Dungeons & Dragons Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pici az esélye ilyenkor, de azért rákérdeznék: megvan a DDO osztrákiából, install, account ready, indítanám a gamét, erre "No resources could be found. Launcher execution terminated." üzenet fogad. Ötletek?
Kösz:
B
Bar ha nem havidijjas lenne... 😛
Meg PvP, nagyobb vilag es par dologgal kiegeszitenek.
Akkor isten lenne az MMORPG-k kozott.
Okosak lennenek akkor a kiegeszitokert kernek a penzt.
De igy elobb utobb kinyirjak, s felek attol, hogy nem kerul a szerver szoftver napvilagra utana.
Pedig milyen D&D orgazmus lenne akkor. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mert fantasztikus elmenyekkel ajandekozott meg az elso resz.
Raadasul imadom a D&D-t, nem veletlenul jobban huz hozza a szivem mint az inkabb akcio/RPG tipusu jatekokhoz.
Biztos jo a maga neveben a TES4 is, de nekem ez sokkal jobban bejon.
Nem azon mulik egy stat, hogy az egernyomogatasnal, hogyan rantod magad ele a pajzsot es hasonlo megoldasok.
Lehet bennem maradt a lapozgatos konyvek emleke, amit mar soha sem fogok elfeledni ? 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Amugy a Dalakora azert nem jott be , mert nagyon le volt nerfelve.
Szinte mindenki trueseeingel rendelkezett, gyakorlatilag egy roguenak senkivel szemben nem volt eselye.
Nem veletlenul szaladgalt annyi cleric a szerveren.
Csomo osztallyal szinte jatszhatatlan volt az a PW.
A masik ami nem tetszett benne, hogy bevezettek a targyszorast.
Ez meg nem is lett volna baj, de akkor abbahagytam Dalakoran a jatekot, amikor egyik ilyen alkalommal szerver reset miatt tobb mint 2millios cuccot vesztettem es a GM-eket nem akartak visszaadni a cuccaimat, pedig sok-sok honapig kinlodtam ertuk.
Amugy nem az a szerver volt a LOTR amiben nehany ora alatt 40es lett az ember, volt nagyon sok LOTR PW es en messzirol elkerultem az ilyen gagyi szervereket.
Amugy a masik PW ami nagyon tetszett meg a Lands of Lore - Horn of the Fox. Olyan modositott Ambrosia tradingskillel rendelkezett, amivel meg a HCR sem versenyezhet.Raadasul nagyon jo kis RPG jatekosokbol allo jatekosok voltak rajta.
Jo kis szerepjatszas zajlott rajta.
http://www.nwnlol.com/
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
annyira jo volt h tobb minr egy evig jaccottam vele, amig el nem kopott minden szinte minden jo fej plejer
...egy okos wiz barkit legyoz, vita lezarva😛
Így már mindent értek. 😄
Lord of the Rings közröhej tárgya volt, dalakora viszont tényleg nagyon eltalált.
nekem az nwnrol mindig dalakora jut eszembe, az volt a legjobb megha sokat is szidtam meg szidta mindenki😊
De mas szervereken is ugyanez volt a helyzet.
Ha akarod megkaphatod a rogue szintfejlodesenek lepeseit.
Mondom brutal volt egy vorpalos kessel a kezeben meg egyszeruen halalos. Ugyebar 2kezes harcra volt kepezve igy egy korben tamadott lvl40en parat. 😛
De szintszivo vagy egyeb erdekes dolgok is kellemetlenul erintik az embert.
Arrol nem is beszelve, ha nincs az emberen True Seeing nem is igazan lattak s mivel ShadowDancer barmikor vissza is vonulhatott az arnyekba, tehat nem volt az a modosito, ha egyszer eszrevettek nem tudott Hide-zni.
figyi, a már játékosokat kérdezem, a szakértelmek mennyire köszönnek vissza a DDO-ban? Mûködik pl., hogy a mob bossnál használom a diplomacy-t és vihetem a szüzeket hajcihõ nélkül, vagy nem kifejezetten ez a járható út? Illetve egyéb példák?
Kösz
Aztan bevezettek de csak 1 korre volt lenerfelve igy hat sokat nem ert.
Ez nem az a spell amivel meglehet olni igy.
Egy kor es a labam elott fexel verbefagyva. 😛
De hogy ne unatkozzatok, nezzetek meg ezt a trailert.
Bar nem tartozik a temahoz azert erdemes.
Eselyuk nem volt.
Meg a Bigbyjuk is 0t ert.
Ebben a jatekban szvsz meg kevesbe lenne akkor elteres PvPnel, mert nagyon sok skill inkabb az ugyessegen mulik.
Raadasul nem egy varazslat elol, ha tavolrol sutik el kilehet terni.
Inkabb csak a gyogyitas miatt lennenek azok a karakterek elonyben.
Ha olcsobbak lennenek a heal potionok megszunne ez az elony is, de sajnos akkor nagyon felboritana a PvPn kivuli jatekmodokat.
amúgy sztem a legjobb DnD MMORPG-t Planescape-re lehetne kihozni..mert ott végtelen lenne a helyszinek és fajok bõvítésének lehetõsége... és alapból lehetne hozni vagy 10 játszható fajt + egy csomó templatet, amivel egyedi karaktereket lehetne készíteni..
Probald ki pl a TOEE-ben, meg csak nem is engedi a program, hogy gonosz legyen jo partyban.
Az a baj, hogy a valószínûleg beletehettek volna vmilyen pvpt, de mint a tûztõl úgy féltek elõre a késõbbi sírásrívásoktól emiatt. Egyensúly nem lett volna az tény, de szerintem nem kizárólag csak wizardok meg clericek mászkáltak volna a világban... Ékesen bizonyítja ezt az összes nwn pw is, olyan színes volt ott a játékos kasztok színskálája, hogy öröm volt nézni, pedig wizard jobb esetben ott is be tudta alázni egy spellel a legtöbb karaktert.
Csakhát ugye tehetetlenség.
Meg arra sem emlekszem, hogy teljesen ellenkezo jellemu karakter korlatozasok nelkul lett volna e felveheto egy partyba.
Legalabb leprogramoztak volna azt, hogy szitkozodik egy kaotikus gonosz, amikor latja, hogy a jo paladin gyogyit valakit csupan jo indulatbol.
(Az mas kerdes, hogy rendes jatekban nem is lehetnenek egy partyban sem)
pedig jól tudjuk : "Good to be bad"
D&D jatekban alap a karakterek alignja.
Egyertelmuen nem szeretik a jo jellemuek, a gonosz karaktereket.
Legalabb itt elhatarolodtak volna.
S az meg jobban duhito, hogy ugyanez a csapat kapta meg a Middle Earth Online elkesziteset es ott sem lesz PvP, ami aztan veglek elkeserito egy olyan vilagban, amiben a jok es gonoszok harca zajlik.