Dungeons & Dragons Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak szeretném közölni hogy aki a Thelanis-on még esetleg játszik vagy akart csatlakozni a Children'of'Hungary-hoz most nem tudja +tenni. Azon oknál fogva mert eléggé +csappant a létszám. Sok friss guildi volt de nehéznek bizonyult számukra a ddo. Jelen pillanatba van 3 inaktiv officer Tal, Shu, és Thamiel. Még van 3 free playa de mivel többnyire a partyk zöme guilden belül van és 30-70% hogy jó vagy szar pub van, valószinüleg õk is felfogják adni. A guild többi tagja Nax, Eren, Satu, Kem, csatlakozott az Erebus guildhez. Tehát gyakorlatilag a Children'of'Hungary +int szünetel. Thamiel ha leszel, keress valamelyikünket és szólunk az érdekedbe!!!
Mc Wolfy
Tommy, tudod, az ugyanúgy igaz itt, mint GW-nél, szinte minden fönn van hivatalos oldalon, vagy max wikin.

http://www.ddo.com/vip

Egyébként lehet egyszer megérné 3300 pontot venni, abból kb mindent össze lehet vásárolni ami kell a boldogsághoz.

Never underestimate the power of the dork side!

Helló Wolf!
Köszi az infót!Most ha jól értelmeztem kivitelezhetõ a free tartalomban a max lvl ugye?Ha farmolok a csomagokért az nem túl unalmas?Megéri ez?
Dungeon-ok elérhetõek lesznek?
Most befizetni nem tudok sajna rá azért vagyok ennyire rajta ezen a free témán😛
Érdemes sz.ted húzni karaktert így ingyenes verzióban?
thx

★ 汤姆 李

Mc Wolfy
Jé, szeva. 😊

A játék részben ingyenes lett. Ha ingyen akarsz játszani, akkor lehet 2 karaktered, választhatsz a warforged és a drow kivételével bármilyen fajt, valamint nem lehetsz monk vagy favored soul. a küldetések közül van ami mindenki számára elérhetõ, ingyenes, míg a másik felét vagy meg kell venni csomagonként, vagy egyszerûen havi díjat fizetsz és akkor minden elérhetõ lesz számodra.
De a free tartalommal max 14-15-ös szintig mész el. Bár turbin pontokat, amibõl tudsz csomagoklat venni, kapsz folyamatosan, ahogy egyre több küldit csinálsz, de ha más szervereken is farmolsz, akkor 1-2 csomagot meg tudsz azokból is venni.

Hali!
Most DDO ingyenes lett?Régen aktív voltam fizettem de most látom,hogy nincs havidíj?
Bár olvasgatom itt,hogy korlátozott a játékmenet.Hmm nemigazán értem:S

★ 汤姆 李

A HCk megértik, csak mivel full pt orientált így várni kell a kazsuálokra, ha pl fix groupot nézek. A free része a nagyobb probléma.. a dungik 80%a nem elérhetõ nekik és fix küldiket ismételnek ami rohadt unalmas.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

azt nezd hogy nem tul reg lett free a jatek igy ez a resze nem befutott meg majd belerazodik a nep es elobb utobb lesz egy komolyabb magasszintu tomeg szerintem
csak az a baj hogy nem mindig ertik meg a hc playerek hogy a casualoknak tobb ido kell magasszintre jutni😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Mc Wolfy
Tudom, Suijinnal tolom éjjel-nappal twilight slayereket. 😊
Csak amire összeáll esetleg egy party, hogy valami küldit is csináljunk, vagy nekem kell menni, vagy suijinnak, vagy valaki másnak. Persze, nem mondom, hogy sose lehet, de volt, h 2 napig nem ment 4 fõs fölé a party.

wolf, suijin graywarden 12-15 igy fejbol es meg vannak es mar nagyon sok lvl 8 as van akik szepen lassan fejlodnek szoval csak turelmetlen vagy😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Csipáztam az ottani brigádot, de már a 3. karit huztam 10 fölés és még mindig nem volt ember. 😊

Adam: keresd a Hungary-s embereket.

Sziasztok! Cannith szerveren játszok és szeretnék egy magyar aktív guildhez csatlakozni! Aki tud egyet mondani vagy akár invelne is annak megköszönném! A nevem AdamTailor a játékba lvl 3-mas Rogue(The Dark Blade)
Már a szerveren vagyok.vegyétek semlegesnek az elõzõ kérdésemet.

Sziasztok,

érdeklõdnék,hogy itt van külön EU/US verzió? mert én innen töltöm:

https://trial.turbine.com/index.php

És Thelanis szervere szeretnék majd menni. Jól csináltam vagy valami elnéztem? elõre is köszönöm a segítséget.

egyenlore de fejlodunk sok alt 6-7 elobb utobb feljonnek ok is meg en is😄

Igen hozzátok. 😊 Egyik taggal beszeltem azt mondta õ nem akar invelni mondvan csak egymás altjai invelésére adtál neki jogot. 😊 Majd a többiekre is ráírok. Cannithról jövök amugy. Keves a VIP és 10 fölött kb nincs semmi élet guildon belül.

Hmm mi a szitu? semmi különös, ha hozzánk akarsz jönni akkor Thelanis. CoH a guild neve, mindig van valaki online. Én jelenleg éppen a Dragon Age-t fejezem be addig nem nagyon leszek, de ez ne zavarjon.

Ha máshova akarsz menni akkor a Cannith, ott van egy elég szép létszámú magyar csapat. Õket is eléred itt.

A lóvé meg igazán nem gond a karit megcsinálod mint free játékos osztán mikor akarod akkor befizeted a zsét és máris VIP leszel, szóval ez ne akadályozzon a játékban.

Szóval ha Thelanis és CoH ( vagyis mi ) akkor keresd online a következõ karikat invite ügyben:

Shorttest,
Satureon,
Kemlock,
Thamiel.

Ha õket nem látod de látsz másokat, akkor /tell mert valószínû hogy valaki bent van csak altozik.

http://my.ddo.com/guild-thelanis-coh/

Ha a Cannith szerver érdekel akkor erre más tud válaszolni, de õk is itt vannak a fórumon.

GW2: Dragonknight.5302

nah megvan felfogtam😄

en vagyok a hulye de nem ertem akkor ezzek szerint valtogatnom kell kozbe a stance-ek kozott de enchamentbol nem is jott csak a fire,air..etc stance
fuu...

Nah kéne vmi vissza jelzés, hogy mi a szitu DragonKnight. Lóvém megjött csinálnám a karit, de mivel csend van és hullaszag nem tudom mi a helyzet.

3 light attacks open self heal finisher(will heal party members nearby also)
light/fire/light/fire opens +2 dam/skills finisher
light/air/light/air opens blur finisher
light/water/light/water opens mana finisher(for caster/clerics in group)

Ugyan ez darkkal is lehetséges, akkor debuffolni tudod ellenfeleket.

fuu monkoktol kerdeznem mitol fugg hogy mikor aktivizalodik korulottem a "statikus toltes" stanceben amivel a final strikeot vagy mi a francot lehet elohozni? egyszeruen nem jottem ra a logikajara:S

Dombornyomott bankkártyával lehet fizetni külföldre.
De inkább Raiffeisen-hez menj szentem, mert OTP drága, meg kalap sz.... na szóval érted 😄

üdv!
az iránt érdeklõdnék hogy fizetéshez milyen kártyák jók?
Némi Turbine pontot szeretnék venni, föleg hogy most 10% akciós lesz.(elõfizetni nem akarok - lehet hamarosan váltok de ez m1 - és elértem a free tartalom végét Vale meg nem tart örökké..)
Nekem perpill nincs semmilyen kártyám(hogy pol.korrekt legyek,mondjuk úgy nem bízm a bankokban).
De érdeklõdve csalási körben lenne 2-3 OTP-s kártya, kérdés hogy ezekkel vagy vhogy máshogy tudok e venni pontot.
Elõre is kösz.

Turcsi: ha te meg akkora király vagy miért nem tudod kiszedni a 32pt buildet 😛
Uj szerver startol ma: Orien bar nem ertem hogy ez uj teruleteket is jelent vagy sem...
http://forums.ddo.com/showthread.php?t=211816

Nu. Amint megjön lóvé beizzítok egy 32 p buildet és csinalok egy monkot hozzátok. Guild invért kit lehet majd keresni?

10 fölött azért keves a pt, mert a sok casual hurkagyurka egyrészt nem éri el a szintet, másrészt rájön, hogy a legtöbb küldibe már nem elég a 30as IQ. Nekem kéne egy fix pt és 0-24 tolnám ezt a fost, de agyam elborul már néha a nyomorék pugokról.

Mephike
Szerintem én ezt a szintet ha elérem, ami nem most lesz, akkor egy 2500Ft-os csomagra befizetek. Abból tudok majd elegendõ küldit aktiválni.

Mc Wolfy
Lassan nagyfiúként, 14-esként azért már látom, hogy mi és hol hibádzik 10 fölött, valóban nincs party. De hogy miért? Szerintem mert egyszerûen mindenki guildesen megy. Sokat tud segíteni, ha 3-4 ember adott, oda sokkal szívesebben lépnek be mások is.
amúgy 10-11-12-es küldi még van pár. whisper, order, relic meg még valami, ezek 11-12 normálon, ja meg enemy within, invaiders!. raid is 10-es szint után van. Azt érdemes addig csinálni, amíg csak lehet, jól jönnek a cuccok, 70-80-k arany 40 perc alatt+könyv+esetleg használható dolgok.

Utána meg már úgyis lesz elég turbine pontod mondjuk twilightra, ha meg nem, akkor irány más szervereken elvinni 1-1 karit száz pontig.

Igen a magányos VIP-ek is szopnak, de csak azért mert hiába van mondjuk a Thelanison 7 marketplace instance EU délutáni idõben (ennyit szerintem az EU szerveren még nem látott senki a 3 évvel ezelõtti launch óta) a VIP emberek szigorúan fix partival, guild partival járnak, kevés PUG van. Az hogy ez most jó vagy rossz arról természetesen lehet akedémikus vitákat nyitni, de a helyzet ez.
A magányos VIP csak azt teheti hogy minnél hamarabb guildbe megy ami nem egy 2 fõs family guild hanem egy olyan ahol általában van egy partira való összetartozó online játékos.
Persze lehet hogy ezért altot kell inditani... na és. Az is játék.

Tudom hogy a DDO a legszóló barátabb MMO (nem is MMORPG hanem egy irc chattel megtámogatott kooperativ dungeon hack and slash D&D szabályokon) de ez meg nem jelenti azt hogy ne kelljen parti az eredményes, sikerdús játékhoz.
De a parti meg ugyebár úgy a jó ha nem PUG.
Ez van, el kell fogadni

"F2P emberek amugy is szopnak 10tõl felfelé mert nincs hova menniük"

A VIP-sek meg azért mert nincs kivel menniük. Ez lesz a rákfenéje a játéknak, pedig kár, pedig nagyon jó.
egyebkent miert nem csinalsz egy guildot nem feltetlen magyart amolyan gyujtot lehetne a neve RubicCodic 😄 vinnem estariolt😄

hehe mivan mar el is erted Turcsival a lvl 10?

Van de azért azt tudni kell hogy 10 után mindenhol szar partit találni.
Ez pedig azért van mert a játékosok általában fix partival nyomják vagy csak guilden belül. Nálunk kb 5-8 ember aki rendszeresen játszik szóval ha mindenki bent van akor egy parti pont kijön... bár talan mostmár lehet hogy leszünk többen is.

Jelenleg (per ma) éppen van 10-13 szintû csapat de ezerrel gyúrnak a feljebb szóval mire ideérsz addigra lehet hogy pont nem lesznek olyan altok. Ettõl függetlenül természetesen megvan a lehetõség, fõleg a VIP tagok számára mire a F2P emberek amugy is szopnak 10tõl felfelé mert nincs hova menniük.

Thealnisen van kocka magyar banda? Amennyiben igen átkukkantanék. Undorítóan fos lvl 10 után pugot találni...

A végén kikötök a hello kitty online-nál... haha! 😄

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

Nem jött be. 😞

Bredan
Cannith vagy Thealnis. Ezen a kettõn van a legtöbb magyar

\'Eccer élünk....

Szevasztok
Valaki megtudná mondani hogy melyik szerveren játszik a legtöbb magyar? 😄
Kösz elõre is

Wot: Totti93

hmm ugy tunik update lesz.. epic quest szintekkel ..lol nah arra kivancsi leszek😄

Mc Wolfy
Kis szinten valóban lehet elmegy a fele manád, fõleg ha még feat-et is használsz rá, talán megoldás, ha csak a közelharciakat buffolod vele, azok tankolnak úgyis.
Ja, késõbb lesz egy greater heroism nevû varázslat, nos, azt tök fölös mindenkire pakolni, ugyanis nem adódik össze énekeddel, az a 20 hp amit ad, meg nem éri meg a manát, talán csak rougera éri meg rakni, mert a +4 skill check jól jöhet. Meg a tankra, mert pici savet is ad. De egy casterre tök fölös, így is - úgy is egy csapás és belehal mindenbe.

Hát a szerepjátékosok itt nincsenek elkényeztetve, ennek ellenére sok RP klán van. Bár az is igaz hogy az RP fõleg kocsmázásban van meg a zergelés teljes elutasitásában. Sõt az RP föleg abban van hogy hogyan megy a parti végig egy dungeonon. A kocsmázás (evés, ivás, kalandokkal történõ hencegés) nem is van meg minden klánban.

Player housing nincs mint arra már rájöhettél, az hogy valahol tanyát versz az megy, csak hát sajnos a város nem ilyen szempontok alapján lett épitve.

Nem feltétlen boost, lehet klánház, vagy valami szórakozgatás. Mert egy chat az azért elég silány bónusz. Ennél többet várna az ember, ha már klán😊

Egyébként most keresek egy lakást, vagy szobát szerepjáték céljából. Nem tudtok egyet? Stormreachban vagyok. Eddig aaz egyik nagyház területén lévõ templomban volt egy sokágyas szoba. Van ilyen szoba vagy ház?
Semmi boostot nem ad, ha ez a kérdés.

Próbáld ki az Anarch Onlinet😊

Kérdés: DDO-ban milyen elõnyökkel jár a guild?
hmm?

DnD Online: off

Törpe monkok mindent büntetnek 😄

jaja bardnal nincs is jobb mint amikor az egesz party blurt szeretne hosszan finomat..fel mana lemegy😄 6 szint korul kitolt idovel😄
mondjuk bard powa. az teny hogy nem lesz olyan kozelharci mint egy fighter/monk es nem gyogyit ugy mint egy cleric de mindenhez ert egy kicsit😄

Mc Wolfy
Ja és sok magyar amcsi szerveren a Cannithon van.

Mc Wolfy
Igen, a gyógyítót azért szeretik, mert gyógyít, ugyanis nagyon más nem tud. A tanknak meg pont az a feladata, hogy õt üsse mindenki, így neked szinte csak õt kell gyógyítanod. Ugyanis csinálhatsz bármit, sose lehetsz fele olyan jó harcos se, mint bármelyik másik mili kaszt.
És azért nem szeretik, ha mást csinálsz, mert ha meghalsz, akkor nagyon gyorsan fog mindenki követni. 😊
A party supportot hagyd meg a bardoknak.