3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
#2997 Ok úgy néz ki előbb-utóbb csak összejött a beállítás most kienged rendesen köszönöm a tippet. Most már csak ezzel az irányítási rendszerrel kell megbarátkoznom, valahogy az eddigi MMO-kban a kattints ahova mégy volt amit megszoktam így most nagyon sutának érzem a karaktert de talán sikerül túljutni ezen az akadályon. -
#2996 Nos ez egy Dlink router DI 524UP A tűzfal annyiból nem gáz hogy van a gépen másik is, csak eddig elég volt portot nyitni azért nem volt még kikapcsolva. -
#2995 Nézd, csak úgy fog működni, hogy kikapcsolod a routered védelmét a gépedre. Tudom, mert nekem is ez volt a gond, és napokig kerestem a megoldást.
Van a router beállításainál egy ún DMZ (demilitarilized zone), abba kell beletenned a géped ip címét (a belső hálózati ip címet). Ha nem tudod megcsinálni, kérj segítséget. Persze ez az ist fogja jelenteni, hogy a routered onnantól kezdve nem védi a géped, ezért muszáj normális szoftveres tűzfallal védeni.
Amúgy mi a routered pontos típusa? -
#2994 Esetleg azt meg tudom csinálni ha megmondod milyen porton kommunikál azt kiengedjem de ennél jobban nem igazán értem a router programját. Ezeket a dolgokat egy ismerős szokta megcsinálni ha épp ráér. -
#2993 Ilyen esetben a router nem engedélyez elég kapcsolatot. Ki kell kapcsolnod a router tűzfalát, vagy kivételre kell állítanod a géped ip címét a routeren (a belső hálózatit). -
#2992 Valóban rákérdezett a tűzfal de mindkétszer igenre nyomtam. Habár most hogy mondod a router tűzfala még ludas lehet.
-
Burca #2991 Sztem a tűzfaladdal lesz a bibi. Engedélyezd a ddo-t ki/be rajta. Biztos van hivatalos oldalon valami leírás is ha nem boldogulsz magad. -
Lord Zax #2990 Sziasztok.
Ma ki szerettem volna probálni a játékot, játszogatok vele, tetszene is de féloránként vagy sürübben kidobál... Van amikor üzenet nélkül lefagy, van amikor negáll a kép, de most meg olyat irt ki hogy booted from world..
win 7 lehet az oka vagy mi? Másnál van ilyen? -
#2989 sziasztok valakinek van ötlete miért nem tudok játszani? A szitu a következő most ismerkednék a játékkal így csak egy kari van DE: bejelentkezek a játékba kiválasztom a karaktert entert nyomok bejön a töltő képernyő csík nem megy(nem tudom kell-e neki) majd egyszer csak lost connect üzenetet kapok. -
josycune #2988 Remek, sikerült "utazni"
köszi a segítséget még egyszer. -
DragonKnight #2987 Ja az is jó de ha jó a géped meg a graf kártyád akkor a High Res verziót is letöltheted mert akkor a max grafika szebb.
-
Probatbicol #2986 http://ddohungary.forumx.hu/ -
Gustafson #2985 Velem is ugyanez törtent. Nálad van valami előrelépés? -
beteg #2984 a Hungary klánnak hol is van a fóruma? tudom ki van írja a guildüzenetként csak mikor játszom, elfelejtem megjegyezni. -
josycune #2983 ok, köszi, kipróbálom
A "Full game - Standard resolution" -ra gondolsz (2,8 GB) remélem :) -
DragonKnight #2982 Mert még nem töltötte le a kliens a stormreach-hez tartozó adatokat.
Az uj kliens háttérben tölt ezért lehet szinte azonnal játszani vele.
Próbáld meg letölteni teljes klienst és telepítsd. Azzal már biztos be fogsz tudni menni.
-
josycune #2981 Üdv
Valaki meg tudja mondani, miért nem tudok Stormreach -re utazni? (mistery peak q kész)
mindig azt irja ki, hogy "conntent dowloading, try moment"
Köszi -
#2980 Talán mert írtó lusta vagyok :D de köszi szépen a helpet örök hála XD -
DragonKnight #2979 Vajon miért nem olvastok sose hivatalos fórumot?
http://forums.ddo.com/showpost.php?p=2404971&postcount=35
-
#2978 Hahóó valaki... válaszolna az előző kérdésemre valaki??
vagy nem mindegy a 3 letöltés közül melyiket töltöd le?? oprenszer vagy valami? -
Probatbicol #2977 Nem tudom, hogy van-e ott guild, én még nem hallottam róla (ha mégis van akkor elnézést, cáfoljon meg valaki). Szerintem, ha nem rég kezdted akkor gyere át a Cannith-ra, itt egyre többen vagyunk és esténként elég jó partik mennek.
Egyedül nem nagyon érdemes játszani, itt a szerepkörök sokkal jobban fel vannak osztva mint más játékban. Meg szórakoztatóbb is másokkal együtt. -
#2976 Sziasztok!
Nemrég kezdtem el a játékot a Ghallanda nevű szerveren (sajnos előbb regeltem, mint ezt a topicot megtaláltam). kérdésem az, hogy van-e ott magyar guild? Illetve az még a kérdésem, hogy meddig életképes a játék egyedül? -
#2975 Sziasztok!
Mi lehet az oka annak ha elindítom a játékot feketeség van csak.. hallom a menü hangot de kép az nincs? valami ötlet? Előre is köszi mindenkinek. -
Probatbicol #2974 Hát ez szép. Kollektív bűnösség elve? Ha jól tudom ez a 2. világháború után volt utoljára divat...
Én vidéki szolgáltatónál vagyok, innen megy gond nélkül. -
Burca #2973 miatt... -
Burca #2972 Ahogy olvasom bizonyos IP rangek le vannak tiltva a goldfarmerek ... :)
-
Burca #2971 Mindenre igen a válaszom :P -
Probatbicol #2970 Nem tudom, most direkt kipróbáltam, 5 perc alatt tudtam accountot csinálni és ebben már az e-mail fiók létrehozása is benne van.
Érvényes karaktereket írsz a user névbe? Különböző user nevet adsz a játék és a fórum accounthoz ahogy kéri? A capthca karaktereket helyesen írod be? Mindkét szót? Kitöltesz minden csillagos mezőt? Kipipálod, hogy elfogadod a feltételeket? Firefoxxal próbáltad?
Ha mindent így csinálsz és akkor se megy privátban küldj egy e-mail címet meg egy user nevet amit szeretnél, megcsinálom neked aztán visszaküldöm a jelszót amit aztán megváltoztathatsz. -
Burca #2969 Sajnost mindig "Your submission contained an error. Please try again. Code: #FTx" hibát kapok regnél pedig megnézném milyen lett. -
Probatbicol #2968 Keresd pl. Zsoldost, most lépek be. -
beteg #2967 guildbe hogyan lehet belépni? -
Senton #2966 Köszi a választ.
Akkor félre néztem :). -
Droughert #2965 Boldrei EU szerver volt, te most az USA kliensel akarsz játszani, ott a magyarak a Cannith szerveren vannak.
"Azt volt kiírva, hogy csak 20. szintig ingyenes ez igaz?"-ez biztos nem volt kiírva, mivel lvl20 a max szint, viszont olyan lehetett, hogy VIP-tagoknak ingyenes a szintezés lvl20ig. -
Senton #2964 Azt volt kiírva, hogy csak 20. szintig ingyenes ez igaz? -
Senton #2963 Melyik Világon vagytok? Mert nekem kiírt egy csomót de boldrei nincs közöttük. -
beteg #2962 sikerült, jöjjön mindenki ezerrel:) -
#2961 Vagy egyszerre 100 ezren akarnak regelni, és nem bírja a szerverük. -
beteg #2960 jaja nekem is. de am most konkrétan az egész ddo.com befagyott,nekem már meg se nyitja. és,ha elindítom a játékot akkor kb 5 percig tököl mire bejön a login ablak, amit nem értek ,mert eddig fél perc alatt megnyitotta. sztem vmit most ügyeskednek az online fejlesztők. -
HUmanHunter #2959 nekem valami hibaüzenetet írt ki mikor teljesen kitöltöttem és ok ot nyomtam. -
beteg #2958 itt lehet
mondjuk engem még mindig nem enged regelni