3757
  • csopszon
    Nos ez nekem nagyon nem tetszik, csak a PublicTest szerver megy és csomó dolgom eltűnt, a karaktereim nem azon a szinten vannak mint kéne stb. Ha nem állítják vissza a karaktereim állapotát akkor asszem ennyi volt az mmorpg-s pályafutásom.
  • csopszon
    Nahh úgy tűnik zajlik a szerver egyesítés. Kb 10 mp-re be tudtam loggolni a PublicTest szerverre, de az is csak arra volt jó, h meglepődjek :-). Ugyanis a quickslot-jaim úgy össze voltak keverve a quickslot bar-okon, h vmi hihetetlen. Remélem h ezt nem gondolták komolyan mert nincs kedvem újrapakolni őket :-).
  • OculusDei
    hehh. micsoda hirek... mindenbol kimaradok.
    de szerintem megyek a dragonheartokkal.
    de meg utana kell neznem mirol is van szo. egy uzit mar kaptam a guildvezertol de halvany lilam nem volt rola mirol beszel... most mar kezdem erteni.
  • mzprox
    Elég sok magyar(többek között haverok) van a prophets guildben, szóval én oda megyek ahová ők :)
  • azirafael
    Akkor döntsük el, hogy a kettő közül melyik szerverre megyünk majd mindannyian! (keeper vagy devouer)

Én egyébként jó ötletnek tartom ezt a szerver összevonósdit... sokkal könyebb lesz 500 playerből csapatot összeszedni mint 200-ból. Kiváncsi vagyok a piacra milyen hatással lesz...
  • ribazs
    Üdv mindenkinek és boldog mindenfélét...:D
    Nos úgy látom a régi ide-oda ki-kicsoda probléma megoldódni látszik a szerver merge miatt. Amint megvannak a biztos infók egyeztetünk és tudunk együtt nyomulni a közös szerveren :D.
    További szép napot mindenkinek
    Cha cha
  • csopszon
    Hello. Nálam sem megy sajna :-(. Oculus ne féltékenykedj töröm magam h szerezzek neked vmi karácsonyi lootot, de ezidáig még nem sikerült semmi fincsit találnom ;-).
  • Pain4U
    Sziasztok, megy nektek a game ? Belogolok, kiválasztom a szervert (bármelyiket), esc-elem a demo filmet. A kapcsolódás sikerül, dea loading new game data ablakon nem fut a csík, és a csíktól balra fent megjelenik : 0.04 kb/s. Mi a repedt herétől ilyen lassú ? Nektek megy ?
  • azirafael
    Ne izgulj én nem :D Tegnap is beléptem, eg yóráig császkáltam a városban rendezgettem a cuccaimat, piacoztam, aztán semmilyn értelmes party nem állt fell lvl 8 környékén így kiléptem és inkább Stargate Atlantis-t néztem...
  • OculusDei
    teljesen feltekenyen olvasom a forumot innen a messzi germaniabol... ehh. de legalabb forumot birok olvasni.
    mire visszamgyek nem is lesz tarsam a kalandozasban... mindenki level capped lesz.
  • csopszon
    Gratula :-).
  • mzprox
    Ma este Zherthul elérte az 1750 favort :). Jöhet újra a waterwork :)
  • csopszon
    Köszi, lángoló rapierem van, de akkor szerzek mellé vmi más lángolót másodlagosnak. A holy fegyók nem sebezték vmi jól a múmiákat. A sunblade miféle cucc és hol lehet szerezni? Soha nem találkoztam még vele. Az egész amúgy csak a WizKing quest miatt érdekes, mert bár megvan elite-n, de annyira soxor halok ott meg és annyira nem sebzem a múmiákat h az vmi elképesztő. Tegnap oda tartottunk amikor találkoztunk a sivatag bejáratánál, de miután 6x meghaltam és 2x kénytelen voltam a kocsmából visszavánszorogni, mert a pap is meghalt, akkor feladtam. Tudom h görénység, meg minden de otthagytam a csapatot mint a szart, mondtam nekik h ez qrvára nem éri meg és bocsi de a party használhatatlan ebben az instance-ban. A lovag könyörgött a mágusoknak h oldják meg vhogy a WizKing dezintegrálását, merthogy arra állítólag érzékeny, de semmi foganatja nem volt. Vesztettem több mint 9k xp-t a 2xes reenter miatt az egész quest-ért kaptam volna kb 5k xpt. 1 rankom van 12es szinten belül majdnam visszabuktam az egészet. Nahh mind1 felhúztam magam, ezért ma egész nap GC loot run-oltam :). Xp-t nem gyűjtöttem, de legalább van pénzem, igaz h most egy időre elfelejthetem mind2 1edül is fosztható barlangot, mert ransacked lettem, dehát minden nem lehet tökéletes. Most jöhetnek a desert loot run-ok v az xp gyűjtés (fp-ről már álmodni sem merek, 8 house k fp kéne a második bank slot-hoz és sehogy nem jön össze, pedig ha van karakter aki igényli a hatalmas invertory-t meg a bank slot-okat akkor az az íjász).
  • SubBassman

Mumia: fire, sunblade
  • csopszon
    Miféle fegyó hatásos úgy igazán a múmiák ellen?
  • mzprox
    700k-ért valószínűleg megvenném azt a fegyvert, élőhalottak ellen semmilyen fegyverem nincs.
    Egy kéréds: valami olyasmit hallottam, hogy servereket fognak összevonni. mit lehet erről tudni? mikor, milyen szervereket stb?
  • azirafael
    Még a héten láttam egy greater undead bane great axe-t... na az jó lett volna (csak 700.000.- gp volt a villámár).
  • csopszon
    Kívánok mindenkinek boldog, aggromentes, lootban és xpben gazdag karácsonyt :-).
  • mzprox
    csak voltam.. gazdag.. :) ennyi pénzem volt, ezt kb egy hónap alatt szedtem össze amíg egyetlen karakterem a kezdetektől a 12. szintig jutott. Valami jó fegyver még nekem is hiányzik a gyűjteményemből, de a kis paladinom már egész varázslószerzet.. tudok varázsolni tárgyból raise dead-et, greater heroismot, divine powert, haste-t, restorationt, detect secret doorst, solid fogot, remove curse-t stb.. :)
  • csopszon
    Hmmm akkor te elég izé... hogyishívják... gazdag vagy :-D. Én tok adni 10000 PP-t, nem adsz érte 150000 GP-t? .-D Most a greater dragon bane-es rapiert akarom megszerezni, de sztem nem lesz elég pénzem rá :-(. Van már egy +2es holy lesser dragon bane-es rapier-em, ez a másik rapier tök jó lenne kiegészítésnek :-).
  • mzprox
    Vettem 1,4 millióért egy gyűrűt, ami napi egy raise dead-et tud. nem tudom megérte-e de nagyon szerettem volna egy ilyen tárgyat :) lehet olcsóbbé is ideadta volna de ennyit kínáltam érte alapból
  • zozo15
    koszi!
    Csak aezert kérdem mert pl WOW-nál kell ami elég kellemeltelün érintett letöltés után..
  • csopszon
    Hello. Nem :-).
  • zozo15
    sziasztok! Ha akarok a trial-al játszani akkori s kel bankártyaszámot megadni?
  • Hypo #2653
    Kellemes Unnepeket
  • azirafael
    nem tudom... most egy olyan buliban voltam, hogy a puzcér táncoslányok, nem tudom, hogy mit nem voltak volna képesek megkapni.... a csjom mikort összejöttünk akkor nézet volna ig yki ha három évig gyúrt volna előtte.... bvasszus ezt acsajt elvettem volna feleségül a buli után rögötn .... kicsit be vagyok bazsvaq.... cső
  • csopszon
    Azi: van vmi időkorlátja a festival coin-oknak? Csak most karácsonykor lehet őket beváltani v szilveszterig?
  • azirafael
    Bassszus... január ... :)
  • csopszon
    Hehe, azért sztem ne várj júniusig Bemapoval ;-D.
  • azirafael
    Boldog karácsonyi ünnepeket mindenkinek én szimplán dolgozok mint egy állat a karácsony előtti hajrá miatt..

Ha minden jól megy június első hetében leszek szabadságon akkor gyorsan felhúzom bemapot lvl 12-re :D

Tudom senkit nem érdekel, de azért elmondom: Tegnap tök jót szerepjátékoztunk (pnp) haverokkal, már egy hónapja szerencsétlenkedett a party egy alternatív valóságba ragadva, végre rájöttek a megoldásra, megvolt a végső nagy leszámolás is, aztán jött a nagy csattanó, az extra csavar a kaland végén... volt is anyázás rendesen :D Most mindenki tűkön ülve várja a következő játékot :D (én is pedig én vagyok a mesélő)
  • csopszon
    Köszönöm és kívánok neked 1 szerencsésebb, problémamentesebb új évet! Ha lootolok vmi neked valót akkor félreteszem és mefgésett karácsonyi ajándékként odaadom ;-). Mondjuk nekem meg a gépem szarakodik, szal én sem tudok túl sokat játszani :-(. De dolgozom a megoldáson keményen :-).
  • OculusDei
    na meglett. van is egy csomó szenem...
    egyébként meg:
    az elkövetkező hónapban nem leszek itthon. jáccatok jókat nélkülem is.
    amúgy mindenkinek békés, boldog karácsonyt és egy jobb új évet kívánok!
  • azirafael
    Ez amcsi fórumról van lehet nálunk még nem rakták bele...
  • OculusDei
    én nem találom ezeket a bohócokat...
  • csopszon
    LOL :-D. Space cake-et nem árulnak? ;-D Nekem abból kéne 100 db, aztán már nem is kéne a static ff csizma, ellebegne a karim mindenhova :-D.
  • azirafael
    100 db Candy Cane Wand-ot, és 100 db An Irian, the Eternal Day Jelly Cake-et szeretnék!!!!
  • azirafael
    Egyéb:

All items listed below are Minimum Level 1 to use.

Three Copper Festival Coins gives you a chance to get:
    A Lamannia, the Twilight Forest Jelly Cake
    Caster Level 12: Rage
    A Syrania, the Azure Sky Jelly Cake
    Caster Level 12: Featherfall
    A Thelanis, the Faerie Court Jelly Cake
    Caster Level 3: Eagle's Splendor
    A Velah, the Red Dragon Gingerbread Cookie
    Caster Level 8: Resist Energy: Fire
    A Queen Lailat, the Marilith Gingerbread Cookie
    Caster Level 10: Protection from Evil
    A Warforged Titan Gingerbread Cookie
    Caster Level 6: Shield
    A Cupcake
    Caster Level 10: Heal Light
    A Lump of Coal
    1d2 Dart Thrown Weapon

Two Silver Festival Coins gives you a chance to get:
    A Daanvi, the perfect Order Jelly cake
    Caster Level 5: Good Hope
    A Dal Quor, the Region of Dreams Jelly Cake
    Caster Level 3: Mnemonic Enhancer (25 - 145 spell points)
    A Dolurrh, the Realm of the Dead Jelly Cake
    Caster Level 7: Death Ward
    A Shavarath, the Battleground Jelly Cake
    Caster Level 12: Heroism
    A Xoriat, the Realm of Madness Jelly Cake
    Caster Level 12: Otto's Sphere of Dancing
    A Mabar, the Endless Night Jelly Cake
    Caster Level 12: Fear
    A Beholder Gingerbread Cookie
    Caster Level 3: Telekinesis
    A Candy Cane Wand
    No UMD required, Min Level 1, 30 Charge Heal Moderate Wand

One Gold Festival Coin gives you the chance to get:
    An Irian, the Eternal Day Jelly Cake
    Caster Level xx: Raise Dead
    A Kythri, the Churning Chaos Jelly Cake
    Caster Level 8: Acid Rain
    A Fernia, the Sea of Fire Jelly Cake
    Caster Level 12: Fire Shield (Fire Version)
    A Risia, the Plane of Ice Jelly cake
    Caster Level 12: Fire Shield (Cold Version)
    (RARE) Sunblade (unconfirmed)

Also have a chance to get a "Festival Twig" -- No value, non-useable item -- description "Apparently you have been very naughty"
  • azirafael
    Naszóval. A harbor-ban és amarketplacen minden ház előtt áll egy bohóc akinél be lehet váltani a coin-okat sütikre :D

A sütik szerintem nagyon durvák... mind lvl 1-en használható tárgyak, és azért good hope, heroism, cure moderate wounds, 20-as energy resist lvl 1-en azért elég táp...

Itt vannak a screenshottok:

• azirafael
    KIderült már, mire jók a festival coin-ok?
  • Hypo #2638
    na remelem elektro worldben lesz mm ben elfogyott