3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
csopszon #2637 A Lineage2ben 1 vmi nagyon nem tetszett (amellett h alig volt faj, meg kaszt az elején amiből mazsolázhattam volna), h léptem pár szintet azt 1 csoffadt pontot nem oszthattam el! Itt számomra meghalt a game :-). -
#2636 Nagyon hiányolom, hogy nem teszönk fel képeket a játékból, partykról... szerintem nagyon feldobná a fórumot... holnap orvosolom is a problémát, lehet, hogy még a screenshot versenyen is elindulok... -
#2635 A ranger királyság.
Én is fogok egyet csinálni valamikor, csak kár, hogy ilyen kevés időm van játszani. Előszőr fel akarom húzni Bemapo-t 1750 Favor-ra (most van 709) aztán 32 pontos Batman karit szeretnék indítani, mert nagyon szimpatikus a koncepció, csak 28 pontból nem lehet életképest összerakni (lehet mire eljutok idáig megszüntetik a heavy armoros evasion-t... akkor felmegy a mithral breast plate ára - ami ugye light armor- :D)
Tegnap is egy tök jó party összejött (mondjuk 1-2 embert le lehetett volna cserélni) de le kelett lépnem... mindegy. Az ami nagyon tetszik ebben a játékban, hogy nics az emberen fejlődési kénysze. Úgy is simán lehet élvezni, ha csak napi 3-4 órát tud maximum játszani vele az ember ami mondjuk a Lineage2-ről nem mondható el... -
csopszon #2634 Min 13as wis kéne a rangernek kezdéskor sztem. Mert ha 4ik szinten arra teszed a az Attrib pöttyöt akkor a base manapontjaid duplázódni fognak a +2 wis módosító miatt és a sok mana nem árt. Én pl nagyon szeretem végigbuffolni a raid partykat is barkskinnel meg ha kér vki vmilyen resistance-t, és emellett amennyire tudom felbuffolom magam (res, prot, longstrider, barkskin) a maradék sp-ból meg ha tudok besegítek a papnak cmw-vel. -
#2633 igazából én mindig is stealther karikat nyomattam minden MMORPG vagy RL játékokban és igaz, hogy nekem kell tetszen.
Most pl (sokan mondják, hogy ahybridek nem jók) nekem a 4R-2P-6F tetszik, amig meg nem lesz a 400Favor a Drow -ra és akkor megcsinálom a master thiefet és a rangert
lehet, hogy nem fogok minden caster vagy tankot megállítani, de bemegyek oda is ahova más nem :-) legalábbis remélem :-)
most 4 karim van (a névfoglalás miatt) de főleg "Hoshi Sato" val játszom -
OculusDei #2632 ok. vak vagyok... -
OculusDei #2631 egyébként te vagy a kicsoda játékon belül?
eshu, aeth, felynmyr, quardax, tehuti és artificer vagyok én. emlékeztetőül. -
OculusDei #2630 huhh. az a jó karakter amit élvezel... csinálhatsz és bújhatsz mások által "build"-elt karaktereket de a legfontosabb, hogy élvezd. mindegyikben van ráció csak azt ne felejtsd el, hogy a kimaxolás nem minden. tudom most tök általánosságban írtam de hát... ez van. az én rogueom az két kukrival nyomul. igen "elpazaroltam" egy featet erre. ilyen vagyok. de szeretem úgy ahogy van. én magam umd fanatikus vagyok. nincs is jobb, mint a meglepett arcokat figyelni amikor feltámasztom az elesett clericet...
igen, a fő hangsúly azon van, hogy élvezd. ne statisztikákat gyűjts - jajj! én hárommal többet öltem meg mint te bübű... -. sajnos van ilyen is.
ajánlom a manual tanulmányozását - varázshasználó esetén a MINIMUM 13-as tulajdonságot -, mert nagyon sok segítséget jelenthet.
szóltam. -
#2629 ezek közül melyik a használható szerinted? mert akkor a többit törlöm, mert ezek nagyrésze csak tervezett dolgok
melyik build jó a maga nemében? -
OculusDei #2628 igen erre jutottam én is a harcosommal. két +5ös bastard sword jobb mint az elemi +d6 sebzés. ellenben a elemental burst +3-mal már kibékülnék... -
OculusDei #2627 hát nemtom. szerintem mind hagy kivánni valót maga után.
a rogueot ennyire butának - wis 8 - vétek elindítani. kaptál már holdot? de a legdurvább a paladin és a ranger. ezekkel a tulajdonságokkal nem tudsz velük varázsolni. az hagyján, hogy sp-jük az alig lesz de a ranger csak az első míg a paladin is csak a második szintű varázslatokig jut. szal ez így használhatatlan. -
#2626 Jó kis buildek... én jelenleg a törpe harcosommal nagyon meg vagyok elégedve. Nagyon ritkán fordul elő, hogy túlgyilkolna valaki is, pedig csak most lvl 8-on vettem fel a weapon focust slashing fegyókra... A törpe és harcos tacticks nagyon ütős skillek... Ha betalálok az esetek 90%-ban stun-olok meg trip-elek ( hehe még föld elementálokat is trip-elek). Viszont kezdem azt érezni az elemnetál sebző fegyverek sokkal kevésbé használhatóak mint a sima +5 fegyók... mit ér a plusz elemetáris sebzés (vagy a stun, vagy a trip) ha nem találom el az ellent? Ezért most átáltam sima +5 dwarven axe-ra így van +21 attackom amivel még az elite pókokat is 50-60% eltalálom... Azon is gondolkodtam, hogy későbbi szinten lecserélem majd a harcos Action boost-ot a törpe axe mastery-re a +2 attack-ért...
Elkezdtem véranyó néven egy terület sebző kétkezes drow karit... a koncepció szerint kétkezes fegyver használat, fockus, spec, melette cleave, gcleave, és whirlwind attack... semmi csűrős stun/sunder/trip. Egyszerűen odamegy a mobok közé és folymatosan spawn-olja a terület sebző támadásokat. A gond vele csak annyi, hogy úgy agrozza a mobokat magára mint a lépesméz a barnamedvéket, és hát pajzs hiányában az AC-ja a béka segge alatt van... Majd meglátjuk hogyan működik. -
OculusDei #2625 a meghalások ellen javallom a ranger lopakodását és kezdetben a potionok frekventált használatát. ja! és csapatban szép az élet.
ez egy tímpléj. -
#2624 :}} jol neznek ki:n sajna drow-m nem lehet egyenlore:} -
#2623 nekem ezek közül kezdetnek a 4r-2p-6f tetszik nagyon. mindent kinyitok vele és aléggé rendesen kaszál
tudom-tudom, nincs köztük caster....de arról sajna nem tudok semmi mondani, mert nem igazán játszom velük. így abban más bizti tud segíteni -
#2622 Drow Master Thief
Drow Rogue
Human 4R-2P-6F
Human Paladin
Human Rogue
Drow Ranger -
#2621 köszike -
#2620 ha érdekel van pár buildem, belinkelem
mani meg majd jön, az elején annyira sok úgysem kell...és ugyis lvl2-3 tól tolhatod WW-t és ott elég jók a rewardok, 4-5 alkalom pár szint ott hard-elite -en és lesz cuccod rendesen... -
#2619 ja az en imadom a rangereket jo jo tudom elcsepelt salvatora fan vagyok:}} csak hat alap cuccokat alig tudok megvenni nem hogy egy jo armort vagy 2db jo scimitart:} -
csopszon #2618 Rangerrel sztem nagyon élvezetes, ha meglesz az 1750 fp-m, a 32 pontos karakterem a mostani ranger javított változata lesz :-). -
#2617 köszi, amgy bejon a game bar ranger-el eleg siralmas hogy sokat meghalok, de hat majd csak kifejlodik:} viszont penzt hogy lehet tobbet szerezni anniyra keveset adnak mindenert -
#2616 igen, így van... -
#2615 ááááá értem remélem:}} szoval akkor megvan a trial itt serial megveszem ezt a serialt majd beirom az add full game serialnal es akkor a trialos accom mar muxik normalba es akkor az account oldalon meg befizetem a havidijjat igy korrekt? mert akkor veszem is rogton:} -
#2614 kérdezz csak nyugodtan, azért van a fórum.
nos, ha a teljes gamet veszed meg, akkor nem kell külön serialt venni hozzá, mert a teljes-ben benne van a serial. gondolom én itt a teljes gamet úgy érted, h pl bemész bolt és leveszed polcról.
ha már megvan a game, mert lejött a trial-al, akko rkell venned serialt, mert akkor ugye nem vetted le a polcról, hanem letöltötted.
a havidíjat a COD oldalán tudod, pl amikor bejön a bejelentkező ablak, középen felül az account -nál
ugyanitt tudod megadni neki a full serialt is, hogy ne kelljen uj accountot kreálnod ha megvetted a gamet VAGY a serialt. így tudod folytatni a trial -os karaktert is akár -
#2613 ok ok ertem:}} koszonom az eddigi segitseget lassan mar tenyleg hulyenek erzem magam:}}
ok akkor megveszem a teljes gamet aztan serialt hozza es ezt a 10.57 eurot azt hol tudom fizetni a codemasters oldalan kell venni vagy mashol? igerem tobb hulyeseget mar nem kerdezek:} -
#2612 csak a trial van meg, az ugye csak egy "bemutató"
ahhoz hogy játszhass, kell a "full game" jelen esetben egy "full game serial"
mert ha megnézed, akkor a full game letöltéssel 44.99EURO, de ha megva a game mert már leszedted, akkor csak egy "full game serial" kell, ami 29.99EURO
az itt kapott serialt be kell regelned az accodhoz, így lesz egy nem trial "full" accod...
ezek után már csak havonta kell a 10.57EURO -t perkálni -
#2611 hu akkor most nem ertem, a game megvan mivel letoltottem, akkor hol tudok hozza venni serialt 14.99$ ert? -
#2610 az csak a kezdő "game" ára doboz nélkül...ami tartalmaz 1 hónap free játékot
maga a game 14.99$ havonta -
#2609 Még egy apro kerdes ugye a trialhoz letoltottem a gamet 2.1 giga ha itt http://www.dlgamer.com/buy-dungeons-and-dragons-online-english-version-download-cdkey-p-199.html megveszem ezt akkor a kapott seialt beirom es tudok 30 napot jatszani? 30 euro egy honapra????? az kicsit sok nem? -
OculusDei #2608 ma van 3.1 update. talán attól.
azirafael: előfordul. perste befelyeztük. igaz csak négyen maradtunk a végére abból ia a negyedik csak a végén csatlakozott. -
#2607 Nekem folyton kilep a mai nap a jatek barmelyik karaktert valasztom, eddig ez nem volt ma reggel kezdte ez mitol lehet???? -
#2606 Bocsi a tegnapi játékért, tudom kicsit idegesítő lehetett, hogy folyton várni kellett rám, meg le is léptem, dehát ilyen ha bekavar a külvilág. Remélem azért be tudtátok fejezni... -
#2605 danke -
#2604 igen, mert az accountod ha lejár, utána tudod "upgrade"-elni full -á úgy, hogy megadod a full serialját a COD account oldalán -
#2603 ertem akkor majd ki is mprobalom, a trialba leveo karit at lehet vinni? -
#2602 ha már letöltötted elég szerintem egy serial
DDO serial ( EU version ) 29.99 EURO -
#2601 Azt sajna nem tudom, h ez USA vagy EU
DDO GameCard ( 60 napos ) 29.99$
DDO GameCard 2 ( 60 napos ) 32.90 EURO -
csopszon #2600 Szvsz visa v mastercarddal jobban jársz, mert én még nem találkoztam DDO gamecarddal (mondjuk ez nem azt jelenti, h nincs v nem lehet itthon kapni :-)). A trial acc-ról nem minden esetben zökkenőmentes a váltás full acc-ra, de ha írsz nekik hamar megoldják. Ha budapesti vagy akkor a Westend Cici Center Media Marktját javaslom, én is ott vettem.
Azi: akkor szerencsés vagy, ha 20 perc volt a legtöbb amit party-ra vártál :-). Nahh majd ha toborozni fogsz VoN3-4 elite-re... ;-). -
#2599 Én annó a debreceni Media Markt-ban vettem meg, azóta nem néztem hogy lehet-e kapni.
Netes fizetésre alkalmas kártyával tudsz itt is fizetni, vagy veszel game-cardot azt viszint biztosan kapsz sok helyen (Codemasters gamecard kell hozzá).
Ha lejár a trial accod akkor felmész a játék honlapjára (ahol a trial-t is reggelted) belépsz az accodra és ott lesz olyan opció, hogy végleges kulcs megadása, vagy trial konvertálás fizetős accra. oda beírod a játék dobozában lévő CDkeyt és jöhet a mehet 30 napig ingyen.
Csapatot könnyű összehozni (szerintem) a játékban, általában max 20 perc alatt feláll egy 6 fős party. Mivel csapatban is ugyanannyi exp-t loot-ot kapsz mint ha egyedül csinálod, ezért érdemesebb csapatban kalandozni, mert sokkal gyorsabban tudjátok végiggyakni a küldetést, és kevesebbszer is fogsz meghalni.
Első pár szinten ha tápos karaktered van (maxos cuccok, italok, wandok, sok lóvé, jó build), és már kivülről fújod a küldetéseket akkor nem muszály partyznod, gyorsabban is haladsz mert nem kell a többiekre várni.
Ha partyzni támad kedved az aláírásomban vana karaktereim neve este 19.00 után nyugodtam próbálj rám privizni, és nyomulhatunk együtt. Ma nem leszek mert szinházba megyek, de pénteken tuti hajnalig online leszek. -
#2598 Ja es nem tudtok helyet ahol megvehetem? ahhoz akkor kapok 30 napot es ha lejar akkor azt hol tudom feltolteni a codemasters oldalan visa kartyaval? vagy gamecardokat kell venni?