3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
Tomy Lee #2717 Értem.Megszakíthatom az update-et mivel utána onnan folytatja ahol megszakítottam.Nah csak össze hozom már:)
A Backup mappában tárolja a frissítéseket és ahogy Csopszon is mondta később vissza lehet állítani.
Legközelebb már csak akkor írok mikor már kipróbáltam a játékot.
Köszönöm szépen a segítségeket.Jah és közben elgondolkodtam azon,hogy talán jobb is Németül játszani vele mivel így tudom tanulni még jobban a nyelvet ugyanis kint dolgozom Ausztriában:) -
Tomy Lee #2716 Egyébként 15%-nál megáll az update.Ez normál ilyen sokat várni rá miközben áll?Továbbmegy egyáltalán? -
Tomy Lee #2715 Német verziót küldtek ezek a szerencsétlenek!Ó Atyám ezt nem hiszem el.
Nincs Angol nyelvi csomag hozzá?
-
csopszon #2714 Én nem igazán láttam benne ilyen funkciót. Ha a kliens német akkor valszeg a játék is német lesz :-). -
Tomy Lee #2713 Nyelvet lehet állítani a játékban?
Félek,hogy nekem csak németül lesz,remélem lehet. -
Tomy Lee #2712 Basszus!!!!!!!!!!!
Le kellett töltenem egy bizonyos OS Language Fix mappát amiben volt még 1 mappa amit ki kellett cserélnem a dokumentumokban lévő Dungeons and Dragons Online mappára.Külföldi fórumról szereztem az infót!
Atyavilág megy az update -
Tomy Lee #2711 Hát nagyon el vagyok keseredve:(
Újraraktam már a win-t is és ugyanaz a hiba jelenik meg mikor indítani akarom.Nincs semmi teendő indítás előtt? -
csopszon #2710 TomyLee gyakorlatilag is aktiválva vagy. Lövésem nincs mi lehet a gond. Portok engedélyezve vannak tűzfalban, routerben? -
csopszon #2709 Oculus lootoltam Artificer-nek vmi finomat, remélem tetszeni fog :-D. -
mzprox #2708 újrainstallt tudnék javasolni. indításkor automatikusan el kell indulnia az update-nek -
Tomy Lee #2707 Elvileg aktiválva vagyok nem??
Manage Subscriptions
Account homepage
Product: DUNGEONS & DRAGONS ONLINE ™
Creation Date: 09/01/07
Gametime remaining: 30 days until next payment due
Make Payment
Status: open
Payment History:
No payment history found
Change Payment method / payment frequency
-
Tomy Lee #2706 Turbine launcher error -
Tomy Lee #2705 Nem indítja el a játékot!Ezt már nem hiszem el:(Mi történik mi van vele? -
mzprox #2704 a fizetésnél valamelyik opciónál kell lennie olyannak hogy gamecard. ha minden jól megy akkor kírja hogy éppen meddig érvényes a subscription (30 nap). amikor telepítés után elindítod a launchert akkor még a bejelentkezés előtt nekiáll frissíteni (ha ezt valamiért nem tudod megtenni-tényleg nagyon sok adatról van szó- akkor javaslom vidd el a vinyót haverhoz, vagy akár internetcafféba és csináld meg ott). -
Tomy Lee #2703 No resources could be found
Launcher execution terminated
Ezt a hibaüzenetet kapom mikor indítanám -
Tomy Lee #2702 Regisztrációnál vagyok és nemtudom,hogy most mit kellene tennem:(
Eljutottam odáig,hogy kaptam e-mailt a cog-től és mondja ugye,hogy kövessem az utasításokat.Oké-megadtam a kulcsot neki és most kiadja nekem a Payment Options-t.Itt mit jelöljek?
WorldPay
PayPal
ClickandBuy
-
Tomy Lee #2701 Megérkezett!De még ez a demo lemez hozzá(dragonshard) minek?
Inkább térképet tettek volna helyette:)
Nah megpróbálkozok a frissítéssel. -
csopszon #2700 Kb 6800 fájlt fog leszedni, sztem 1 giga is megvan, de paszolok. Én minden update után átmásolom másik vinyóra a Turbine mappát, aztán ha vmi gond van (win reinstall pl) akkor csak visszamásolom, kidobom asztalra a dndlaunchert azt jólvan :-). -
#2699 Nem, csak update után tudsz belépni. Az update meg eltart pár óráig... -
Tomy Lee #2698 Az szép.Megmondom őszintén erre nem gondoltam mikor megrendeltem.
Nem tudom valahogy kijátszani(elkerülni) a frissítést esetleg?
Vagy addig be sem tölti a játékot még nincs frissítve?
Mi a működési elve ua mint pl a GW-nál,hogy már rögtön a főmenüben elkezd update-elni? -
#2697 Nem tudom pontosan mennyit fog letölteni neked de kb 400-800 Mb-ra biztosan számíthatsz...én úgy emlékszem ennyit szedett le kb. egy update-nél -
Tomy Lee #2696 Ezt most nagyon fontos lenne megtudnom mert így ha sokat tölt le akkor kockáztatom az internetemet itt külföldön!!Légyszi hozzávetőlegesen mennyi az első Update?
Bocsánat,hogy így alkalmatlankodok de tisztában akarok lenni ezzel a dologgal. -
Tomy Lee #2695 Ajjaj.Körülbelül mennyi mb-ot húz le?Korlátozva van a netem itt kinnt pontosabban a letöltést elvileg nem szabad erőltetnem:(
Pedig muszály lesz Update-elni. -
OculusDei #2694 szerintem nyugodtan keszulj egy jo par oras frissitesre. nem viccelek.
egyebkent telleg elegge kevesen irunk. de bent talalkoztam tobb olyan magyarral, aki nem olvassa a forumot. csak jaccik. -
Tomy Lee #2693 Bocsi,szeretném még azt megkérdezni,hogy kb mennyit update-el a frissen feltelepített játék ha frissít egyáltalán?kösszi -
Tomy Lee #2692 Hát nem valami felkapott ez a Topic az tény:)
Ennyire kevesen veszik meg vagy ennyire nem jó?
10 újjamon megtudom számolni mennyi játékos ír ide:)
Viszont az a pár online játékos jókat ír úgyhogy van esély rá,hogy tetszeni fog nekem.
Ez az első Online játék(jah nem bocsi a második mert az első a Guild Wars volt de az nem tetszett kb 1 hétig toltam vele:) amit megveszek.Remélem ez annál komolyabb játék.De,hogy ennyire kevés legyen a Magyar felhasználói gárda a Stormreach-ra az kevés szerintem.Nemde??De minden kiderül mikor már én is felhasználója leszek.
Addig is tudtok valami linket kis kedvcsináló videóhoz esetleg shot-okhoz?? -
Tomy Lee #2691 Hát nem jött meg:(Várhatok még.
Posta -
#2690 A kepidet elnezve kezd mar egesz emberi alakot olteni a jatek. Az elejen meg kulteri reszek nem nagyon voltak. :) -
Tomy Lee #2689 Reggel 9-10h körül megérkezik a game ide hozzám
Sorry,hogy beírtam ezt a topic-ba de már nagggyon várom:)
Rengeteget olvasgattam a szabályismertetőket,nézegettem a shot-okat stb..
Azt szeretném kérdezni,hogy általában mikor vagytok(vannak) játékban mivel én inkább naponta 23h-tól tudnék rákapcsolódni esetleg délutánonként 1-2h-át? -
csopszon #2688 Ohh ezt jó tudni, én azt hittem mindenképp kell várnom. Nahh akkor kira remélem lesz hamar embergyűjtés dragon raid-re :-). -
SubBassman #2687
Ha elbuktatok, akkor nem kell varni semmit, rogton megismetelheted.
Csak akkor kell varni 2 napot, ha gyoztetek.
-
csopszon #2686 Tegnap küzdöttem Velah ellen végre :-). Sajna, 1-0 lett az ő javára :-(. Pedig már csak 1 kis minimál ép-je volt, én meg bőszen nyilaztam fedezék nélkül, mert volt még 1 életben lévő papunk (mindenki más meghalt már :-D). Csak éppen avval nem voltam tisztában, h az a pap csak azért maradt életben mert már a csata legelején lepottyant a sárkány szigetéről :-). Most pedig annyira, de annyira akarok 1 revansot, h nagyon :-D. De erre még várnom kell még min 2 napot (meg kell némi szerencse h bekerüljek a partyba is). Viszont csináltam egy pár scr shot-ot a bestiáról :-).
Itt meg lehet nézegetni a képeket (nem csak a sárkányról van):
http://www.mediahump.com/gallery/1539/ -
OculusDei #2685 ne aggodj! hamar raszoksz te is... ahogy mi is. nekem most epp ketoldali ddo hianyom van... de 27ig semmi eselyem sincs hogy beloggoljak. meg jo, hogy megvettem januarra is a honapot. na mindegy, volt mar ennel nagyobb osszeg is amit kidobtam az ablakon.
jaccatok sokat.
telleg mi van ha en csak akkor tudok beloggolni? mi lesz a karaktereimmel? valaki dobhatna nekem egy kis infot errol az egesz atallos mokarol. mert itt eleg fura gepem van - tulajdonkepp csak egy terminal - es nem nagyon megy rajta a netezes. elore is kosz.
hogy hianyoznak a lighning boltjaim... *sniff* -
Tomy Lee #2684 Nincs rá lehetőségem,hogy letöltsem mivel korlátozva van a netem itt kinnt! -
csopszon #2683 Miért nem próbáltad ki a 7 napos trialt? :) -
Tomy Lee #2682 Kint tartózkodom Ausztriában még jó pár hónapig tehát megrendeltem az Amazon.de-ről a játékot+a gamecardot hozzá(60 nap)így lesz 90 nap játékidőm!
gamecard:link
játék:link
Hétfőn vagy kedden itt is van ahol vagyok jelenleg!Várom már nagyon:)
Egyébként milyen a game?Remélem jó választás volt. -
csopszon #2681 Jajaja megnyugodtan miután vissztért az élők sorába a Boldrei és megvolt minden cuccom :-).
Tomy Lee: én nem tok olyan helyről mo-on, ahol gamecard-ot lehetne venni DDo-hoz. Ez persze nem azt jelenti, h nincs ilyen hely :-D. -
Tomy Lee #2680 Gamecard-os kérdésemre valaki? -
#2679 A public Test szerveren kb decemberi állapotban vannak elmentve a karakterek, ezért van minden ősszekeveredve, illetve ezért térnek el a szintek is. Amikor élesben megy az összevonás akkor a közvetlen lelövés előtti állapotok fognak átkerülni.
Szóval: Ne ess pánikba! :D -
Tomy Lee #2678 Sziasztok.Tervezem a játék megvételét és tisztában vagyok azzal,hogy ha megveszem akkor ugye lesz serial számom és 30 nap ingyenes használat hozzá.Viszont ha tovább szeretném használni akkor ugye bizonyos összegbe fog kerülni havonta amit internet kártyáról kell fizetni.Vagy van még 1 lehetőség a gamecard.Na erről szeretnék infót,hogy miféle ez a game-card miképpen lehet hozzájutni és hogyan lehet használni.