3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
Des #2357 Ez a topik iszonyat be van lassulva:) -
#2356 Ha valakinek van elfekvőben vagy eladásra váró Keen Great Axe esetleg valamilyen elementál sebzéssel, akkor arra vevő lennék!!!
Megvan a lvl 4 a harcosommal :D -
Des #2355 Nekem maximize feat-em van, 10 SP-s magic missile-ból csinált 30 SP-set, lvl1 voltam akkor amikor néztem, azóta nem használtam:) -
csopszon #2354 Oculus képzeld tegnap reggel megcsináltam a Stealthy Repossession-t hard-on 1edül :-). Igaz nem Quardax-féle lopakodással, hanem Pajta-félével :-D. Ha ma este nem lesz semmi party, akkor asszem megpróbálom elite-en a favor-ért. Max belökök előtte 1-2 villámtól védö löttyöt. Viszont Stormcleave-be nagyon érdemes elmenni loot-ért. Olyan kemény cuccokat találtam, h nagyon :-). +3-as +4-es nyílvesszők, 1 nagyon brutál csákány (a nevére nem emléxem, de tudom h 32k arany körüli az értéke), +2-es adamantin greatsword, stb. -
#2353 AZ empower és a Maximize spell között tulajdonképpen mi a különbség... mármint a hatásában? mennyivel kerül többe tőlük a varázslat és mennyivel fog többet sebezni? Illetve összeadódik a hatásuk? Tehát mondjuk a kettőtől együtt +40 Mana lesz egy varázslat, de az empower-elt vazsit fogja duplázni? Megéri egyáltalán? Magassabb szinten több manát esznek a feat-ek is? tehát egy lvl 1 vazsit +20 manáért maximálok, míg egy lvl 2 vazsit már +30 ért?
Bocs a sok kérdésért... -
OculusDei #2352 gondold meg jól mert a sorcerer csak kevés varázst ismer míg a wizard mindent megtanulhat...
a magic missile az nyers energia (force) tehát semmi sem tápolja csak a potencia (potency) tárgyak. ha már mindenképp sorcerer akkor szerintem érdemes specializálódni (a tüzet és a villámot ajánlom a későbbiekben ott lezsnek jó varázslatok) mert igen szűk lesz a választék ellenben a bűbájokkal (enhancement) vagy tárgyakkal igen szépen meg lehet őket erősíteni - akár + 50% sebzésre -.
hogy mit válassz az tényleg rajtad áll. nincs benne rossz varáyslat. talán a magic missile az egyetlen amit nem hagynék le... -
OculusDei #2351 sajnos ilyenek vannak.
a végén a tűzoriás csak fegyverekkel és villámmal sebezhető ha nem nyitogattátok ki a kapukat. (sok varázsló azt hiszi majd jól lefagyasztja de arra már immunis lett a gyöngyöm)
de ne add fel vannak ilyenek. legközelebb ne indulj el ha ő is ott van. nekem már vannak ilyen neveim (sajnos)
[wolfspirit, wolfspite, narx most hirtelen ezek jutnak eszembe. az első kettőtől gilmoor is rángógörcsöt kap szerintem... ] -
Tanácsot szeretnék kérni a nagyérdeműtől!
lassan összegyűlik a 400 rep pont és szereténk indítani egy drow sorcerer-t. De mivel szegény szorszi olyan kevés vazsit ismer, és csak állítólag igen későn lehet azokon változtatni (nem úgy mint a NWN-ban ahol minden szintlépéskor lecserelhetted ha nem tetszett)szeretném megtudni, hogy milyen vazsikat érdemes megtanulni?
Illetve milyen mágia tipusokat érdems erőltetni? Tűz, Jég, Elektromosság, Sav? (Az elektromosság igaz nem erősíti a magic missile-t?)
-
csopszon #2349 Uhh, ha jobban tudnék angolul, akkor tegnap úgy összevesztem volna 1 gyerekkel, h csak na :-). Stormcleave-et csináltuk, és a tűzóriásnál, gyér angoltudásom legjavát bevetve megpróbáltam elmagyarázni nekik, h álljunk az óriás és a kapu közé. Majd eszerint cselekdtem és bevágódtam az óriás elé. Persze mindenki más lent maradt és lövöldözte az íjászokat. Én már halálközelben voltam, gyors gépelés, h ugyanmá segítsenek, v legalább gyógyítsanak. Eközben a varázsló magyarázta, h ennek semmi értelme nincs, az óriás nyugodtan elérheti a kaput. SWikeresen túléltük, mondom a vazsinak, h ha az óriás elérte volna a kaput, jöttek volna az arcane skeletonok, és mindannyian itt pusztulunk meg. A válasza pedig: "Nem feltétlenül, majd jól le mm-eztem volna őket.". Nahh mondom ez klassz! Következő gond a végső nagy csata. Kedvenc varázslóm újból beszól:"Ne parázzatok, majd én megoldom." Lehet én tudom rosszul, v változtattak vmit a 3ik modulban, de a vazsi azt állította, h a főboss tűzóriás sebezhetetlen, mindaddig amíg ki nem nyitogatjuk a kapukat oldalt. Ehhez képest én felére leíjaztam az ép-jét, csak közben agyonvert. De legalább nem csak engem, sokan meghaltunk ott. 2 ládát nem tudtunk kinyitni, mert tolvaj nem volt, nagyszerű varázslónk meg nem ismerte a knock-ot, hiába vágta rá indulás előtt, h van ilyen varázslata.
Nahh szal, ennyi volt. Bele is fáradtam ebbe az 1 küldibe tegnap :-). -
#2348 Erről tudtok?
!!!EVENT!!!
Vengeance in the Night - 27.10.06
All servers - 29th October to 2nd November
Almost one year ago to this day, some city guards fell weak against the lure of easy wealth and at a warden's solicitation were corrupted to commit the dastardly deed of murder, on a very sacred day. Lord Barrows and Lady Alice were the poor victims. News soon broke out and the guards were hunted down like animals by Sylvia Stonewarden and a party of chaplain knights, who wrought revenge and killed the murderers in a small battle at the graveyard.
However, the evil warden was still at large and hell bent on death and destruction. He had been planning further mayhem. Owning a Rune of Undead he plotted for almost one year to make his biggest atrocity yet a thing of beauty - to him at any rate!
For the last few days the clouds have been denser than usual, surely the time comes that they are set to rise from the dead. Archbishop Menos has read from the church library of this coming and is warning people to make a stand and force the undead back to their deep crypts below. That time is now...
This event will be held in Delera's Graveyard (instance 1) on all five servers the 29th, 30th and 31st of October and 1st and 2nd of November.
Onatar: 29th of October, 18:00 GMT (19:00 BST, 20:00 CET)
Dorn: 30th of October, 18:00 GMT (19:00 BST, 20:00 CET)
Aureon: 31st of October, 18:00 GMT (19:00 BST, 20:00 CET)
Boldrei: 1st of November, 18:00 GMT (19:00 BST, 20:00 CET)
Lyrandar: 2nd of November, 18:00 GMT (19:00 BST, 20:00 CET)
This event is recommended for higher level players but anyone can participate. We are not responsible for any loss of XP due to death.
In order to stop the Undead's threat, Archbishop Menos will ask players to retrieve soul stones inside Delera's Graveyard. For each soul stone brought back, the Archbishop will reward adventurer with one stack of high level potions. There are 3 kinds of potion stack: 10 Elixirs of Mnemonic Enhancement, 25 Potions of Cure Serious Wounds or 25 Oils of Serious Repair (at the player's choice). Also, for each soul stone, Archbishop Menos will reward you with a additional 100 XP per class level.
Monsters will creep everywhere in that area on this night so if you're a younger adventurer, it is recommended you don't come alone. You will have to fight the undead, defend Stormreach and maybe even become a hero!
Have a good day! -
#2347 Egyébként meg ha új tartalomra vágysz akkor csinálj végig egy küldetést magassabb nehézségi fokozaton... telejesen új élményt fog nyújtani :)
tegnap csináltuk a Buthcher's Path nevű küldit egy 4 fős partyval. 2 pap 2 harcos. Normalon röhögve mentünk végig rajta, lássuk hardon... :D hát elég meglepő volt. A kis köcsögök nyomták a sötétséget, a hold persont, a fear-t ezerrel a papok alig győztek gyógyítani... végül megcsináltuk, de oda kelett tenni magunkat (izgi volt).
A fenti kaland egy újabb dologra emlékeztetett. Régen egy PnP AD&D versenyen voltam ahol egy 4 fős teljes pap party nyert (igazából csak ők élték túl). 1 harc istenének, 1 tolvajlás istenének, 1 gyógyítás istenének és egy mágia istenének a papja... senki sem állt meg előttük. Ahogyan elnéztem ez mostanság sem váltotozott. Az, hogy a papok szépen visszatöltik egymás manáját, tudnak buffolni, dispell-elni, gyógyítani, holdolni szerintem egy 6 fős pap partyt legyőzhetetlenné tesz... csupán jól kell speckózni, esetleg bekevernei pár szint harcost/tolvajt.
Javítsatok ki ha nem így lenne, de a pap saját maggát felbuffolva még jobb harcos is mint egy azonos szintű harcos, és még gyógyítani is tud.
Na ennyit az értekezésről, este 20.00 körül ismét online leszek ingame! -
#2346 A végleges karaktereim lent olvashatók....
Looking for party!!! Halottak napján ki ér rá hentelni? Csinálhatnánk egy nagy magyar közös partyzást!
Nem tudom milyen gyakran fejlesztik a tartalmat, én is csak 1 hete kezdtem játszani, eddig nem unom :) -
Des #2345 milyen gyakran bővítik a tartalmat a fejlesztők? megunás-faktor miatt kérdezem, azt nem szeretem amikor már rutinból nyomja le mindenki ugyanazokat a questeket. -
#2344 Már megoldottam:
/death
:( -
OculusDei #2343 klikk a kérdőjelre fent a menüben, report bugs és ott character stucked. aztén jön egy gm, megkérdi mi anve a beragadt karakternek majd kiszedi seperc alatt. -
#2342 Hogyan tudok GM-et hívni? A forumra már beírtam a beregadás reportba... tegnap óta semmi... -
OculusDei #2341 a jobbklikk néha azért nem megy, mert végre megcsinálták a szabad és az auto támadás közti különbséget. ha nem "üt" annak szimplán annyi az oka hogy be van kapcsolva az auto támadás. ilyenkor egy klikk bármin és lőn támad rendesen. végre. fegyver váltás után télleg néha beragad a balklikk ilyenkor manuálisan vedd ki a kezébél a fegyvert majd tedd viszza (bug) - nekem néha nem működik a "targeting", tehát hiába nyomkodom a tabot... -.
a "beragadás" eddig is volt. én is ragadtam már be eledddig kétszer. hívj egy gamemastert és várj ürelemmel. nagyon gyorsak, segítőkészek és hihetetlen udvariasak(!).
a másik lényeges változás a recallban történt. most már tudsz futni recall közben. ez jó szerintem de nem szabad elfelejteni, hogy ezáltal nem is lehet nozgással megszakítani. a lag... az lag. igen rettenet lagos lett. de már ígérik a rendszer optimalizácóját.
a "nem tudtam sebezni" meg télleg előfordulhat ugyanis végre rendbe tették a mit mivel lehet normálisan sebezni dolgokat. tehát vannak lények amik immunisak lettek egy két dologra. ennek köszönhetően, a pókok mellett megjelent a szuper mephit is. vigyazzatok velük, rettenet kemények lettek... -
#2340 Beragadtam egy kurva lepcsőbe és nem tudok kijönni... mi a f*szt csináljak?
-
#2339 Elég sok a bug még ebben az új verzióban... a jobb klikkes hentelés egy idő után nem megy, aztán már a dupla ball klikk sem működik... vajon miért van?
Este ki van benne egy WW runban? Vagy akár már most is... Pollus vagy Hantarex néven vagyok bent! -
csopszon #2338 Nekem lejött, kipróbáltam, vhogy más lett a graf is a kikötőben, élénkebbek a színek, meg mintha a látótáv is megnőtt volna (de lehet, ez csak azért van mert tegnap update közben portalanítottam a monitort :-)). Tényleg sokminden változott a harc folyamán, mostmár tudok futás közben is íjazni (alapból gyorsabban íjazok), újratölteni (rövidebb idő alatt), közelharcban nem vettem észre lényegi változást. Viszont ami nem tetszik (lehet csak nálam van így) az, h borzasztóan lag-zik, kegyetlen bug-okkal találkoztam (hirtelen nem tudtam ütni, majd aztán vhogy újra tudtam; a földelementál ránktámadt a csukott ajtón keresztül, ami nem meglepő, de az h át is jött rajta már inkább, aztán semmi más nem sebezte csak a nyílvesszők, de még csak nem is dobált kocskával a gép amikor közelharcival próbáltam megütni) pedig csak kb 2 órát lehettem bent. Szóval 1 picit negatív az első tapasztalat, de remélem a holnapi már sokkal jobb lesz :-)! -
mzprox #2337 nálam 24 óra alatt 24%.... folyamatosan ment a gép... 1 mbites nettel.. totál elkeserítő.. :((( -
OculusDei #2336 ahogy az embereket hallom fenn a szerveren 15-20 óra az átlag... -
#2335 nekem még mindíg nem töltötte le .. eddig 18 órát ment a letöltés .. már csináltam egy virusellenőrzést spyware ellenőrzést .. csak azt értem el a tisztogatással, hogy a game updatetet előlről kezdte.. majd ma éjszakára benthagyom megint... pech :/ -
#2334 Azthiszem pont jókor fogom elkezdeni akkor a komolyabb játékot :D
HURRÁ :D -
mzprox #2333 A dragonhearts-ról jut eszembe: nincs köztetek egy officer aki beinvitáln ia guildbe? :) -
mzprox #2332 ez biztatóan hangzik.. :)
-
OculusDei #2331 az egyik dragonheart azt magyarázta hogy neki iszonyat lassan jött, ezért átmásolta a fájlokat a cimborája gépéről. benn volt és játszott.
egyebet erről nem tudok elmondani... -
mzprox #2330 volt aki kipróbálta a másolást? ha nem jön le holnapig akkor elugrok valaki szerencsésebbhez.. -
OculusDei #2329 na, szerintem nagyon jó lett a cucc.
a harbour az rgy hellyé lett, megszűnt a kapu. mind a négy kezdő quest ismételhetővé vált. (ki is eliteztem őket a harcosommal)
végre rámegy a többtámadás az ijakra és a két fegyveres harcra is (valami turmixgépszerű izé lett a harcosomból... kiváncsian várom a rangerek varrógép effektjeit )
varázshasználók kaptak szép új igéket. majd jól bepróbálom őket. (ne felejtsétek el első bejelentkezéskor kivenni a resist/protection fire, - elecriticty,- acid,- cold varázslatokat a memorizációból az első belépéskormert megváltoztak! ha bennmarad előfordulhat hogy beragadhat!)
mzprox: úgy hallottam megy úgy is. -
csopszon #2328 Egész éjszaka ment a gépem, gondoltam addigra lecsorog. Merthogy 3100-ig kb 90-100k-val jött, aztán visszaesett 2k-ra. Namost éjszaka semmit nem haladt, mert 87%-nál lefagyott :-(. Reggel meló előtt reboot, aztán újrakedtem, szerencsére nem az összeset, hanem csak a fentmaradó pár százat kellett szedn. Mostanra megvan a dolog. Este 6 felé loggolok be, remélem lesz vmi lv7-nek való quest is :-). -
#2327 Nekem mindegy mert holnapig úgysem érek rá belépni... most kb 70%-nál járhat...
Ha valaki be tudott lépni azért pár infót megoszthatna mik a változások... -
#2326 nekem még most sem updatelte.. Hajnalban indítottam el, és reggel amikor eljöttem othonról 17% on állt. Remélem mire hazaérek meglesz :) -
mzprox #2325 egész éjszaka két %-ot haladt.. :( Lehet nem volt jó ötlet újrainstallálni az egészet most (a windowssal együtt). Az vajon működik szerintetek ha ha valakitől, akinek lejött már átmásolom magamhoz a játékot? -
#2324 2KB/s űber sebeséggel jön... már kemény 1%-on jár :D -
csopszon #2323 News Feed error-om nekem is van, de attól még tovább frissít (legalábbis nálam). Sőőőt, mostmár 40-50k/sec közt mocorgok :-D. -
#2322 gondolom ezért halt le az update -
#2321 úgy tűnik a ma esti DDO kimarad ha csak nem történik valami csoda. Feltételezem nincs olyan gépparkjum mint mondjuk egy WoW nak így mindenki a főműsoridőben azaz most akarja frissíteni a DDOját. -
OculusDei #2320 engem le is vágott most...
News Feed Error:
The remote server returned an error: (503) Server Unavailable.
ehh... -
#2319 akkor ti szerencsések vagytok, nekem el se indul a letöltés -
csopszon #2318 Ezt akartam kérdezni :-). De akkor nem az én készülékemben van a hiba (bár sejtettem, h mindenki rá van tapadva az új csomagra, ezért van ez az észbontó sebesség).