Dungeons & Dragons Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://cogaccounts.codemasters.com/ ?
https://myaccount.turbine.com/ ?
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
A Bolderei szerintem európai szerver, az 'ingyenes' játék most az amerikaiakon indult, ott a magyarok az új Cannith-on vannak, már a guild is szépen bõvülget.
magyarok a >BOLDREI<-n vannak?
de jó lesz😊
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Az is szokott tetszeni mikor csak én tudom átvezetni a partit egy csapdán vagy ha csak en tudom kinyitni az ajtót ami mögött ott a LÁDA vagy a szentély ahova elhordhatom az 5 darab kövecskét 😄
Ha meg azt nézzük hogy megfelelõ build mellett szinte minden wandot tudok használni, ha kell gyógyitok ha kell élesztek, ha kell én vagyok a wizard vagy a buffoló, akkor ez se elhanyagolható szempont.
És nem utolsó sorban a rugónak van CSAPATBAN a legnagyobb DPS-e.
Ezzel szemben csak egy kis hátrány az hogy nem lehet vele szólózni. 5-6 szinttól kezdõdõen még a szóló questek is szinte lehetetlenek egy ugyanolyan szintû rugó számára. A zsebpap az kötelezõ (meg olcsóbb is mint egy rakat CMW).
Természetesen a szólózás hiánya sokakat elriaszt, de ez egy MMO, aki szólózni akar az játszon mással. Ha nincs parti akkor mindig lehet egy fightert vagy clericet rollolni amire mindig van kereslet, jobban tud szólózni és elláthatja a main rugó karit pénzzel meg itemmel.
Pénzforrás az kell mivel igazi rugó rengeteg pénzbe kerül. Mivel minden rugó drog függõ (fox, heroes, bull str, clw, cmw, potik) fõleg alacsony szinten, ezért költséges egy rugó életben tartása és hasznossá tétele.
GW2: Dragonknight.5302
Ez nem balance kérdése, pontosabban pont ez a lényeg, az összes vwow meg ilyen fosoknál az emészthetõség miatt csinálták olyanra azokat a karikat..
Az alap szabályrendszer miatt eredetileg egy rogue 1ül sose lesz olyan hatékony mint egy fighter, ezt vagy felfogod vagy nem..:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Lera,Dynn,Zulgron
Sztem az egyik legjobb harcrendszere van az mmok között amúgy, engem csak az instancolt mivolta tartott vissza a megvásárlástól.
Amúgy pedig elite szint nem biztos solozásra van 😊 Pláne nem ha nem érted a harcrendszert. Ez nem wow ;-)
Bocsika a wall of textért 😊
Lera,Dynn,Zulgron
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Ha sokat akarsz solo-zni, kreálj valami harcos karit.
És vannak európai szerverek is, de az európai cég egyelõre nem vezeti be a free változatot.
Nemtudom, eddig is csak NA-ba voltak serverek?
Szeptember 9-es indulás? Ráadásul csak Amerikába?
Ha csak NA-ba startol a cuccos akkor EU-ba egyáltalán nem lesz ddo vagy itt ugyan azt kapjuk fizetõsbe?
Nem értem miért írja minden cikk, hogy európából nem elérhetõ free verzió, ha nem lesz ip-ban akkor elérhetõ lesz. Mindenesetre én reménykedem, mert ha lenne akkor logikátlan, hogy a closed bétába behívtak, pedig a regisztrációnál az országnál beírtam a hungary-t.
Õszintén szólva ezzel az új motorral bármelyik új mmo-val felveszi a versenyt grafikában.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
A cikk írója szerintem simán nem tudta, hogy az amerikai verzió a Turbine-hoz tartozik, azért írta amit írt.
Ha a Turbine-os unlimited verzióval akarsz játszani akkor szerintem nem éri meg elõfizetési díjat fizetni, mert a ddo store-ban kapható cuccokért nekik is fizetni kell, csak bizonyos korlátozások nem lesznek nekik (nem csak 2 karakter/account, alapból több zsoldos lehet, minden quest elérhetõ stb).
Valószínû, hogy én is fogok majd fizetni érte, de nem elõfizetési díjat, hanem arra fizetek be amire tényleg szükségem lesz, sokkal nagyobb szabadságot biztosít. De aki semmit sem akar majd fizetni az is eljátszhat vele gond nélkül. Csak abban reménykedem, hogy a Codemasters nem fogja a Turbine-ra ip-block alkalmazását rákényszeríteni.
Régebbi játékosokat kérdeznék, ami a grafikát illeti, ez mindig így nézett ki? Mert nem tudom, hogy a dx10 miatt van-e, de ez egyszerûen gyönyörû, pláne a kinti tájak.
u.i.: (😛) Az ingyenes verzió elõtt is volt DirectX 10-es grafikai opció? Szerintem fejlesztgettek vmit a grafikán... régebben próbáltam 10 napos verziót, és akkor mintha rondább lett volna...
Az egész "próbakör" csak idõhúzás, US-EU között mindig van késleltetés, ugyanúgy jön majd ide is, mint US-re.