Dungeons & Dragons Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Rosszul fejeztem ki magam AD&D t kb 6 évig jáccottam a világot is ismerem valamennyire dark sun ravenloft forgotten realms..... inkább úgy kérdezném ki jáccik fennt éppen és csatlakozhatnék é egy csapi hoz?😄
[Jakuza]
Szepen nezd at a forumot es az AD&D 3.5 szabalykonyvet.
Mindketto segiteni fog.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

megoldódott az volt a probléma hogy külön lekelettt töltenei a file planet letöltés vezérlõjét nos futtatom a gamet még 6 napig zseniális csodás grafika egy problémám van wow hoz szoktam és semmit nem tudok az irányításáról van esetleg valaki magyar aki jáccik ma a serveren és egyáltalánhol érdemes kezdeni ? köszi elõre is
MrStokes
Lehet hogy a fileplanet-en scak azok szamara elerheto a letoltes, akik elofizetnek a FilePlanet-re. Lehet h nem eleg csak regisztralt tagnak lenni, de meg elofizetonek is. A trial-ert nem kell soha fizetni, azert trial mert ingyenes es bemutatora, kiprobalasra szolgal. az mar mas kerdes h a Fileplanet kotelez arra h legyel elofizeto h le tudd tolteni. De sztem vmit felreneztel, ezeket altalaban elofizetes nelkul is lehet tolteni.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

sziasztok a 7 napos triál verzió 1.7 gigas setupját honnan lehet letölteni és ez ingyenes egyáltaslán? mert nekem a file planeten mindig kidobott egy oldalt hogy subscribe 3 dollár most mi van? ez egy ingyenes próba verzió vagy csak a 7 nap az ingyenes a game triálját meg pengetni kell?
MrStokes
Lehet,hogy akik megvettek es elofizettek azok jatsznanak a forumozas helyett. A tobbieknek meg marad a forum... 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

PiR8
Látom, ez a kérdéskör jobban megmozgatta a fantáziátokat.. 😛

MrStokes
Windows-on ilyen nincs. 😄

QuippeR
Duke Nukem Forever

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Laza
Passziansz

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

PiR8
Melyik az a játék, ami x óra játék után nem szemeteli tele a gép memóriáját? 😊

Gilmoor
Milyen karaktert fogadnátok szívesebben a Boldrei -i magyar klánban? Mibõl van kevés aktív játékos?
Valaki mondjon valamit a lagról. ha városban mászkálok, 2-3 óra után játszhatatlan lag van. Nem szerveroldali lag ez biztos mert ahogy újraindítom a játékot, semmi baja. 1 GB memóriám van. Gyanítom, ha több lenne max 1 órával bírná tovább a játék lag nélkül. Nincs erre valamiféle orvosság?

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Asszem az a probléma hogy a trial a U.S. serverekre szól, így csak azok vannak a listában.
cikasz
letöltöttem én is a 7 napos trial-t de nem találtam Boldrei szervert a listában.

http://www.akciofigura.hu

Egyáltalán vannak Magyar játékosok a gémben rajtam kívül?😊
Hmm, lehet csak én vaok vak, de nekem a server listában nincs BOLDREI😊
Gilmoor
Sziasztok!
Én vásárolnék egy DND-online-t, feltéve ha van még valaki aki megunta és megválna tõle. Személyszerint nekem tetszett a trial-ban eltöltött 7 nap.
A Warforged tényleg egy elfuseráltan nerfelt faj.. mágusként saját magát gyógyítja stb.. háát, kicsit gondolkodhattak volna. Aki megválna 6K ért egy aktivált dnd-tõl az PM-ezzen.

Üdv
Gil

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

[Jakuza]
Ezt a kockazatot neked kell vallalni, ha mar ingyen jatszol, nem havi 3000-4000 forintert.
Amugy nerfelest, account feltorest, szerver megszunest, vagy karakter eltunest "gyari" szerveren is nem egyszer lattam.

Laza
Hummm... en mar csak azert sem jatszanek tort szerveren, mert 0 a garancia arra, hogy a karekterem es a cuccai biztonsagban vannak, tobb szaz ora beleolese utan pedig igen szarul lennek ha 'eltunik' egy ilyen szerver mindenemmel egyutt 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

[Jakuza]
Azert ebben a formaban ez nem igaz, lasd pl a L2 C1 es C2 szerverek, amik turhetoen voltak osszehegesztve.

Mayday
Hat, ha mar MMORPG-ztel, akkor tudhatod, hogy nem sok ertelme van tort szerveren jatszani...

Egyebkent kishazankban 9990 HUF az ara, az elofizetesi dija meg ugy tudom, mint a "nagy atlag" 3500-3700 HUF korulre jon ki havonta.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

KurtVampire
Sziasztok! Érdeklõdni szeretnék eziránt a játék iránt.. Jó kis MMORPG-t keresek, és úgy vettem észre, hogy ez az.. eddig LineAgeztem és KnightOnline-l játszottam..
Egy pár adatot megtudnátok adni errõl? Hogy eredeti mennyibe kerül, havonta mennyit kell érte fizetni, stb stb.. és hogy van-e tört szerver, mint a többi játékban...
Valami kis infó kéne a játékról... elõre is köszönöm
sziasztok

Halottvagy [eR] Arijuen

Shiwo
nálam nem volt fejlesztés, de lehet kiprócálom tesóm gépével 😛

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

MrStokes
En igy hajnalban, lefekves elott arra lennek kivancsi, hogy csak a dungeon-okra es a varosban valo koricalasra korlatozott jatekterulet es az ezekkel jaro korlatozott szamu tevekenysegek mennyire hosszu tavon fogjak lekotni a jatekosokat.

Ezt az egyetlen nagy hatranyat latom a jateknak, ami elegge jelentos ahhoz, hogy visszatartsa az embert, hogy megvasarolja es folyamatosan elofizesse.

rezes
Hat igen a kartya nagyon jo bar az ara is az volt de az Oblivion miatt kenytelen voltam gepet cserelni😄

Fonok.Ki az a corporation?

Mayday
Eleg szep elorelepes 😊
En a betat egy 2500+ AMD-vel, es 9800XT-vel, 1 Giga rammal probaltam, es nem emlexem a pontos beallitasokra, de mar azon sem volt rossz. Azota nalam is volt fejlesztes, ezzel meg nem lattam. De azert egy 7900-as kartya az mar uberbrutal, ugyhogy aprocsak eselyt latok ra, hogy fox tudni jatszani! 😊))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

rezes
AMD 3.2+ proci, asus A8N-SLI alaplap,1 GB RAM ,GeForce 7900 gt videokari.
Betat meg egy 1.8 + AMD es radeon 8500 videokari , 512 MB Ram -mal toltam mondhatni fanatikusan ,szaggatva homalyos foltokat kergetve ugyhogy remelem a mostani konfiggal full grafon tudok majd jatszani<#vigyor3>

Mayday
Nah, akkor ha mar ugyis kotozkodtem, mostmar valaszolok is 😊

Elvileg itt kellene, hogy legyen: DDO Trial

Milyen az uj konfigod?

Shiwo
hát jah..azon fellül, hogy beléd kötöttek, senki nem válaszolt a kérdésünkre 😊

rezes
Bocs akkor keltem es meg felszemmel felkezzel irtam😄
szoval van uj gep talan lesz szep grafika csak van-e elindithato trial?

Mayday
Ez esetben tenyleg nem teljesen jutottam dulore vele! De ezt most nem vele szembeni "rosszindulatbol" mondom, hanem tenyleg nem volt tiszta 😊

MrStokes
Azert, mert szegeny lehagyot egy targyragot es elirt egy s betut d-re, mar erthetetlen lett a mondata? oO
😄D

Valszeg azt akarja mondani hogy új erõsebb gépe lett és ezen szeretné megnézni a játékot. A lényeg hogy hogyan tudná a próbaverziót beindítani. Nem volt egyszerû kihámozni<#fejvakaras> 😊

"vessetek a mókusok közé" :)

Mayday
Most ezt a mondatot csak en nem ertem teljesen? <#confused>

rezes
Koszi
Es tenyleg hogy lehetne megnezni a trial talan modt hogy uj gepem van mar elketyeg full grafikan nem csak egy homalyos foltot iranyitok a homalyosabb folton😄

Shiwo
Hogy is lehet "igénybe venni" a trialt ? 😊

BSZ Rezes

Heloka El szeretnem adni a 2 napos tegnap befizetett D@D Online jatékomat
"Megvettem , Feltoltottem , De nincsen idom jatszani mert kozbejott 1 kulfoldi munka" Ha vlakit erdekelne akkor Irjatok vagy hivjatok
[email protected] | 06/20 2134324

Butchy
Laza
Igen, szoval pontosan itt 😄

Laza
Meg oldalakat sem kell visszalapozni, kb 30 hozzaszolassal lentebb megtalalhatod a Magyarok kis csoportjat.

A bannert meg pont ezert valtoztattam meg, hogy ne legyene egyeseknek ertelmezesi problemai 😊

Meg kellene ha jönne egy key,már adtam 2 cimet nekik ,de sémmi<#mf2>

MrStokes
Hm megint van trial? Hmmmm. Lehet meg kene nezni, mit alkottak a beta ota a fejlesztok.

MrStokes
Kicsit duhitett, hogy nem talatam sem a klan, klán es guild szora rakeresve sem semmi erdemi infot a magyar klanrol es tagjairol a Boldrei-en, ezert PIR8 tanacsat megfogadva visszatekertem kicsit, es ime: #2033

Hello!

tom most van amerikai trial,irták egy oldalon h ettõl függetlenül itthon is lehet tolni...
Szal beírom az e-mail cimemet , de nem jön semmi kulcs ,igy nemtok továbbhaladni a regeléssel.Valaki esetleg leírná h mi a gond ?
thx

PiR8
... és mégsem hasaználod a szemed, mertha visszatekersz itt, picit lejjebb, megtalálod a guild nevét és résztvevõit is, btw.

Kedves Jakuza és Shiwo!

Örülök, hogy sikerült ilyen frappánsan felhívnotok a figyelmünket, hogy a magyarok merre találhatók. Ennek ellenére a fent nevezett szerveren egyetlen magyarral sikarült összefutnom, és Õ is nagyon örült, mert én voltam az elsõ magyar akivel találkozott. Amikor megkérdeztem, hogy hol vannak a magyarok, arra gondoltam, hogy valaki megírja, hogy keressétek XY karaktert, netán létezik magyar Guild. Tehát biztos lehetsz benne, hogy használom a szememet, arról nem is beszélve, hogy eddig nem ez volt pontosan a topikcímbe írva. 😊
Tehát ismét megkérdezem, hogy Magyar guildet hol találok? Kérem, hogy akik csak a topikcímre hivatkoznak, most kivételesen tartózkodjanak a válaszadástól! Köszönöm.

[Jakuza]
Hol a magyarsag ? Jo kerdes.
Es mily egyszeru a megoldas, foleg ha a szemedet is hasznalod a topikcimnel nagy piros betukkel ki van emelve.

Tatyla
7 napos proba verió...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hali!

Lenne egy kérdésem, mégpedig:
Lehet a játékban sárkányt szerezni? Úgy, mint a Lineage 2ben.

ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2

rezes
Milyen trial?