3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
#2517 A szabályok szerint 20-as dobás mindíg talál. Ahhoz, hogy kritikust sebezz kritikus támadó dobást kell tenned (aminek találnia is kell) és kell egy második dobást is aminek elég csak találnia... nem lehet, hogy az óriások immunisak voltak a kritikusra? -
#2516 Bemapo tegnap nagyon belopta magát a szívembe... kb 3 órás játék alatt lvl 1-en leszólóztam normal-on majdnem az összes Harbor questet (mondjuk ezt nagyban segítette, hogy van egy +1 lesser reptalian bane axe-m)
Most pár száz exp választ el a lvl 3-tól és még mindíg lvl 1 vagyok :D Jól jön az exp bónusz a questeknél... ma meglépem a lvl 3-at és csinálom hardon és eliten a questeket (ehez már mondjuk csapat kell majd föleg a kobold sámánok miatt). 19.00 körül már biztosan online leszek, szóval ha van kedved csatlakozni, írj nyugodtan!
Sturm-al mi a baj? Hogy-hogy leszerepelt? Mit rontottál el? -
csopszon #2515 Juhéjj TS Elite Raid :-). Nagyon kedves kis hely, igaz sokat nem tettem a sikerhez, kb ha 5öt öltem, pedig íjaztam mint a régi magyarok. Csak lovam nem volt :-). Ellövöldöztem v 700 +3as Deneith nyílvesszőt, de a mocskos Fire Giant Champion-okat 19+21es dobással sem találtam el :-(. Pedig +4 Keen hosszúíjam van, és ennél a 19 már kritikus találat. Dnd 3.5ben nem úgy van h a 20as mindíg talál? Tudom h csak 19et dobtam, de ha az is kritikus akkor az miért nem talál? Jahh, Azi, képzeld loot-oltam vmi lángoló Dwarven Axe-et, nem néztem meg tüzetesebben, de sztem Bemapo kezében elég csinos lenne ;-). -
csopszon #2514 Szeretek ám kísérletezni :-D. De kösz h mondod (amúgy valóban nem nagyon használtam őket, az mm sem sebzett sokkal többet maximize alatt, csak zabálta a manát). Úgyis van 1 dragonshard-om alacsony szintű kariknak, ha úgy döntök h megtartom Bazsi a Vazsi aki Palit, akkor megkapja a dragonshard-ot meg némi aranyat Pajtától és lecseréli az 1ik feat-et :-). -
OculusDei #2513 hehe. majd megszokod.
a maximize featet úgyse fogod használni. az extend és a empower amit megéri. hát ennyi. miértz nem kérdeztél meg?ja, tudom hogy keveset vagyok fenn de majd lassan leszek megint... -
csopszon #2512 Bazsi eléggé kísérleti lévén ez az első varázslóm, kissé félek is játszani vele, nem ismerem még eléggé a játékot. Viszont a kedvenc kasztom, mióta elolvastam a Dragonlance sorozatot. Szal nincs koncepcióm, tesztelgetem a varázslósdit. Az eddigi rpgkből kiiindulva mindíg a 3ik varázslómat tartottam a legjobbnak, addigra lettem elég tapasztalt játékos. Nincs spell focus-om, maximize és enlarge metamagic feat-eket választottam. Ha Pajtával elérem az 1750 fp-t, akkor fogok csinálni még 1 human wizard-ot (a sorcerer-t gyűlölöm), vagy lehet h kitörlöm a tolvajomat és vmeik másik kari fogja átvenni a lomtár szerepét. Valszeg Sturm mert hétvégén csúfosan szerepelt (Delara's quest és összesen ha 30 élőholtat ütöttem le vele) szégyelltem is magam rendesen. Visszatérve a tegnapihoz, én türelmes ember vagyok, azért játszom h szórakoztassam magam, mindenkit megvárok aki bent van a party-ban. Még akkor is ha 15 perces afk-ra megy, mert kajál, v mittomén, de ha mondjuk vmi van itthon és én afk-zom 2-3 percre, aztán basznak megvárni, akkor qrva dühös tudok lenni. A tegnapi brigádból meg már játszottam a sorcerer csajjal, az Aldroi-al (v h hívták a gyökér harcost), és mind2ő ilyen. Csak naivan azt gondoltam, h vezetőként össze tom tartani a csapatot. Ilyen többé nem lesz az tuti, ha kineveznek tovább passzolom, azt ha nem tetszik, inkább otthagyom a party-t :-). -
#2511 Ebben igazad van. Tényleg összevissza rohangáltak, ez a WW utolsó pályáján volt kurva idegesítő amikor nem tudtad már a végén hol nézted át foglyok után a börtönt, és hol nem, végül bekiabált, hogy megtalálta Ven-t és befejezte a küldit, pedig még az opcionálisakat meg se csináltuk... ekkor én is reccal, loot aztán bye bye
Bazsinak mi a koncepciója? Én sorcim előre láthatólag Evocation és Conjuration focus-t greater focust fog tanulni melette, maximize, és highten... ezzel ki is futotta a featekből... gondoltam mobile spellcastingra is de az rögötön 2 feat-et elvisz így nem tudom erősíteni a sebző vazsikat...
Egyáltalán a spell focus megéri? Végülis greater spell focus +2 DC-t ad az ellenállásra ami elég jól jön egy hightened tűzgolyó vagy egy web esetén...
Lehet a végén a greater spell focus helyett mégiscsak combat casting és mobil casting lesz... -
csopszon #2510 +2es Mithril Full Plate-m van :-). Ha találok 1 +3asat akkor neked adom :-). Bocs, h tegnap kiléptem a csapatból, de 1xűen nem vagyok hajlandó elviselni azt, h ha én szervezem a csapatot akkor ne úgy menjünk végig a pályán ahogy azt én akarom. Ha van rá lehetőségünk akkor miért ne csináljuk meg az opcionális dolgokat? Mert a harcos seggarc volt és rohangált, a végére meg elfogyott az ép-je? Pont leszarom, de még h be is fejezze a pályát, mielőtt a többiek megcsinálhatnák az opcionálisat, azzal végképp felbaszta az agyam. Inkább soloztam tovább :-). -
#2509 Keresek kölcsönbe vagy megvételre +2 Mithril Chain Shirt of Stability-t, +2 Dwarven Axe-t (ha +1-es valamilyen elementál sebzéssel az még jobb)Illetve +2 Mithrill Full Plate-t.
Amit kérdezni szeretnék... Mithril cuccok 10%-al csökkentik a varázslat tévesztés esélyét.. így ha egy sorci kezébe adok egy +5 Mithrill Light shield-et (ami +6 AC) akkor csökkenni fog az fizikai Attackom mert képzetlen vagyok, de más hátulütője nincsen... Illetve van-e Mithril Heavy Shield of Twillight :D ? -
#2508 Sajnálattal közlöm a díszes a egybegyülttel, hogy tegnap felülvizsgáltam karaktereimet a játékban szerzett tapasztalat, és a neten olvasott információk alapján, és Rendbetesz és Hantarex is áldozatul esett a rostának... Az új karaktereim nevét az aláírásomban olvashatjátok, remélem mostmár tényleg ők maradnak :)
Tegnap három óra alatt sikerült lvl 3 fölé felhúzni Cukipofát, és egyre jobban tetszik a kis tolvaj... ma ha lesz időm irány a stealty reposision hardon és eliten :D -
mzprox #2507 én azért mentem a xorian cipher küldetésre el még kétszer, azután hogy eliten megcsináltam, hogy felleljem a chaosgarde bracerst (+2 dodge ac) ami csak ott található, akárcsak a planargrid nevű belt. előbbit nem sikerült szereznem (bár csapattársank igen és nem tudtam megvenni tőle), de legalább egy ilyen napi 1 greater heroism tárgy felbukkant :-) ez se rossz.
A xorian cipher egyébként egy jó küldetés, sokan a legnehezebbnek tartják, jó csapattal érdemes odamenni :).
-
SubBassman #2506
Regota vadaszom egy greater heroism-ot ado targyra, de meg nem talaltam, sot nem is lattam senkit, aki talalt volna a csapatban.
Most mar erosen gondolkodom azon is, hogy az action boost-od eldobom es valami mentodobasra gyurok, de ezt meg nagyon meg kell ragni. -
mzprox #2505 12. szinten felvettem a powerattackot, egy kicsit feltápolva magam sikerült a khopeshemmel tegnap 166-ot sebezni két csapással (két kritikal egymás után :) )
A skill ingenuity szerintem must have a tolvajnak, én már annak is örülök ha a rogue dex belefér valahogy (pl a halfling save bonusz is jó lenne.. ja mondanom se kell hogy én is halfling rogue-t indítok majd, a halfling paladint nagyon megkedveltem :) )
Tegnap nagyot néztem amikor egy 12. szintű harcos megkérdezte nincs e valakinek greater heroism spellje, hogy fel tudja támasztani a clericet.. kölcsönadtam neki a planargridemet és elsőre sikerült használnia a scrollt.. nem semmi :) -
SubBassman #2504
Igen, Frudo vagyok, tobbek kozt :)
A hatekonysag elsosorban a dual wield-elt 2 darab Tyrzza's Bane-nek koszonheto, ezekkel irtozatos sebzest tudok bevinni bizonyos mobokba. (Mondjuk a 100% fortification-os nyaklanc, illetve az improved false life-os belt is nagyban noveli az eletbenmaradasom eselyet)
Epp tegnap dobtam el a halfling dexterity II enhancementet, mert untam, hogy elite questekben problemasak lehetnek a csapdak. Felvettem a Skill Ingenuity-t es lass csodat, boost nelkul siman viszem az emlitett questeket. Buktam ugyan 1 TO HIT-et, de nem erdekel.
Amivel nagyon nem vagyok megelegedve, az a Will Save. Azt valahogy kene fejleszteni.
Ha ujra kezdenem Frudot, mashogy csinalnam kicsit, de nem fogom ujrakezdeni. Tul sok ido van a fejleszteseben. A charismaja szegenynek nem tul jo, ha elerem az 1750-et (mint a wizardommal), akkor charisma tome lesz belole.
-
mzprox #2503 Nocsak, SubBassman, te vagy Frudo nevű karakterrel? :). Mostanában sokat kalandoztunk együtt (Zherthul nevű paladinommal). Egész effektív a kis tolvajod, én is egy hasonló karaktert tervezek indítani másodjára. (amint meglesz az 1750 favor :) ) -
mzprox #2502 meg még valami: roguenak az improved critical nem annyira hasznos mert az extra d6-ok nem többszöröződnek criticalnál (se sneak attack, se elemental sebzés).
Látom eléggé maximalizáltad a disable device skillt, de embernél nem szükséges szerintem feateket áldozni ezért. (olyan csapda nincs amit csak ember tud hatástalanítani, másoknak viszont nincs meg az über ember enhancement) -
mzprox #2501 Hát én csak az umd miatt nem tennék a charismára pontot, inkább felvenném a skill focus:umd-t. -
#2500 Még egy észrevétel... ne indíts chaotic neutral vagy lawful neutral karaktert mert totál nincs értelme (ezekkel a jelemekkel tudod használni a legkevesebb speckó fegyvert). Tolvajként legjobb true neutral karit indítani, mert így használhatod a stabiliti-s páncélokat amit nem használhatsz UMD-vel sem, viszont magas UMD-vel bármilyen egyéb speckó fegyót használhatsz (true good, chaotic, axiomet, holy stb...) -
#2499 okés. ezért tettem fel a kérdést, hogy mondjátok meg hol a hiba és mit kell javítani
nagyon rég nyomultam és majdnem minden kiesett, pl az is h az UMD cha alapú.
köszi a választ! -
OculusDei #2498 na. akkor ismét:
tehát a drownál azt nyolcas erőt azt én nem tudnám elviselni, de szíved joga. a te karaktered. de a str 12 dex 18 con 12 szerintem jobb.
az embernél a cha 8 viszont egyenesen badarság - szerintem ismét - mert a use magic device az egyik legütősebb rogue képzettség. és arra kapnád a minuszt. de ismét ismétlem önmagam: te karaktered, a szíved joga olyat építeni amilyet akarsz.
(két rogueom van az egyik 9es a másik 7es szintű. a use magic device volt az egyik ok amiért még egyet indítottam...) -
#2497 kreáltam 2 Rogue -t. Drow és Human
akit érdekel nézze meg és szívesen fogadom a véleményeket, h szerintetek melyik miben lehet jobb. gondolok én itt a resistance, ds és egyebek
van amiben a drow jobb van amiben a human...nem tudok dönteni
pls segítsetek
Drow Rogue
Human Rogue -
#2496 Sorci meg Wizard... -
#2495 értem. lehet megfogadom
Drow -t mihez ajánlanátok amugy? -
#2494 16 inttel szépen ki lehet maxolni a szükséges skilleket egy tolvajjal, azonban én a helyedben tolvajt csak embert indítanék... az a +5 Human Versalise NAGYON DURVA! (110 skill pontot jelent) -
#2493 Erről mi a véleményetek?
TANK karakter aki magára huzza a szörnyeket, ha kell beáll pajzsal védekezni közben (20 DR) magas AC, magas mentődobások. mindemelett zúzni is tud...
ELŐNYŐK:
immunis:
- sneak attack
- critical
- disease
- fear
+4 ellenállás
- sleep
- energy drain
- nausea
- sicknes
- exhastuion
- paralisis
DR:
alapban 5/adamantit
pajzzsal védekezve: BAB/2 +6 (imp shield mast)+ 9 (+5 steel shield)+5 alap = 20/-
magas mentők 21, 17, 16 (+4 CHA tárgyal, és +3 mentő tárgyal)
magas 40 AC buffok nélkül (18 alap, +9 steel shield, +5 docent, +1 dodge, Fighter armor mastery +3, +3 aurából, + 1 DEX)
Vaspofa
Level 12 Lawful Good Warforged Male
(9 Fighter / 3 Paladin)
Hit Points: 152
Spell Points: 0
BAB: 12/12/17/22
Fortitude: 14
Reflex: 10
Will: 9
Starting Feat/Enhancement
Base Stats Modified Stats
Abilities (Level 1) (Level 12)
Strength 14 17
Dexterity 14 14
Constitution 12 12
Intelligence 8 8
Wisdom 10 10
Charisma 14 14
Feat/Enhancement
Modified Skills
Skills (Level 12)
Balance 2
Bluff 2
Concentration 1
Diplomacy 2
Disable Device n/a
Haggle 2
Heal 0
Hide 2
Intimidate 16
Jump 3
Listen 0
Move Silently 2
Open Lock n/a
Perform n/a
Repair -1
Search -1
Spot 0
Swim 3
Tumble n/a
Use Magic Device n/a
Final Enhancements
Enhancement: Bulwark of Good I
Enhancement: Focus of Good I
Enhancement: Fighter's Armor Mastery III
Enhancement: Improved Damage Reduction II
Level 1 (Paladin)
Feat: (Selected) Adamantine Body
Feat: (Automatic) Attack
Feat: (Automatic) Aura of Good
Feat: (Automatic) Composite Plating
Feat: (Automatic) Defensive Fighting
Feat: (Automatic) Heavy Armor Proficiency
Feat: (Automatic) Heroic Durability
Feat: (Automatic) Light Armor Proficiency
Feat: (Automatic) Light Fortification
Feat: (Automatic) Martial Weapon Proficiency (ALL)
Feat: (Automatic) Medium Armor Proficiency
Feat: (Automatic) Shield Proficiency (General)
Feat: (Automatic) Simple Weapon Proficiency (ALL)
Feat: (Automatic) Smite Evil
Feat: (Automatic) Sneak
Feat: (Automatic) Sunder
Feat: (Automatic) Trip
Feat: (Automatic) Warforged Resistances
Feat: (Automatic) Warforged Resistances
Level 2 (Paladin)
Feat: (Automatic) Divine Grace
Feat: (Automatic) Lay on Hands
Level 3 (Paladin)
Feat: (Selected) Dodge
Feat: (Automatic) Aura of Courage
Feat: (Automatic) Divine Health
Feat: (Automatic) Fear Immunity
Level 4 (Fighter)
Feat: (Fighter Bonus) Shield Mastery
Feat: (Automatic) Tower Shield Proficiency
Level 5 (Fighter)
Feat: (Fighter Bonus) Improved Shield Bash
Level 6 (Fighter)
Feat: (Selected) Weapon Focus: Slashing Weapons
Level 7 (Fighter)
Feat: (Fighter Bonus) Weapon Specialization: Slashing Weapons
Level 8 (Fighter)
Level 9 (Fighter)
Feat: (Fighter Bonus) Improved Critical: Slashhing Weapons
Feat: (Selected) Improved Fortification
Level 10 (Fighter)
Level 11 (Fighter)
Feat: (Fighter Bonus) Improved Shield Mastery
Level 12 (Fighter)
Feat: (Selected) Bullheaded
Enhancement: Bulwark of Good I
Enhancement: Focus of Good I
Enhancement: Fighter's Armor Mastery III
Enhancement: Improved Damage Reduction II -
mzprox #2492 ddo-ban nem annyira vészes a páratlan stat, mert sok egyéb módon meg lehet növelni (pl a ddo-ban a pnp játékkal ellentétben vannak páratlan tulajdonságot adó tárgyak) lehet tome-okat találni elég könnyen (vagy pénzért venni).a +1 es tomeok elég gyakoriak tehát elvileg minden páratlanul kezdett statot párossá lehet tenni 12. szint környékén addig meg úgyis kb 50% hogy a tárgyakkal enhancementekkel, level upgraddel páros vagy páratlan az adott skill -
#2491 asszem úgy csinálom, h str-12, dex-18, con-12, int-16
elég ennyi int? -
#2490 oops, közben szerkesztettem :) -
OculusDei #2489 szerintem igen. a 11 az +0 a 14 az +2 míg a 18 és a 19 is +4.
de a döntés a tied. -
#2488 áhh, ok. akkor str-14 és dex-18 vagy str-10, dex-18 és int-18? -
OculusDei #2487 csak egy megjegyzés. a páratlan értékeket jobb kerülni. mert minden párosnál van bonusz növekedés. -
#2486 szerintetek ez elmegy egy pure Rogue -nak?
-
mzprox #2485 Néhánmy észrevétel: A + dexes tárgy nem adódik össze a cat's grace-el, szerintem a stability item nem éri meg, vannak hasznosabb robe-ok is (deflection ac-t meg resistet lehet szerezni máshonnan többet-amikkel nem adódik össze). A Black widow bracerre nincs igazán szüksége, elég ha tesz magára mage armort. +10 umd-s tárgy mindenki álma lenne, de én meg egy tárgyat se láttam, ami umd-t adott volna (állítólag van egy +3-as static reward nyaklánc valahol). +5 mentős tárgyal se találkoztam még, de a piacon érhet pár milliót.. :) (tegnap találtam egy +4 resist-es köppenyt, de humán only.. :( )
Összeségében a karakter hasznos tagja lehet egy csapatnak, 7 rogue szint elég lehet a csapdákhoz, (de szükséges lenne szerintem további csapdasemlegesítési enhancementeket felvenni) és a varázslószintekkel pedig tud tápolni. Sajnos a ddo egyáltalán nem kedvez a multiclass karaktereknek.. ha én multiclassolnék max 1-2 egyéb szintet vennék fel a fő-class mellé mert az enhancementek túl sokat számítanak.
-
#2484 Számításaim szerint, egy +5 DEX-es tárgyal + Cats grace 30-as ügyessége van ez weapon finessel +5-os fegyóval +22 Attack-ot jelent Stabilitis robe-ban nyomja ami +2 Ac +2 Mentők emelett +5 mentős tárggyal a 10/18/13 a mentői. Black widow karpereccel, stabaility robe-ban cats grace, shield, dodge, mobility 37+ Ac (ami mondjuk elég szar, nem tudom mivel lehetne még felnyomni) Persze első 3 szintről az összes varázslatot ismeri, displacement-el rohangál, haste-ben, exp retreat-al
MIndezeket rádobja a csapattársakra is, tud dispel magic-olni így nem fogyasztja a damage dealer wizardok és sorcik manáját... Melette +10 UMD tárggyal 30-al használ minden varázstárgyat/heal wand-ot stb... -
#2483 Jesszus ez de szar lett... na még egyszer...
Cukipofa
Level 12 True Neutral Human Female
(7 Rogue / 5 Wizard)
Hit Points: 82
Spell Points: 276
BAB: 7/7/12
Fortitude: 3
Reflex: 11
Will: 6
Starting Ending Feat/Enhancement
Base Stats Base Stats Modified Stats
Abilities (Level 1) (Level 12) (Level 12)
Strength 10 10 10
Dexterity 16 19 21
Constitution 10 10 10
Intelligence 16 16 18
Wisdom 10 10 10
Charisma 10 10 10
Base Skills Base Skills Modified Skills
Skills (Level 1) (Level 12) (Level 12)
Balance 7 11 16
Bluff 0 0 5
Concentration 0 10 15
Diplomacy 0 0 5
Disable Device 7 19 24
Haggle 0 0 5
Heal 0 2 7
Hide 7 14 19
Intimidate 0 0 5
Jump 4 9 14
Listen 4 9 14
Move Silently 7 14 19
Open Lock 7 20 25
Perform n/a n/a n/a
Repair 3 6 11
Search 7 13 18
Spot 4 9 14
Swim 4 7 12
Tumble 7 20 25
Use Magic Device 4 15 20
Final Enhancements
Enhancement: Human Versatility V
Enhancement: Rogue's Action Boost III
Enhancement: Rogue's Dexterity II
Enhancement: Wizard's Intelligence II
Level 1 (Rogue)
Skill: Balance (+4)
Skill: Disable Device (+4)
Skill: Hide (+4)
Skill: Jump (+4)
Skill: Listen (+4)
Skill: Move Silently (+4)
Skill: Open Lock (+4)
Skill: Search (+4)
Skill: Spot (+4)
Skill: Swim (+4)
Skill: Tumble (+4)
Skill: Use Magic Device (+4)
Feat: (Selected) Dodge
Feat: (Human Bonus) Two Weapon Fighting
Feat: (Automatic) Attack
Feat: (Automatic) Heroic Durability
Feat: (Automatic) Light Armor Proficiency
Feat: (Automatic) Martial Weapon Proficiency: Rapier
Feat: (Automatic) Martial Weapon Proficiency: Shortsword
Feat: (Automatic) Martial Weapon Proficiency: Shortbow
Feat: (Automatic) Simple Weapon Proficiency (ALL)
Feat: (Automatic) Sneak
Feat: (Automatic) Sneak Attack
Feat: (Automatic) Trapfinding
Feat: (Automatic) Trip
Level 2 (Wizard)
Skill: Concentration (+4)
Skill: Repair (+2)
Feat: (Wizard Bonus) Extend Spell
Feat: (Automatic) Inscribe Scroll
Feat: (Automatic) Magical Training
Spell (1): Hypnotism
Spell (1): Jump
Spell (1): Magic Missle
Spell (1): Shield
Spell (1): Tumble
Spell (1): Summon Monster I
Spell (1): Mage Armor
Level 3 (Wizard)
Skill: Concentration (+2)
Skill: Use Magic Device (+2)
Feat: (Selected) Weapon Finesse
Feat: (Automatic) Defensive Fighting
Spell (1): Expeditious Retreat
Spell (1): Protection From Evil
Level 4 (Wizard)
Ability Raise: DEX
Skill: Heal (+2)
Skill: Use Magic Device (+1)
Spell (2): Cat's Grace
Spell (2): Blur
Level 5 (Rogue)
Skill: Disable Device (+4)
Skill: Open Lock (+4)
Skill: Tumble (+4)
Feat: (Automatic) Evasion (Rogue)
Level 6 (Wizard)
Feat: (Selected) Mobility
Spell (2): Bull's Strength
Spell (2): Web
Level 7 (Wizard)
Skill: Tumble (+1)
Feat: (Wizard Bonus) Empower Spell
Spell (3): Haste
Spell (3): Halt Undead
Level 8 (Rogue)
Skill: Disable Device (+3)
Skill: Listen (+1)
Skill: Open Lock (+3)
Skill: Search (+1)
Skill: Spot (+1)
Skill: Tumble (+2)
Feat: (Automatic) Trap Sense
Level 9 (Rogue)
Skill: Disable Device (+1)
Skill: Hide (+2)
Skill: Jump (+1)
Skill: Move Silently (+2)
Skill: Swim (+2)
Feat: (Automatic) Uncanny Dodge
Level 10 (Rogue)
Skill: Hide (+1)
Skill: Jump (+2)
Skill: Listen (+2)
Skill: Move Silently (+1)
Skill: Open Lock (+2)
Skill: Swim (+1)
Level 11 (Rogue)
Skill: Open Lock (+1)
Skill: Tumble (+2)
Level 12 (Rogue)
Skill: Balance (+2)
Skill: Open Lock (+1)
Feat: (Selectted) Improved Two Weapon Fighting
Enhancement: Human Versatility V
Enhancement: Rogue's Action Boost III
Enhancement: Rogue's Dexterity II
Enhancement: Wizard's Intelligence II -
#2482 Kiváncsi lennék a nagyérdemű véleményére az alábbi party support karival kapcsolatban:
Character Plan by DDO Character Planner Version 1.40
DDO Character Planner Home Page
Cukipofa
Level 12 True Neutral Human Female
(7 Rogue \ 5 Wizard)
Hit Points: 82
Spell Points: 276
BAB: 7\7\12
Fortitude: 3
Reflex: 11
Will: 6
Base Stats Base Stats Modified Stats
Abilities (Level 1) (Level 12) (Level 12)
[COLOR=silver]Strength 10 10 10
Dexterity 16 19 21
Constitution 10 10 10
Intelligence 16 16 18
Wisdom 10 10 10
Charisma 10 10 10[/COLOR]
Base Skills Base Skills Modified Skills
Skills (Level 1) (Level 12) (Level 12)
[COLOR=silver]Balance 7 11 16
Bluff 0 0 5
Concentration 0 10 15
Diplomacy 0 0 5
Disable Device 7 19 24
Haggle 0 0 5
Heal 0 2 7
Hide 7 14 19
Intimidate 0 0 5
Jump 4 9 14
Listen 4 9 14
Move Silently 7 14 19
Open Lock 7 20 25
Perform n/a n/a n/a
Repair 3 6 11
Search 7 13 18
Spot 4 9 14
Swim 4 7 12
Tumble 7 20 25
Use Magic Device 4 15 20
[/COLOR]
Final Enhancements
[COLOR=lemonchiffon]Enhancement:[/COLOR][COLOR=silver]Human Versatility V[/COLOR]
[COLOR=lemonchiffon]Enhancement:[/COLOR][COLOR=silver]Rogue's Action Boost III[/COLOR]
[COLOR=lemonchiffon]Enhancement:[/COLOR][COLOR=silver]Rogue's Dexterity II[/COLOR]
[COLOR=lemonchiffon]Enhancement:[/COLOR][COLOR=silver]Wizard's Intelligence II[/COLOR]
Level 1 (Rogue)
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Balance (+4)[/COLOR]
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Disable Device (+4)[/COLOR]
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Hide (+4)[/COLOR]
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Jump (+4)[/COLOR]
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Listen (+4)[/COLOR]
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Move Silently (+4)[/COLOR]
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Open Lock (+4)[/COLOR]
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Search (+4)[/COLOR]
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Spot (+4)[/COLOR]
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Swim (+4)[/COLOR]
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Tumble (+4)[/COLOR]
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Use Magic Device (+4)[/COLOR]
[COLOR=lightblue]Feat: [/COLOR][COLOR=silver](Selected) Dodge[/COLOR]
[COLOR=lightblue]Feat: [/COLOR][COLOR=silver](Human Bonus) Two Weapon Fighting[/COLOR]
[COLOR=lightblue]Feat: [/COLOR][COLOR=silver](Automatic) Attack[/COLOR]
[COLOR=lightblue]Feat: [/COLOR][COLOR=silver](Automatic) Heroic Durability[/COLOR]
[COLOR=lightblue]Feat: [/COLOR][COLOR=silver](Automatic) Light Armor Proficiency[/COLOR]
[COLOR=lightblue]Feat: [/COLOR][COLOR=silver](Automatic) Martial Weapon Proficiency: Rapier[/COLOR]
[COLOR=lightblue]Feat: [/COLOR][COLOR=silver](Automatic) Martial Weapon Proficiency: Shortsword[/COLOR]
[COLOR=lightblue]Feat: [/COLOR][COLOR=silver](Automatic) Martial Weapon Proficiency: Shortbow[/COLOR]
[COLOR=lightblue]Feat: [/COLOR][COLOR=silver](Automatic) Simple Weapon Proficiency (ALL)[/COLOR]
[COLOR=lightblue]Feat: [/COLOR][COLOR=silver](Automatic) Sneak[/COLOR]
[COLOR=lightblue]Feat: [/COLOR][COLOR=silver](Automatic) Sneak Attack[/COLOR]
[COLOR=lightblue]Feat: [/COLOR][COLOR=silver](Automatic) Trapfinding[/COLOR]
[COLOR=lightblue]Feat: [/COLOR][COLOR=silver](Automatic) Trip[/COLOR]
Level 2 (Wizard)
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Concentration (+4)[/COLOR]
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Repair (+2)[/COLOR]
[COLOR=lightblue]Feat: [/COLOR][COLOR=silver](Wizard Bonus) Extend Spell[/COLOR]
[COLOR=lightblue]Feat: [/COLOR][COLOR=silver](Automatic) Inscribe Scroll[/COLOR]
[COLOR=lightblue]Feat: [/COLOR][COLOR=silver](Automatic) Magical Training[/COLOR]
[COLOR=palegreen]Spell (1): [/COLOR][Color=silver]Hypnotism[/COLOR]
[COLOR=palegreen]Spell (1): [/COLOR][Color=silver]Jump[/COLOR]
[COLOR=palegreen]Spell (1): [/COLOR][Color=silver]Magic Missle[/COLOR]
[COLOR=palegreen]Spell (1): [/COLOR][Color=silver]Shield[/COLOR]
[COLOR=palegreen]Spell (1): [/COLOR][Color=silver]Tumble[/COLOR]
[COLOR=palegreen]Spell (1): [/COLOR][Color=silver]Summon Monster I[/COLOR]
[COLOR=palegreen]Spell (1): [/COLOR][Color=silver]Mage Armor[/COLOR]
Level 3 (Wizard)
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Concentration (+2)[/COLOR]
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Use Magic Device (+2)[/COLOR]
[COLOR=lightblue]Feat: [/COLOR][COLOR=silver](Selected) Weapon Finesse[/COLOR]
[COLOR=lightblue]Feat: [/COLOR][COLOR=silver](Automatic) Defensive Fighting[/COLOR]
[COLOR=palegreen]Spell (1): [/COLOR][Color=silver]Expeditious Retreat[/COLOR]
[COLOR=palegreen]Spell (1): [/COLOR][Color=silver]Protection From Evil[/COLOR]
Level 4 (Wizard)
[COLOR=pink]Ability Raise:[/COLOR][COLOR=silver] DEX[/COLOR]
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Heal (+2)[/COLOR]
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Use Magic Device (+1)[/COLOR]
[COLOR=palegreen]Spell (2): [/COLOR][Color=silver]Cat's Grace[/COLOR]
[COLOR=palegreen]Spell (2): [/COLOR][Color=silver]Blur[/COLOR]
Level 5 (Rogue)
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Disable Device (+4)[/COLOR]
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Open Lock (+4)[/COLOR]
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Tumble (+4)[/COLOR]
[COLOR=lightblue]Feat: [/COLOR][COLOR=silver](Automatic) Evasion (Rogue)[/COLOR]
Level 6 (Wizard)
[COLOR=lightblue]Feat: [/COLOR][COLOR=silver](Selected) Mobility[/COLOR]
[COLOR=palegreen]Spell (2): [/COLOR][Color=silver]Bull's Strength[/COLOR]
[COLOR=palegreen]Spell (2): [/COLOR][Color=silver]Web[/COLOR]
Level 7 (Wizard)
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Tumble (+1)[/COLOR]
[COLOR=lightblue]Feat: [/COLOR][COLOR=silver](Wizard Bonus) Empower Spell[/COLOR]
[COLOR=palegreen]Spell (3): [/COLOR][Color=silver]Haste[/COLOR]
[COLOR=palegreen]Spell (3): [/COLOR][Color=silver]Halt Undead[/COLOR]
Level 8 (Rogue)
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Disable Device (+3)[/COLOR]
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Listen (+1)[/COLOR]
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Open Lock (+3)[/COLOR]
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Search (+1)[/COLOR]
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Spot (+1)[/COLOR]
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Tumble (+2)[/COLOR]
[COLOR=lightblue]Feat: [/COLOR][COLOR=silver](Automatic) Trap Sense[/COLOR]
Level 9 (Rogue)
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Disable Device (+1)[/COLOR]
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Hide (+2)[/COLOR]
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Jump (+1)[/COLOR]
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Move Silently (+2)[/COLOR]
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Swim (+2)[/COLOR]
[COLOR=lightblue]Feat: [/COLOR][COLOR=silver](Automatic) Uncanny Dodge[/COLOR]
Level 10 (Rogue)
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Hide (+1)[/COLOR]
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Jump (+2)[/COLOR]
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Listen (+2)[/COLOR]
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Move Silently (+1)[/COLOR]
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Open Lock (+2)[/COLOR]
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Swim (+1)[/COLOR]
Level 11 (Rogue)
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Open Lock (+1)[/COLOR]
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Tumble (+2)[/COLOR]
Level 12 (Rogue)
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Balance (+2)[/COLOR]
[COLOR=wheat]Skill: [/COLOR][COLOR=silver]Open Lock (+1)[/COLOR]
[COLOR=lightblue]Feat: [/COLOR][COLOR=silver](Selected) Improved Two Weapon Fighting[/COLOR]
[COLOR=lemonchiffon]Enhancement:[/COLOR][COLOR=silver]Human Versatility V[/COLOR]
[COLOR=lemonchiffon]Enhancement:[/COLOR][COLOR=silver]Rogue's Action Boost III[/COLOR]
[COLOR=lemonchiffon]Enhancement:[/COLOR][COLOR=silver]Rogue's Dexterity II[/COLOR]
[COLOR=lemonchiffon]Enhancement:[/COLOR][COLOR=silver]Wizard's Intelligence II[/COLOR]
-
#2481 Bocsi, hogy este elmaradt a partyzás, de annyi motyó gyült már fel a kariknál, hgy muszály volt szortírozni, átpakolni, eladni... Meg piacoztam (auction house) egy kicsit... többek között egy muckbane-re akartam licitálni amiből már csak 1 óra volt hátra a licitből. elég kiábrándító volt a dolog... Szerintem a tulaj oda állt és felverte az árát az aukció vége előtt... szinte másodpercenként emelkedett én 13.000-nél kiszáltam.
-
SubBassman #2480
Aprilis ota jatszom, napi eleg sok oraban :) -
#2479 Ezen a címen vannak karakter buildek meg sok minden más is...
character builds -
#2478 Haha!
unholy burst handaxe of pure good