Dungeons & Dragons Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Leirhatna valaki akkor hogyan lehet ingyen jatszani, mert meg az account generalasahoz is key-t ker a cog oldalan.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Vagy ingyen játszol és ha akarsz extra dolgokat akkor ott az item mall (Turbine pont), vagy elõfizetsz és kapsz havi 500 pontot..
Vicces az, hogy nem éri meg elõfizetni, mert olcsóbban hozzájutsz mindenhez, ha csak azt veszed meg item mallban, amit akarsz..
csakhogy valódi pénzért vehetsz ingame tárgyakat
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Aki akar az fizet tovább havidíjat, plusz megjelenik az f2p/item mall is.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
magam is sokat kipróbáltam a mmorpg-bõl és a végén mindig itt maradtam. szal szerintem van jövõje.
aut viam inveniam aut faciam
Igy pedig nem igazan lehet fejlodni, hiszen rengeteg quest partyt igenyel.
Sajnos azt kell mondjam, hogy szomoru sors var erre a jatekra is, pedig a DnD alapokon nyugvo jatekok a kedvenceim es valojaban nem lenne olyan rossz jatek ez, mint aminek a jatekosallomany mutatja.
Bétában játszottam még a legelején, most a trial alkalmával ismét benézek, látom 8 szép modul be lett építve azóta.
Olvastam a régebbi szerverösszevonásokról (5-rõl 2-re), most milyen a populáció? Van még remény, hogy fennmarad a játék mondjuk még egy évig, vagy már csak elvétve akad játékos?
én vagyok/voltam(most szünetet tartok) Forgefire/Machinegod
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
Köszi!
Igen, toljuk a Keeper-en Csodaszarvas a klán neve. Másik kérdésedre is a válasz: igen, meg kell venni a dobozost vagy a teljes verzió kódját.
Tolja még valaki rendszeresen a játékot?
Letöltöttem a trialt, hogyan tudom véglegesíteni? Mindenképp meg kell vennem a dobozos verziót külföldrõl, vagy van digital verziója is?
Köszi!
most kezdtem a játékot(2 hete) nehéz gyedül haladni, mert alig van valaki partyzni igy csak 4 es vagyok. egy warforged fighter vagyok így jól jönne egy wizard vagy egy sorcerer gyógyítónak
akinek van kezdõ karaktere az lécci szóljon
hogy mûködik pontosan a healing és a repair skill? mire jók a healer és a repair kitek?
foxxi: üdv a fedélzeten! én bendegúzt jáccom arrafelé ha épp igen <#buck>#buck>
kerek1224: szerintem érdeklõdd meg helyi tecsó vagy média márk.
Kulagep96: Hála az égnek nem ingyenes és tört szervere sem létezik, ez szvsz azért jó mert ez szûri a játékosokat 😊.
Hol lehet megvenni a játékot? Mert a ddo.com-os digital downloadot nem engedi magyar kártyával.