3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
DAK3 #3317 ok kösz,hány kasztod lehet egy karakterrel?? és ijjász mellé mien kaszt ajánlot? -
MaRee #3316 Ugyan ott van a ranger trainer mint a többi. -
DAK3 #3315 a Rangerel hogy lehet képeségeket tanulni?? kérlek segitsetek -
DAK3 #3314 hali all:D szeretnék játszani és hát a bard kaszt mire jó és sok van belöle,mindig van rá szükség?? -
Vellulvl #3313 Én már nem megyek el a Sarlónáról, mert 16-os vagyok és meg van minden cuccom amire szükségem lehet a Greensteel-ig illetve kialakult már az is h kikkel játszom külföldiekkel rendszeresen. -
MaRee #3312 Az összes alattad levő hozzászólás erről szól. -
Neutrons #3311 Sziasztok.
Az ingyenes Eberron-t honnan töltsem és hol regisztráljak(usa vagy Eu kliens kell)?
Majd melyik szerverre menjek ahol vannak Magyarok oda szeretnék.
Köszi! -
Jacky #3310 Nagyon érdekes ez a megoldás egyébként, hogy már gyak. a letöltés alatt lehet kreálni a karit, utána megy szakaszonként lehet játszani, amint letöltött vmit.
A download manager viszont annyiban nem jó, hogy szerintem a high-res játékot, azaz a teljes verziót tölti le, ami jóval nagyobb a normálnál. Gyenge gépre felesleges. -
Jacky #3309 Köszi a meghívást, de már ott van a karim Cannithon, és lvl 4-es, meg bevettek a Hungary Guildbe is.
Normális a guildcset, estefelé mindig van vagy 10-12 online member és a tapasztaltabbak segítik - legalább infóval - a kezdőket, pld. engem :)
Szerintem inkább gyertek át ti is a Sarlonáról, ha - mint írod - kicsi még a guild, mert jó lenne minél többen együtt játszani.
Jobban tudnánk partizni is. -
Probatbicol #3308 Cannith -
Fery21 #3307 HI.
Melyik szerveren van a legtöbb magyar? -
Vellulvl #3306 a high resolution-t tökltsd le. Azzal menni fog. -
Probatbicol #3305 Akkor töltsd le a valamelyik full klienst és installáld azt. -
Eftörsokk #3304 a vicces az hogy se turbine-os se dd-s bejegyzés nincs a registryben:S -
#3303 Helló a registryből takarítsd ki az egészet ami a DnDvel kapcsolatos majd azon a linken töltsd le a gammát amit az accountos e-mailodban adtak nekem igy vált be csak.sok sikert -
Eftörsokk #3302 nincs play gomb, kb 2 mega az egész cucc amit letöltött, és utána nem csinál semmit -
Probatbicol #3301 A play gomb nem aktív? Ha a letöltési opciók közül az elsőt választottad (turbine download manager), akkor szinte egyből elindíthatod a játékot, majd a háttérben szedi a többit.
Amíg kreálod a karaktert addig tölti a tutorialt, a tutorial alatt meg a többit, ha elég széles a kapcsolatod akkor szinte semmit nem kell várni. -
Eftörsokk #3300 üdv
lenne egy olyan problemám, hogy miután leszedtem a turbine download managert, megakadt a folyamat, nem szedi a játékot, azt írja a manager ablakának alján hogy "download manager is being updated", kb fél órája, nincs adatforgalom, 2x ujra raktam de ugyan ez a szitu, valakinek van valami tippje? -
Vellulvl #3299 Jacky. Gyere a Sarlona szerverre. Itt 18-30+-ig vannak játékosok.Keresd a Hungarian's Grace guildet vagy csak pm-elj rám. Viszont ez még kis guild. -
#3298 Köszi a gyors választ. -
Probatbicol #3297 Mindenképpen töltsd le a klienst, a Stormreach ugyan az alapjáték, de egyrészt gondolom, az európai kliens van meg neked ami nem hiszem, hogy kompatibilis az amerikaival, másrészt a játék az Eberron Unlimited verzióval lett ingyenes, ennek külön béta tesztje volt és még annak a végén is teljesen új klienst kellett letölteni. -
#3296 Sziasztok, most olvasom, hogy ingyenes lett a játék. Nekem megvan eredeti DVD-n. D&D Stormreach. Ez a Stormreach, csak egy kiegészítő, vagy ez az alapjáték alcíme. Ha ezt feltelepítem, akkor frissíti magát a mostani verzióra vagy inkább töltsem le az egészet és ne szórakozzak a DVD-vel ?
A DVD-s megoldás jobban tetszik mert akkor nem kell töltögetnem, csak a kérdésem az, hogy fog-e működni. -
Kiado #3295 Magas szinten a varázslók milyen spelleket fognak használni főképp?
Már most úgy akarom elosztani enchantementeket, hogy ne nagyon rontsam el :D -
Jacky #3294 Akkor én is oda megyek. Cannith-en milyen magyar guildek vannak?
Hungary-t már hallottam hogy van.
Szeretnék csatlakozni egy normálisabb (értsd: nem 12 éves vérpistikékből álló) guildhez. -
Probatbicol #3293 Elsősorban azért, mert az amerikai szervereken ingyen lehet játszani, az európai meg maradt havidíjas. -
Roró #3292 Én pl csak azért mert az akkori most már ex guild társaim átjöttek amikor inaktív voltam, én + követtem őket mikor vissza tértem. Amiért ők és a legtöbb eu szerveren játszok az azért mert nem volt már akkora élet a szerveren + valószínű, hogy megszűnik az mind 2 szerver. Itt jóval nagyobb élet van... -
Jacky #3291 Visszaolvastam. Jól értem, amcsi szerveren játszotok? Miért nem az európai D and D-n? -
csopszon #3290 Khyber dragonshard fragmenteket az item-ek boundolásához tudod felhasználni, ez után lehet az itemre rakni a különböző rituálét (adamantin, force, ac, stb). Ezen felül pedig ha összemixeled őket tiny khyber dragonsharddá akkor abba lehet lelket zárni, amihez kell varázsló. De ez csak az adamantium rituáléhoz kell, ami szart sem ér sztem :). -
Roró #3289 Enchantot trainernél tudsz resetelni pénzért 3 naponta, természetesen ahogy nő a szinted annál drágább lesz az is. Khyber shradot mob lélek lopáshoz lehet majd felhasználni. Pontosan még nem tom, hogy néz ki a dolog ha +tudom megírom :). -
#3288 Amúgy azért kérdeztem miből van a klánban kevés, mert csatlakozni szeretnék majd.. Már megvettem egy adventures pack-ot is. Nem soká Lv 4 paladin dps leszek. -
Kiado #3287 Kyber az elvileg ench resetre lesz jó, nem?
Egyébként Hall of mark q. nekem készen van, completedet ír, nem tudok sajna bemenni és Lockania-val ha beszélek akkor semmit nem tudok csinálni, pedig úgy emlékszem, hogy nem reseteltem ingyen feat-et. Ilyenkor, ha semmit nem lehet vele beszélni, akkor marad a pénzes megoldás?:D -
Roró #3286 Lol most nézem hülyeséget írtam siberys shardot kell belemixelni nem kybert! -
Roró #3285 Lockania mellett van Hall of mark vagy ilyesmi a neve oda kell bemenni és ott kell a kérdésekre válaszolni. -
Kiado #3284 Ha beszélek Lockania-val és csak annyit ír, hogy "End conversation" más lehetőséget nem ad, akkor nem lesz ingyen feat csere?:D
Pedig Mark Of The Dragon questem kész és úgy emlékszem nem cseréltettem még le nála soha feat-et. -
#3283 A klánban miből van kevés általában? -
#3282 Igen, köszi ezt már nézegettem és asszem igen, az a baj hogy nem jó ösvényt választottam a pajzshoz, tehát.. vagy újra kezdem, vagy adok a kezébe két kezes fegyvert. (Lv 3) amúgy. -
Roró #3281 H. Phiarlanba a postaláda melletti épületbe van a vendor vagy teleport Portable Hole-ba ott 1 területen belül van az összes arcane scroll vendor + potion vendor és wiz + sorce trainer... -
Kiado #3280 Köszi :)
Még egy gyors kérdés, lvl 3 as wiz spelleket hol lehet venni?
Market közepén 1-2 ig, House J-ben pedig 4-5 ig lehet venni, nemtaláltuk sehol :( -
Roró #3279 Feat cserét 1* lehet csinálni ingyen. Harborbor átkerült Marketra a csajszi akinél lehet Lockania asszem ez a neve, úgy emléxem 6 kérdést fog feltenni ha sikerül +válaszolnod zsinórba mind a 6ot (nem leszel milliomos :DDD) de ingyen lecserélheted feat-et amit akarsz. Ezek után már csak pénzért és még shardot is kell addni amit kér. Ha szintet lépsz nő a pénz is + a shard is más lesz amit kér (lvl20 800000 + vmilyen shard). Shardot mindig lehet venni ah-n és találni de a legegyszerűbb ha a kyber dshardot gyűjtögeted 1000 után berakod a marketen a bank mellet a turmix gépbe és lesz flawer shard vagy milyen abból is ha többet össze raksz és mixeled lesz 1 újabb, stb... -
Roró #3278 Palát még nem nézegettem és nem is volt palám. Szavaidból azt veszem ki, hogy tower shildet veszel kézbe és ha ezt ki írja akkor valószínű nem tudja használni nincs + hozzá a feat-ed. http://compendium.ddo.com/wiki/Class:Paladin nézd + itt leírja a palának milyen szinten miket ad fixre. Mondjuk azt nem írtad milyen faj de ha emberből akkor lvl1-en + kaptad a Shield Proficiency-t de az csak large a max amit tudsz használni.