Dungeons & Dragons Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Na de en nem talaltam semmilyen ilyen lehetoseget a www.ddo-europe.com oldalon.
Leirhatna valaki akkor hogyan lehet ingyen jatszani, mert meg az account generalasahoz is key-t ker a cog oldalan.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Shiwo
de amúgy az "extra" dolgokhoz nem lehet majd hozzájutni más játékosoktól ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Igen.

Vagy ingyen játszol és ha akarsz extra dolgokat akkor ott az item mall (Turbine pont), vagy elõfizetsz és kapsz havi 500 pontot..

Vicces az, hogy nem éri meg elõfizetni, mert olcsóbban hozzájutsz mindenhez, ha csak azt veszed meg item mallban, amit akarsz..

Shiwo
jah, most olvastam gs-on, tényleg filóznak rajta... végülis nem lenne rossz, akkor még játszanék is, mert a béta tetszett 😊

Shiwo
hát én nem láttam olyat benne, hogy lehetne 😞

csakhogy valódi pénzért vehetsz ingame tárgyakat

[Jakuza]
Akkor most ez azt jeleni, hogy havidij nelkul is lehet jatszani ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nyáron jön majd az Eberron Unlimited.

Aki akar az fizet tovább havidíjat, plusz megjelenik az f2p/item mall is.

mikó?

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

F2P-be ment a játék, rohadnának meg😞

9-es modul!!! KATT

két szerver maradt. keeper és devourer. én magam csak a keeperrõl tudok nyilatkozni mert hogy ott leledzzem ha épp. (most épp külföldön úgyhogy pihentetem) keeperen minden quest megoldható mert van elég ember hozzá. egy hónapja amikor bent voltam akkor a magyar csapat is 10-12 fõ volt kb. (jómagam is tagja vagyok a Csodaszarvas guildnek) szerintem menni fog. sok embert ismerek akik mint a bumeráng elmentek, átpártoltak, befejezték ... majd mind visszajött.
magam is sokat kipróbáltam a mmorpg-bõl és a végén mindig itt maradtam. szal szerintem van jövõje.

aut viam inveniam aut faciam

[Jakuza]
kb 3-4 honapja bekukkantottam a szerverre 14 napos probajatek kereten belul es elkeseritoen keves jatekos volt online.
Igy pedig nem igazan lehet fejlodni, hiszen rengeteg quest partyt igenyel.
Sajnos azt kell mondjam, hogy szomoru sors var erre a jatekra is, pedig a DnD alapokon nyugvo jatekok a kedvenceim es valojaban nem lenne olyan rossz jatek ez, mint aminek a jatekosallomany mutatja.

GanXstaZoleeWrk
Szintén zenész info need ide is köszi 😊

GanXstaZolee#2709

Hello emberek!

Bétában játszottam még a legelején, most a trial alkalmával ismét benézek, látom 8 szép modul be lett építve azóta.

Olvastam a régebbi szerverösszevonásokról (5-rõl 2-re), most milyen a populáció? Van még remény, hogy fennmarad a játék mondjuk még egy évig, vagy már csak elvétve akad játékos?

mi vagyunk a csodaszarvas gíld a keeperen. én vagyok ott bendeguz.

egyébként ti kik vagytok a játékból?
én vagyok/voltam(most szünetet tartok) Forgefire/Machinegod
jahh a gildlíder is vonszolja vissza a seggét me baj lesz 😊 vagy adja át a vezetõséget egy aktívabb játékosnak ( nem nekem 😄 )
meg a gildlíder is eltûnt!

Adjanak új questeket, és akkor én is jobban pörgetném a játékot 😊. De egyelõre nem kapunk semmitsemnem 😞.
azirafael
Na pörgetem kicsit a topicot. Nagyon kafa a játék, a magyar Csodaszarvas quild nyomul ezerrel, gyertek játszani!

azirafael
Holnaptól jövök én is vissza 2 év kihagyás után... hiányzik egy kis dungeon hentelés 😊

Közben találtam egy linket, és sikerült is megvásárolnom, most már él az elõfizetésem.

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

Én Székesfehérváron lakom, körbe jártam már a környéken minden nagyobb és kisebb boltot, és sajna sehol sem kaptam. A játék már lent van, egy key tökéletesen megtenné. A LOTRO-hoz is csak digital key-t vettem.

Shiwo
én annó láttam szhelyen a metróban, szval szerintem hozzálehet jutni bizonyos helyeken, nem kell külföldrõl megvenned..

A külföldi vásárlás ( dobozos verzió ) sajnos esetemben nem mûködik. A digital key-t honnan tudom megszerezni? Van linked? Amit én találtam csak US verzió.

Köszi!

Szia.

Igen, toljuk a Keeper-en Csodaszarvas a klán neve. Másik kérdésedre is a válasz: igen, meg kell venni a dobozost vagy a teljes verzió kódját.
Sziasztok!

Tolja még valaki rendszeresen a játékot?
Letöltöttem a trialt, hogyan tudom véglegesíteni? Mindenképp meg kell vennem a dobozos verziót külföldrõl, vagy van digital verziója is?

Köszi!

majd megkereslek titeket
a keeperen vagyok én is
Keress bárkit a Csodaszarvas guildbõl. Jelenleg egy majdnem full partynk van 4-6-os szintre. Én elméletben gyógyítani is tudlak, de van jó gyógyítónk is 😄. Kifejezetten szereti a WF-eket 😄. Csaták után fel tudlak gyógyítani, de csata közben nem valószínû mert megyek ütni én is 😉.
hol? melyik szerveren? mert ez a csapat - sg fórumlátogatók - a keeperen vannak.

köszi
most kezdtem a játékot(2 hete) nehéz gyedül haladni, mert alig van valaki partyzni igy csak 4 es vagyok. egy warforged fighter vagyok így jól jönne egy wizard vagy egy sorcerer gyógyítónak
akinek van kezdõ karaktere az lécci szóljon
mindez változó célszámra. tehát érdemes növelni. a másik haszna pihenésnél van. a karakterek a legmagasabb heal/repair skillnek megfelelõ hpt regenerálnak per pihenés. nem rossz harcosnak. (ne röhögj)

A heal skill megállítka egy 0 és -9 HP közötti sérült további sebzõdését(vérézését). Ekkor stabilizálódik az állapota, és várhatja, hogy vki heal varázslattal felgyógyítsa. A repair tök ugyanez, csak a warforged fajú karakterek ez hat (csak ez)
helosztok
hogy mûködik pontosan a healing és a repair skill? mire jók a healer és a repair kitek?
Shiwo
2500 ? úgy tudtam több..

Na azért a havi 2500 forint nem annyira megterhelõ, hogy ne tudná egy átlag emberke kifizetni sztem 😊. A szûrést meg úgy értem, hogy a free mmorpg.k tele vannak gyökerekkel, boldog-boldogtalan azt tolja. Itt legalább van vmi minimális szûrés.
Shiwo
jah, szûri..gazdag szülõ hülegyereke tud rajt játszani, a kevésbé tehetõs õsdnd-s meg nem -.-

hát haza még nem megyek. ellenben ha minden igaz lesz végre fasza lakás. ha minden ok akkor végre belõhetem rendesen ezt a nyomorult tst és nem kell suttognom se. na akkor lesz tankotok megint. meg fordítok is.

foxxi: üdv a fedélzeten! én bendegúzt jáccom arrafelé ha épp igen <#buck>
kerek1224: szerintem érdeklõdd meg helyi tecsó vagy média márk.

Oculus: Gye' má' haza, nem jó neked ott kint 😄. Kell tank az új küldetésekhez 😛. Meg nem értem rendesen a crafting rendszert sem, szal egy angol-magyar fordítóemberre is szükség van 😄.
Üdv mindenkinek! Rég jártam erre, de ma nagyon unatkozom (dolgozom v mi 😄), úgyhogy benéztem. Foxxi-nak sikerült megtalálnia minket, fel is vettük a guild-be 😊. Ha jól tudom egy Csodaszarvas WW túra is megtörtént, nekem dolgoznom kellett persze akkor is 😞.

Kulagep96: Hála az égnek nem ingyenes és tört szervere sem létezik, ez szvsz azért jó mert ez szûri a játékosokat 😊.
Shiwo
én úgy fél éve - éve láttam a helyi metróban..

Sziasztok!
Hol lehet megvenni a játékot? Mert a ddo.com-os digital downloadot nem engedi magyar kártyával.
keeperen vagyok 😊

ha keeperen vagy akkor keresd bármely csodaszarvast. ha devoureren akkor ... ott nemtom kit pontosan.

Csatlakozhatnék valamely guildhez? 😊

sehogy, azaz talán kérd meg anyut hogy fizesse helyetted.

halitok!ez ingyenes játék?ha nem hogyan lehet megoldani hogy az legyen?<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
Jelenlegi, 171,49Ft-os árfolyammal valamivel több mint 2500Ft a havidíj, nem 3700😛