Dungeons & Dragons Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gilmoor ezesetben nem loggolnál be még1x és adnál nekem némi supportot? :-) Néhány feltámasztás tekercs, gyógyító pálcák, wis nyaklánc stb. Mert bár vannak akiknek kijutott jópár félisteni cucc, de nem tartozom közéjük :-D.
Pain4U
Srácok a mai frissítés óta engem nem enged be a program. A Launcher valami olyasmit ír, hogy a távoli szerver konfigurációjával gond van, az RFV nincs jól beállítva. Megy valakinek ?

Gilmoor
Én is abbahagytam alighanem örökre. Szerintem a fejlesztõk a felelõsek azért, hogy ennyire elfajult ez a játék.
Csak egy példa longsword aminek Sirocco a neve: hanyattlöki az ellenfelét és még meg is vakítja. Az ostoba killboard, a time bonus, a hétvégenkénti 50% XP bonus, a tömérdek tápos drop. RPG nek ez a halála.

ráadásul a bárd nem tud zenélni kocsmában (buffolhat persze az oylan mintha zenélne de nem errõl beszélek), egyszerûen nem játszhat csak úgy (szívfájdalom).

a lényeg hogy minél hamarabb meg legyen az 1750 favor pontod mert akkor indíthatsz egy újabb félistent ahol már nem 28-at hanem 32 pontot oszthatsz el a tulajdonságaidra. Köszönöm nem kérem...

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Laza
Mikor anno indult az open beta, mar akkor ossze-vissza futkosas volt pugokkal jatszani ... komolyan, ugy rohantak egyesek elore, meg sem vartak tobbieket, esetleg a healert, szaladt be egyedul a tomegbe, korul sem tudtal nezni.

Pedig nekem pont amiatt jott be a jatek anno, hogy olyen offline rpg hangulata van a meselos dungenokkal es eventekkel.

Nem is toltam tovabb 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

hmmm. a zene télleg lehetne dinamikusabb és nem is álln asokból ezen javítani. a desert loot run meg úgy általában a loot runok, mint a nevében is bene van futások. mondtam is, hogy ez ilyen lesz. nekem is hasonló volt az elsõ benyomásom. de ezeket ellensúlyozzák az rp sessionös küldetések. csak ahhoz meg olyan brigád kell. én nem húznám rá a hekkenszless vödröt, mert már tudom, hogy olyan ez a játék amilyennek játszod. neked tény, hogy egy kicsit vissza kell rázódnod de hidd el megint megtalálhatod azt amit régen annyira bírtál/bírtunk benne régen. csak meg kell tanulni különbséget tenni a kettõ stílus között.
szerintem.
garyt szerintem mi ketten szeretjük az egész ddo világon, az tuti! hehe. mindenki ott tiltakozik amint megszólal... pedig hogy érezni a hangjában azt a többezer órányi elmesélt tökéletes sztorik alatt leülepedett patinát...

aut viam inveniam aut faciam

Gilmoor
nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de én azt fájlalom ebben a játékban, hogy túlságosan sok a félisteni hatalmú dropp. Egyszerûen egy +4-es fegyver már szemét, és olyan cuccokkal mászkál mindenki hogy lassan már nem is kell használni a karakter skilljeit hiszen a fegyó megold mindent. A játékosok zöme nem is használja a skilleket. Afféle hack &slash játékká vált ez az egész. Versenyt futnak stb.. múltkor amikor desert-et csináltuk, megkérdeztélk tõlem "na hogy tetszett?" mivel akkor voltam elõször. Hát elmondom semmit nem láttam az egészbõl, csak a nagy rohanást. Nem éreztem jól magam és annakidején pont emiatt hagytam abba, mert engem nem érdekel az xp, se a loot különösebben, egyserûen jól akarnám érezni magam de mindíg van valaki aki rohan mint egy ámokfutó. Az már eszébe sem jut, hogy esetleg más nem ismeri a pályát stb.. végtelen önzésre ösztönzi a játékosokat a játék. Csodálkozom, hogy nem látják ezt a fejlesztõk. A zene egy rakás sz...r. semmiféle hangulatot nem kölcsönöz az adott szituációnak, a játék egyik legjobb küldi szériája a Delera's Tomb. Gary mint narrátor tökéletes választás volt, de zenében atmoszférában az észrevehetõt sem üti meg a játék. Pedig olyan szupi kis vérfagyaztó zenét lehetne csempészni oda, dinamikusan vezérelve helyszíntõl függõen. Biztos vagyok benne, hogy nagyságrendekkel fokozná a játékélményt. Másik, amikor küldizel az xp reward táblán ott látod ki mennyi lényt csavart ki. Ez megint egy nagy baromság, mert így ösztönzik egy ostoba verengésre a játékosokat ezzel is rontva a játékélményen. Papként nyilván nekem ez a szám szinte 0-a, de ha nem gyógyítanám a harcost akkor asszem neki is közel lenne a 0-hoz. Ez csapat munka nem értem miért kell külömbséget tenni. Szóval én továbbra is csalódott vagyok ezzel a játékkal kapcsolatban. ha valaki tud esetleg egy olyan weboldalt ahol a különfélke suggestionokat le lehetne írni, tegye már meg hogy berak ide egy linket. Elõre is kösz.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

vannak sokan ez jó. vannak sokan ez rossz - néha lagzik. javítgattak valamit a motoron tehát most telehányja a virtuális memót minden szirrel. van egy csomó új fícsör amit imádni fogsz. van egy csomó új amit nem. néha az agyadra mennek majd az aureonosok. de remélem megszereted a csodaszarvasokat. ja! eshu visszament a klánjához. többet nem találkozhatsz vele stormreachben...
röviden

Gilmoor
HÉÉ valaki mondjon már valamit mi lett a nagy egybesülés után? Lagzik? tömegnyomor? mivanmost?

Gilmoor
Én leszek, nemsokára visszatérek csak még van egy kis elintézni valóm. 😊

#2792. de ne add fel. én azért begyüjtöttem egy két új jó havert is.
subbassman: bocs. minden altoddal még mindig nem találkoztam. de lassan már megismerlek... <#buck>

Basszus komolyan mondom kiábrándító az egész játék a server merge óta. Rohadtul lagzik, tele van értelmetlen rusholókkal, okostojás kezdõ játékosokkal. Egyszerûen esténként nagyon ritka ha olyan partyt találok akikkel befejezem a küldetést. Nem szokásom, de 1xûen feladom. Nincs türelmem ezekhez a játékosokhoz. Útálom ezt az egyesített szerver dolgot! Példának okáért a kedvenceim: Connor (Wizard!) bal kezében nehéz fémpajzs, jobbjában bastard sword (no comment); Bavnor (Cleric) nem buffol, ritkán gyógyít, soxor meghal; Sturmme (harcos v lovag, már nem tom) megy mint a golyó, majd vhol meghal, a csapat egyharmada még be sem lépett az instance-ba, amikor õ már harcol vhol. Zseniális! Ez a servermerge volt a legrohadtabb húzás a készítõk részérõl. Gratulálok nekik!
Itt vannak a képek a szerencsés nyertesrõl:
kép1
kép2
Oculus nem akarom, h még jobban útáld a Turbine-t, DE... a játék 10000 eurós... utánanéztem. Ma hajnalban majdnem qrva gazdagok lettünk... Ha Redwillow-ból kiercézve, nem balra hanem jobbra fordulok az Open Palm felé akkor odaértem volna idõben... Én már lassan magamat utálom a bitliszkedés miatt :-).
hogy megy ez a kincsvadászósdi? Nem teljesen világos..
ma hajnalban csopszon és én MAJDNEM - úgy értem tényleg nagyon közel voltunk, - megszereztük az egyik 1000 €-s lélekkövet.
ma hajnalban újrakellett telepítenem az egész klienst. egy minõségi csapat volt von 1-4re összeszedve.
ma hajnalban nagyon utáltam a turbinet...

ahhhhh! lagg! töltõképernyõbámulás! mi lesz itt? és az az új pléjerekrõl nem is beszélek...

néhány észrevétel:

Skill boostok/bonuszok tovább csökkentek. egy tiszta rogue és egy 1rogue/11 akármi között mindössze 3 pontnyi a különbség enhancementben: kisebb mint egy greater heroism.... valahol megmutatták hogy egy 11 wiz/ 1 rogue mindenben übereli a tiszta tolvajt, nem is kicsit... 7-8 ponttal jobb DD, search és 1 szint híjján fullos varázsló...

A bárdomnak hiányozni fog a devotion enh.

a spellpontjai minden casternek csökkenek... ez azt eredményezi, hogy mégtöbb "recall" lesz mannáért. inkább ezt kéne valahogy megakadályozni.

minden karakterem halfling és a tolvajomat, Zhork-ot rosszul érinti a halfling luck nerfelése (mostantól már csak reflex mentõt kap)

A humán versatilitybõl nem action boostot kellett volna csinálni... a nerfelés az rendben van de action boostként sztem nem jó.

a stat pont tápolást jól fogják vissza: egyre drágább az extra pont. az elsõ 2 pont a második összesen 6, 3 pont emelkedés pedig összesen 12 action pontba kerül.
(az ember elvileg tápos lehet mert 2-2- pontért minden statjához kap még egyet)
hmmm. halfling clericek "gyógyítógépek" lesznek...
ez a wandos téma viszont nagyon tetszik. úgy is találsz egy nagy rakással és pillanatnyilag semmire sem jók...

lehet böngészni:
http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=160155

azirafael
Én vagyok de utóbbi egy hónapban nem volt idõm belépni játszani (egy szombati napot nyomtam csak végig). Be van fizetve az accom, de egynelõre nincs idõm leûlni mellé... sok a munka, és így sem érek a végére!

akiket keresek: gilmoor, azirafael.

mi van veletek? írjatok már valamit.

ez nem jelenti a játék végét. sõt. szerintem nem lesz ebbõl baj.
nem is tudtam hogy te is... vagy? (nekem a bf2 már elmúlt. egy idõre legalább is)

Me0w
Codemasters Online Gaming recently announced that we were due to undertake a server merge on the current DUNGEONS & DRAGONS ONLINE(tm): Stormreach(tm) service. This will bring together a number of communities onto our two new worlds, Keep and Devourer.

This will give every adventurer in Stormreach(tm) the opportunity to make new friends and new groups, join new guilds and even make new enemies!

These worlds will be constructed using data from the existing servers Lyrandar, Aureon, Boldrei, Dorn and Onatar and will be merged in the way outlined below:

Devourer - will be populated with all the players from Lyrandar, Dorn and Onatar

Keeper - Will be populated with all the players from Boldrei and Aureon

Hat... akkor ennek ennyi 😊 Megjelenes utan fel evvel server merge 😊

Together we'll fly someday...

Csodaszarvas néven megalakult az elsõ olyan guild a boldrein ami csak magyar tagokat fogad be. keressétek Winterliont. én is beugrok legalább egy karakterrel. legyünk sokan.

jaaaa... ezt mindig elfelejtem... <#buck>

Hehe én szabin vok ( sajna már nem sokáig :-( ). Majd csippants rám Oculus van pár tárgyam számodra :-).
MrStokes
Lehet h jomunkasemberek, es dolgoznak? 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

megjöttem. benéztem. sehol senki. (csak a pajta) hát hol van mindenki?

Hehe, na jahh meguntam a "komoly" karakterneveket, és eszembe jutott, h anno milyen mókás volt a surranó tolvajom. Akkor még ADnD-ztünk, és a tolvajomat Szurtosképû Griswoldnak neveztem el, a háttértörténet szerint azért lett ez a neve mert édességimádó és mindíg "sütifoltos" az arca :-). Amúgy egy szamáron utazott amit meg Esmeraldának hívtam, sajnos a KM hamar megölte. Nahh mind1 ezzel a karakterrel nagyon mókás volt a játék, rengeteget röhögtem, azt gondoltam, vicces neveket adok a karaktereimnek. Meg ha szintén magyarral találkozok online akkor nem kell szenvedni az angollal, rámnéz és 1bõl tudja h privizhet mnagyarul :-).
no comment.

icemind: gyere a boldreire. ott vagyunk mi. <#hehe>
amugy udv a fedelzeten.

A rerollja Gazsi a Vazsi aki Bazsi lesz :-D.
MrStokes

Karakterek: Paithan, Hétszünyû Koponyányi Monyó, Fényeskardú Sturm, Bazsi a Vazsi aki Pali, és Sylvania Thunderstorm.

Ezt akarhanyszor meglatom, mindig elfog a nevetes 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Úgy tudom Lyrandaron van magyar guild, Boldrei-en nincs, de viszonylag sok magyarral lehet találkozni. Ha kell vmi segítség keress meg online :-). Karakterek: Paithan, Hétszünyû Koponyányi Monyó, Fényeskardú Sturm, Bazsi a Vazsi aki Pali, és Sylvania Thunderstorm.
Sziasztok

2 napja vettem meg ddo-t magyar guildet keresek...tud valaki segiteni?
Nahh ma sikerült megcsinálni az Eastern Excavation 3ik részét eliten, elsõ próbálkozásra :-). Madarat lehetne fogatni velem úgy örülök :-D. Nem sokkal több pp, de azért státuszszimbólumnak elmegy :-D.
necropolis. ket csajzsi is bevaltja.

(mar csak ket nap! <#hehe>)

azirafael
Nem. De ha rájössz közöld velünk is 😄

Srácok, a Vol Prayer Charm és a Mark of Favor mire jó? Olyanok mint a kollektív cuccok, csak éppen nem ír róluk semmit, h hol lehetne beváltani õket. Másik kérdés, találtam House P-ben egy "szerelõt" aki azt magyarázza, h ha igazán minõségi javítást akarok akkor csakis õ jöhet szóba. Nahh mondom akkor javítgassad a cuccaimat kis barátom, mire közli, h ez csak House P kiváltságosoknak jár, nekem meg kell elégedjek a tanítványai munkájával. Sztem a jelenleginél magasabb rangot nem tok elérni House P-ben, szal nem vágom h mit kéne megcsináljak ahhoz, h megjavítsa a cuccaimat :-). Ti tudjátok a megoldást?
Alwares
Huh most játszok a Lord of The Rings Online-al és ennek a játéknak a motorját használja (mivel az is Turbine) és iszonyat laggos. Hát igen ez a motor inkább dungeonok és városok megjelenitésére van nem pedig cseszett nagy mezõk és erdõkre...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

azirafael
Ezeken a helyeken néz körül...

kvesztek leírása

DDO wikipedia

A legjobb info forrás amúgy a hivatalos amerikai DDO honlap fórumja.

Pari
Tud vki olyan questet, mint az elejen amit Goodblade ad, hogy 4 fele cuccosbol lehet valsztani, es van kozte masterpiece,meg +1, meg magic cucc??? es lv2esen megcsinalhato?
Ja most Battle Hamster nevu fighterem futtatom,ha esetleg vki regi felesleges targyaitol meg akar szabadulni😊)

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Pari
thx

armor check penalty: bizonyos skillekhez -7, ezek fõelg az akrobatikus skillek, clericnek nem nagy veszteség és az erõsebb páncélból kapott nagyobb AC többet ér.
a spell failure csak az arcane castereket érinti, papokat nem zavarja
Pari
Jaja Boldereien vagyunk...Unholly es Nemetwarr neven...hehe lv2esek...a panceloknal mit jelent egy clericnek,hogy armor penalty check -7 pl...40% spell failure?
mert egyelore meg csak egy +1es chain mailt merek hordani...van olyan quest ami tuti cuccokat ad,vagy egy raklap xp? amit lv2-n duoba meg lehet oldani? Bevallatuk a kill200 goblins questet,de csunyan belefordultunk😊)
Van vmi jo oldal questekrol rewardokrol,lootokrol...esetleg tenger melyen eldugott franko targyakrol?😊

wisdom es charisma. ha szeretsz harcolgatni akkor egy kis ero. a konsti mindig hasznos. a dexet nem eroltetnem, ugyis tele leszel vassal... str 12 dex 10 con 12 iq 10 wis 16 cha 14 szerintem. ha te pontjaidat szorom szet. a divine vitality telleg hasznos, hasznald. igaz nem neked hanem a wizardoknak/sorciknak de attetelesen neked is.

gyertek boldreire! mindenki! <#vigyor3> amig van...

azi: a muszaJ az muszaJ. hehe. bocs. <#kuss>

mar csak egy het es leszek megint... rettegjetek... <#hehe>

Nahh ezért mondtam h nem vok jó pap építésben mert még nem volt soha papom :-). Ha a DV-hez CHA kell akkor biza osszá rá pontot vastagon ;-D.
azirafael
Azt INT és CON megcserélném mert a papnak nem kell sok skill pont viszont Hp annál inkább ha életben akar maradni (meg a concentration skillhez is ez kell ami harcban muszály).

Én nem értek egyet csopszonnal egy pap ne rohangáljon és csapkodjon csatában (elsõ 6 lvlig még ez elmegy)de utánna maradjon hátul és gyógyítson, buffoljon és töltsön manát a casterekenek. A mana töltéshez, élõhalott ûzéshez pedig magas CHA kell! Én találkoztam olyan pappal akinek napi 20 ûzése volt lvl 8-on(ez kb 400-600 mana visszatöltése).

A kezdõ helyrõl úgy szabadulsz legegyszerûbben hogy amikor lejössz a stégrõl beszélsz a félszerzettel, az rögtön stormreach-be teleportál nem kell semmit megcsinálnod. Egyébként meg a Nellys küldetés után beszélned kell a fegyver árussal és utánna enged a kapitány elmenni.

Cleric buildben nem tok segíteni, nem játszottam még papot. De az biztos h a tutorialban nem kell megcsinálnod a combat magic, meg a tolvajos részeket, mert nem tudod õket megcsinálni :-). A combat meg a divine részt kell csak megcsináljad, amúgy mind1ik oktató rész opcionális. Nem tom mi az elsõ 3 skill fejbõl, de a search intelligencia alapú, általában vazsik, tolvajok jók a keresésben. Mondjuk a 14es charisma-t is magasnak tartom papnál, inkább erõre kéne pakolj. Hasznos skillek sztem: heal, balance, spot, koncentráció.
Pari
Ok, bizti en vagyok a lama,de vmiert meg a tutorialbol sem jutottam ki😊
Szal ujabb help kene...
Csinaltam egy clericet...human...
str10,agi12,int12,con10,wis16,cha14...velemeny?...aztan a mittomen mikre skillek...az elso 3ra adtam maxot..meg search-re...velemeny? mire adjak stb...aztan a combat magic roomba elsutottem vagy 50 decet scrollt,de nem birtam megtalalni az ajtot es a mark of arcanet...
grrr

Az elején mind1ikkel lehet solozni, lv4-tõl meg úgyis partyban kell mozogni :-). Szal mind1 ami neked a legjobban megtetszik :-).