Dungeons & Dragons Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Itt a Cannith-on lévõ guild fóruma: Hungary
Én most idõhiány miatt szüneteltetem a játékot, nem tudom pontosan kik vannak bent többet, de a fórumon tudsz mazsolázni a nevek között, vagy jelentkezhetsz is.
Én éppen most fogom elkezdeni a játékot. De fogalmam sincs melyik szervert válasszam.. most még utána nézek kicsit mindnek, de azért ti is írhattok véleményt 😊
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Egyébként én 33 vagyok és nem használok nicknevet hanem az a csalás nevem... tehát én nem rejtek semmit...
ha megnezted a itt az adatlapom akkor lathatad a teljes nevem kivan irva sherlock. ugyanugy mint a korom.
de asszem innentol kezdve mi nem nagyon fogunk beszelni egymassal mert feleslegesnek tartom arra pocsekolni az idomet hogy irjak neked.
2 te irtad hogy nem tudod meg hogy jottok e (majd jelezd hogy milyen neven leszel hogy veletlenul se legyunk egy partyban)
3 ne feszulj bele a vilagba mert ugy maradsz
4 en felvalom a nevem eletkorom meg ilyenek..Te?
5 miert is szemelyeskedunk mit tudsz rolam?
6 gratulalok
a másik + DDO CharGenRealase progi karaktert tudsz legyártani és megnézni mit tud majd a cari és mi kell hozzá de persze szorosan olvasni ddo.com-on a castokat. Elsõre mindenki inkább tiszta fajt csináljon ne többfélét majd ha az alapokat elsajátitotta akkor beindulhat az embe fantáziája, forumokat + azért érdemes olvasgatni mert hasznos linkeket és +csinált karaktereket lehet + nézni és kis rálátás miket lehet csinni. 1,5 éve nyomulok de még sokat kell tanulnom mert most se tok eleget hanem ez elmúlt 2-3 hónapba kezdtem konyítani vmit és ehhez az kellet, hogy a mostan 20lvl karimat 90%ba pubbal húztam fõl. Ha esetleg elkezdenének nyomulni +int magyarok Thelanison és sokan lennének és az in aktív CoH-osok is a mostani elfoglaltságaikat ddo-ra cserélnék akkor esetleg mi is mutatnánk hajlandóságot a Coh-hoz visszatérni. De már nem látom pozitívan a dolgokat. De nem mondom azt hogy maradéktalanul jól érzem magam ott ahol vagyok. Ha valakiknek esetleg van kérdése és ha tudok segítek.
ui.: ja tényleg dobjuk fel a forumot mert megy itt a kussolás holott magyar ddo forume ez!!!!
És rosszul írtad a a mondatodat nem "dork side" hanem neked "Pork Side" :d
Never underestimate the power of the dork side!
egyébként is ne akkor jáccá mikor én nem vagyok mert szájadba rugok 😄
Srácok van saját ts-etek?
1-2 en vagyunk a Sarlona szerveren ha akartok gyertek oda, van guild is.
Van 1 Sötét elf barbár 8tsz egy pap 6tsz egy harcos 4tsz egy sor 6 tsz és és egy 7tsz rouge...
Várunk benneteket....
2-es szint az kb fél óra, szóval ha jót akarsz, menj át. 😊
Játszotok még ti?Thelanis-on inditottam egy rangert.Most lettem 2. szintü.
Váltani úgy tudsz, hogy az inventorydban a fegyvereket belehúzod azokba a zöld négyzetekbe, majd a négyzetet kihúzod a gyorsbillentyûkhöz. Szóval egy négyzetbe rakod a két fegyvert.
Meg olyan,hogy akartam venni gyógyitalt az árusnál és nem tudok(pénzem van).cannot afford ez van kiírva mellé meg egy pár tárgynak is.Ugye ez nem azt jelenti,hogy csak elõfizetõknek lehet?