3757
  • exoterm
    pontosan hol lehet regisztrálni?
    https://cogaccounts.codemasters.com/ ?
    https://myaccount.turbine.com/ ?
  • beteg
    nekem most mindig próbáljam később felirat van:S.
  • Solid Snake
  • Facek
    Lehet regelni!
  • foxxi
    Pontosan!
  • Probatbicol
    Az időeltolódás miatt lehet, hogy csak délután/este indul a game.

A Bolderei szerintem európai szerver, az 'ingyenes' játék most az amerikaiakon indult, ott a magyarok az új Cannith-on vannak, már a guild is szépen bővülget.
  • beteg
    na leszedtem a gémet, fel is raktam. Akkor reggel lehet acc-ot csinálni?
    magyarok a >BOLDREI<-n vannak?
    de jó lesz:)
  • ollie
    Ja, holanptól jöhet a pórnép is.
  • HUmanHunter
    akkor holnaptól az olyan földi halandónak mint én is ingyé lessz a gém?
  • [Jakuza]
    Nem tudunk nekunk csak elmeletileg 9.-tol lehet accountot csinalni.
  • Murmur
    Koszi. Olvastam este, hogy uj szerver, igy pont ott inditottam karit. :)
  • foxxi
    Foxxihu néven énis fent osztom az ellent a Cannith szerveren :) Aki unatkozik keressen meg vagy vegyen fel friendbe
  • Probatbicol
    Igen, az Unlimited csak Amerikában indul
  • [Jakuza]
    Marmint ez amerikai szerver ?
  • Probatbicol
    Cannith - ez az új szerver, több fórumról is ide jönnek a magyarok
  • Murmur
    Melyik szerveren nyomultok? :)
  • [Jakuza]
    Na mar csak egy nap.
  • ollie
    Igen, de csak a betaban résztvevők és VIP-ek játszhatnak rögtön, újaknak 1 héttel később lehet beszállni.
  • HUmanHunter
    szeptember 1. től lessz ingyenes a game?
  • DragonKnight
    A rugóban már az is sikerélmény ha lopakodva el tudsz menni egy dungeon végéig hogy megnézd a LÁDÁT! Nem fogod tudni kinyitni mert ahoz persze meg kellene csinálni néhány dolgot, de legalább meg tudod nézni :D

Az is szokott tetszeni mikor csak én tudom átvezetni a partit egy csapdán vagy ha csak en tudom kinyitni az ajtót ami mögött ott a LÁDA vagy a szentély ahova elhordhatom az 5 darab kövecskét :D

Ha meg azt nézzük hogy megfelelő build mellett szinte minden wandot tudok használni, ha kell gyógyitok ha kell élesztek, ha kell én vagyok a wizard vagy a buffoló, akkor ez se elhanyagolható szempont.
    És nem utolsó sorban a rugónak van CSAPATBAN a legnagyobb DPS-e.

Ezzel szemben csak egy kis hátrány az hogy nem lehet vele szólózni. 5-6 szinttól kezdődően még a szóló questek is szinte lehetetlenek egy ugyanolyan szintű rugó számára. A zsebpap az kötelező (meg olcsóbb is mint egy rakat CMW).

Természetesen a szólózás hiánya sokakat elriaszt, de ez egy MMO, aki szólózni akar az játszon mással. Ha nincs parti akkor mindig lehet egy fightert vagy clericet rollolni amire mindig van kereslet, jobban tud szólózni és elláthatja a main rugó karit pénzzel meg itemmel.

Pénzforrás az kell mivel igazi rugó rengeteg pénzbe kerül. Mivel minden rugó drog függő (fox, heroes, bull str, clw, cmw, potik) főleg alacsony szinten, ezért költséges egy rugó életben tartása és hasznossá tétele.
  • Jockey
    ha kicsit utána olvasol a dolgoknak, akkor rájössz, hogy egy harcos mindig jobban fgo solo-i mint egy rouge..
    Ez nem balance kérdése, pontosabban pont ez a lényeg, az összes vwow meg ilyen fosoknál az emészthetőség miatt csinálták olyanra azokat a karikat..
    Az alap szabályrendszer miatt eredetileg egy rogue 1ül sose lesz olyan hatékony mint egy fighter, ezt vagy felfogod vagy nem..:-)
  • Razuel
    Kipróbáltam egy offensive warriort és ugyan azt a dungit végigvittem eliten.. Hátmitnemondjak.. Itt tényleg nemnagyon ismerik a balance fogalmát.. Simán végigvittem mindet, habár megjegyezném, hogy solo/normal/hard között nagyon kicsi a külömbség elit-en meg egy elég nagyot ugrik a nehézség.. bár lehet csak azért látom így mert még nagyon az elején vagyok de akkor is.. érdekes
  • Burca
    Jó sok amúgy lett na mind1 :P
  • Burca
    dndbe nem fetétlen daggerrel szurkál. Ugyanúgy mehet short sworddel vagy rapier-ral is. Kérdés az hogy hogyan osztottad el a statjaidat és milyen feat-eket vettél fel. Amúgy mivel a rogue dexterity-re gyúr általában, így amíg nincs meg a weapon finesse (remélem jól emlékszem a nevére :P)nevű featje(amivel a támadáshoz a dexterity módosítót adja a str helyett) addig elég nehéz vele. (+1es base attack módosító kell hogy felvehesd)

Sztem az egyik legjobb harcrendszere van az mmok között amúgy, engem csak az instancolt mivolta tartott vissza a megvásárlástól.

Amúgy pedig elite szint nem biztos solozásra van :) Pláne nem ha nem érted a harcrendszert. Ez nem wow ;-)

Bocsika a wall of textért :)
  • ollie
    Hátbaszúrás azért más. A rogue tipikusan az a karakter, ami minden partiba kell (pl a zárt ajtók, ládák nyitásához), de kevesen játszanak vele, mert solozni szinte lehetetlen vele. A D&D-ben nincsenek úgy kiegyensúlyozva a karakterek, mint mondjuk a WoW-ban. Ezt főleg csapatos játékra találták ki. A lényeg, ha egyedül vagy rogue-al, nem sok esélyed van.
  • Razuel
    Akkor mire való?! Íjászkodni? Arra ottvan a ranger.. általában a rogue az daggeres és az közelharci fegyver.. Az lehet, hogy nem vagyok teljesen tisztába a játék rendszerével de ez egy alap dolog, hogy a rogue daggerrel szórkál.. másrészt meg mért van akkor olyan támadása ami hátbaszórja az ellent?
  • ollie
    A rogue nem közelharcra való. Azért mert te nem vagy tisztában a játék rendszerével, még nem biztos, hogy a játék rossz.
    Ha sokat akarsz solo-zni, kreálj valami harcos karit.
  • Razuel
    Nah kipróbáltam az EU trialt.. Rogueal vagyok és az egyik quest dungit próbálom megcsinálni eliten.. Ennek a játéknak a harcrendszere elég sz*r.. Ütöm az ellent és örülok ha minden 10. re el tudja találni.. persze nekem 31 hp-m van rámvágnak 3-4et és halok.. hát kösz..
  • Razuel
    Jah és egyébként az EU servereken is új kieg lesz csak itt fizetősen, vagy csak amerikába lesz kieg?
  • Razuel
    Aha, szóval mi fogjuk fizetni az amcsik játékát.. bíztató.. -.-
  • Probatbicol
    Ja közben megértettem, azt hittem az NA alatt ip blockot értesz, de csak a lagtól tartasz, szerintem nem lesz gáz, a bétában legalábbis nincs semmi késés, mivel itt instance-olt minden nincsenek nagy tömegek.

És vannak európai szerverek is, de az európai cég egyelőre nem vezeti be a free változatot.
  • Probatbicol
    Én a closed beta-ban játszom trükk nélkül, sőt a regisztrációnál megadtam országnak Magyarországot, ennek ellenére behívtak, szóval bizakodom.
  • Razuel
    Azért annyira nem csodálatos.. Ha NA ba rakják le a server gépeket akkor EU playereknek delay lesz..
    Nemtudom, eddig is csak NA-ba voltak serverek?
  • Probatbicol
    Csudálatos dolog az internet, Amerika csak egy kattintásra van. Egyelőre úgy néz ki, tudsz majd játszani az amcsi ingyenes szervereken.
  • Razuel
    Ohh, hogy isten h*zza rájuk a f*szát..
    Szeptember 9-es indulás? Ráadásul csak Amerikába?
    Ha csak NA-ba startol a cuccos akkor EU-ba egyáltalán nem lesz ddo vagy itt ugyan azt kapjuk fizetősbe?
  • Probatbicol
    Köszi a linkeket.
    Nem értem miért írja minden cikk, hogy európából nem elérhető free verzió, ha nem lesz ip-ban akkor elérhető lesz. Mindenesetre én reménykedem, mert ha lenne akkor logikátlan, hogy a closed bétába behívtak, pedig a regisztrációnál az országnál beírtam a hungary-t.
  • Probatbicol
    Így már értem, azért kérdeztem mert csodálkoztam , hogy ha ez évekkel ezelőtt így nézett ki, miért nem volt nagyobb hype körülötte.
    Őszintén szólva ezzel az új motorral bármelyik új mmo-val felveszi a versenyt grafikában.
  • tomcsa4
    PcDome-os hír, Logout (ezt mindenképpen olvasd el).
  • tomcsa4
    És még annyit olvastam róla (ha megtalálom online is a cikket, belinkelem, mert offline újságban olvastam) nem lesz belőle dobozos verzió. Csak neten lehet megvásárolni.
  • tomcsa4
    Nem így nézett ki. Új grafikus motort tettek alá. Nem csak a DX 10 miatt, hanem DX 9-ben is új. Egyszóval teljesen más a grafmotor, ahogy olvasgattam róla.