Dungeons & Dragons Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
jol pörög a topik...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
hi! a trial-al melyik szerver a jó?
azaz hol a magyarság?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

MrStokes
Igen, itt a leolt ellenfelekbol nincs lootolas, csak ladakbol, hordokbol, ilyesmi, meg lehet gombakat szureltelni a dungeon-okban.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Shiwo
ill van valamennyi loot közbe is, de az eléggé kevéske (volt a bétában...)
többnyire ládába voltak jó cuccok..questenként tán 1.. az is mindenkinek random, tehát nem tudtad a másik elõl lenyúlni.. (hál istennek 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
nincs...lootot és xp-t csak a küldi teljesítésekor kapsz...

jah és még1 kérdés 😄
bocs hogy ennyit kérdezek 😊
nah szoval nézem a videókat de eggyikbe se látok lootolást :S😮
itt nincsen vagy mi ? 😄

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

ja és akkor MUSZÁLY partiba menni vagy mehetsz egyedül is csak veszélyes és lehet semmi esélyed nincs ? 😮 mert nézegetek videokat a video googleen és ott csak olyan in game videókat látok ahol 1dül megy a kari

oks thx all 😊)
még 1 nagyonn fotos kérdés 😄 nem tod mennyi a havidíj ? 😄
amúgy meg ismered a RF onlinet ?

MrStokes
Igen, csapatkereseshez, kommunikaciohoz foleg. Mondjuk meg a beta ideje alatt belecsoppentem 1 szerepjatszo tarsasagba es nagyon jo volt hogy tudtam angolul. 😊

Gondolom a Boldrei a preferalt, mert oda mennek a magyarok. Biztos vagyok benne, hogy mar van klanjuk is, hogy osszefogjak a magyar kozosseget.

A parti letszama maximalt, de minimum nincs, akar mehetsz 1edul is, csak a kuldetes nehezsege fogja megkivanni a megfelelo szamu es kasztu embert.
A betaban az elso 2 szint kuldijeit meg 1edul is meg lehetett oldani tobbe-kevesbe, de kesobb mar mindenkeppen csapattarsakra volt szuksege az embernek.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

😄 az angol tudást arra értetted hogy ahhoz kell angol tudás hogy partit szervezzek ? vagyis tudjak komunikálni a többi külföldivel ? azt majd vhogy megoldom 😄 WoW-ba is sikerült már bocs all ha ki írtam a nevét.amúgy meg ha a BOLDREI szeróra megyek madj holnap akkor ott magyarok vannak nem ? 😄 és még 1 kérdés van limit hogy hanyas partitol lehet kimenni ? vagy elég ha 2 -en vagytok ?

MrStokes
En ugyan a csak a betaval jatszottam, de komplett felulet volt a csapat es a csapattagok keresesere. Az mondjuk nem baj, ha tudsz angolul. 😄

nah felmentem a hivatalos oldalra ott elolvastam a newst és téleg nem lehet solozni na de sebaj 😄 holnap suli után megyek cd galaxisba 😄 megveszem
csak kérlek segítsetek nem tudom a fizetési rendszerét hogy s mint kell fizetni
a WoW-nak tom de ez DDO 😄 meg még annyi hogy mivel nem lehet csak kocsmába lenni de ugye nem nehéz õarti társat találni ? 😮 mert nincs kedvem több órát várni hogy kimozdulhassak szerény kocsmámból 😄

elõre is köszönök mindent 😄

hi all

engem 2 fontos dolog érdekel olvasgattam a forumot de nem leltem választ a kérdéseimre 😞
1. mennyia havidíj ?
2.hallodtam béta tesztelõktöl hogy csak partiba lehet kimenni a nagy világba ha nincs társad akkor egész végig egy kis kocsmába ücsöröghetsz :S😞 ez igaz ?

elõre is köszönöm a válaszokat 😊

Shiwo
fent a lógó környékén nézz körül..szép piros betüket fogsz találni...

Sziasztok!

Én is belekezdtem a játékba. Sikerült a francia servert kiválsztanom. 😊

Tud valaki magyar guildrõl valamelyik szerveren? Ha létezik ilyen akkor ott indítanék új karaktert, mert egyedül nehezen mennek a küldetések, és a jó társoság is hiányzik.

Köszi

Laza
Na, hol tartotok sracok?! Megvan mar vkinek a max szint? 😊
Milyen a jatek lvl10 korul?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Szervusz!

Bocsi hogy tegnap este nem tudtunk behívni. Igyekszünk, hogy ma ez megtörténjen. 😊
Ha a Blodrei szerveren indítottatok karit akkor tellezzetek meg. Demonica a nevem

WaltherD a nevem...
Sziasztok!

A nevem Walther
most fogom inditani a karit. Mindenkit felveszek friendnek. remélem kalandozunk majd együt 😛
Sziasztok!

Na végre én is elkezdtem.
A kari neve Tenkes.(paladin)

Jó játékot mindenkinek
OK. Felvettelek a Friend listara. Ha bent latlak a jatekban megprivizlek 😊
Sziasztok. En is megvettem par napja, nezegettem kicsit, de erosen meg nem vetettem bele magam. KAri neve EUNIKE, human wari.
Na akkor a kovetkezo karaktereket kereshetitek a jatekban. Legjobb, ha felveszitek oket a baratok koze, mert akkor ha a program is ugy akarja latjatok mikor online-ak.

Byby
Radu
Drizzie
Fily
Selin

Kedves
Fekete
Morgo

Tunde
Saigo

Megegyszer kerek indenkit, ha elo is fordul, hogy tobb oran at nem lattok senkit ezek kozul, ne adjatok fel. Tudom hihetetlen, de nem elunk a szamitogep elott 😊

Esetleg irjatok meg ide a forumba, hogy mi a ti nevetek, es akkor megkeresunk, amikor bent leszunk.
De megirtam neki azt is hogyan valaszolhat 😊
Mayday
Az is lehet, hogy olvassa, de nem tudja hogyan valaszoljon! 😊
En is jartam mar igy "kezdo mmorpg-s koromban"! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Ha nem valaszolok azonnal nem kell am feladni. Nem mindig vagyok a gepnel.
A felismerheto nicknevet mar meg sem merem amugy emliteni. 😄
TE is elmodhattad volna akkor mar 😛

Na de akokr mondom. Minden csatornan kapcsoljatok be, hogy a tell uzenetet lassatok.
Ezt a kovetkezokeppen tudjatok: jobb gomb a csatorna neven -> Set Incomning Text Types -> Tell bepipal, meg amit akartok 😊
[Jakuza]
Na akkor azt is mond el nekik, hogy a csatornakat kulon be kell allitani, mert pl a party chatban sem latjak addig a tell uzeneteket,amig nincs beallitva az incomingban. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

pl most is meglehet.
Aki nem tudja esetleg> /tell nicknev uzenettel lehet uzenni egy konkret szemelynek.

pl: /tell Kedves Szia!

Es jo lenne ha figyelnetek a chatet, mert peldaul most is irogatok egy magyar jatekosnak es baszik reagalni barmit is. 😊

Grempli 1 hozzászólást olvass vissza 😊) Boldrei szerverre gyere!
Sziasztok!

Megvettem a játékot (végre) és ma este kipróbálom.

GodBadka
Meg lehet benneteket találni valamikor?
Kérném is az új játékosokat, hogy írják meg a karijuk nevét, vagy keressenek meg a játékban. Kedves, Fekete nevû karikkal vagyok, este felé csak sajnos.
A játék jó, csak csapat kellene, ami jelen pillanatban nem igen van. Külföldiekkel meg annyira nincs kedvem játszani, mert az alap dolgokon kívûl megáll a kommunikáció.

Gyertek jó sokan. Ha lenne már 10-12 játékos, akkor mindig lenne mit csinálni.
Mayday
En is szeretnek majd beruhazni ra, ugyhogy szivese(bbe)n olvasok pozitivumokat. A kerdesem: tenyleg nagyon egyhanguak a questek, dungeonok? En betaval csak 2-3 kuldit csinaltam, de ott elegge egyformak voltak.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

[Jakuza]
Ja. 😛
Amugy nem rossz a jatek, hogy ne csak fikazo hozzasolas legyen es visszajojjon a kedve.
Talan azt is lehetne ra fogni, hogy alapmu lehetne D&Dben hiszen nem igazan van MMO-ban D&D szabalyrendszerre epulo jatek (szerintem masik nincs is).
Grafikailag is megallja a helyet, tehat arra nem lehet panasz.
Hangulatilag is jo.
Csak.....
Csak tulontul egyjatekos mod alapokon nyugszik.
Ez az egyetlen problemam vele, es ezert nem akarok erte havidijat fizetni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

kit érdekel hogy néz ki ha megunod 2 hét alatt😊

Debob - Lvl 2 Wizard

PiR8
Komolyan, annyira sikerült lefikáznia a játékot itt 1-2 emberkének, h már nem sok kedvem van hozzá... 😞(( Pedig nem vagyok egy könnyen lebeszélhetõ tipus.
Valaki lökjön már be egy ingame szkrínsotot 😊

vandyke
Köszi minden segítséget tegnap sikerült nekem is beszélnem velük. Még1szer THX!

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

Sza vandyke,

egy haverom ugyanezt játszotta el kedden. A [email protected] -ra írjad meg nekik a gondodat. Haversráctól kérték, hogy szkenelje be az kulcsot tokostul, meg rakja mellé a számlát, és estére már meg is küldték neki az új regkey-t, már nyomul is a gameban. (Így utólag belegondolva csodálkozom, hogy nekem elsõre elfogadott mindent, tekintve hogy nekem nem is volt lefóliázva a tok, igaz a sógoréknál vettem...)

Állítólag több ilyen eset volt, de egy online játéknál, ahol igazából a nagyobb lóvé a folyamatos havi befizetésekbõl jön, nem éri meg nekik ezzel szarozni. So don't worry

pecae
[Jakuza]
Latod,latod ettol feltem s ezert gondolom azt, hogy ebben a formajaban a jatek eletkeptelen.
Pedig kar lenne ha elsikkadna ez a jatek.

Mast nem tudok mondani. Pedig csak a kulccsal lesz a gond.
vandyke
Sajnos ezeket már kiveséztem, de akkor sincs semmi változás.

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

Meg a Boldrei szerverre gyere és keress meg minket. Vagy írd meg mi a karid neve és megkeresünk 😊
A betûk nagybetûk legyenek. Kis betûvel nem fogadja el. És kellenek a kötõjelek, és ellenõrizd le kétszer is 😊
vandyke
Szisztok!
Szeretnék segítséget kérni. Sikerült telepíteni a játékot az account is elkészült a Codemasters Gaming Account Systemben, de mikor a Create Subscription-be beírom a dobozban talát kódot az alábbi üzit dobja vissza: "This key does not appear to be valid. Please re-enter your key and double check you have entered it correctly. If you are sure you have entered your key correctly please contact customer services."
A kódot többször leellenõriztem, helyesen van beírva. Product-nak a Dungeons and Dragons Online-t jelöltem ki.
Mit rontottam el?
Az esetleges válaszokat elõre is köszönöm!

rezes
nice and easy

Fonok.Ki az a corporation?

Acidlich
meg is untam😊

rezes
ez gyors volt miert?

Fonok.Ki az a corporation?