Dungeons & Dragons Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mindketto segiteni fog.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Valaki mondjon valamit a lagról. ha városban mászkálok, 2-3 óra után játszhatatlan lag van. Nem szerveroldali lag ez biztos mert ahogy újraindítom a játékot, semmi baja. 1 GB memóriám van. Gyanítom, ha több lenne max 1 órával bírná tovább a játék lag nélkül. Nincs erre valamiféle orvosság?
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
http://www.akciofigura.hu
Én vásárolnék egy DND-online-t, feltéve ha van még valaki aki megunta és megválna tõle. Személyszerint nekem tetszett a trial-ban eltöltött 7 nap.
A Warforged tényleg egy elfuseráltan nerfelt faj.. mágusként saját magát gyógyítja stb.. háát, kicsit gondolkodhattak volna. Aki megválna 6K ért egy aktivált dnd-tõl az PM-ezzen.
Üdv
Gil
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Amugy nerfelest, account feltorest, szerver megszunest, vagy karakter eltunest "gyari" szerveren is nem egyszer lattam.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Egyebkent kishazankban 9990 HUF az ara, az elofizetesi dija meg ugy tudom, mint a "nagy atlag" 3500-3700 HUF korulre jon ki havonta.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Egy pár adatot megtudnátok adni errõl? Hogy eredeti mennyibe kerül, havonta mennyit kell érte fizetni, stb stb.. és hogy van-e tört szerver, mint a többi játékban...
Valami kis infó kéne a játékról... elõre is köszönöm
sziasztok
Halottvagy [eR] Arijuen
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ezt az egyetlen nagy hatranyat latom a jateknak, ami elegge jelentos ahhoz, hogy visszatartsa az embert, hogy megvasarolja es folyamatosan elofizesse.
Fonok.Ki az a corporation?
En a betat egy 2500+ AMD-vel, es 9800XT-vel, 1 Giga rammal probaltam, es nem emlexem a pontos beallitasokra, de mar azon sem volt rossz. Azota nalam is volt fejlesztes, ezzel meg nem lattam. De azert egy 7900-as kartya az mar uberbrutal, ugyhogy aprocsak eselyt latok ra, hogy fox tudni jatszani! 😊))
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Betat meg egy 1.8 + AMD es radeon 8500 videokari , 512 MB Ram -mal toltam mondhatni fanatikusan ,szaggatva homalyos foltokat kergetve ugyhogy remelem a mostani konfiggal full grafon tudok majd jatszani<#vigyor3>#vigyor3>
Elvileg itt kellene, hogy legyen: DDO Trial
Milyen az uj konfigod?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
szoval van uj gep talan lesz szep grafika csak van-e elindithato trial?
😄D
"vessetek a mókusok közé" :)
Es tenyleg hogy lehetne megnezni a trial talan modt hogy uj gepem van mar elketyeg full grafikan nem csak egy homalyos foltot iranyitok a homalyosabb folton😄
"Megvettem , Feltoltottem , De nincsen idom jatszani mert kozbejott 1 kulfoldi munka" Ha vlakit erdekelne akkor Irjatok vagy hivjatok
[email protected] | 06/20 2134324
Butchy
A bannert meg pont ezert valtoztattam meg, hogy ne legyene egyeseknek ertelmezesi problemai 😊
tom most van amerikai trial,irták egy oldalon h ettõl függetlenül itthon is lehet tolni...
Szal beírom az e-mail cimemet , de nem jön semmi kulcs ,igy nemtok továbbhaladni a regeléssel.Valaki esetleg leírná h mi a gond ?
thx
Örülök, hogy sikerült ilyen frappánsan felhívnotok a figyelmünket, hogy a magyarok merre találhatók. Ennek ellenére a fent nevezett szerveren egyetlen magyarral sikarült összefutnom, és Õ is nagyon örült, mert én voltam az elsõ magyar akivel találkozott. Amikor megkérdeztem, hogy hol vannak a magyarok, arra gondoltam, hogy valaki megírja, hogy keressétek XY karaktert, netán létezik magyar Guild. Tehát biztos lehetsz benne, hogy használom a szememet, arról nem is beszélve, hogy eddig nem ez volt pontosan a topikcímbe írva. 😊
Tehát ismét megkérdezem, hogy Magyar guildet hol találok? Kérem, hogy akik csak a topikcímre hivatkoznak, most kivételesen tartózkodjanak a válaszadástól! Köszönöm.
Es mily egyszeru a megoldas, foleg ha a szemedet is hasznalod a topikcimnel nagy piros betukkel ki van emelve.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Lenne egy kérdésem, mégpedig:
Lehet a játékban sárkányt szerezni? Úgy, mint a Lineage 2ben.
ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2