3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
#2477 Üdv SubBassman te aztán nem aprózod el :D Mióta nyomod? Én elnyúztam három trialt és most az első hónapom második hetében járok... Mondjuk napi 3 óránál többre nincsen időm (hétvégén néha összejön 5-6 óra) de azért fejlődgetek...
Igazi RP klánt úgy tudnánk összehozni, ha full magyar klánt alapítanánk, hiszen egy angol nyelvű nemzetközi klán esetén nyelvi nehézségekbe ütközhet a jó szerepjáték... gyakran előfordul velem is, hogy egy-egy szóra már nem emlékszem, vagy nem vagyok biztos benne hogyan kell leírni, ezért full RP-re nem tudok válalkozni hosszútávon (bár nyelvgyakorlásnak biztosan szuper). Meghát az igaz voic chat-el lenne a játék :D
Szerinem a full RP klán akkor tudna összejönni ha a másik szerverről átjönnének a skacok és úgy kb 15 emberrel tudnánk egy aktív klánt csinálni. Mindenki első szintről, együtt fejlödve...
Nem tudjátok véletlenül, hogy a game napi 3 órás használata mennyi adatforgalmat bonyolít? Tegnaptól lekorlátozott a köcsög UPC így teljesen minimumra kelett vennem a konfigot hogy ne zavarjon annyira az adatátvitel lecsökkenése. Az érdekes az, hogy szerintem meg sem közelítettem a havi 30 GB korlátot letöltésben, de nem tudom mennyit "fogyaszt" a DDO... -
SubBassman #2476
Sziasztok
En voltam a titokzatos idegen. :)
A The Prophets nevu nemzetkozi guildben vagyok. Korabban volt ket magyar klanom (egyiket vezettem), de mindketto kihalt.
Jelenleg van hat karakterem, a hetedikkel varok, mig lehet monk-ot csinalni.
Yyrkoon, lvl 12.4 drow wizard (1746 favor)
Frudo, lvl 11/1.1 rogue/fighter
Lucy lvl 12.2 cleric
Seymour lvl 11.1 paladin
Alline lvl 11.0 bard
Carralia lvl 11.1 drow ranger
Azt hiszem, ma Offering of Blood lesz eliten. :) (nem egyszeru eset)
-
#2475 Hyder szerintem nézz körül a hivatalos fórumokon, ott szoktak lenni buildek feltéve. Van egy-két honlap ami úgy hírdeti magát, hogy biztos/power build-eket csináltak, de ezek mind fizetősök, és nem is hiszek bennük igazán...
Tegnap megint összejött vagy 10.000 exp, ma ha minden jól megy meglesz a lvl 6. Azt azért sajnálom, hogy a catacomb utolsó előtti részét nem tudtuk Eliten megcsinálni, mert nem volt senkinek unlock-olva, de ezért már nem fogom még egyszer végigcsinálni... Csopszon sajnálom, hogy bebuktad a rewardot, mikor másodjára nyomtam végig a catacombot én is ugyanígy jártam, bár tudtam, hogy nem fogok rewardot kapni, mert csak a második quest-nél csatlakoztam be...
Csopszon nem tudom, hogy te hogy vagy vele, de Otorgar a legigénytelenebbül kinéző, legszerencsétlenebb törpe tolvaj akit valaha láttam, de mégis kezd a szívemhez nőni :D Hallgatag gyerek, de nicsálja a dolgát, és türelemesen megvár mindenkit, ha kell. Már harmadik napja partyzok vele, és veled, de nem bántam meg :D
Már nem tudom pontosan ki keresett meg tegnap privátban az RP klánnal kapcsoltaban ingém, de bocsi, hogy nem mondtam többet, éppen gyakás közepette voltunk, és két ember is privátozott még melette, aki be akart lépni a group-ba.
Ma este STK eliten ha valakit érdekel lvl 4-6 kressen online Rendbetesz néven 19.00 után! -
#2474 Hi all
fél éves kihagyás után szeretnék visszatérni és kis helpre lenne szükségem
buildeket keresek köv Classokhoz: Ranger, Ranger-Rogue, Ranger-Fighter, Paladin, Rogue
ha valaki segítene vagy tudna adni linket vagy Generátorral készített mentést nagyon megköszönném
csácsá -
#2473 Megtanulhatnék már rendesen fogalmazni baszki... mindegy gyorsan kelett írnom, sorry. -
#2472 Ribazs, ha korábban tudtam volne erről, miért nem kommenteltetek itt az SG? Mostmár nem hiszem, hogy ágymennék másik szerverre, itt egész jól elvagyok. De ha átjöttök, akkor csinálhatnánk egy közös RP klánt (ahogyan azt a honlpotok fórumán is írjátok) én is szivesen beszállnék.
Egyébként a tegnapi nap elég döcögősen indult végül tök jól végződött. Összejött vagy 20.000 exp megcsináltuk a WW-t 1,5 alkalommal eliten :) Utánna jutott eszembe, hogy a tegnapi csapattal meg tudtuk volna csinálni a Butchers path-ot is Eliten... A Harbor kvesztek közül már csak a Butchers, Kobold Assault, a Lighthous és a Kalózos kveszt hiányzik Eliten... meg kéne csinálni ma őket egy jó partyval. Aztán jöhet catacombs és STK eliten :D
Csopszon: Ha Fényeskardú ott van melettem nem félek semmitől :D ha gondolod, csinálok én is egy tolvajt és az új kétkezes darálóddal mehetünk együtt... Bár nem tudom, hogy Batman (Rogue 3/Paladin 9) legyen, vagy fullos tolvaj (esetleg Rogue 10/Ranger 2).
Ha ma este akar valaki lvl 4-6 környékén elit kveszteket partyzni, akkor 19.00 után bent vagyok Rendbetesz néven! -
mzprox #2471 Gyertek át ti a Boldrei-re, nekem is nemsokára megvan az 1750 favor :)
Ami az elsőszintű karakter tápolását illeti ott direkt visszafogom magam. Igazán még csak egy magasszintű karakterem van, de nem nagyon fogok "nagybácsiskodni" vele :). Úgy gondoltam ha talál valami, a következő karakterem által használható cuccot akkor azt "eladja" neki mondjuk bolti áron :) -
ribazs #2470 Srry az előbb elfelejtettem írni a guildba vagyunk csak tizen(aktívak) kb. Több magyar játékos is van csak ők nemgyakran jönnek fel vagy, átmentek más guildbe mivel mi tartottunk a mod3 előtt egy hónap szünetet. Szóval aktívan kb a duplája.
Szép napot mindenkinek cha cha -
ribazs #2469 Teljesen megértem....D
Mivel mi itt ismerünk mindenkit gondolkodtunk rajta, hogy átmegyünk másik szerverre (akkor lenne értelme pénzt győjteni +1 es kardokat) nem feltolni egy második szintű harcosnak az ac-át 32 -esre és atom tárgyakkal nyomulni.
Nkem pl 3maxos karim van és 2 lvl7-es kb a többieknek is :D úgyhogy mostanában mi sem mocorgunk Viszont ha csináltok új karakter és úgy gondoljátok nézzetek át vgay írjatok a honlapunkra a shout boxba.
ui tegnap sikerült szereznünk egy vorpal great axet :)))))
Jó játékot cha cha -
csopszon #2468 Nahh 5 sör után tudok ám fogalmazni :-D. -
csopszon #2467 Hello. Köszönöm az invitálást de az összes karim és ismerősöm Boldrei-en van, én személy szerint maradok ezen a szerveren. Ha esetleg radikálisan megnőne a létszám akkor szívesen átmegyek, de 10 fő az alig több mint 1 party, ha radikálisan megnőne a létszám akkor szívesen átpártolok, de 1előre nem :-). -
#2466 Vazz, hat nem XML tag-eket irtam, HTML helyett?!! -
#2465 <quote>Örömmel vennénk ha átjönnétek hozzánk és együtt játszanánk</quote>
Nem is tudtam, hogy mar van karakter-transzfer! -
ribazs #2464 Üdv nektek srácok!
Örömmel ölvastam itt rólatok mivel mi is játszunk a ddo-val csak a lyrandar szerveren egy kb 10 fős guildről van szó mostanság megint aktívan játszunk :D A neve children of hungary és itt a honlapunk ahova nyugodtan nézzetek fel és üzenjetek... www.ddo-hungary.extra.hu.
Örömmel vennénk ha átjönnétek hozzánk és együtt játszanánk :D /nemsokára +van 1750 favor és mi is csinálunk új karikat
További szép napot cha cha -
#2463 De meg állt itt az élet!
Megvan a lvl 5! -
#2462 Megyek bulizni így ma kimarad a D&D... kell egy kis bebaszás a munkahelyi hajtás után... Holnap online leszek kora délután! -
Jak16 #2461 hát, bocsi mindenkinek de nekem nem jött be a játék, ezért nem adok ki ennyi pénzt, talán máskor, most nem iylen papiros szerepjátékra vágyom (van amikor nagyon elkap a feeling, megigérem, majd akkor megnézem újra!!!!!)...inkább aktiváltatam a CoH accountom. -
Des #2460 sajnos még mindig melózom, nem lesz ebből ma wwzés.. -
Des #2459 jaja, wiz entellektüel kaszt:D ezé tetszik:) -
csopszon #2458 Zanward nem jár ide fórumozni, legalábbis nekem ezt mondta. Meg azt is, h ez már vagy a 3ik trial acc-ja és a bétával is játszott, és nem szeret másokra várni azért siet előre. Ez mondjuk azért esett szarul mert megkaptam a cspatvezető posztját (megjegyzem, h rossz party-ban nagyon hálátlan feladat, főképp ha nem teljes a party és lfm is van kint, amúgy sem vagyok vezető típus), elég sokszor megálltam, h válaszoljak a bejövő privátokra, és amikor elindultam ők már mérföldekre voltak. Nem ígérek semmit, mert elsősorban a vándoromra koncentrálok, de ha nem akad semmi, akkor természetesen jövök Fényeskardúval. -
OculusDei #2457 senki sem hentgép. ez egy csapatjáték.
de ha jó a csapat mindenki sikeres.
a varázslóval meg gondolkozni kell. az "sp burn"re mindenki képes. -
Des #2456 én ma WWben benne lennék, bár még csak lvl2 vagyok..
vazsinak gyorsan fogy a spellpontja ha folyamatosan irtani akarsz, itt alacsony szinten a wizz nem hentgép annyira. ha nagy gond van akkor viszont hasznosan be tud segíteni, de nem kell minden egyes szörnyre ellőni vmi spellt -
#2455 gyógypuszinak ott figyel a bankban egy +1 full plate +25 Mana, meg egy +30 manás gyűrű... lvl 4 kell hozzá... már nagyon hordhatnékom van :D
Hétfőig fel kéne tornázni Rendbetesz-t meg Gyógypuszit is lvl 5-6-ra... -
#2454 Tegnap én is megléptem volna a lvl 4-et ha nem kell mennem... már csak 4500 exp kell. Ha ma ráérsz gyorsan befejeznénk a WW ucsó részét, és összeszedhetnénk egy STK partyt...
Zanward nem tudom kinek a karija, várom jelentkezését :D -
csopszon #2453 Azi: Fényeskardú lv3 volt, tegnap lv4 lett Shan-to-Khor után :-). Bár az a party rémálom volt. Beálltam a tolvaj elé h fedezékből tudjon nyilazni, mire ő sztem azt hittem h szivatom és mindíg odébbment. A Zanward nevű papot játszó magyar skac a pofámba robbantotta az 1ik tűzcsapdát, csak mert ő gyorsabban itta a potit és pont leszarta h én is a csapda vonalában állok. Mellesleg volt tolvajunk, tehát no comment. A sorcerer berobogott 1edül a minotauruszhoz, mer zabszem volt a seggében. Mondanom sem kell 1 charge-ot sem élt túl, a minó kiszabadult kinyírta a tolvajlányt is, meg majdnem engem. De legalább ezek után mind1ik belátta h ez nem rush-olós küldetés, és az utolsó csatát már kellő összjátékkal oldottuk meg. Mondjuk én már az stk felénél gondolkodtam azon, h átadom a leadership-et vki másnak és kilépek, mert inkább volt idegesítő, mint élvezetes a játék. Az 1etlen ami visszatartott az az, h tudtam meglesz a lv4 ha befejezem a quest-et. -
#2452 Nem tudom, én kiprosziltam már wizardot és sorecer-t is de mindegyik törlésre került lvl 3-ra lépve, mert egyáltalán nem jött be... Pedig más gamékban szeretek vazsival játszani (NWN-t is azzal toltam végig)... de itt valahogy kurva gyorsan elfogy a manám aztán baszhatom... -
#2451 Csopszon, te hogy-hogy csak lvl 2 vagy Fényeskardúval, vagy csak nem lépted meg direkt a lvl 3-at még? Amit együtt nyomultunk már abból meg kéne lennie a lvl 3-nak... Tegnap befejeztétek a ww-t? Sajnálom, hogy nem tudtam maradni, de a csajom piccsogot, hogy sűrgősen a gép elé kell űlnie... Sebaj majd ma leszólózom az utolsó részt az már nem olyan gáz ha kihagyom az Ogrékat... -
OculusDei #2450 az én wizardom 8as szinten: str 10, dex 12, con 12, iq 22, wis 10, cha 10.
semmi diplomacy. tumble és search amit én preferálok. esetleg a search helyett érdemes a kereskelmi skillre rakni.
(bocs fiúk az életem egy kicsit széthullott. de ha összeszedtem magam, megyek.) -
Des #2449 Van itt olyan akinek van magas szintű, mondjuk 8+os wizardja? Hogy érzi, max inten kívül mire érdemes még adni? dex, con, cha? diplomacyt használtátok? alacsony szinten gondolom még van értelme, de aztán úgyis bedurvul a wiz és bünteti a világot...
nekem most int 17 dex 16, a többi 10 körüli, de valszeg 16os dex hosszútávon tök fölösleges.. -
csopszon #2448 Ohh köszönöm :-). Hiányoznak a mentoraim, jöhetnétek játszani :-). A Feattrader az 1 agyszívó, vhol House J-ben? Csak mert a guild channel-en volt róla szó, csakhát angolom nem vmi fényes, meg nem is figyeltem nagyon, úgy voltam vele, h mire én Dragonshard-ot találok ősz lesz a hajam. Erre a WW-ben loot-olok 1et... :-). -
OculusDei #2447 a varázslatot beírhatod de csak akkor tudod ellőni - a megfelelő szintkövetelményen kívűl - ha a hozzárendelt főtulajdonság tíz feletti része legalább akkora, mint a varázslat szintje.
a bárd csak bárdvarázslatokra kapja meg az varázslatrontás figyelmen kívül hagyását. és csakis arra.
a sorcerer pedig nem tud memorizálható varázslatot elsütni.
a falnak csak te tudsz dőlni. a karakter a játékban nem.
én harcost indítottam akivel erőre osztottam de egy pontot a dexre, hogy meglegyen a 17 az imp2wpn. és nem bánom.
a shardok a feattrader miatt lettek belerakva.
szóltam. -
mzprox #2446 én ezt a kettőt szoktam használni:
http://www.d20srd.org/
http://www.systemreferencedocuments.org/35/sovelior_sage/home.html -
#2445 Ahh ez kell nekem, koszi szepen. Lustasag fel egeszseg, mint tudjuk ;-) -
#2444 MrStokes kérésed számomra parancs!
A fejléc alatti második linken az összes alapkönyv letölthető 3.5-re updatelve! "Dnd 3.5 szabályok (angol)"
Én is innen szedtem le az összes könyvet RTF-ben. Köztük van az összes monster manual is... -
#2443 Akkor ez a kombó kilőve... bár már megörültem, hogy milyen jó lett volna egy ilyen :D
Jak16 tudtommal van külső terület is de nincsenek hatalmas bejárható területek MÉG (később szerintem lesznek). Most leginkább a város utcáin és a dungeonokban lehet nyomulni.
A falhoz dőlés makrót nem ismerem szerintem nics ilyen, csak azNPC-t állították így be.
A Max szint az 12 jelenleg.
Harcban elég a jobb klikel hadonászni, ha szembe nézel az ellenféllel akkor ütni fogja. Másik változat, hogy kijelölöd a legközelebbi ellenfelet (default-ban ez a TAB gomb) ekkor látod mennyi HP-ja van még,és ha be van kapcsolva az auto attack (defaultban a quick bar 1 slotján van) akkor nem kell hadonásznod (nem is tudsz)mert automatikusan üti a kijelölt célpontot. -
mzprox #2442 nem tudom hogy létezik-e ilyen , valószínűleg nem. Csak az npc dőlnek a falhoz :) -
mzprox #2441 nem tudom hogy beírhat-e, de nem is lényeges.. nem tudod használni őket ha nincs megfelelően magas wizard szinted.. -
#2440 Erdemes lenne egy szabalykonyvet elokapni. :)
Erdekelne hogy milyen resist-jei vannak egy iron golemnek pl. -
mzprox #2439 a max szint jelenleg 12 (de emlekedni fog) és vannak "laszintek/rankok" szintenként öt
Nem csak dungeonok vannak, de főleg azok. (most a legutóbbi modulban érkezett sivatagos térkép már elég nagynak ekinthető és szbadon lehet mászkálni, eléjutni a küldetés helyszínéig)
ahhoz hogy fegyverrel megüs valakit nem kell kijelőlnöd , elég ha felé suhintasz. ha kijelölsz valakit akkor annak az az előnye, hogy a támadásaid arra fognak koncentrálódni, mégha nem is az a legideálisabb célpont. Auto attackot csak távolsági fegyvernél használom közelharcban sztem lassan reagál.
Védekezni nem szoktam, esetleg az ijjászok lövéseit blokkolom ha nem tudom lerohanni őket -
#2438 Azt tudom, hogy 1 szint wizard ad 4+ ig módosító lvl 1 spellt, de melette beadja a scribe scroll feat-et, amivel tekercseket irhatok be a varázslat listámba ... ez elvileg kell hogy működjön magasabb szintű varázslatoknál is, vagy nem?