3757
DnD 3.5 szabaly ismerteto (magyar),
DnD 3.5 szabalyok (angol), DnD 3.5 szabalyok update (angol)
Eberron világleírás I. (Fajok, Kasztok, Karakterisztikák)
Eberron világleírás II. (Kiemelt kasztok, Felszerelés, Élet a világban)
Eberron világleírás III. (Szervezetek, Varazstárgyak, Szörnyek)
-
Royalkrisz #3357 Ja meg sajnálom nagyon bejött a gém:):( -
Royalkrisz #3356 Á akkor felejtős.NEm tudnék lépést tartani a fizetősőkkel.köszönöm a választ. -
#3355 15-16os szintig simán fel tudsz fejlődni az ingyenes questekkel onnantól már szinte csak fizetősen tudsz tovább fejlődni -
#3354 Nálunk mindig van felvétel ha a Sarlonára jössz örömmel felveszünk -
#3353 Teamspeak 2 fut nálunk. -
Royalkrisz #3352 A másik kérdésem ha nem fizetek egy fillért se az extrákért.Nagy hátrányba leszek a többi fizetőssel szemben? -
Royalkrisz #3351 Tisztelt DDO-sok.Új vagyok ebben a játékban s szeretnék egy magyar klán tagja lenni.Olvastam hogy itt általába idősebbek tolják ezt örömel hallom mert unom már a kis p******.Toltam mát Lineage2 2évig WOW 1 évig valami tapasztalatom nekem is van .Szóval melyik szerot javasoljátk s melyik guildbe van felvétel.Előre is köszönöm:) -
MikaVejneGI #3350 Van valami Ts szeru progi hasznalatban a 2 klannak?
szivesen felmennek valakihez beszelgetni a jatekrol mert szivesen visszaternek hozza(tudtam fejbol a turbinas accountom(2004es)) -
soundsonic #3349 A Ghallanda szerveren is van Magyar Guild :) Szívesen várunk mindenkit! Nálunk is az idősebb korosztály a mérvadó, barátias hangulat stb.. akit érdekel: Fórum (Egyenlőre a fórumon a tagok létszáma nem tükrözi a játékban lévő létszámot, de igyekszünk rávenni őket is majd, hogy regisztráljanak. Kb. 10-en vagyunk a mai dátum alapján. (2 hete alakultunk) -
soundsonic #3348 Új Magyar Guild a Ghallanda szerveren! Egyébb infó a fórumon ITT -
Jacky #3347 Van egy magyar guild a Ghallandán is. -
#3346 várjuk a magyar játékosokat íme a honlapunk címe. -
#3345 Sarlona -
Kiado #3344 Cannith -
Matusy #3343 Melyik szerveren játszotok? Boldrei nevűt én nem találtam :-\ -
MaRee #3342 Igen, vannak itt páran :D -
Matusy #3341 Sziasztok!
Vki játszik a DDO unlimited-el? -
Petrezselyem35 #3340 A nettel nincs baj,mert folyamatosan megy,akkor nem tudom tényleg mi lehet a baj.Te játszol most vele,vagy csak erre tévedtél véletlen? -
Probatbicol #3339 Szerintem ilyenkor ledob a szerver. A kapcsolat körül lehet valami gáz. -
MaRee #3338 Hát akkor nincs ötletem, talán egy reinstall megodja a problémát :\ De szerintem inkább próbálj meg a játék fórumán keresgélni vagy írni mert biztos hogy van ott téma ezzel kapcsolatban. -
Petrezselyem35 #3337 Sajnos nálam nem műxik az Alt+tab,és ráadásul egy idő után ki is dob az asztalra,és hiba üzenet,hogy megszakadt az összeköttetés a szerverrel!
Lehet,le kéne szednem egy másik klienst? -
MaRee #3336 Ilyennel én is találkoztam néha, nekem alt tabozás után megjavult. -
Petrezselyem35 #3335 Sziasztok!
Olyan problémám van,hogy véletlenszerűen ha megállok valahol,akkor utána nem tudok továbbmenni.Nem fagy le a játék mert forogni,meg a kamerát tudom mozgatni,csak előre,meg hátra nem tudok menni.És ezt véletlenszerűen csinálja,nem mindig ugyanott.Ha valaki esetleg tudja a hiba okát akkor legyen szíves segítsen!
Előre is köszönöm! -
#3334 lol, mmo-hoz magyarítás? -
Trantorius #3333 Üdv
Tudtok a játékhoz magyarítást?
Milyen hasonló játékok vannak még? -
Kiado #3332 Reg
Csináld itt, ha alapból itt akartad, akkor sajna nincs ötletem. -
raulrm #3331 Üdv mindenkinek!
Leszedtem a játékot innen : http://www.ddo.com/
Szerettem volna accountot készíteni de kér valami product keyt... pedig itt elvileg ingyen lehetne csinálni egyet.
Ha valaki tud segíteni kérem írjon. Előre is köszönöm -
Jacky #3330 Na, ma szerver karbantartás. Jókor, pont amikor lenne ideje mindenkinek játszani. -
spcs #3329 Jacky! Köszönöm az infót, a Cannith-on kezdtem egy paladinnal, de sajna még csak lvl 2-es. Magyarral még nem nagyon találkoztam itt, de még szerintem fejlődnöm kell, hogy valamelyik magyar csapathoz tudjak csatlakozni (pl. Hungary vagy a Csodaszarvas, többet még nem láttam). -
Jacky #3328 Nekem olyan volt, hogy állandóan levitte az asztalra a játékot. Ránéztem a futó programokra és rájöttem, hogy egy színes nyomtató ki-bekapcsolása/csatlakoztatása volt a gond.
Szóval ahogy Roró is írta, minél kevesebb progi fusson.
spcs-nek meg sok sikert és lehetőleg a Cannithen vagy más olyan szerveren nyomulj, ahol van sok magyar is, mert nem árt a sok infó/segítség. -
spcs #3327 Sziasztok!
Én tegnap este regisztráltam, hogy kipróbáljam a játékot. Nekem nagyon tetszik, igaz még csak 2 küldetést csináltam meg, még elég karcsú a paladinom. Véger egy olyan játék ahol nem távol-keleti beütésű karakterekkel találkozom. Remélem sikerül egy normális magyar csapathoz csatlakoznom majd. Mindenkinek jó sok XP-t kívánok! :) -
Roró #3326 A cliens össze akad valamivel, nekem is és világszerte előfordul. Teljesen random, valamikor 2 hét is eltelik, hogy nincs kék halál valamikor meg amit leírtál több* is 1más után. Megoldás annyi, hogy kevés progi fusson 1 időbe a ddo-val(vagy csak a ddo), de még akkor is előfordulhat. Ez sajnos ilyen... -
Frankus #3325 Feltettem a játékot, de kb 10-15 percenként kivág a játékból.
Kétszer volt kék halál is.
Xp van fent meg directx 9.
Próbáltam újratenni a játékot, a saját javító opcióját is futtattam.
Feltettem a legújabb videókari drivert és levettem a grafikát low-ra.
Mindezek után is kivág?
Ez általános probléma? Ha nem akkor mi okozhatja és hogyan tudom elkerülni?
-
Kiado #3324 Honlapon nem találtam sehol olyan opciót, amivel esetleg paypal-al engedné befizetni a havi összeget.
Mindenképp meg kell adni bankkártya infókat, máshogy nem lehet nekik küldeni zsetont? -
DAK3 #3323 már nemazért ... láttam a trainer bácsit ésmár rá is jöttem csak tudod nem valami tul nagy az angol tudásom és elégé nehéz megálapitani mire jó a bard... a rangert minden hülye tudja ám láttam már pár fura mmot amibe ezeknek a kasztoknak elégé hülye szerepük volt... -
#3322 nem a segítőkészséggel van a baj hanem azzal,hogy annyi fáradtságot nem vesz valaki,hogy az alapokat átnézze vagy kiismerje!
Most nem azért,de a kezdő városban kb. 20 métert kell menni,hogy megtalálja valaki a trainert namármost ha valakinek ennyire nincs rálátása a játékra akkor minek teszi fel? mi tetszett neki benne mikor elhatározta,hogy felteszi?
tényleg lehet énvagyok a hülye meg a rossz,de most komolyan milyen kérdés már az,hogyan kell beállítani az egyes billenytyűket?
vagy,hogy mi a jó a bárdban vagy rangerben? kb mintha egy FPS-ben kérdezné vki merre van az előre meg melyik a ravasz? és mi a jobb az m4a1 vagy az ak 47.....
-
#3321 Sztem csatlakozz egy magyar guildhez, ott biztos segítőkészebbek lesznek az emberek. -
DAK3 #3320 ahejet hogy beszolnál válaszolhatnál.... -
#3319 figyelj sztem ez nem a te játékod már ne is haradgudj..... "kétpercenként" kérdezni valami totál alap dolgot nem jó jel.... -
DAK3 #3318 jaa és ugye vannak ezek a skill barok és nekem 3 van... és hogytudom kiválasztani hogy meiket használja a gyors billentyükkel??(1,2,3,4,5,6,7,8,9)