Dungeons & Dragons Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gilmoor
Van egyáltalán magyar klán még a boldrei-en? 4 órán keresztül egy magyarral nem találkoztam tegnap. Partim is csak 15 percig volt, ember is elvétve akadt. Mint valami szellemvárosban... kicsit viccesnek tûnt a dolog. Van olyan lehetõség, hogy megtudjam melyik szerveren mennyi az aktuális online létszám?

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Gilmoor
😊 sok mindent gondoltam, de hogy a koromra elõbb érkezik reagálás mint a feltett kérdésemre 😊)) na mind1 :p

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

[Jakuza]
Akkor meg fiatal vagy. 😛
Olvass kicsit vissza es megfogod talalni az userek neveit, akik jatszanak a jatekkal.
Ha meg jatszanak egyaltalan.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Gilmoor
szolgálatra jelentkezem 😊

pár havi töprengést követõen megvettem a játékot és hát arra volnék kíváncsi hova lehet csatlakozni. Jómagam 30 év körüli vagyok, lehet nem itt lenne a helyem de én már csak ilyen vagyok.

Üdv,
Gilmoor

Mayday
Havidijas.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

robie18
Bocs nem akarok hülyeséget kérdezni de nincsnen kedvem sokat olvasni. Ez a játék havidíjas? Vagy egyszer megveszed és nyomulhatsz vele örök idõkig 😊 ?

ASUS K8V-X SE; AMD Sempron 2600+; GeForce 6600GT 128Mb GDDR3; 1024Mb KingMax Superram

Itten: trial

Helló!

Nem tudja valaki, hogy honnan lehetne lestölteni a játékot ami nem fizetõs?
7 napos trialt szeretném kipróbálni.
Kötéltáncos
Ha van valakinek eladó DDO-ja, dobjon meg egy mail-lel.
[email protected]

Elõre is köszi.

ritka hülye emberek vannak😊
Shiwo
aha

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Rászántam magam a trilara(most töltöm),valahol olvastam ,talán az 576 fórmuban ,hogy nincs benne pvp csak party-raid alapu közös instázás.Ez tényleg ígyvan?!
Laza
LOL-e?!

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

rezes
Voros kod Voros kod
Verpistike a topikban!!!!

Fonok.Ki az a corporation?

Shiwo
qrva 1szerü..egy seriallal 1 ember tud fentlenni szerveren..ha lenne valaki olyan hülye , hogy odaadja neked, akkor nem tudna jáccani, mikor te nyomulsz a játékkal..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

MrStokes
.: OFF :.

Ilyen taho modorral sokra viszed az eletben, kivanok hozza nagyon sok szerencset, es hozzad hasonlo emberek tarsasagat.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Leszarom bazd meg.
QuippeR
ha nem tudod mi az az mmorpg, akkor legalább ne égesd magad. senki nem fog neked kulcsot adni.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Mér ne tudna játszani. Nem egy serialt kértem már el.
Hyder
<#ejnye1> ezt a hangnemet itt gyorsan felejtsd el bogárkám!

miért adná meg valaki neked a saját pénzén megvett serialját? te megadnád hogy utána te ne tudjál játszani?

kicsit gondolkozzál mielõtt ilyeneket írsz és mosd ki a szádat is kicsirigó

Steam: [HUN]Feriggno

kösz
http://trial.ddo.com/
7 nap proba utána ved meg

Nem iga, jogy itt ilyen köcsögök vannak. Szopjatok le
Hyder
<#ejnye1>

Máshol adtak
Mayday
Most ezt tenyleg komolyan gondolod, hogy valaki adni fog??? <#lama>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Hi. Vki adjon már egy cd kulcsot, hogy fel tudjam tenni.
Hyder
DL Gamer itt hátha lesz a serial szekcióban

gamersloot itt is nézz körül

http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=8466

nem tudom erre gondoltál-e warbar...de hátha segít 😊

Lilder - lvl16ranger - Hungaricum

egy konkrét linket viszont nagyon megköszönnék
kérdés törölve beleolvastam a forumba thx 😊
nem tudjátok honnan lehetne megvenni ugy a játékot hogy csak a cd key-t fizetem ki neten?
Hyder
megnéztem 2 helyen a dlgamer nél nincs serial, a gamersloot on nemtom milyen van

de itthon elég sok helyen lehet kapni 10k ért, saturn, pcdome, galaxis..etc...

Hyder
de lehet

a codemaster nél ahol van az accod van egy olyan lehetoseg, h "add full product key" vagy valami hasonló. oda beirod a megvásárolt cuccos serialjat "csupa nagybetûvel" utána megadod h honnan fogod majd fizetni és máris kész

és ofc jár a free 30 nap

Sziasztok
Ha jol sejtem a 7 napos keyt nem lehet alandora váltani ugye ?
Létezik online key vásárlás ?
Vagy csak dobozos változat van ?

A válaszokat elöre is köszi

Otyos

Hi vki egy cd key-t tudna mondani?
Sziasztok srácok!
Egyik guild tagunk ajánlotta ezt a fórumot...pedig már épp kezdtünk beletörõdni, hogy egyedül vagyunk magyarok az egész játékban 😊 Kicsit meglepõdtem - pozitívan -, amikor olvasgattam a hozzászólásokat. Ezek szerint van értelmes élet a Lyrandar-on kívül is 😊
Lényeg: sikerült összehoznunk egy magyar guildet Children'of'Hungary néven a Lyrandar szerveren. Egyelõre kb.15 aktív játékossal mûködünk, de mivel mindenkinek van legalább 2 altja, ezért minden új tagnak tudunk biztosítani némi segítséget 😊
Mindenkit várunk nagy szeretettel - két kikötéssel: regelj a weboldalon (ellenõrizd a spamek közt is a reg levelet); ha csatlakozol használd ki a játék adta lehetõségeket - értem ez alatt a voice chatet, a party chatet - nem is tûnik nehéznek...pedig néha...😊

Weboldalunk (jelenleg épp költözés közeli állapotban az extráról egy normális szerverre - senkit ne lepjen meg, ha kicsit lassan töltõdik az oldal - érdemes várni): http://ddo-hungary.extra.hu

Üdv

Myriemme - lvl 10 elf rogue
Deriadne - lvl 8 elf ranger

Lilder - lvl16ranger - Hungaricum

MrStokes
Es egy ilyen beholderes bulinal van aki tolja rad a Stone to Flesh-t? 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

A végjátékról még nem tudok beszámolni, mert nekem nincs 10-es karim, de ugy lvl
7-8 tól már találkozhatsz beholder-rel, drider-rel, vámpirral, és a sárkányt
nem is kell említenem. Nekem legmegrázóbb élményem a beholderrel volt eddig, szó
szerint kõvé dermedtem 😊 Azért ez már különbözik a koboldok és hobgoblinok
irtásától. Bár újabban kedvenc idõtöltésünk alacsony szintû instákat hardban
meg elitben csinálni a kisebb karikkal, elég "vicces" amikor a kobold sámán
hold-ol meg lighting-ot hajigál.
Laza
Na jo, ezt eddig is tudtam ... de milyenek a dungeonok lvl10 fele?!
Ua mint elotte?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ezt a játékot tényleg nem játszák 6 milliónyian, nem kell 600-as sorokat kivárnod
hogy bejuthass, nem kéregetnek töled pénzt a kínai bérplayerek, ez csak egy jó
game, amiben néhány haveroddal gyakhatsz monsztákat pár órán keresztül. Nincsenek
levezényelt negyvenes raidek, kínos viták a looton és számonkérések miért nem
logoltál be a megbeszélt idõben.
Vagyunk néhányan akit ez is érdekel, és remélem egyre többen leszünk.
Laza
Tenyleg, mivan a gamevel?
Meg betat toltam ~lvl6-ig... vannak playerek elegen, vannak jo raid dungeonok, van vmi jo event, endgame, stb?!

[Jakuza]
Nem halott, csak mar eppen vert hany es kivettek a tudejet majat es egyeb szerveit a szegeny betegnek. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nos a game nem halott, csak azok nem játszanak akik korábban fórumoztak és
guildet alapítottak. Néhányan akik játszunk kiváltunk és alapítottunk egy másik
G-t Forgotten Fellowship néven, természetesen szintén a Boldrei szerveren.
Tárt karokkal várunk mindenkit aki megvette a gamet. Vannak karaktereink lvl
1-10-ig tehát találtok társakat bármilyen szinten vagytok. Karakter nevek
akiket kereshettek: Galamb, Frudo, Uden, Hajnal, Seymour, Zaklith, Oxy, Alline,
Barby, Lucy
PiR8
Valszeg az van, hogy mindenki teljesen belemélyedt a játékba és ideje sincs irni 😄 Érted.. ez nem WoW, ahol mindenki jártatja a száját ::😊

Hyder
üdv

tudna valaki írni nekem egy elég jó:

- fighter / rogue
- rogue / fighter

buildet?

nagyon megköszönném

A game meghalt? se online se hosszaszolas mar ehtek ota? Mi van veletek?
_Neo
free server listát hol találok? elõre is köszi 😊
Ha megkerestek , az karakter(ek)neve: MegGyozike HUN ; HiYuRei HUN
Köszi😄
Nos ha kell csapatba rogue akkor mennék elég ügyes😄
aneve Randolph di Alver nah üdv mentem vissza