3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
#3037 Van valami különbség az európai és amerikai verzió között? -
#3036 Az európai verzió fizetős, igen. De bárki játszhat az amerikai verzióval. -
SewerRat #3035 Tényleg? AZ király. Mindenhol azt olvastam ,hogy Európaiaknak fizetni kell. -
Probatbicol #3034 Nem kell hamis regisztráció, nyugodtan regisztrálhatsz az amerikai szerverekre valós adatokkal is. -
zenoka #3033 lol mar ingyenes... -
SewerRat #3032 Hali!
Van valami megoldás, hogy tolhassuk az ingyenes DDO-t? Hamis regisztráció pl? -
Kiado #3031 Én is csatlakoznék, ha nem gond :) -
Probatbicol #3030 Akkor keresd pl.: Zsoldos, Rowelle, Messor, Aienore, Morcos, Rabidfox, Suijin.
Szerencsére itt offline játékosokat is fel tudsz venni friendlistára és ha valaki online lesz, szólsz neki, és felvesz. -
#3029 Hát, a Cannith szerveren vagyok. -
DragonKnight #3028 Nem tudom miről maradnál le. A questekért kapsz XP-t azzal szintet lépsz, sokkal jobb gyorsan letolni 10 normál questet mint szopni egy hard questen, sok halállal, viszonylag kevés xp-ért.
Ha a Thelanis-on vagy akkor keress meg.
-
#3027 Néhány kérdés részemről is, mint új játékos.
Jelenleg csinálgatom a questet, mindent normal módban, egyedül. Ezzel nagyon le leszek így maradva? Érdemes ezeket megcsinálni csapattal? Vagy a medium / hard is szólózható?
Más: hogy találok magyarokat a szerveren? Lehet-e csatlakozni Hozzátok, ha az ember newbie, és társaság miatt jönne egyenlőre, vagy csak a hard gamer bandázós karaktereket várjátok? -
DragonKnight #3026 Itt megtalász minden infót.
DDO Wiki Crafting primer -
DragonKnight #3025 TP-t nem hoz a quest,csak közvetve.
A questeket ha normálon megcsinálod akkor kapsz érte alap favor pontot. Ez az alap favor pont van felszorozva hard és elite fokozaton. Tehát ha normálon megcsinálod kapsz x favort. Ha utánna megcsinálod hardon akkor megkapod hard fokozatért járó favor és a normálért már megkapott favor különbségét. Egy questért akkor kapod meg a maximális favor pontot ha elite-n csinálod meg. És ez természetesen csak egyszer jár.
A favor pontok gyüjtögetéséért pedig kapsz TP-t.
-
Lord Zax #3024 Az argonos szerveren ha vagytok, vegyetek fel klánba, vagy barátnak.
Zaraquer zax néven vagyok.
-
#3023 Valaki el tudná magyarázni pontosan hogy működik a craft? Már van 1 rakat dragonshardom, ha jól tudom az kell hozzá... -
Kiado #3022 Az normális, hogy Misery Peak completed normal-on és még mindig havazik a városban?:D -
#3021 A Cannithon játszom, és egy magyar guildet keresnék, érdekelne az a 70+os guild.
Egy röpke kérdés, ha egy kalandot meg tudok csinálni normalban (egyedül) és soloban is, melyik hoz több TP-t? -
Kiado #3020 Magic Missle D:D:D:D -
#3019 ok köszi. erre voltam kiváncsi
-
DragonKnight #3018 HA favorral nyitod a Drow-t akkor csak azona szerveren indithatod ahol elérted a 400-at.
Ha megveszed TP-ért akkor az összes szerveren indithatod.
-
#3017 Kérdés: Ha elérem a 400 favor pontot akkor azon a szerveren tudok drow-t inditani ahol játszok?Vagy csak egyetlen szerveren lehet, függetleneül attol hol jáccik valaki? -
zenoka #3016 ohh koszonom a valaszt:D
igy mostmar ertem:D -
DragonKnight #3015 A favor pontjaid alapján majd a turbine utal neked TP-t. Amikor eléred az adott értéket akkor kapsz egy játékbeli levelet hogy jóváírtak x TP-t
Az hogy mennyi jár nem tudom mert VIP vagyok és nem érdekel sokat, de azt tudom hogy alapból kapsz 25 TP.-t minden 100 favorpont eléréséért, valamint azt hiszem hogy 50-et vagy 100 amikor eléred a 400 favort, meg a 1750 favort.
-
#3014 elcsesztem, ezen nézünk bi bolddog meleg párnak:)
-
#3013 Sziasztok én is bejelntkeznék. Amióta ingyenes, azóta játszom, illetve játszunk haverommal. Ő2es szintü hibrid kaszt(varázsló\???), én pedig lvl 4 pala vagyok. Mindkettőnknek ez az első mmo-ja, eddig sose értettük mit szeretnek az mmo-kban az emberek, namost ez gyökeresen megváltozott!:DD
Cannith szerverre járunk. Szivesen kalandoznánk 1ütt más magyarokkal is.
játékban a nevünk ami alapján friends-nek fel tudtok venni bennünket:
-Kaszi
-Kaan
pár kép:)
és a végére egy boldog meleg párnak kinéző beállítás!:DD
-
#3012 Sziasztok, Devourer EU szerveren kezdtem a játékot Renzo néven és guildet keresek :) -
zenoka #3011 En castlakoznek de nagyon newbie vagyok egyenlore lvl 2 wizard Yakabakano neven:)
d&d-t ismerem tehat azzal kapcsolatba nem sokkolom a nepet kerdesekkel viszont ez a favor pontos dolog egyenlore nem tiszta
pl ha megnyomom a p-t ott latom a favor pontjaimat de hogy a verbe tudom atvaltani azokat turbine pontra (koszono viszonyba sincs a ket ertekem jelenleg egymassal) -
Probatbicol #3010 Szia, a Cannithon van már egy nagy magyar guild, 70+ karakterrel, esténként 15-20 online emberrel, persze megértem ha külön akartok lenni, csak mint információt közöltem, csatlakozhattok oda is. -
#3009 Cannith-on tegnap alapítottunk egy guildet, jelenleg 4-en vagyunk benne. Mindannyian EVE Online mellett játszunk vele mert az EVE kezd már unalmas lenni :) -
Archenemy #3008 Beszéljünk inkább a hüvelygom... a karakter buildekről.
Én a f2p hullámba tartozom, és alig-alig dnd-ztem papír alapon. Egy olyan karaktert akarok, aki effektíven tud szólózni, és nem darálják le a csapdák sem. Egy Elf Paladint indítottam, aki Rogue szinteket is lép (nem a rejtőzködés, hátbatámadás miatt, hanem a spot/search/disarm trap/stb vonal miatt). Nehéz páncélt és kétkezes fegyót hord. Most 3 pala/1 rogue, szal még kezdő.
Igyekeztem nem alacsonyan hagyni egy tulajdonságot sem, sztem csak a dex 10, minden más 12 minimum. A wisdomot 14-re raktam, ezen kívül STR meg CON a két fókusz, amikre még gyúrni akarok.
Arra már rájöttem, hogy egy dolgot azonnal elbasztam, rugóként kellett volna indítani, és az első szintlépésnél menni palára, ha jól számolom messze több skillpont lett volna a jutalmam. Na mindegy, MMO-kban az első karakteremet úgyis mindig tök összevissza csinálom.
Mások milyen char. buildekkel nyomulnak? Endgame-ben mi hasznos? -
DragonKnight #3007 Thelanison van elég sok magyar.
Az EU Devourerről oda költözött a Children of Hungary guild és a tagok nagy része a Legionban tengeti életét. De nem régen újra meg alakult a régi guild CoH néven.
Egyelőre azok akik már régen itt vannak azoknak a main karakterei maradnak a Legionban és a Groundban (ezek nemzetközi guildek, ritkán van felvétel), de az új karik valamint néhány most kezdő és újrakezdő emberke main-je már a CoH tagja.
CoH:
GL: Shorttest
Officerek: (van igen sok) Satureon, Kemlock, Thamiel, Xal stb
-
nimretil #3006 Üdv! Thelanis-on játszik valaki? -
Probatbicol #3005 A Cannith-nak még az is az előnye, hogy friss szerver, most indult szeptember elején, jóval több alacsony szintű karakter található rajta mint a többin. -
DragonKnight #3004 Az eu ido kissé más mint az usa szoval amikor te jatszol akkor ott alszanak. Ezért menj oda ahol viszonylag sok eu emberke van.
Ilyen a Thelanis meg a Cannith a Ghallandarol is azt mondjék hogy vannak eu-s emberkek szep szammal
-
Lord Zax #3003 Üdv.
Valaki játszik innen az argonos szerveren?
eddig elvoltam 5ös szintig egy délután felhuztam egyedül, de innen már csapatban kéne. Probáltam idegenekkel, angolokkal de iszonyat barmok.
Sajnos elég lehangolo ha nem talál az ember értelmes játékpartnereket..
ÉS elég kevesen is vannak, alig van 5-10 csapat a hirdetésekben. Ennyire kevesen játszanának? -
DragonKnight #3002 Ja az új játékosok meg a f2p userek a Cannithon kezdtek. Aki meg az eu szerverekról jött régebben és jellemzően előfizet a játékra az pedig a Thelanison található meg.
-
DragonKnight #3001 Minden szint 5 rankból áll. Minden rankhoz kapsz egy action pontot amit el tudsz kolteni a trainernél enchantmentek-re. Az ötödik rank elérésekor nem action pontot kapsz hanem szintet ugrasz.
Igy a lvl20-as cap valójában közel 100 szintet jelent más MMO-nál, de azt is hozzá kell tenni hogy azért gyorsabb itt a fejlődés.
-
HUmanHunter #3000 ha eléred a 5/5 v mennyit, akkor el kell menni a trainerhez és akkor léphetsz szintet -
#2999 Üdv a népnek. Úgy 1 hete kezdem de eddig még jobbára egyedül mászkáltam mindenfelé. Szivesen beszállnék valahova, de eddig még nem sikerült party-t találnom. A karim lvl4-es ember harcos, és az itteni fórumos nicknevemen fut. Ha valakinek esetleg hiányzik egy combos ütőgép a partyjábol akkor örömmel csatlakozom. jah és amugy cannith szerveren vagyok regisztrálva, mint gondolom itt a többség -
#2998 Sziasztok,
Kipróbáltam én is a DDO-t, remek kis játék, nagyon tetszik, végr egy olyan, ami nem a WoW nyomán készül!
Még az elején vagyok, jónéhány dolog nem tiszta.
Pl. mikor lépek szintet? asszem már 4/5 vagyok vagymi, de még első szintű.