18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#8494-re nem tud valaki valami okosat???<#fejvakaras>#fejvakaras>
\"Never say never!\" W Churchill
Adjak egy ftp-t, ahova felteszed, és le lehet tölteni?
Mert engem is érdekelne...
Mert engem is érdekelne...
Renault magnum http://kamionszim.hu
<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#gun>#gun><#levele>#levele><#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras><#ejnye1>#ejnye1><#phone>#phone><#fejvakaras>#fejvakaras><#rinya>#rinya>
Ilyeneket honnan lehet leszedni???? plz <#pardon1>#pardon1><#worship>#worship><#wave>#wave><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor3>#vigyor3><#wow2>#wow2><#whatever>#whatever><#puszi>#puszi><#vigyor4>#vigyor4>
Huhh, ezek nagyon szépek! Le lehet majd szedni õket valahonnan?
Azt áruljátok el lécci, hogyan lehet berakni autót, buszt, kamiont a játékba, hogy több legyen az utakon belõlük???
Azt áruljátok el lécci, hogyan lehet berakni autót, buszt, kamiont a játékba, hogy több legyen az utakon belõlük???
Levettem tök feketére de még midníg olyan erõs! Akkor lenne jó ha olyan normál színe lenne. Az nem lehet, hogy azért ilyen mert króm van a dologban és ha igen, hogy változtassam meg, hogy ne legyen króm?
...:::kesenyi:::...
ezt a hülye színt nemtom megoldani, de ha az alpháját tökre feketére veszed, akkor nem fog vakítani.
A billencs pótomnál amikor a napfény olyan szögben éri, akkor elkezd foszforeszkálni ilyen gagyi színekben. A dxtbmp-ben megváltoztattam azt az alpha valamit ahogy Milez mondta, de még mindíg túl erõsen verõdik vissza a fény olyan színten, hogy az már szinte vakít! Mit tegyek hogy ne legyen ilyen hülye színe és ne verõdjön vissza a fény olyan erõsen?
(igaz itt nem a billencs van, de itt is ugyanaz a problémám)

(igaz itt nem a billencs van, de itt is ugyanaz a problémám)
...:::kesenyi:::...
csinálsz egy lapot Create.../Surface.../Grid-del (kis négyzetben, hogy mennyi sorból álljon), majd Vertex nézet, Create.../Poly.../vmelyik, és ha mozgatni akarod, akkor Modify.../Move.
Eightmiles,áruld már el,hogy mibõl tudsz létrehozni ilyen formákat??? Nagyon állat,tökre irigyellek,mert télleg szép lesz és én soha nem fogom tudni megcsinálni az ilyeneket...<#rinya>#rinya>
Õszintének lenni veszélyes. Ha csak nem vagyok hülye is hozzá
Dc-m van és az Independencen szoktam lenni...Passzívon vagyok,úgyhogy ha te is az vagy akkor nem fog menni a letöltés,de próba cseresznye!
Ja, gyanítottam, hogy a 2.0-val is lehet, csak nem tudtam hogy kell (még most sem tudom). Denekm így jó. 1.07 nem szokott hibátokozni magának.
Egyébként nagyon szép dolgokat készítesz.
Ja, és válasz a privire: A german road1-et az Across Americahoz készítették, de nem lett stabil, úgyhogy nem tették közzé.
Egyébként nagyon szép dolgokat készítesz.
Ja, és válasz a privire: A german road1-et az Across Americahoz készítették, de nem lett stabil, úgyhogy nem tették közzé.
Hogyan lehet ai-nak betenni? Csak be kell másolni a mappába és ennyi?
ja az egytextúrás? már rájöttem, hogy nem kell átküldeni zmod 1.07-be, mert meg lehet csinálni a zmod2ben is.
egyébként nagyon jó lett a busz! talán majd én is megcsinálom(már ha megtudom)
most csináltam nagyon frankó kereket, majd késöbb mutatok képet is.
egyébként nagyon jó lett a busz! talán majd én is megcsinálom(már ha megtudom)
most csináltam nagyon frankó kereket, majd késöbb mutatok képet is.
Lesz mér itt minden, IFA, RÁBA, KAMAZ, ZIL... Nagyon ott lessz...
Én a buszt betettem ai busznak, lecseréltem a nagyon amerikai iskolabuszt:

Én a buszt betettem ai busznak, lecseréltem a nagyon amerikai iskolabuszt:

ezek egyébként letölthetöek itt, ha vkit érdekel.
bumperz made by notic4eva néven pislog
bumperz made by notic4eva néven pislog
Kacsa remek az a rába 😊
Próbálok én szerezni képet, apám még 25 évvel ezelõtt ilyennel ment.
Mostmeg, egy cégnél vagyunk 😊
Próbálok én szerezni képet, apám még 25 évvel ezelõtt ilyennel ment.
Mostmeg, egy cégnél vagyunk 😊
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
Tony!
Van MSN-ed vagy DC++-od? Mert sok kép van, amit küldenék, és e-mailban 1 örök élet lenne, mire átküldeném õket.
Bocsi, ez nem kapcsolódik a PTTM-hez, de olyan Társadalmi célú hirdetés kategória szerûséget képviesl!!!
Van MSN-ed vagy DC++-od? Mert sok kép van, amit küldenék, és e-mailban 1 örök élet lenne, mire átküldeném õket.
Bocsi, ez nem kapcsolódik a PTTM-hez, de olyan Társadalmi célú hirdetés kategória szerûséget képviesl!!!
kösssz,értem én... <#wilting>#wilting>
a busz amúgy jó,meg minden,csak picit arányaiban kicsi a többi jármûhöz képest...vagy csak én érzem így?
De jó hír,hogy szerkeszthetõ... <#taps>#taps>
van egy kis problémám...A Zmod mostanában elég lassú, i mean, a 3D-s nézetben szaggat...De miért? Könyörgöm eddig semmi baja nem volt,nem állítottam a Graphic Device-on vagy min,úgyhogy nem értem...
Valaki leírná,hogy mi a standard mûködõ beállítás ilyen tekintetben!!?
De jó hír,hogy szerkeszthetõ... <#taps>#taps>
van egy kis problémám...A Zmod mostanában elég lassú, i mean, a 3D-s nézetben szaggat...De miért? Könyörgöm eddig semmi baja nem volt,nem állítottam a Graphic Device-on vagy min,úgyhogy nem értem...
Valaki leírná,hogy mi a standard mûködõ beállítás ilyen tekintetben!!?