3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
DragonKnight #3117 Hát a szerepjátékosok itt nincsenek elkényeztetve, ennek ellenére sok RP klán van. Bár az is igaz hogy az RP főleg kocsmázásban van meg a zergelés teljes elutasitásában. Sőt az RP föleg abban van hogy hogyan megy a parti végig egy dungeonon. A kocsmázás (evés, ivás, kalandokkal történő hencegés) nem is van meg minden klánban.
Player housing nincs mint arra már rájöhettél, az hogy valahol tanyát versz az megy, csak hát sajnos a város nem ilyen szempontok alapján lett épitve.
-
SewerRat #3116 Nem feltétlen boost, lehet klánház, vagy valami szórakozgatás. Mert egy chat az azért elég silány bónusz. Ennél többet várna az ember, ha már klán:)
Egyébként most keresek egy lakást, vagy szobát szerepjáték céljából. Nem tudtok egyet? Stormreachban vagyok. Eddig aaz egyik nagyház területén lévő templomban volt egy sokágyas szoba. Van ilyen szoba vagy ház? -
eXequtoR #3115 Semmi boostot nem ad, ha ez a kérdés. -
SewerRat #3114 Próbáld ki az Anarch Onlinet:)
Kérdés: DDO-ban milyen előnyökkel jár a guild? -
zenoka #3113 hmm? -
Glesthor #3112 DnD Online: off -
eXequtoR #3111 Törpe monkok mindent büntetnek :D -
zenoka #3110 jaja bardnal nincs is jobb mint amikor az egesz party blurt szeretne hosszan finomat..fel mana lemegy:D 6 szint korul kitolt idovel:D
mondjuk bard powa. az teny hogy nem lesz olyan kozelharci mint egy fighter/monk es nem gyogyit ugy mint egy cleric de mindenhez ert egy kicsit:D -
#3109 Ja és sok magyar amcsi szerveren a Cannithon van. -
#3108 Igen, a gyógyítót azért szeretik, mert gyógyít, ugyanis nagyon más nem tud. A tanknak meg pont az a feladata, hogy őt üsse mindenki, így neked szinte csak őt kell gyógyítanod. Ugyanis csinálhatsz bármit, sose lehetsz fele olyan jó harcos se, mint bármelyik másik mili kaszt.
És azért nem szeretik, ha mást csinálsz, mert ha meghalsz, akkor nagyon gyorsan fog mindenki követni. :)
A party supportot hagyd meg a bardoknak. -
Glesthor #3107 WoW: off
LoTRo: off
GW: off
Archlord: off
Warhammer Online: off
DnD: nemsokára "on" :)
Talán egyszer megtalálom azt a játékot, ami végre le tud kötni.
-
eXequtoR #3106 Aki PvE orientált nem fog csalódni, iszonyat filinges a game! Csak jöhetnének még kockák, mert a sok kazsuál mellett nem pojen a jenki pugozás. :/ -
Probatbicol #3105 Én is wowoztam és sok más mmo-t is kipróbáltam, és engem leköt. Kb úgy lehet leírni, hogy olyan mintha a wowot 80-on kezdenéd és rögtön instákba járnál csak. Persze fejlődés van, csak a hagyományos nyílt mezős, grindelős fejlődgetés van kihagyva (szerezz 40 rinocéroszkörmöt). Meg a sok unalmas utazás. Itt csak dungeonok vannak, viszont abból kismillió és a legjobbak amiket mmo-ban láttam.
Azzal, hogy monoton lenne nem értek egyet, itt minden dungeonnak saját története van, mesélővel, és a mobok ennek megfelelően viselkednek.
Csak egy példa: az egyik tömlöcben ki kell szabadítani valakit, elérsz egy felvonóhídig ahol van egy őr, ha meglát akkor ahelyett, hogy rádrontana, átrohan a hídon egy kapcsolóhoz és maga mögött felhúzza, így te kénytelen vagy leugrani a vízbe, miközben ő fentről lövöldöz.
Viszont, ha pvp beállítottságú vagy akkor nem a te játékod, mert az itt gyakorlatilag elhanyagolható. -
Ravine #3104 Hali!
Szerintem probald ki. Tesom nagyon gyorsan megunta, szerinte tul monoton. Legfobb problema az volt, hogy itt is minden instancolva van, csak a varosban talalkozhatsz partyn kivuli jatekosokkal.
Nincs 'talk' sem, vagyis ha all elotted egy 5 fos csoport, nem tudsz nekik egyszerre koszonni...ez igy a szerepjatekot is megoli (habar ez nem tudom mennyire fontos egy mmorpg eseteben).
Plusz itt szerintem nincs meg a jatekos-megosztas, ami a pvp-t hozna eloterbe (horda-ally), a drow asszem itt csak egy sima faj. Pvp-zni meg a kocsmaban lehet, CTF meg hasonlo jatekokkal.
A jatek kinezetre szep, sokak szerint detto mint nwn2 (szerintem is).
Hat ennyi igy egy noob szemevel, azert kivancsi lennek kesobb mik vannak.
cs -
Soulstorm #3103 Sziasztok!
Nagyon sok mmorpgvel játszottam már(WoW,L2,RoM stb.), de ugye a "nagy" riválist, azaz WoW-ot (végre) sikerült megunnom. :) Nézegettem ezt a D&D Onlinet és hmmm hát így mint mmorpgst.. tehát ilyenek után szerintetek ez letudna kötni?
Lehet értetlen a kérdésem, bocsi is azért, de szerintem valamennyire értitek. :P
Választ előre is köszi! -
#3102 Ezer köszönet a pontos leírásért! -
Probatbicol #3101 Ha egyszer is veszel bármennyi pontot, akkor az account prémiummá válik:
-4 karakter slot
-korlátlan AH
-korlátlan chat
-korlátlan mail
-magas prioritás ha queue lenne (már nincs jelentősége)
-45 nap teljes support
-teljes írási jog a fórumra és a Compendium-ba -
#3100 Srácok, valaki összefoglalná, hogy milyen előnyökkel jár ha veszek pár turbine pontot, és mekkora befektetést szánjak erre a vásárlásra? -
Ravine #3099 Hat en most lettem lvl7. Sajna ra kellett dobbennem mint cleric, hogy csak a heal miatt szeretnek. Barmi mast csinalok, basztatnak. A tokom telelett, hogy a hulye tank berohan a mocsoknagy mob kozepere, es 3 mp alatt meghal, aztan en vagyok a hibas hogy nem gyogyitottam... persze buff nelkul en is kinyiffantam a hulyegyerek miatt. Hat ilyen a MMORPG vilaga :) -
eXequtoR #3098 Accounton belül lehet akármilyen kártyát megadni, csak ha egyböl a VIPra klikkelsz ott kér us/mexikói kártyát. -
eXequtoR #3097 Gyertek Cannithra srácok. Sokan vagyunk, de nem elegen ! -
Ravine #3096 Hali!
Mi is kiprobaltuk paran a free jatekot a Thelanis szerveren.
Egy srac par napja csinalt egy guildet is, Lords of Hungary neven, van mar par tagja, bar gyanitom nem tul gyakran jatszik a tobbseg.
udv
-
zenoka #3095 egyszerubnek tunik a havi ~3K mint most azt nezem hogy melyik kuldi csomag kell melyik nem miert nem azt vettem a masik helyett meg ilyenek szerintem.
Droughert: igeeen? akkor valamit elneztem koszi
-
Droughert #3094 EU címet is megadhatsz. -
Probatbicol #3093 Akkor megveszed a kaland csomagot, sokkal felhasználóbarátabb, mert azért fizetsz amivel tényleg játszol is. TP-t vásárolhatsz innen is. -
zenoka #3092 pedig szeretnek:D nagyon nagyon idegel pl hogy a marketplace questjeinek 70% nem elerheto...annyi favor meg a vilagon nincs:D -
#3091 Nem kell előfizetni. -
zenoka #3090 sracok ugye a klan usa szerveren van es ha oda akarok elofizetni a turbineon keresztul akkor ker szamlazasi cimet de oda csak amcsi cimet lehet megadni..akkor ez most hogy mukodik?:D -
eXequtoR #3089 EUba előfizuval minden elérhető még US server átállt Shop rendszerre, tehát a kontent egy része csak fizetéssel érhető el, illetve kockulással mivel repuzással is kapsz DDO pontot. -
Kiado #3088 Sorry, félreértettem :)
Sajna nem tudok akkor segíteni, de szerintem gyere amerikaiba, nagyon pezseg az élet kis szinten is és ha még megtetszik, akkor is tudsz előfizetni :D -
Since #3087 Szia. Ez a link az amerikai verzió, én viszont arra lennék kiváncsi hogy mi a különbség az amcsi és az eu verzió között :) Azt tudom hogy az amcsi ingyenes de az eus meg előfizetős. De vajon ugyanazok a contentek vannak benne mint az us-ben? -
Kiado #3086 Tudtommal ugyan az, de pl. ingyenesként 1-2 questsorozatot nem tudsz megcsinálni, csak ha megveszed az adventure pack-okat ddo pontokból.
Meg hasonló korlátozások, nem minden faj van engedélyezve kreaáláskor stb. de honlapon le van írva részletes leírás is, hogy mik a különbségek.
http://www.ddo.com/vip -
Since #3085 Sziasztok. miben különbözik az US és az EU verzió? Azon kívül hogy az US "ingyenes" az EU-ért meg fizetni kell. Ugyanaz a tartalom van mindkét verzióban? Lehet visszamegyek a welcome back weekre és megnézem hogy mit csináltak a játékkal (EU). -
#3084 Ha összegyűlt a 400 favor pontod akkor azon a szerveren indíthatsz drow-t, míg ha megveszed turbine pontokból akkor bármelyiken -
SewerRat #3083 Hmm... köszi, tetszik a varázslat tanulásos dolog:)
Varázskönyvből tekercset nem lehet írni?
Tehát akkor eltűnnek majd a lángoló fegyverek? AZ jó:)
Tudom, de olyat is olvastam, hogy ha a Total Favorod kigyűlik 400 akkor kapod a drowokat + 8 character slotod lesz. Azóta láttam, hogy 400 a max itt, és 5 van ebből:P -
#3082 #3070-et felejtsd el mert az AoC-s kasztok.
A varázsló úgy tud tekercset beleírni a varázskönyvébe, hogy berakod a megírni kívánt tekercset a karakter kezébe és veszel egy megfelelő inscription material-t (amilyen szintű a varázslat) majd rányomsz az Inscribe nevű skill-re (már ha kiraktad az actionbar-ra). Ilyenkor egy kis csík mutatja, hogy folyamatban van az írás, amint befejezte bekerül a varázskönyvedbe.
A lángoló kard az elején az effektet leszámítva gagyi, kicsivel jobb mint a sima megfelelője.
A drow faj emlékeim szerint 950-be kerül (tudom mert én megvettem), ha nem akarsz sokat szenvedni akkor veszel Turbine pontokat (paypal-lal is lehet fizetni) és utána már tudod is költeni :) -
SewerRat #3081 Másik:
Olvastam a favorokról. Már van 50 pontom. Nehéz összekaparni a 400at? Barátnőmnek Drow kell, nekem meg 8 hely:P
Nagy vonalakban mi kezek a házak ,vagy mik, amik adnak favor pontokért dolgokat?
Ezek a pontok elkölthetőek ,vagy gyüjtögethető? (HA pl elérem a 400-at akkor meg kell vennem a drow-t, és 0 lesz, vagy 400 marad meg a drowok)
-
SewerRat #3080 DDO.com .Töltsd le, regizz. Az ingyenesség elméleteileg állandó. Kiegészítő havidíjából, sé vehető cuccokból keresik a péézt.
Rougem és Wizardom van. A pathok nem adnak semmi bónuszt, csak beállítják a cuccokat igaz? Mert én costumot választottam.
Eddig bejövős a game. Baldur's Gatet nagyon szerettem, NWN-t kevésbé.EZ sajnos inkább utóbbira hajaz, de azért jó:) AZ viszont ne mtetszik, hogy a kezdő részen mindenkinek lángoló kardja van. Mer első küldinél hozzád vágják. Utálom az ilyeneket. Lehet lángoló kard, de akkor legyen is meg a presztízse. Nem mellesleg zavarja a szemem, hogy minden lángol. BGben ha jól emlékszem egy sem volt, vagy nem volt meganimálva. (kivéve a varit.)
Meg a druida még midnig fájó pont:)
A Bear Shaman milyen kaszt? Fizetősöké?:)
Wizard hogy tud tekercset írni? Mi kell hozzá?
Barátnőmmel játszunk az első szerveren. Ő Bárd és Ranger.
-
#3079 Sziasztok!
Hol lehet ingyenesen játszani a játékkal, és mennyi ideig marad fenn ez az állapot? És hogyan tudják megoldani a szerverek fenntartását havi díj nélkül? (reklám/kreditért vehető előnyök ?) -
Kiado #3078 Volt 3 tank, 1 healer, 1 wiz és 6. nemtudom mi.
De ma még megvolt kobold assault elite-n és végre Waterworks elite is, azt ma 2 szer kellett letolni, mert első alkalommal bugos volt és nem kaptuk meg finished-et 2. part-nál a questben :S
Amúgy The Free Agents-nél ha megvan 75/75 nem tudja valaki melyik NPC-nél kell beszélni emiatt?