18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scania R470
SovTransAvto:

A nyári munka mellett jutott egy kis idõm a skinezésre.
Nekem nagyon tettszik😄

hali.Mostmá a f.szom ki van.Nem tudnátok még egy picit segíteni.Mert régen is elolvastam hogy kell berakni a pótot meg is csináltam és bent is volt de most elfelejtettem hogy ki kell csomagolni vagy nem és leírnátok szórol szóra hogy kell berakni a pótot meg a kamiont meg a combos?

RaST
Horváth Rudolf Intertransport:

► http://www.rgtruckz.hu/ ◄

daf xf
A vonatsinen csak simán kell átmenni a korlátot átkell törni,a lezárt határon célszerû a sorompót kikerülni mert annak ha nekimész akkor az elkezd ugrálni és fellövi a levegõbe a kamiont.
Ez a map a polish pack egész jó ha egy pár apróságot leszámítunk.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

hello.Megint lenne egy kérdésem.Szerintetek meik mapot töltsem le?És hogy lehet átmenni a vonatsinen meg a lezárt határon?És a zsernyákok mindenhol ott vannak? éjjen az ifa=idéglenes forgalmi akadály...

RaST
@On tour

RaST
Módosított tetõspoilerrel:

gumikacsa
Írjatok össze kérdéseket, és megcsináljuk azt a Gy.I.K.-et...

Renault magnum http://kamionszim.hu

daf xf
A szaggatásrol még annyit ha leveszed a látótávolságot és utánnais szaggat (néha szokott nekemis) akkor mentsd el a játékot majd lépj ki teljesen a menübe,ezután töltsd be a játékot utánna nemfog szaggatni.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

értem kössz!!!!!!

Speedbreaker
A látótávolságot vedd kisebbre, vagyis a legalacsonyabbra, amit az options/game-ban tudsz beállítani. Ha ez sem segít, akkor rakd fel a peccset, de tudtommal ez sem segít szal nagy választék nincs :S. Van akinek szaggat, van akinek nem. Amúgy nincs buszmegálló, megyünk amerre látunk.

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

kössz!Csak leszettem Polish European Map Pack by Hard Truck Site Team v1.1 és most elkezdek menni és egy 5-10 perc mulva elkezd úgy szaggatni hogy csak néztem utána megint ezt csinálta de csak akkor szaggat ha játszok a játék menüjében nem és az a map 92,8 mb és lehet hogy a mérete miatt szaggat?Ja és a buszokkal kapcsolatban azt akartam megkérdezni hogy csak mentek amerre akartok vagy valami buszmegálló is van ?

Bacsa11
köszi

Speedbreaker
"A buszokkal mit tudtok csinálni?" ezt a kérdést nemigazán értem, max arra tudok következtetni, hogy akasztunk-e rá pótot? Nem.
Mapokat tudsz letölteni:
A mapot egyszerûen bemásoltuk a helyére (C:/Dokumentums&settings/felhasználó/dokumentumok/18wos pedal to the metal/ide, de megvan adva a helye.)

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

hello.Ti mit töltöttetek le a játékhoz a kamionokon meg minden máson kívül csak az érdekelne hogy milyen maps és honnan és hogy tettétek fel?Ja meg a buszokkal mit tudtok csinálni?

Speedbreaker
Nem igazán nagy a szám, mert nincs mire, szal... Amúgy nem nagyarcoskodott, csak kérdezett egy-két láma kérdést. Mivel nincs FAQ, vagy GYIK vagy hogy nevezzem, ezért igazán megértem a kérdéseit.

daf xf
Én mopst nemaztmondom de ha netmtud semmit akkor ne nagyarcskodjon itt össze vissza...
Te meg meszetettél hogy ilyen nagylett a szád vagy mivan??

Speedbreaker
Sajnos nem lehet mindenki olyan professzionális mint te...

Bacsa: Amelyiket akarod! Van választék, de szerintem az 1.04 a legjobb

Bacsa11
melyik patch-et használjam?

Bacsa11
halló!<#help>

Bacsa11
az miért van hogy a gép kilép a játékból 5perc múlva játékindítás után?(prism3d)

daf xf

daf xf
OFF

Tenemveszed észre magad!!
Tiszta hülyeségeket írkálsz aminek semmi értelme értsd már meg!

ON

Vviikkttoorr
nem lehetne tiszta lappak kezdeni?
Legyen már normális topic!!
Ez oylan rossz igy!!! PLS

Vviikkttoorr
Pfff......úgyvan....töröljétek amit írok...ebbõl láccik az egész színvonal....ennyit rólatok..nevecséges..!!!
Jól lehet röhögni rajtatok...kész röheklyek itt egyesek....<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#levele><#levele><#levele>

daf xf
Azt a kurva harmadjára bírtam kiolvasni.😄

roliairsuni
honnan?

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

roliairsuni
a skin le van szarva, az üléshuzat pázzeg az üléshuzat

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

RaST
Ez nem nidforszpidmosztvántid topic ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Vviikkttoorr
Letöltöttem az elöbbiekben lévõ linkrõl egy Peugeot 406-ot!
megy mint állat!
KB 140 mph-val és erre beelõz egy iskolabusz!!
😄D
Azt hittem kisesnek a szemeim!
LOOOL

daf xf
Szeritem felesleges a privi kamiont mutogatni....
A skin az amúgy jó.

RaST

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

daf xf
A convoy abban különmbözik hogy újabb kiadás mint a pttm de ugyanakkor sokkal szarabbis..Mármint a convoy.

Zsizsi34
köszike😊
lene még 1 kérdésem:
a convoy miben különbözik a pttm-tõl?
(nekem az across america van meg (egyenlõre))

MAN TGA
http://pttm.uw.hu/ bocs azelözöt elirtam!

MAN TGA
A pttm-ez magyaritásvan az seroszz ha érdekel innen tod leszedni www.pttm.hv.hu

Truck Driver001
Convoy-hoz és a PTTM-hez készült magyar térkép..De egyik se érte meg a kész állapotott😄D..Szal nincs.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Valaki nem tud segíteni megvan a Pedal f thge medal és van egy becsomagolás és egy cue fájl feltelepítettem de nem indítja mert kéri a cd-t

Zsizsi34
régebben azt hallottam, hogy valamelyik 18WoS játékhoz (PttM, Across America, Convoy) van egy magyarországi pálya, vagy nemtudom mi ennek a neve... naszóval, valaki tudna nekem segíteni ebben? Tehát pl hagy egyáltalán van-e ilyen, és ha van melyik játékba, és honnan lehet beszerezni ezt a pályát?

plíz help, elõre is kösz

roliairsuni
ááá muti csak egy rendes képet

(iaro.srv.hu és onnan a 3. linket csak másold be ide)

Speedbreaker
de csak speditõrnek <#idiota>

Truck Driver001
A tuning még nem lenne rossz,1-2 dolgot leszámítva..Csak pont a szarabbik magnumra pakolta fel..hjajhh...

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

kellenél speditõrnek

CB: Kis Lámpás Jimy

roliairsuni
simááán 😉

Roliairsuni jösz apám cégéhez dolgozni???<#idiota><#eplus2>

CB: Kis Lámpás Jimy

roliairsuni
najó, lusta vagyok visszolvasni, legyen neked igazad, elvan nézve minden, új lap, gyereknap van most neked, mert kurva fáratt vagyok, azért vagyok itt a gép elõtt csak mert nincs kedvem átvánszorogni az ágyamba
jó8 4ever<#wave>

Speedbreaker
még jó h kettõ volt : D

hát lehet de nem rossz<#wow1><#conf><#wow1>
roliairsuni
katt az x re

roliairsuni
na itt egy japán teherautó, tiszta origami az egész