3757
  • Probatbicol
    Grat, az jó nehéz küldetés még normálon is. Milyen volt a csapatösszeállítás?
  • Kiado
    Végre végigtoltuk Irestone Inlet-et elite-ben csak néhányszor volt komolyabb halál, meg csak 1 partytag rambozott. Több, mint 3k xp, fincsi :D
  • Redmarlboro
  • Kiado
    Hű, csak úgy lestem, hogy mikről nem tudok, de aztán olvastam következőt is és megnyugodtam... :D
  • Redmarlboro
    Egyébként nem a PvP miatt nézem meg a game-t.
    Érdekesnek találom. Szeretem a multi-class rendsterű rpg-ket. Bard-al meg elég rég játszottam. Szeretem nagyon.
  • Redmarlboro
    Elnézést, hogy eltértünk a témától.
  • Redmarlboro
    Én vagyok a legjobb Assassin Fury-n.
  • Redmarlboro
    A várt rebalance siralmas.
    Guardian-->Balance jó.
    Dark Templar-->Nagyon szívós, élmény ellene harcolni.
    Conqueror-->Totálisan OP.Jelenleg a legerősebb class. Teljes mértékben megölhetetlen.
    Priest of Mitra-->Nagyon szívós.
    Bear Shaman-->Balance jó.
    Tempest of Set-->Nagyon szívós.
    Assassin-->Nem változott.
    Ranger-->Nem vátozott.
    Barbár-->Jelen pillanatban a leggyenébb class a játékban.
    Necromancer-->A pet-es nagyon szívós.
    Herald of Xotli-->Nagyon szívós.
    Demonologist-->Nem vátozott.

A Brute Conqueror 1 percenként tud használni egy heal-t, ami 25% hp-t tölt föl neki 2 másodpercenként, 6 másodperc erejéig.
    A Carnage Conqueror frenzy stance-be 90%-ban csak kritikált üt.
    Amennyiben a Conqueror T1, vagy annál kissebb páncélt visel, a Demonologist-nak van ellene esélye. Amennyiben T2-ben van, 3-an nem rakják ki.
  • Redmarlboro
    Csak egy szó...
    Funcom
  • Jeffjohnson
    itt nem nagyon van pvp Viledj mi történt Conan-nal?
  • Redmarlboro
    Mindenkinek tiszteletem!
  • Redmarlboro
    Egy Assa jól jönne a leendő Bard-om mellé.
    Tudtad Jeff, hogy a Bard a második karakter amivel imádok játszani?
    Viledj papa
  • Jeffjohnson
    milyen class-t kezdjek miből van nálatok kevés?
  • Kiado
    Őket is kereshetitek, valaki tuti online lesz :D

© Probatbicol
    2009. szept. 27. 09:49 | privát | válasz erre | #3030
    Akkor keresd pl.: Zsoldos, Rowelle, Messor, Aienore, Morcos, Rabidfox, Suijin.

Szerencsére itt offline játékosokat is fel tudsz venni friendlistára és ha valaki online lesz, szólsz neki, és felvesz.
  • Jeffjohnson
    jó ez a játék holnap megkereslek ingame mikor leszel online?
  • eXequtoR
    Raid után éjfél körül tudok valszeg felmászni. Remélem lesztek még online. :)
  • Kiado
    Ugyanúgy "Kiado"
  • Jeffjohnson
    Mi a karid neve? mert Zsoldos most nem online
  • Kiado
    Sajna nem tudok ebben segíteni, beta-ban játszottam még nagyon rég és most kezdtem el megint, lvl 5 vagyok csak :P
  • eXequtoR
    Oks kösz. A fighter / cleric kérdésre esetleg tudnál válaszolni? Ingame annyit olvastam, hogy 2 rog 18 wiz a op end gamebe.
  • Kiado
    17:00 elvileg.
  • eXequtoR
    Nem. Annyi, hogy mindig kér, frissítsd meg az adatok és csókolom.

Serverek meddig lesznek offok?
  • Kiado
    De egy idő után csak feltűnik nekik, hogy nem jött meg a pénz nem?:D
    Az meg rosszabb, ha lvl 20-on bannolnak ki.
  • eXequtoR
    Kérdés. Melyik éri meg jobban: lvl 2 fighter / 18 battle cleric v lvl 20 battle cleric ? Jobban preferálom solozást, de értelmes grpal ( jenkikkel eddig ilyet nem tapasztaltam ) szivesen partyzok.
  • eXequtoR
    Ott tolom én is csak eddig másik szerveren voltam. Akkor átnézek hozzátok, ha van még free slot guildba. Kicsit elegem van 10 eves jenkikből.

Tipp: adj meg kamu adatokat VIPnál és ingyen tolod 1 napig. Frissitgetni kell, de nem bannolnak miatta ( 1 honapja csinalom így )
  • Kiado
    Akkor legalább umd-re se kell ezekszerint pazarolnom :D Köszi a választ.
    VIP befizetésre csak kártyával lehet, azt akartam volna, de nem szeretem kiadni az adatokat, hogy ők vonogassák le a pénzt, inkább PayPal-al vettem DDO pontot, de nekem igazából csak aukció miatt kellett, nagyon kevés az az 1 db tárgy, amit free-ként fel lehet rakni, már most csináltam 1 nap alatt vagy 10-15k aranyat csak aukciózásból.

eXequtoR Amerikai, ha jól tudom, unlimited-nek köszönhetően nagyon nagy élet van most, tök egyszerű bárhol partyt találni.
    Én innen szedtem le klienst: http://www.ddo.com/
  • eXequtoR
    Kiado ez US v EU Cannith?
  • zenoka
    hat az umd wizardnal csak akkor kell ha mas faj/jellem cumoit akarod hasznalni vagy ha preistes dolgokat egyebkent nem.
    intbol sosem eleg szerintem:)
    egyebkent milyen tranzakcios lehetosegek vannak ddo pont vasarlasra?
  • Kiado
    Vettem 450 DDO pontot (ha jól emlékszme ez volt a legkevesebb, de lehet 400 volt, nemtudom :D) és egyből premium account lettem, 1200 ft-ba se volt és unlimited auction, +2 char slot, szerintem bőven megérte.
    Bár messze nem annyi mindent ad, mint VIP, de jobb, mint a free.

Gyors kérdés, Wizardnak UMD skill az egyáltalán nem fontos, nem?
    Wandnál wiz és sorc umd nem kötelező, Staffoknál pedig csak akkor láttam piros UMD-s feliratot, amikor olyat akartam megvenni, ami a race-emnek nem volt megfelelő.

Illetve szintélépésnél csak INT-re pakoljak mindig, vagy kellene némi változtatás is idővel?:D
  • Kiado
    http://ddo-hungary.atw.hu/

Cannith serverre gyere.
    Ingame írj pl. Zsoldos-nak és nevesz, vagy akár nekem is dobhatsz egy /tell-t és szólok guild chaten, hogy vegyenek be.
  • Jeffjohnson
    Magyar oldalt ill. komolyabb klánt melyik szerveren találok és kit kell keresni ingame?
  • SewerRat
    JAh és az Eberron nem hozza be a cikkeket, csak a honlapot, de ki lehet keresgélni a könyvtár/keresés résznél.

Ott pl írják h. de jól meg vannak csinálva a druidák:P (Csak gondolom az onlineben nem foglalkoztak velük)
  • SewerRat
    Franc esne belé. Őket mindig elhanyagolják.
    Szemetek.
  • Facek
    Nincs sajnos, engem is bant :(
  • SewerRat
    Van mód rá, hogy druidát játszhassak? Úgy láttam nincs iylen kaszt:( Pedig ők a legjobbak.
  • zenoka
    nem tudom hogy megy de a legegyszerubb ha rogton a karakter letrehozasnal/generalasnal egy customot valasztasz es onnan minden szintlepeskor es koztes enchanment osztasnal magad oszthatod szet hogy mire pakolsz..mondjuk ehez lehet erdemesebb eloszor atolvasni egy szabalykonyvet vagy a ddo wiki-t
  • Kiado
    Valaki tapasztalt(abb)tól kérnék segítséget, msot olvasgattam csak utána honlapon és eltoltam karicsináláskor, hogy melyik "utat" válasszam, vagyis most másra mennék.
    Ha lvl up-nál trainernél a 2. lehetőséget választom, azzal lehet korrigálni? Nekem úgy tűnt, hogy abban különböznek csak a választottak, hogy milyen spelleket és milyen enhancement kapnak szintlépéskor, de ha én osztom el őket tetszés szerint (azthiszem, hogy ez a 2. lehetőség a trainernél) akkor nem is számít, hogy pl. necro lettem-e, vagy bármi más.
  • zenoka
    nemtudom nekem nem volt meg lagom egy egy teruleten belul ugyanazokon a pontokon tolt vagy 3-4 mp-t de mas problema nincsen.
    egyebkent hihetetlen hogy mit mivelnek az amcsik amint meglatok egy csatabardos wizardot sejtem honnan szarmazik:)
  • Facek
    Amerikai szerokon kb 100 as ping van, es idoeltolodas, de igy is rengeteg europai jatszik, meg amerikai is az uj szeron (cannith) igy mindig van party.
  • SewerRat
    Lol, de akkor miért rinyál mindenki h. hogy kicsesztek az Európaiakkal? Ha simán lehet játszani....