3757
  • Royalkrisz
    Ja meg sajnálom nagyon bejött a gém:):(
  • Royalkrisz
    Á akkor felejtős.NEm tudnék lépést tartani a fizetősőkkel.köszönöm a választ.
  • wardogzombie
    15-16os szintig simán fel tudsz fejlődni az ingyenes questekkel onnantól már szinte csak fizetősen tudsz tovább fejlődni
  • wardogzombie
    Nálunk mindig van felvétel ha a Sarlonára jössz örömmel felveszünk
  • wardogzombie
    Teamspeak 2 fut nálunk.
  • Royalkrisz
    A másik kérdésem ha nem fizetek egy fillért se az extrákért.Nagy hátrányba leszek a többi fizetőssel szemben?
  • Royalkrisz
    Tisztelt DDO-sok.Új vagyok ebben a játékban s szeretnék egy magyar klán tagja lenni.Olvastam hogy itt általába idősebbek tolják ezt örömel hallom mert unom már a kis p******.Toltam mát Lineage2 2évig WOW 1 évig valami tapasztalatom nekem is van .Szóval melyik szerot javasoljátk s melyik guildbe van felvétel.Előre is köszönöm:)
  • MikaVejneGI
    Van valami Ts szeru progi hasznalatban a 2 klannak?
    szivesen felmennek valakihez beszelgetni a jatekrol mert szivesen visszaternek hozza(tudtam fejbol a turbinas accountom(2004es))
  • soundsonic
    A Ghallanda szerveren is van Magyar Guild :) Szívesen várunk mindenkit! Nálunk is az idősebb korosztály a mérvadó, barátias hangulat stb.. akit érdekel: Fórum (Egyenlőre a fórumon a tagok létszáma nem tükrözi a játékban lévő létszámot, de igyekszünk rávenni őket is majd, hogy regisztráljanak. Kb. 10-en vagyunk a mai dátum alapján. (2 hete alakultunk)
  • soundsonic
    Új Magyar Guild a Ghallanda szerveren! Egyébb infó a fórumon ITT
  • Jacky
    Van egy magyar guild a Ghallandán is.
  • wardogzombie
    várjuk a magyar játékosokat íme a honlapunk címe.
  • wardogzombie
    Sarlona
  • Kiado
    Cannith
  • Matusy
    Melyik szerveren játszotok? Boldrei nevűt én nem találtam :-\
  • MaRee
    Igen, vannak itt páran :D
  • Matusy
    Sziasztok!

Vki játszik a DDO unlimited-el?
  • Petrezselyem35
    A nettel nincs baj,mert folyamatosan megy,akkor nem tudom tényleg mi lehet a baj.Te játszol most vele,vagy csak erre tévedtél véletlen?
  • Probatbicol
    Szerintem ilyenkor ledob a szerver. A kapcsolat körül lehet valami gáz.
  • MaRee
    Hát akkor nincs ötletem, talán egy reinstall megodja a problémát :\ De szerintem inkább próbálj meg a játék fórumán keresgélni vagy írni mert biztos hogy van ott téma ezzel kapcsolatban.
  • Petrezselyem35
    Sajnos nálam nem műxik az Alt+tab,és ráadásul egy idő után ki is dob az asztalra,és hiba üzenet,hogy megszakadt az összeköttetés a szerverrel!
    Lehet,le kéne szednem egy másik klienst?
  • MaRee
    Ilyennel én is találkoztam néha, nekem alt tabozás után megjavult.
  • Petrezselyem35
    Sziasztok!

Olyan problémám van,hogy véletlenszerűen ha megállok valahol,akkor utána nem tudok továbbmenni.Nem fagy le a játék mert forogni,meg a kamerát tudom mozgatni,csak előre,meg hátra nem tudok menni.És ezt véletlenszerűen csinálja,nem mindig ugyanott.Ha valaki esetleg tudja a hiba okát akkor legyen szíves segítsen!
    Előre is köszönöm!
  • ollie
    lol, mmo-hoz magyarítás?
  • Trantorius
    Üdv
    Tudtok a játékhoz magyarítást?
    Milyen hasonló játékok vannak még?
  • Kiado
    Reg

Csináld itt, ha alapból itt akartad, akkor sajna nincs ötletem.
  • raulrm
    Üdv mindenkinek!

Leszedtem a játékot innen : http://www.ddo.com/
    Szerettem volna accountot készíteni de kér valami product keyt... pedig itt elvileg ingyen lehetne csinálni egyet.
    Ha valaki tud segíteni kérem írjon. Előre is köszönöm
  • Jacky
    Na, ma szerver karbantartás. Jókor, pont amikor lenne ideje mindenkinek játszani.
  • spcs
    Jacky! Köszönöm az infót, a Cannith-on kezdtem egy paladinnal, de sajna még csak lvl 2-es. Magyarral még nem nagyon találkoztam itt, de még szerintem fejlődnöm kell, hogy valamelyik magyar csapathoz tudjak csatlakozni (pl. Hungary vagy a Csodaszarvas, többet még nem láttam).
  • Jacky
    Nekem olyan volt, hogy állandóan levitte az asztalra a játékot. Ránéztem a futó programokra és rájöttem, hogy egy színes nyomtató ki-bekapcsolása/csatlakoztatása volt a gond.
    Szóval ahogy Roró is írta, minél kevesebb progi fusson.

spcs-nek meg sok sikert és lehetőleg a Cannithen vagy más olyan szerveren nyomulj, ahol van sok magyar is, mert nem árt a sok infó/segítség.
  • spcs
    Sziasztok!
    Én tegnap este regisztráltam, hogy kipróbáljam a játékot. Nekem nagyon tetszik, igaz még csak 2 küldetést csináltam meg, még elég karcsú a paladinom. Véger egy olyan játék ahol nem távol-keleti beütésű karakterekkel találkozom. Remélem sikerül egy normális magyar csapathoz csatlakoznom majd. Mindenkinek jó sok XP-t kívánok! :)
  • Roró
    A cliens össze akad valamivel, nekem is és világszerte előfordul. Teljesen random, valamikor 2 hét is eltelik, hogy nincs kék halál valamikor meg amit leírtál több* is 1más után. Megoldás annyi, hogy kevés progi fusson 1 időbe a ddo-val(vagy csak a ddo), de még akkor is előfordulhat. Ez sajnos ilyen...
  • Frankus
    Feltettem a játékot, de kb 10-15 percenként kivág a játékból.
    Kétszer volt kék halál is.

Xp van fent meg directx 9.
    Próbáltam újratenni a játékot, a saját javító opcióját is futtattam.
    Feltettem a legújabb videókari drivert és levettem a grafikát low-ra.

Mindezek után is kivág?

Ez általános probléma? Ha nem akkor mi okozhatja és hogyan tudom elkerülni?

• Kiado
    Honlapon nem találtam sehol olyan opciót, amivel esetleg paypal-al engedné befizetni a havi összeget.
    Mindenképp meg kell adni bankkártya infókat, máshogy nem lehet nekik küldeni zsetont?
  • DAK3
    már nemazért ... láttam a trainer bácsit ésmár rá is jöttem csak tudod nem valami tul nagy az angol tudásom és elégé nehéz megálapitani mire jó a bard... a rangert minden hülye tudja ám láttam már pár fura mmot amibe ezeknek a kasztoknak elégé hülye szerepük volt...
  • [HUN]Crassus
    nem a segítőkészséggel van a baj hanem azzal,hogy annyi fáradtságot nem vesz valaki,hogy az alapokat átnézze vagy kiismerje!
    Most nem azért,de a kezdő városban kb. 20 métert kell menni,hogy megtalálja valaki a trainert namármost ha valakinek ennyire nincs rálátása a játékra akkor minek teszi fel? mi tetszett neki benne mikor elhatározta,hogy felteszi?
    tényleg lehet énvagyok a hülye meg a rossz,de most komolyan milyen kérdés már az,hogyan kell beállítani az egyes billenytyűket?
    vagy,hogy mi a jó a bárdban vagy rangerben? kb mintha egy FPS-ben kérdezné vki merre van az előre meg melyik a ravasz? és mi a jobb az m4a1 vagy az ak 47.....
  • Morpheus_v2
    Sztem csatlakozz egy magyar guildhez, ott biztos segítőkészebbek lesznek az emberek.
  • DAK3
    ahejet hogy beszolnál válaszolhatnál....
  • [HUN]Crassus
    figyelj sztem ez nem a te játékod már ne is haradgudj..... "kétpercenként" kérdezni valami totál alap dolgot nem jó jel....
  • DAK3
    jaa és ugye vannak ezek a skill barok és nekem 3 van... és hogytudom kiválasztani hogy meiket használja a gyors billentyükkel??(1,2,3,4,5,6,7,8,9)