3757
  • nagy1miklos
    Ok úgy néz ki előbb-utóbb csak összejött a beállítás most kienged rendesen köszönöm a tippet. Most már csak ezzel az irányítási rendszerrel kell megbarátkoznom, valahogy az eddigi MMO-kban a kattints ahova mégy volt amit megszoktam így most nagyon sutának érzem a karaktert de talán sikerül túljutni ezen az akadályon.
  • nagy1miklos
    Nos ez egy Dlink router DI 524UP A tűzfal annyiból nem gáz hogy van a gépen másik is, csak eddig elég volt portot nyitni azért nem volt még kikapcsolva.
  • ollie
    Nézd, csak úgy fog működni, hogy kikapcsolod a routered védelmét a gépedre. Tudom, mert nekem is ez volt a gond, és napokig kerestem a megoldást.

Van a router beállításainál egy ún DMZ (demilitarilized zone), abba kell beletenned a géped ip címét (a belső hálózati ip címet). Ha nem tudod megcsinálni, kérj segítséget. Persze ez az ist fogja jelenteni, hogy a routered onnantól kezdve nem védi a géped, ezért muszáj normális szoftveres tűzfallal védeni.

Amúgy mi a routered pontos típusa?
  • nagy1miklos
    Esetleg azt meg tudom csinálni ha megmondod milyen porton kommunikál azt kiengedjem de ennél jobban nem igazán értem a router programját. Ezeket a dolgokat egy ismerős szokta megcsinálni ha épp ráér.
  • ollie
    Ilyen esetben a router nem engedélyez elég kapcsolatot. Ki kell kapcsolnod a router tűzfalát, vagy kivételre kell állítanod a géped ip címét a routeren (a belső hálózatit).
  • nagy1miklos
    Valóban rákérdezett a tűzfal de mindkétszer igenre nyomtam. Habár most hogy mondod a router tűzfala még ludas lehet.
  • Burca
    Sztem a tűzfaladdal lesz a bibi. Engedélyezd a ddo-t ki/be rajta. Biztos van hivatalos oldalon valami leírás is ha nem boldogulsz magad.
  • Lord Zax
    Sziasztok.

Ma ki szerettem volna probálni a játékot, játszogatok vele, tetszene is de féloránként vagy sürübben kidobál... Van amikor üzenet nélkül lefagy, van amikor negáll a kép, de most meg olyat irt ki hogy booted from world..
    win 7 lehet az oka vagy mi? Másnál van ilyen?
  • nagy1miklos
    sziasztok valakinek van ötlete miért nem tudok játszani? A szitu a következő most ismerkednék a játékkal így csak egy kari van DE: bejelentkezek a játékba kiválasztom a karaktert entert nyomok bejön a töltő képernyő csík nem megy(nem tudom kell-e neki) majd egyszer csak lost connect üzenetet kapok.
  • josycune
    Remek, sikerült "utazni"

köszi a segítséget még egyszer.
  • DragonKnight
    Ja az is jó de ha jó a géped meg a graf kártyád akkor a High Res verziót is letöltheted mert akkor a max grafika szebb.
  • Probatbicol
    http://ddohungary.forumx.hu/
  • Gustafson
    Velem is ugyanez törtent. Nálad van valami előrelépés?
  • beteg
    a Hungary klánnak hol is van a fóruma? tudom ki van írja a guildüzenetként csak mikor játszom, elfelejtem megjegyezni.
  • josycune
    ok, köszi, kipróbálom

A "Full game - Standard resolution" -ra gondolsz (2,8 GB) remélem :)
  • DragonKnight
    Mert még nem töltötte le a kliens a stormreach-hez tartozó adatokat.
    Az uj kliens háttérben tölt ezért lehet szinte azonnal játszani vele.

Próbáld meg letölteni teljes klienst és telepítsd. Azzal már biztos be fogsz tudni menni.
  • josycune
    Üdv

Valaki meg tudja mondani, miért nem tudok Stormreach -re utazni? (mistery peak q kész)
    mindig azt irja ki, hogy "conntent dowloading, try moment"

Köszi
  • Kreeder44
    Talán mert írtó lusta vagyok :D de köszi szépen a helpet örök hála XD
  • DragonKnight
    Vajon miért nem olvastok sose hivatalos fórumot?

http://forums.ddo.com/showpost.php?p=2404971&postcount=35
  • Kreeder44
    Hahóó valaki... válaszolna az előző kérdésemre valaki??

vagy nem mindegy a 3 letöltés közül melyiket töltöd le?? oprenszer vagy valami?
  • Probatbicol
    Nem tudom, hogy van-e ott guild, én még nem hallottam róla (ha mégis van akkor elnézést, cáfoljon meg valaki). Szerintem, ha nem rég kezdted akkor gyere át a Cannith-ra, itt egyre többen vagyunk és esténként elég jó partik mennek.

Egyedül nem nagyon érdemes játszani, itt a szerepkörök sokkal jobban fel vannak osztva mint más játékban. Meg szórakoztatóbb is másokkal együtt.
  • Mephike
    Sziasztok!
    Nemrég kezdtem el a játékot a Ghallanda nevű szerveren (sajnos előbb regeltem, mint ezt a topicot megtaláltam). kérdésem az, hogy van-e ott magyar guild? Illetve az még a kérdésem, hogy meddig életképes a játék egyedül?
  • Kreeder44
    Sziasztok!

Mi lehet az oka annak ha elindítom a játékot feketeség van csak.. hallom a menü hangot de kép az nincs? valami ötlet? Előre is köszi mindenkinek.
  • Probatbicol
    Hát ez szép. Kollektív bűnösség elve? Ha jól tudom ez a 2. világháború után volt utoljára divat...
    Én vidéki szolgáltatónál vagyok, innen megy gond nélkül.
  • Burca
    miatt...
  • Burca
    Ahogy olvasom bizonyos IP rangek le vannak tiltva a goldfarmerek ... :)
  • Burca
    Mindenre igen a válaszom :P
  • Probatbicol
    Nem tudom, most direkt kipróbáltam, 5 perc alatt tudtam accountot csinálni és ebben már az e-mail fiók létrehozása is benne van.

Érvényes karaktereket írsz a user névbe? Különböző user nevet adsz a játék és a fórum accounthoz ahogy kéri? A capthca karaktereket helyesen írod be? Mindkét szót? Kitöltesz minden csillagos mezőt? Kipipálod, hogy elfogadod a feltételeket? Firefoxxal próbáltad?

Ha mindent így csinálsz és akkor se megy privátban küldj egy e-mail címet meg egy user nevet amit szeretnél, megcsinálom neked aztán visszaküldöm a jelszót amit aztán megváltoztathatsz.
  • Burca
    Sajnost mindig "Your submission contained an error. Please try again. Code: #FTx" hibát kapok regnél pedig megnézném milyen lett.
  • Probatbicol
    Keresd pl. Zsoldost, most lépek be.
  • beteg
    guildbe hogyan lehet belépni?
  • Senton
    Köszi a választ.
    Akkor félre néztem :).
  • Droughert
    Boldrei EU szerver volt, te most az USA kliensel akarsz játszani, ott a magyarak a Cannith szerveren vannak.
    "Azt volt kiírva, hogy csak 20. szintig ingyenes ez igaz?"-ez biztos nem volt kiírva, mivel lvl20 a max szint, viszont olyan lehetett, hogy VIP-tagoknak ingyenes a szintezés lvl20ig.
  • Senton
    Azt volt kiírva, hogy csak 20. szintig ingyenes ez igaz?
  • Senton
    Melyik Világon vagytok? Mert nekem kiírt egy csomót de boldrei nincs közöttük.
  • beteg
    sikerült, jöjjön mindenki ezerrel:)
  • ollie
    Vagy egyszerre 100 ezren akarnak regelni, és nem bírja a szerverük.
  • beteg
    jaja nekem is. de am most konkrétan az egész ddo.com befagyott,nekem már meg se nyitja. és,ha elindítom a játékot akkor kb 5 percig tököl mire bejön a login ablak, amit nem értek ,mert eddig fél perc alatt megnyitotta. sztem vmit most ügyeskednek az online fejlesztők.
  • HUmanHunter
    nekem valami hibaüzenetet írt ki mikor teljesen kitöltöttem és ok ot nyomtam.
  • beteg
    itt lehet

mondjuk engem még mindig nem enged regelni