Dungeons & Dragons Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aut viam inveniam aut faciam
Gondolkodtam mostansag, lehet el kene kezdjem megint. Miota abbahagytam a W-betuset csupa shit jelent meg, semmi alternativa, es meg ez tetszett a legjobban mikor a betajat toltam 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ajjaj,ez így nem lesz jó.
Ami mégjobb,hogy új karaktert sem.Lehet kellene írjak nekik ez miatt 1 mailt,hogy javítsák ki<#nemtudom>#nemtudom>
Launcher elindít karakter kiválaszt majd nem tölt semmit hanem kis idõ múlva kiír valami connection lost üzit😞
Kár,nyomultam volna pedig vele akár egész éjjel is de nem jó.Mit tegyek?
Bevásároltam már a karakteremnek megfelelõ holmikat.
Jah,OcolusDei-nek üzenem,hogy bennt vagyok már a klánba de majd úgyis észreveszi ;-)
Mar nem ertek semmit! 😄
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Milyen weapon proficiency -d van?
Nem nagyon emlekszem, de mintha simple fegyver jartassagban nem lenne benne a long sword, de lehet h hulye vagyok es rosszul emlekszem 😄
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Paladin jó lesz a csapatba?Azt indítottam😊
Már müxik😊
Szal:van 1 gc-m(új) van 1 product key ugye amit anno aktiváltam és elhasználtam az akkori ingyenes hónapot.
Hogyan aktiváljam gc-mat?
Az eredeti product key-t nem fogadja el sõt a régi adataimmal be sem tudok lépni az account oldalon.
Ingame kereshetlek majd?
Régebben rajtavoltam a játékon de nem sokat(idõm 0 volt).Annyira nem lesz új nekem viszont a szabályismertetõt azért átfutom😊
Boldrei-re mennyek majd ugyi?
hát akkor, üdv a fedélzten!
Ez jó lesz?
Link
Kiváncsi vagyok elvileg mûködnie kell.
Mostanában én is hanyagolom a loot runokat és az elsõ karakterem újraépítésével foglalatoskodok. Az "új" Zerthul is már 10. szintû (lehetne 11, de visszatartom kicsit)
mar hianyoznak azert az ilyen rassolos hujek is neha. ugye nekem most epp semmilyen party sem jut... <#rinya>#rinya>
na de egy het es megint ott tolom en is a port magam elott hogy utolerjelek titeket. <#hehe>#hehe>