilag 2 egyformat nem is talaltam, mindez beszorozva azzal h ua vert mashogy nez ki fajonkent kasztonkent es nemenkent(jo ez alap) is. Sajnos itt viszont meg kell emlitsek egy nagy negativumot is, h a verten, sisakon, fegyveren, pajzson kivul mas nem laccik meg a karin, pedig legalabb a kopeny jo volna, nagyon megdobna a latvanyt, remeljuk kesobb megoldjak.
- ugy altalaban nezve a jatek grafja eleg jo, bar ahogy azt mar szamtalanx leirtak mar, nem indokolja ezt a qrva nagy gepigenyt, nem egy rossz gepem van, de amikor percekig toltogeti a marketplacet, kicsit elbizonytalanodok eme allitas helyessegeben...gecimod szarul kezeli a memoriat, jo lenne mar ha ezt megoldanak, vagy kuldjenek a jatek dobozaban mellekletkent + 1-2 giga ramot
- D&D!!😊
- jo meg lenne par dolog de mar nincs kedvem irni inkabb megyek ddozni😊

[Jakuza]
Meg mindig nem adtatok erre a keresemre valaszt.

"ennyien jatszanak most, hogy vegleges fazisba kerult a jatek ?
Hany district van pl a kikotoben ?
Erdekelne, ugye emlekeim szerint a beta kezdetekor volt 10-12 db, a vegen mar alig volt legjobb esetben is csak 4."

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Acidlich
<#wave>
remelem ma tobbet partyzik a guild egyutt, tegnap sajnos kicsit szetment a banda, mert byby itemvadaszatot tartott😊

Játszunk vele. Fizetünk érte. Ennél pozitívabbat nem tudok mondani. 😊
Szerintem jó játék, bár más koncepcióval sokkal jobb lehetett volna.
Ejej. Nem érdeklõdésrõl volt ott szó. Azirafael folyamatosan piszkálódik itt, arra reagált Acidlich szerintem teljesen korrekten.
[Jakuza]
Errol beszeltem.
Pedig jo jatek lenne ha........
Csak nem ebben a formaban. Vannak ennel sokkal de sokkal szanalmasabb MMORPG-k, annak ellenere, hogy gyakorlatilag a DDO nem is igazi MMO.
Remenykedek, hogy majd kesobb a Shadowbane sorsara jut.

Valaki esetleg pozitív kritikát is tud írni a játékról, mert kezd egy kicsit elmenni tõle a kedvem?!
Acidlich
bocs, en se ismerem, mondjuk nem is erdekel, mert az fr-hez kepest egy rakas szar... mar csak igy ranezesre is, foleg ez a warforged jatszhato faj egy nagy lol, a halal f@szara is immun, negativuma meg alig van, legalabbis a ddoban igy oldottak meg. De mielott valaki lefikazna h akkor minek jaccom vele, hat azert mert az nwn2-ig kell valami kis d&d.
ja es ha az ilyen "beszolasok" tonkretennek a vovot, akkor teleirtam volna vele az egesz oldalt vazzeg

Acidlich
a ddoban sem feltetlenul barlangokban meg pincekben lehet kalandozni, igaz gyakoribbak mint a szabad eg alattiak...

Tatyla
valaki érdeklödik és még nem ismeri menjen wow-ozni?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

bocs, de én még nem ismerem Eberron világát, de ha a Forgotten Realms-re gondolok, ott a kalandok és történetek nem feltétlen "Dungeons" ben történtek.
"mennyé vovozni vagy lájnédzsezni..." <---- az ilyen beszólásk teszik tönkre a wowot is, ne tedd tönkre ezzel a DDO-t, köszi.
Acidlich
pedig a jatek neveben is benne van-->dungeons😊
viszont a dragons resszel meg le vannak maradva, bar egy db mar szerdatol lesz😊

Acidlich
mennyé vovozni vagy lajnédzsezni...

azirafael
MInek akarsz kimenni a külvilágba, amikor a létsík egész lakosságát dándzsönök építésére fogták be a gonosz hatalmak, teljesen kihalt a világ, úgysem találnál senkit...

Bár tudásom isteni és mindenre kiterjedõ, nem osztok meg minden titkot.

Amúgy nem értem, miért pont tõlem kérded ezt. 😊
Acidlich
1-2 ev alatt belepatchelik😊

Tehát akkor Eberron teljes világa csak utópisztikus gondolat marad?
Természetesen van többkasztúsaág. Meg kell adni kártyaadatokat ahhoz, hogy játsz. Azt nem tudom hogy rögtön ellenõrzik is, vagy csak amikor a fizetés esedékessé válik (ugye elsõ 30 nap "ingyenes"). És maga a játék központja az az egy város. Onnan indul és oda érkezel mindig.
Mayday
Hat, mas MMORPG-k tapasztalata alapjan meg kell adni krealaskor, de elfogad FAKE szamot is, amit, ha kesz a kartya, majd modositasz.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

ja és még egy fontos kérdésem lenne azokhoz akik már jáccák a gémet. Ha megveszem, az account kreálásnál kér bankkártya számot, vagy azt késõbb is meg lehet adni? mert ha kell neki, akkor még kártyát is csináltatnom kell😊
A DDO -ban amúgy mekkora a MAP? csakmert a hivatalos oldalon csak stormreach térképe látható. mondjátok h nem csak egy városban játszódik! és a szabályrendszerbõl kiindulva, ugye müxik a többkasztúság?
Akkor játssz mással 😛
azirafael
B+ hatalmas bejárható területeket, hátasokat, gigászi vár ostromokat, klán háborúkat akarok nem mégtöbb szar pincét!!!

Mayday
D&D Online - addon érkezik

A Turbine Entertainment büszkén jelenti, hogy Dungeons & Dragons: Stormreach címû online játszható programjához elkezdték fejleszteni az elsõ kiegészítõt. Egy Dragon's Vault címû addon pakkról beszélhetünk, amely vadiúj kalandokkal szolgál majd az online DDO-hoz. A játékosok fanatizmusának megköszönéseképp a kiegészítõ ingyenesen elérhetõ lesz. A Turbine mellesleg további hasonló modulok, minikiegészítõk kiadását tervezi a jövõben.

(Forrás: GameStar)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Irigykedem, en mar evek ota nem jatszottam igy, es azert soxor ramjon, hogy hianyzik 😊

A másik fórumban olvastam, szerintem ide is illik 😊
Magic Missle

Shiwo
én se maradtam DnD 3.5 nélkül... minden 7végén játszunk (kivéve ha vampire vagy 7 tenger-t nyomatunk 😊

[Jakuza]
A lenyeg a lenyeg, hogy nem maraadtam D&D 3.5 nelkul.
Addig is mig nem jon NWN2 vagy nem gondoljak at a DDO-val kapcsolatos havidij reszleteket.
Amugy azoktol akik toljak a DDOt, lenne egy kerdesem.
Mennyien jatszanak most, hogy vegleges fazisba kerult a jatek ?
Hany district van pl a kikotoben ?
Erdekelne, ugye emlekeim szerint a beta kezdetekor volt 10-12 db, a vegen mar alig volt legjobb esetben is csak 4.

Shiwo
tuti azért...alapból alkotott érdekeseket..nem1szer az ellen a falban volt és a mágikus tárgyak tulajdonságait sem írta ki patch nélkül...

[Jakuza]
Nem nagyon talalkozok vele, lehet, mert feltettem a 3.0 patchet meg valami rajongo kieget ? 😛

rezes
Meg hogy annyi bug volt benne hogy csak na

Fonok.Ki az a corporation?

Shiwo
nekem az nem teccett, hogy az eleje tök jó rpg-s volt, a vége meg teljesen agyatlan hent lett..

Ez rettentõ jó volt, csak kár, hogy elzárták a fejlesztõk pénzcsapját és nem tudták befejezni... Legjobb d&d megvalósítás volt szvsz.

Shiwo
én nem jáccom vele (no money..)

TOEE-t kijáccottam...grafra szép, de a BG jobban bejött 😊

[Jakuza]
Shiwo te meg jatszol vele ?

OFF.

Ha nem, akkor ajanlhatok neked egy regi D&D 3.5 es korokre osztott PCs jatekot, addig amig nem lesz valami valtozas DDO ugyben.
Ez pedig a Temple of Elemental Evil.
Most vettem ismet elo es meglepodtem azon, hogy nagyon jo jatek az emlekeim ellenere. 😛
Inkabb azoknak valo akik a P&P-t jatszottak, mert inkabb taktikazas, aprolekossag jellemzi inkabb az NWN-el szemben ami inkabb akciodusabb es nem ennyire aprolekos.

musha
még nem, amikor egyszer rákerestem az említett nevekre, akkor nem találtam senkit, azóta nem próbáltam.

amúgy most nézem, hogy minden szerver offline 😞 remélem valamit fejlesztenek a fiúk ^^

Acidlich
tenyleg teged bevett mar valaki a guildba?

musha
hát igen, van még mit fejleszteni. legalább a grafikát optimalizálhatnák elsõ körben, mert annyira nincs sz@r gépem, de városban igencsak beszaggat néhol. meg van néhány apróság, amiken szintén remélem, hogy változtatnak, fõként ilyesmikre gondolok, hogy ha valaki LFG módban van, akkor rámutatva/rányomva egybõl megjelenjen, hogy milyen küldetéshez keres partit, vagy hogy például az inventoryban a tárgyakra mutatva egybõl megjelenjenek a tulajdonságai, ne kelljen lent nyomkodni minden alkalommal a nagyítóra...
na mindegy, bizakodom, mert amúgy tényleg nagyon hangulatos.