18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy késõbb várható,vagy mi?
Õszintének lenni veszélyes. Ha csak nem vagyok hülye is hozzá
Truck Simulator 2006
A Forum az új játékról by Chronowerx.
Ez az uccsó passzív szerkezetes mondat, ezt nem lehet normálissan lefordítani!!!
Games under development
Truck Simulator 2006
The Forum about the new game series by Chronowerx
Egy hosszú beszélgetés után a Chronowerx-es Nick Millerrel közlünk néhány nagyszerû hírt a TruckPol Fórum tagjai számára. Ahogy korábbi nyilatkozataimban is mondtam már van néhány jó hírem a Convoyyal kapcsolatban, ami visszatéríti a jó oldal felé a TruckPol Fórumán.
Nick Miller és Patrick Bronsgeest a Chronowerx-tõl beleegyezett, hogy "kijöjjünk" egy speciális DEMO-val a TruckPol Fórumosai számára. Kérik, hogy a Fórumosok segítsenek a játék elkészítésében, tippekkel, ötletekkel, észrevételekkel. És lesz majd egy publikus DEMO verzió is.
A multi tesztelése akkor indul majd, amikor ez készen áll majd a tesztelésre...Majd közlik a gépigényt, a net kapcsolat sebességét, ilyesmiket.
Mégegyszer: ezekhez IDÕRE van szükség, ezért légyszi ne küldözgessetek leveleket, ez egy nagy lépés lesz a játék elõrehaladtában.
Nagyjából errõl van szó
\"Never say never!\" W Churchill
A bus is király.
A Convoy: A Truckpol-on asszem van valami demó a fórumon!!! Meg asszem most folyik a Multyplayer teszt. E-mailba lehet kérdezni.
Renault magnum http://kamionszim.hu
After a long talks to Nick Miller of Chronowerx we have shed some great news to you the members of Truckpol Forum.As i said in my earlier posts that i had some very good news about Convoy to bring Convoy and Chronowerx back into the good side of Truckpol Forum.
Nick Miller,and Patrick Bronsgeest as well staff from Chronowerx have agreed to come out with a special demo of Convoy for Truckpol Forum,Details of this demo will be released here in the Convoy Thread,and if that is not good news yet for all of you there is more,Plans are in the works too let Truckpol Forum members help with Chronwerx to test out multiplayer testing of Convoy,As well a public demo version comeing out later on down the road.
Details of multiplayer test will be released as soon as testing is ready to go...I have been told by Nick Miller for the multiplayer you will be asked to post
your system specifications and, internet connection speed,email address as well any other info to become a multiplayer testor.
Again this will all take TIME so please i ask you don't post any rude remarks this is a BIG step too take with both forums working togther now.
on
Remélem hasonlít. Ha valakinek van IGAZI edérõl képe, küldje el, mert sokmindent fejbõl csináltam.

Szép darabok....
Szerintem....

ja itt a lényeg a keréken van...
vagy vmi piszkos oldalnézetes kamionról? scania, renault, volvo?
ha vki tud, akkor kösz!
Deee köszi elõre is!
A kabin egyik oldala 2 részbõl tevõdik össze,egy külsõ és egy belsõ részbõl...Flippelni kell a külsõt,majd copyzni és ezt szintén flippelni....kész vagyok!!! És így lesz belselye a truck-nak!!! Jééé.
De hol a sofõröm???? <#whatever>#whatever> <#wilting>#wilting> <#nyes>#nyes>
<#wilting>#wilting> <#nyes>#nyes>
Freightliner Day-Cab Cargo (szerelvény) lesz a neve :-)

Nem akarok ilyen félkész oldalt felrakni,majd ha kész van akkor töltöm fel,de jöheeeet!!!! <#taps>#taps><#taps>#taps>
Köszi az infót!
vagy, hogy mind a két oldala látszódjon, Create.../Copy(de csak kattints, ne húzd semerre az egeret!!!), ha megvan, akkor csak Modify.../Submesh.../Attach.
hogy ne legyen fekete: Surface.../Normals.../Calculate (ezt egyébként jó dolog megcsinálni a Scania-nál is, mert az is rosszul van árnyékolva.)
<#integet2>#integet2>
a paint shop pro-hoz értek vmennyit, de az írást nem tudom kiszedni. azt hogyan kell? psp-ban is meg tudod csinálni?
nademindegy, ha megtod kreálni, és van kedved hozzá, akkor az jó lenne! már átcsináltam egy keréken a gumit, nem olyan lapos, hanem olyan igazi jó. csak még textúra nincs hozzá gyártva, de hát ez is akkor lassan meglesz. mégeccer thx!
ja. peace
Tehát kész van az egyik oldal és nem akarok csinálni egy másikat,csak egyszerûen csináltam egy másolatot és ezt akarom tükrözni,hogy a másik oldalon is legyen kabinka...<#nyes>#nyes>