Dungeons & Dragons Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak egy példa longsword aminek Sirocco a neve: hanyattlöki az ellenfelét és még meg is vakítja. Az ostoba killboard, a time bonus, a hétvégenkénti 50% XP bonus, a tömérdek tápos drop. RPG nek ez a halála.
ráadásul a bárd nem tud zenélni kocsmában (buffolhat persze az oylan mintha zenélne de nem errõl beszélek), egyszerûen nem játszhat csak úgy (szívfájdalom).
a lényeg hogy minél hamarabb meg legyen az 1750 favor pontod mert akkor indíthatsz egy újabb félistent ahol már nem 28-at hanem 32 pontot oszthatsz el a tulajdonságaidra. Köszönöm nem kérem...
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Pedig nekem pont amiatt jott be a jatek anno, hogy olyen offline rpg hangulata van a meselos dungenokkal es eventekkel.
Nem is toltam tovabb 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
szerintem.
garyt szerintem mi ketten szeretjük az egész ddo világon, az tuti! hehe. mindenki ott tiltakozik amint megszólal... pedig hogy érezni a hangjában azt a többezer órányi elmesélt tökéletes sztorik alatt leülepedett patinát...
aut viam inveniam aut faciam
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
röviden
subbassman: bocs. minden altoddal még mindig nem találkoztam. de lassan már megismerlek... <#buck>#buck>
ma hajnalban újrakellett telepítenem az egész klienst. egy minõségi csapat volt von 1-4re összeszedve.
ma hajnalban nagyon utáltam a turbinet...
Skill boostok/bonuszok tovább csökkentek. egy tiszta rogue és egy 1rogue/11 akármi között mindössze 3 pontnyi a különbség enhancementben: kisebb mint egy greater heroism.... valahol megmutatták hogy egy 11 wiz/ 1 rogue mindenben übereli a tiszta tolvajt, nem is kicsit... 7-8 ponttal jobb DD, search és 1 szint híjján fullos varázsló...
A bárdomnak hiányozni fog a devotion enh.
a spellpontjai minden casternek csökkenek... ez azt eredményezi, hogy mégtöbb "recall" lesz mannáért. inkább ezt kéne valahogy megakadályozni.
minden karakterem halfling és a tolvajomat, Zhork-ot rosszul érinti a halfling luck nerfelése (mostantól már csak reflex mentõt kap)
A humán versatilitybõl nem action boostot kellett volna csinálni... a nerfelés az rendben van de action boostként sztem nem jó.
a stat pont tápolást jól fogják vissza: egyre drágább az extra pont. az elsõ 2 pont a második összesen 6, 3 pont emelkedés pedig összesen 12 action pontba kerül.
(az ember elvileg tápos lehet mert 2-2- pontért minden statjához kap még egyet)
ez a wandos téma viszont nagyon tetszik. úgy is találsz egy nagy rakással és pillanatnyilag semmire sem jók...
http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=160155
mi van veletek? írjatok már valamit.
nem is tudtam hogy te is... vagy? (nekem a bf2 már elmúlt. egy idõre legalább is)
This will give every adventurer in Stormreach(tm) the opportunity to make new friends and new groups, join new guilds and even make new enemies!
These worlds will be constructed using data from the existing servers Lyrandar, Aureon, Boldrei, Dorn and Onatar and will be merged in the way outlined below:
Devourer - will be populated with all the players from Lyrandar, Dorn and Onatar
Keeper - Will be populated with all the players from Boldrei and Aureon
Hat... akkor ennek ennyi 😊 Megjelenes utan fel evvel server merge 😊
Together we'll fly someday...
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
icemind: gyere a boldreire. ott vagyunk mi. <#hehe>#hehe>
amugy udv a fedelzeten.
Karakterek: Paithan, Hétszünyû Koponyányi Monyó, Fényeskardú Sturm, Bazsi a Vazsi aki Pali, és Sylvania Thunderstorm.
Ezt akarhanyszor meglatom, mindig elfog a nevetes 😊
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
2 napja vettem meg ddo-t magyar guildet keresek...tud valaki segiteni?
(mar csak ket nap! <#hehe>#hehe>)
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
kvesztek leírása
DDO wikipedia
A legjobb info forrás amúgy a hivatalos amerikai DDO honlap fórumja.
Ja most Battle Hamster nevu fighterem futtatom,ha esetleg vki regi felesleges targyaitol meg akar szabadulni😊)
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
a spell failure csak az arcane castereket érinti, papokat nem zavarja
mert egyelore meg csak egy +1es chain mailt merek hordani...van olyan quest ami tuti cuccokat ad,vagy egy raklap xp? amit lv2-n duoba meg lehet oldani? Bevallatuk a kill200 goblins questet,de csunyan belefordultunk😊)
Van vmi jo oldal questekrol rewardokrol,lootokrol...esetleg tenger melyen eldugott franko targyakrol?😊
gyertek boldreire! mindenki! <#vigyor3>#vigyor3> amig van...
azi: a muszaJ az muszaJ. hehe. bocs. <#kuss>#kuss>
mar csak egy het es leszek megint... rettegjetek... <#hehe>#hehe>
Én nem értek egyet csopszonnal egy pap ne rohangáljon és csapkodjon csatában (elsõ 6 lvlig még ez elmegy)de utánna maradjon hátul és gyógyítson, buffoljon és töltsön manát a casterekenek. A mana töltéshez, élõhalott ûzéshez pedig magas CHA kell! Én találkoztam olyan pappal akinek napi 20 ûzése volt lvl 8-on(ez kb 400-600 mana visszatöltése).
A kezdõ helyrõl úgy szabadulsz legegyszerûbben hogy amikor lejössz a stégrõl beszélsz a félszerzettel, az rögtön stormreach-be teleportál nem kell semmit megcsinálnod. Egyébként meg a Nellys küldetés után beszélned kell a fegyver árussal és utánna enged a kapitány elmenni.
Szal ujabb help kene...
Csinaltam egy clericet...human...
str10,agi12,int12,con10,wis16,cha14...velemeny?...aztan a mittomen mikre skillek...az elso 3ra adtam maxot..meg search-re...velemeny? mire adjak stb...aztan a combat magic roomba elsutottem vagy 50 decet scrollt,de nem birtam megtalalni az ajtot es a mark of arcanet...
grrr