3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
Kiado #3277 Egy gyors kérdés nekem is, feat cserénél legelőször még csak shard-ot kért, de most le akarok cserélni még1-et, már valami perfect shard ot kér és 50k aranyat. Szintlépés előtt még csak 30k-t írt, tehát akkor lvl uponként nő.
Ha mindenképp van olyan feat-em amit le akarok cserélni akkor érdemes minél előbb ugye?
Illetve a költség akkor is nő, hogyha minél többször cserélem, vagy csak szintfüggő az ár? -
#3276 Hali, én is a Cannith-en vagyok de vannak dolgok amik nagyon nem tiszták. Paladin a karim, általában rpg-ben a tank jellemző rám, de a palámmal rossz path-t választottam erre, ugyanis a flame of justice-on vagyok. Meg lehet ezt változtatni, vagy érdemes egyáltalán? Előfordulhat hogy ezért írja ki mikor felveszek egy magasabb pajzsot hogy "you are not efficency with your equipment" asszem valami ilyet ír. Valami 5let? -
MaRee #3275 Értem, köszi.Akkor úgylátom inkább veszek pénzért :D -
Vellulvl #3274 100 favor után 25 pontot kapsz -
#3273 küldetéskért kapsz.....nemtudom pontosan mennyit,de minden nehézségen más-más pontot....egy küldi az összes nehézségen megcsinálva 10-15 pont azthiszem -
MaRee #3272 Ha meg akarom venni mondjuk a warforged fajt 595 pontért, akkor lehet valahogy pontokat szerezni azon kívül hogy veszek pénzért? Mert alapból 125 pontom van, csak nem tudom honnan :) -
#3271 80-100 -
MaRee #3270 Fasza, akkor kezdhetem újra a roguemat..Mennyi magyar van nagyjából? -
Kiado #3269 "Cannith" serveren a magyarok már. -
MaRee #3268 MAGYAROK ITT: >BOLDREI<
ez most egy szerver akar lenni? mert nálam nincsen ilyen -
Vellulvl #3267 Sarlona-n is van egy kisebb magyar közösség kb 7-8 fő. lvl 4- lvl 14-ig oszlanak meg, de igazából mindenkinek több karija/ accja van szóval a parti nem probléma. A kedvencem az volt mikor a 3-as rugónk a 7-es questbe unlockolta tegnap a zárat a shrinehoz Tear of Dhakanba kb úgy a negyedik nekifutásra :) -
#3266 A hungary guildben kb 3-4szer káromkodott vki, erre egy idősebb felhasználó felkapta a vízet és dulvafulva elhagyta a guildet hosszú és felesleges viták után. Ennyi volna a nagy káromkodások története, a guildben azért szólunk azoknak akik 6 soron át káromkodnak... de ez ez is csak ritkán fordult elő. A guild normális emberekből áll, csak ajánlani tudom. :) -
-
#3264 -
#3263 amúgy ez az update 3 ez valami eszméletlen széppé tette a játékot!le a kalappal! -
#3262 nemtudom én még csak 7 napja játszom nem olvastam fórumot és nagyon nem láttam káromkodást a játék közben.... -
Eager #3261 Arra a rengeteg magyarra , ill. magyar guildre gondolsz, akinek a forumán a káromkodásról vitatkoznak?
Köszönjük abból nemkérünk, gondolom érthető.
Elégszer játszottunk már olyan helyen ahol csak mi voltunk normálisak(nem azt jelenti h canithon nincs normális magyar, de a forumon van 1-2 igen érdekes post). Szóval, inkább maradunk a kicsi de baráti guildnél.
-
#3260 Canith-on rengeteg magyar van,sztem fölösleges "új életet kezdenetek" máshol..... -
Eager #3259 Sziasztok!
Néhány napja pár ismerősömmel együtt elindítottunk egy-egy karaktert a
Ghallanda szerveren. Eléggé tapasztalt játékosok vagyunk, szinte minden eddigi mmo-val játszott valamelyikünk. Amennyiben megtetszett a játék, keressetek meg minket ingame (Eager,Gavier,Kimbley,Attiladan) és csatlakozzatok a guildünkhöz. Mivel "most" indultunk bármilyen karaktert szívesen fogadunk.
Röviden ennyi lettem volna, köszönöm a figyelmet.
Üdv, Eager -
Crsújreg #3258 1,ohhh ez fel sem tűnt eddig:P:)
2,kénytelen leszek:)
3,hmmm CC spellek....a legtöbb partiban a közelharcosok olyan gyorsan vágják szét az ellent,hogy nehéz ellőni bármilyen CC-t időben:P
4,ezt vágom 5 éve wowozom és tankom meg healerem van;) -
csopszon #3257 Buffol :), aztán utazik. -
zenoka #3256 1.) clericek tudnak manat visszatolteni
2.) erdemes rengeteg wandot hasznalni
3.) CC spellek eleg hatekonyak es boldogga teszik a partyt (CC= ellenseg controlasa: charm..etc)
4.) hagyd hogy a harcosok megszerezzek az aggrot (tehat beleutnek parat az ellenbe es akkro told a fw-t mert ugy hatekonyabb -
Crsújreg #3255 Teljesen oda vagyok meg vissza ez a játék marha jó!:)
Olyan dungeonban voltam tegnap kettőben is,hogy leesett az állam....a helyszínek a szörnyek a csapdák stb.stb. eszméletlen jól megvannak csinálva!Olyan beholderek jöttek az egyik instában csak néztem ki a fejemből!:)
Mintha egy add könyvben lennék az egyik főhös komolyan olyan érzésem volt végig!lehet nemlátom át az egész játékot még és csak az újdonság varázsa,de nagyon élvezetes!:)
egyedűl az rohadt nagy negatívum ,hogy 7 szinten van 623 manám namost felbuffolom a partit és marad kb 300 ami rohadt kevés....van olyan dungeon,hogy 1 pihenő hely van össz-vissz....egy közelharci karihoz képest ami folyamatosan tud vagdalkozni ez a párszáz SP iszonyat mód kevés....sokszor csak szaladok a többiek után SP nélkül és max wandozok:S -
Crsújreg #3254 ajaj ez nem túl jó hír...utánna mit csinál egy wizard party/raid sőt soloban???
amúgy pont most lett meg a lvl7 tehát van FW:P nagyon állat mostmár el is visznek magukkal az emberek questelni:) -
csopszon #3253 Ki kötekedett??? O.o Tényként közöltem, nem valóban nem jó a tűzfal és a pk sem mindenre. De a tűzfallal 7es szinttől "végigégeted" egészen lv16ig. Utána pedig befejeződik az arcane uralma, a mobok immunisak lesznek a tűz/jég vonalra, a sav/villám vonal sebzése megmosolyogtató, a force/repair meg max wf-nek éri meg. Ha úgy gondolod ez kötekedés, ám legyen :). -
Crsújreg #3252 jajó hülyeséget láttam:)
[Spell Damage Type] Manipulation - These increase the damage output of your spells of the type designated by the damage type descriptor. The available choices are: Fire/Ice, Electricity/Acid, and Force/Repair. Typically a sorcerer will always take fire/ice to the max, because your staple damage spells are usually fire or cold based. Electricity/Acid is useful for a sorcerer that wishes to be a pure nuker all the way through the game, since electricity spells work well on devils. Force/Repair is useful for a sorcerer concerned about casting magic/force missile type spells, and for repairing friendly warforged. -
Crsújreg #3251 fene egy meg nem találom hol olvastam,hogy van egy encsantment ( ez a force manipulation sztem) ami minden sebző spellre ad crit% ot és sebzés növekedést...nem csak egy adott sebzés típusra pl. fire,cold, sav spellek....ez igaz?vagy ez a force spell ezek valami más kategóriát jelent? -
Crsújreg #3250 huhh a "force manipulation" az minden sebző spellre adja a % buffot? -
Roró #3249 Persze nyilván nem lehet mindenre mindent használni nem is mondtam, hogy mindent le tud szedni vele. De most én is kötekedhetnék, hogy a firewalt és a pkt se lehet. Csak, hogy éreztessem a szitut. -
Crsújreg #3248 banshee,fod is halál spell szal ha van DW akkor kampó:P nem olvastam még át az összes spellt ,de pl mordekainen leszed 8 mentőt azthiszem és egy 20 as wazsinak 40-45ös DC je simán van egy spellre erre még penetrálás +6 csak nem esélytelen:) -
csopszon #3247 A magas szintű questekben a legtöbb mobon folyamatos dw van. Szal a fod semmit sem ér (lásd, gianthold tor, a jégóriások, stb). Dezintegrálás ellen van reflex mentő. Polar ray hasznos, de elementális sebzés, és a mobok több ezres ép csíkjához viszonyítva eléggé manazabáló spell. Wail of the banshee-t nem használtam, a vazsim lv17, de nem játszom vele, erről nem tok nyilatkozni. De sztem a dw-vel rendelkező mobokra annyi hatása lehet mint a fod-nak. -
Crsújreg #3246 "High end questekben haszontalan mind2ő, mert a mobok minden elementálra immunisak a mentőik pedig az egekben vannak" ez elszomorító.....azért ha a könyvekből indulunk ki:P egy magas szintű wazsi iszonyat hatalommal bír elég balga dolog,hogy minden pc-s játékban túlzottan megkötik akezüket....
remélem azért annyira nem lesz szörnyű a magas szint -
Roró #3245 A fod az neked smafu?? :DDD na + disintegrate 1ébkén az új űber spell
wail of the banshee nagyszerű 1 mobra is de 5-6 is magával tud vinni és az effektje nagyon cool!!! -
csopszon #3244 Wizard és Sorcerer is tud spelleket cserélni. Wizard bármikor ha kocsmában van v shrine-nál, sorcerer pedig 3 naponta díjfizetés ellenében a trainer-nél. High end questekben haszontalan mind2ő, mert a mobok minden elementálra immunisak a mentőik pedig az egekben vannak, max supportra jó mind2 arcane caster. De ez csak a mostani legutolsó küldikre igaz. A kezdés mint minden arcan-nal ezekkel is kínszenvedés, lv7-8 tól indul be, tűzfal és phantasmal killer, ez a 2 varázslat mindent szed. A sorcerer több mint dupla annyi manával rendelkezik mint a wizard, ha megvan a megfelelő felszerelésed. -
#3243 Láttam már ranger/monk/paladint mindenből ilyen 30-as, 40-es mentőkkel, pedig akkor voltunk lvl 12. Sebzése meg olyan volt, hogy csak pislogtál... Bárdommal csak supportnak kellettem neki, fele manából letoltuk ketten eliten relicet, többiek elején eltévedtek, lehaltak, aztán kiléptek meg ilyenek. -
Crsújreg #3242 amúgy a sorcit pont azért nem csípem,mert kevésbé lehet vele "trükközni" jobban kedvelem a nem full sebző varit spemmelő trükkös wizardokat:P:)
viszont tetszik,hogy akkor életképes is lehet egy wizard és nem elmebeteg mennyiségű immunitások meg HP-k vannak....
-
Crsújreg #3241 "mert bármilyen brutál harcossal neki lehet menni 1 casternak vagy papnak és ha nem balfasz az illető 1 mozzanatból elintéz és még a fele utat se tetted meg hozzá" ez jó hír:)
-
#3240 Az a vicces mikor Giles Goodman-t kérdezed meg hogy kéri-e és a válaszában az van, hogy neki nem kell keresd meg helyette Giles Goodman-t... :D -
Roró #3239 Milyen erős a wizard? :))) Sorce és a wizard között annyi a különbség, hogy Sorcenak több a manája viszont fix-re kell kiválasztani a spelleket lvl up-nál és nehezen lehet lecserélni ezt pl. nem is tom hogy lehet +oldani. Wizardnak kevesebb manaja van de lehet túrbózni és lvl20-on 2000-2400 manat össze lehet hozni vele Sorce 3000 körül de pontosan nem tom majd ha lesz casterem +tom :) my.ddo.com-on meg tudsz nézni karikat ha név szerint rákeresel karira hasonlits össze w/s lvl20-on . Viszont lehet cserélni a spelleket
csak pergament és 1 scroll-t kell + venni. Aztán be a varázskönyvbe és tavernákba lehet cserélgetni. Arra mindenféle képpen jó a wizi, hogy +ismered a játékot vele na meg hát a spelleket. A legtöbb caster majdnem minde1ik azt a 10 spellt (csak mondtam 1 számot) használja pedig meg lehet oldani másképp is a szitukat. Wizivel jobban lehet trükközni az a lényeg Sorce-k meg spamelnek össze vissza és céltudatosan választják ki a spelleket dehát ahoz + ismerni kell mivel mit lehet. Lényeg a lényeg a wizard ugyan olyan brutál mint a sorce . DDO-ba pont azért nem megy olyan szinten a pvp mert bármilyen brutál harcossal neki lehet menni 1 casternak vagy papnak és ha nem balfasz az illető 1 mozzanatból elintéz és még a fele utat se tetted meg hozzá. Hogy esélye legyen vkinek meelesel mindenre immunisnak kell lenni quva nagy reflex + will és még az se garancia hogy túléli az első 2 spell-t, de 1est mindig lehet dobni én mindig ezt mondom :D -
Crsújreg #3238 magas szinten mennyire erős egy wizard?
szintén nwn-ből tudok kiindulni ahol bizony lvl 12-ig szinte kínszenvedés volt,de aztán fordúlt a kocka és bárkit "megettem" a maxos DC-re kigyúrt + baromi jó mentőkkel/immunitásokkal felszerelt wizarddal.
PW-ben Dalakorán volt azért sok hátránya is,mert az idióta ember aki készítette a PW-t minden szörnyet iszonyatosan feltápolt és főleg varázslatokkal szemben nagyon sok immunis lény volt.
teszem azt hiába lőttem 10d6-os empowered/50-80hp/ tűzlabdákat egy ogréba ha 4-500 hp ja volt egynek:P ugye ez elég nevetséges hiszen egy Ogre sacc/kb 8-10HD-s egy HD meg ugye d8 HP/ szóval abszurd volt.
Itt utánna olvastam és láttam,hogy critelhetnek!! a spellek ez nagyon jó ötlet és remélem nem 100-200HD-s lények a gyakoriak ,hogy egy lvl 20-as wizard az összes varázslatát kilőve kb fél hp-ra tuja max szedni a lényt:D