Dungeons & Dragons Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk, úgyse valószínû, hogy ki tudom fizetni... túl drága nekem havi 3700 Ft. Ennek miért nincs tört szervere??
Már játszottam vele, és meg kell hogy mondjam, nekem sokkal jobban bejön a WOW-nál 😄 Le tudnátok írni a fizetés menetét?
Már másfél órája tölti a trial a frissítéseket, és 502%-nál tart... 502!!! 😮 Ez így normális??
még igen. az sg-t olvasók a keperen vannak. a devoureren is vannak magyarok. bevallom töredelmesen nekem épp le van zárva az accom de ettõl még javaslom a keeperes csapatot.

aut viam inveniam aut faciam

Laza
Jatszik meg valaki a jatekkal? Milyen az elet ingame?
Gondolkodtam mostansag, lehet el kene kezdjem megint. Miota abbahagytam a W-betuset csupa shit jelent meg, semmi alternativa, es meg ez tetszett a legjobban mikor a betajat toltam 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

na akkor pörgetem megint a topikot <#hehe>

felvettem velük a kapcsolatot. de itt már lehet neked kéne létrehozni a ticketet. a legfontosabb nem szabad engedni hogy lerázzanak. <#buck>

Nem lehet újat sem létrehozni.Pontosabban kreálni lehet de utána a töltõképernyõnél semmi.Nem tölti be a játékot.Nem indul meg a töltõcsík a képernyõn majd kb 5 perc után ez a hiba fogad úgy,hogy kidob a kliens-bõl:the connection to the server has been lost!

új karaktert se tudsz létrehozni?

nem fog. mindjárt adunk nekik egy tiketet.

Képtelen vagyok megoldani a problémát,teljesen tehetetlen vagyok ez ügyben.Azthiszem feladom.Azért eléggé elkeserítõ dolog ez.Fõleg,hogy úszik 2 hónap-os gc-m😞

De rendesek😞Ide navigáltak el,hogy itt oldhatom meg a problémámatlink
Ajjaj,ez így nem lesz jó.

Azóta sem enged be(kliens már újratelepítve)😞
Ami mégjobb,hogy új karaktert sem.Lehet kellene írjak nekik ez miatt 1 mailt,hogy javítsák ki<#nemtudom>

a leírásod alapján náluk - ddo - van a hiba. valszeg valami korrumpálodott a karaktered körül. de ne aggódj, többnyire minden problémát megoldanak.

küldtem neked privit

Az a gondom-bajom lenne,hogy nem tölti be tegnap délután óta a játékot😞
Launcher elindít karakter kiválaszt majd nem tölt semmit hanem kis idõ múlva kiír valami connection lost üzit😞
Kár,nyomultam volna pedig vele akár egész éjjel is de nem jó.Mit tegyek?

igen mondta iceflame. <#eljen>

Sry,nem akartam bekeverni kérdésemmel😊
Bevásároltam már a karakteremnek megfelelõ holmikat.

Jah,OcolusDei-nek üzenem,hogy bennt vagyok már a klánba de majd úgyis észreveszi ;-)

MrStokes
De hogy jon a kepbe a "sima" sword? Mert hogy ezzel kezdodott a dolog.
Mar nem ertek semmit! 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

A paladin használhat minden fegyvert kivéve "exotic" a dwarven axe exotic fegyver (kell hozzá külön feat)
Simple weapon listában nem szerepel sem sword sem axe.Martial-ban benne van mind.Most pl 1 +1-es dvarwen axe nem martial hanem simple?Nemigazán értem.Egy Palának simán kellene használnia az ilyen fegyókat nem?Vagy ezt majd csak további szinteknél fogom elérni?

MrStokes
Sima alatt long sword-ot ertesz?

Milyen weapon proficiency -d van?
Nem nagyon emlekszem, de mintha simple fegyver jartassagban nem lenne benne a long sword, de lehet h hulye vagyok es rosszul emlekszem 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Miért kapok felkiátójelet"not proficient"felirattal 1 sima sword használatáért?

bocs, kicsit késõn fejeztük be. aztán meg nem találtalak a who list-ben. holnap megejtjük a találkozót.

azt indíts amit akarsz. minden kaszt jó, a lényeg meg, hogy te élvezd a játékot

Keeper-e mentem de most nem megy a server.Karbantartás van netán ma?
Paladin jó lesz a csapatba?Azt indítottam😊

bocsi, nem voltam itt tegnap. szóval, két szerver maradt. keeper és devourer. mi a keeperen vagyunk. a devoureren is vannak magyarok. dönts ahogy gondolod. mi mot 7 aktív taggal vagyunk jelen. a devoureren nem tudon hányan maradtak. ha a keeperre jössz, keresd a csodaszarvas guildet. azok vagyunk mi. én bendeguz, felynmyr, quardax, eshu, artificer, aethele és scavenger néven 'élek' odabent.

Mondjuk nem is jó oldalon próbálgattam<#wilting>
Már müxik😊

Na akkor kérdeznék mivel nem egyértelmü az Acc létrehozás(hosszabítás).
Szal:van 1 gc-m(új) van 1 product key ugye amit anno aktiváltam és elhasználtam az akkori ingyenes hónapot.
Hogyan aktiváljam gc-mat?
Az eredeti product key-t nem fogadja el sõt a régi adataimmal be sem tudok lépni az account oldalon.

Thx😉
Ingame kereshetlek majd?
Régebben rajtavoltam a játékon de nem sokat(idõm 0 volt).Annyira nem lesz új nekem viszont a szabályismertetõt azért átfutom😊
Boldrei-re mennyek majd ugyi?

igen ez jónak tûnik.
hát akkor, üdv a fedélzten!

Ja de nekem az eredeti német van meg.Azt nem teszem fel.Inkább angol kliens-t installálnék.Honnan lehetne ezt letölteni?
Ez jó lesz?
Link

Megtaláltam a külföldrõl hazahozott gamecard-omat!Azthittem már,hogy rég elveszett.Be is aktiválom(2 hónap😊
Kiváncsi vagyok elvileg mûködnie kell.

igen. nyomulunk is növekszünk is. végre van 6 aktív as még vagy 3-4 kevésbé aktív tagunk.

azirafael
Rápörgetek én is... Él még a játék egyébként?

izé. pörgetem a topikot... <#buck>

GanXstaZoleeWrk
sziasztok van játszahtó demoja a játéknak? vagy trial?

közben talaltam is.

GanXstaZolee#2709

Nekem még mindig bejön a játék a hibái ellenére. (bár szemezgetek az age of conan-nal, talán váltok, ha megjeelnik és normális harcrendszer lesz benne)
Mostanában én is hanyagolom a loot runokat és az elsõ karakterem újraépítésével foglalatoskodok. Az "új" Zerthul is már 10. szintû (lehetne 11, de visszatartom kicsit)
akkor kösz nem veszem meg 😄 xD Egyénként is csak kíváncsi voltam rá, hogy mennyibe kerül. Sajnos még csak 17 vok, hogy fizetésem nincs, és más pénzét kéne felhasználnom (speciel a szüleimét 😄)..... De biztos naon cool game, a Dungeons & Dragons mindig is jó volt mindenben 😊 Mmo terén viszont nem vok nagy ész
Ne aggódj, most kezdem el kitörölgetni a karaktereimet azt építeni újakat :-). Meg Winterlion is fp-t gyûjt mostanság ;-). Jahh igen és még a jómultkorjában kaptam egy gyûrût a Királynõtõl :-). 99-et dobtam d100-al :-P.
mehh. mar megint jol lemaradtam mindenrol... soha sem lesz meg az 1750 felynnel...

szerintem probalkozz itt. mert ez egy lenyegesen mas jatek mint a dungeon siege.

Ha valaki tud hozá magyarositást akkor küldje már el a [email protected]. fontos lene nagyon!!!!!!!!!! ElQre is köszi
Hello valaki jártas a dungeon siege 2-ben?
Hehe, nahh igen lesz mit behozni ;-). Már a bárdom is 12ik szintû :-P.
tudod a bolcs ember azt is tudja mikor kell csendben maradni...
mar hianyoznak azert az ilyen rassolos hujek is neha. ugye nekem most epp semmilyen party sem jut... <#rinya>
na de egy het es megint ott tolom en is a port magam elott hogy utolerjelek titeket. <#hehe>

10 rongy a teljes és havi 15 dollár (kb 3e huf).
mennyibe kerül a game? és havonta fizetõs?
Köszönöm szépen, sajnálom, h nem akarod folytatni, de ha nem jön be akkor tényleg kár erõltetni. Vannak itt azért olyan srácok akikkel érdemes 1ütt játszani, és nem számít nekik a killboard. Sajna akadnak olyanok is akiknek ez a mindenük, meg olyanok is akik mindenáron a nehezebb utat akarják választani, ezért folyamatos a party wipe. De azokkal nem játszom 1ütt 1nél többször :-). Múltkor az 1ik überrush-olós hülyegyereket seggfejnek neveztem, kiléptem a partyból, aztán miután befejezték feljelentett a gm-nél csúnya szavak használata miatt. A gm felkínált 1 olyan opciót, h ha bocsánatot kérek az illetõtõl, akkor nem lesz semmi, de ha nem akkor "official warning"-ot kapok, ha még párszor elõfordul ilyen akkor meg bant. Nyilván nem kértem bocsánatot :-D.
Gilmoor
Ha még megy az accountom akkor ma belépek vele és elküldöm neked postán.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations