Dungeons & Dragons Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2.) erdemes rengeteg wandot hasznalni
3.) CC spellek eleg hatekonyak es boldogga teszik a partyt (CC= ellenseg controlasa: charm..etc)
4.) hagyd hogy a harcosok megszerezzek az aggrot (tehat beleutnek parat az ellenbe es akkro told a fw-t mert ugy hatekonyabb
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Olyan dungeonban voltam tegnap kettõben is,hogy leesett az állam....a helyszínek a szörnyek a csapdák stb.stb. eszméletlen jól megvannak csinálva!Olyan beholderek jöttek az egyik instában csak néztem ki a fejembõl!😊
Mintha egy add könyvben lennék az egyik fõhös komolyan olyan érzésem volt végig!lehet nemlátom át az egész játékot még és csak az újdonság varázsa,de nagyon élvezetes!😊
egyedûl az rohadt nagy negatívum ,hogy 7 szinten van 623 manám namost felbuffolom a partit és marad kb 300 ami rohadt kevés....van olyan dungeon,hogy 1 pihenõ hely van össz-vissz....egy közelharci karihoz képest ami folyamatosan tud vagdalkozni ez a párszáz SP iszonyat mód kevés....sokszor csak szaladok a többiek után SP nélkül és max wandozok:S
amúgy pont most lett meg a lvl7 tehát van FW😛 nagyon állat mostmár el is visznek magukkal az emberek questelni😊
remélem azért annyira nem lesz szörnyû a magas szint
wail of the banshee nagyszerû 1 mobra is de 5-6 is magával tud vinni és az effektje nagyon cool!!!
Never underestimate the power of the dork side!
viszont tetszik,hogy akkor életképes is lehet egy wizard és nem elmebeteg mennyiségû immunitások meg HP-k vannak....
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
csak pergament és 1 scroll-t kell + venni. Aztán be a varázskönyvbe és tavernákba lehet cserélgetni. Arra mindenféle képpen jó a wizi, hogy +ismered a játékot vele na meg hát a spelleket. A legtöbb caster majdnem minde1ik azt a 10 spellt (csak mondtam 1 számot) használja pedig meg lehet oldani másképp is a szitukat. Wizivel jobban lehet trükközni az a lényeg Sorce-k meg spamelnek össze vissza és céltudatosan választják ki a spelleket dehát ahoz + ismerni kell mivel mit lehet. Lényeg a lényeg a wizard ugyan olyan brutál mint a sorce . DDO-ba pont azért nem megy olyan szinten a pvp mert bármilyen brutál harcossal neki lehet menni 1 casternak vagy papnak és ha nem balfasz az illetõ 1 mozzanatból elintéz és még a fele utat se tetted meg hozzá. Hogy esélye legyen vkinek meelesel mindenre immunisnak kell lenni quva nagy reflex + will és még az se garancia hogy túléli az elsõ 2 spell-t, de 1est mindig lehet dobni én mindig ezt mondom 😄
szintén nwn-bõl tudok kiindulni ahol bizony lvl 12-ig szinte kínszenvedés volt,de aztán fordúlt a kocka és bárkit "megettem" a maxos DC-re kigyúrt + baromi jó mentõkkel/immunitásokkal felszerelt wizarddal.
PW-ben Dalakorán volt azért sok hátránya is,mert az idióta ember aki készítette a PW-t minden szörnyet iszonyatosan feltápolt és fõleg varázslatokkal szemben nagyon sok immunis lény volt.
teszem azt hiába lõttem 10d6-os empowered/50-80hp/ tûzlabdákat egy ogréba ha 4-500 hp ja volt egynek😛 ugye ez elég nevetséges hiszen egy Ogre sacc/kb 8-10HD-s egy HD meg ugye d8 HP/ szóval abszurd volt.
Itt utánna olvastam és láttam,hogy critelhetnek!! a spellek ez nagyon jó ötlet és remélem nem 100-200HD-s lények a gyakoriak ,hogy egy lvl 20-as wizard az összes varázslatát kilõve kb fél hp-ra tuja max szedni a lényt😄
http://www.rjcyberware.com/DDO/ caracter generáló progi ez is hasznos
http://achievebalance.com/ab/ddo/ ez + link gyûjtõ oldal
Itt leírnak mindent a collectibilitis craftról.
De szinte majdnem ugyan ez van leírva a Shroud Crafting programba is a loot lapon csak ott egyvelegbe van minden
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
tegnap sikerûlt belépnem a Canithos guildbe,ezt köszönöm!
Felvittem a wizardomat 3.2-re😊 találtam egy rakat collectible cumót! ezeket bátran cseréljem be /bár 1-2 dolog még homályos mit pontosan hova kell vinni/ vagy ezek a Craftolós cuccokhoz is kellenek? Kaptam egy direkt collectible gyûjtõ zsákot is valamelyik NPC-tõl ez nagyon hasznos!
JA és 10 dragon shardom is lett amiben az a furcsa,hogy szinte az összes gyûjtõnél/akit megtaláltam/ van rá opció,hogy megkérdezzem kell-e neki,de idáig senkinek sem kellettek....
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
ez a 36 pontos kari ez létezik? esetleg a többi kérdésre egy rövid válasz?😛😊
Most kb. fél óra múlva fent leszek
aki régebben játszik megmondaná ennek a feat nek:Heighten Spell
mi az értelme?
lehet nagyon elértettem,de miért kéne egy feat arra,hogy a maxos kari lvl szerint nyomjam a spelleket?hiszen ígyis-úgyis az aktuális kari szint számít nem?
még 1 gyors kérdés: dungeonokat érdemes mind a 3 nehézségen megcsinálni? gondolom a nehezebb több xp/loot ,de van valami egyébb extra is ami esetleg kellhet?
Van itt valaki onnan?
Arról esetleg nincs info, h az eu karaktereket, akár díjfizetés ellenéban, de át lehessen vinni az usa szerverekre? Mert újra a 0ról tuti nem fogom kezdeni, akkor inkább hagyom meghalni az eu-val együtt. A jelenlegi szórakozásom solozni mindent ami lehetséges, egyelõre lv14ig jutottam így 😊.
http://ddohungary.forumx.hu/