18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pls ne veszekedjetek inkább tegyetek be jó képeket mert azt szeressük!

CB: Kis Lámpás Jimy

roliairsuni
én nem nevettem rajta, szánalmasnak tartottam, lehet h egy idétlen kérdés idétlen válaszán nevettem, de mikor a 3. fele jártál akkormál szánalmasnak tartottam. na ennyit errõl

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

VolvoScania
hagyjuk 😊

AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp

jamesbond691
Ez aztán a PTTM topic! máshol nincs ennyi vita mint itt!.... végülis ti dolgotok.... és sry h beleszóltam!

scania
😊

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

Speedbreaker
TE meg bunkóul nevettél rajta <#szomoru1>

rast, kell ide az a modi <#wink>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Vviikkttoorr
De úristen..mondjad még...te azt hiszed hogy akkor kezdtem el a forumokat nézni amikor regiszráltam...tévedsz....nem is tippelgessé..semmit se tudsz rólam!!!
Na én befejeztem ezt a veszekedést..nem csökkenek egyesek szintjére...szánalmas...<#lama>

RaST
Mostmár tényleg elég lesz .. Ha kell hivok 1 modert aztán majd büntipont után csak megunjátok ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

scania
OFF:
Nick: Vviikkttoorr
Regisztráció idõpontja: 2005. 01. 15.
2005.01.15.-töl 2006.07.06-ig akárhogy is számolom nem 2év.Te hanyas számrendszerben számolsz? 😊
ON

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

roliairsuni
kicsoda 13 éves lemarattam?

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

VolvoScania
tudhuk hogy 13éves vagy!
sorry Rast! de ez igy van, mer ismerem a csávót😄

AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp

RaST
Jolvan .. Elég lesz .. Térjetek szépen vissza témához ..

Vviikkttoorr
Mien úJ!
Már már vagy 2 éve itt vagyok a forumokon...csak szólok...el vagy tévedve kiscsávó!

roliairsuni
jó a party, elugrik az ember egy 7re és kimarad a legnagyobb vitákból <#rinya>
na de sztem te csak annyira ne védõszenteskeggyé szpídi mert nemsokkal ezelõtt igencsak bunkó beszólásaid voltak (pl.: honnan lehet x-y -t letölteni -> internetrõl...
és ez közterület átvitt értelemben

Bacsa11
a 3 dartpol-lal mi lett?

gumikacsa
Én nyalni akarok, és fogok is, ha hazaér az asszony... ja, nem félreérteni, õ hozza a fagyit...

Renault magnum http://kamionszim.hu

Speedbreaker
<#lama> <#szomoru1>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Scania Dáci
hát te gyökér vagy,most nem azé mondtamh b*szogassalak,uristen

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

Speedbreaker
Hejte kurvavicces vagy <#szomoru1>

Ennyik vagytok, nem segített volna egyik sem, egybõl:

#23998, #23999, #24001, #24007

Ez a pttm topik, gratulálok, sehol máshol nem találkoztam még ilyenekkel. Ha nem tudjátok a megoldást nem kell hogy takarodj már innen :S, Ne is írjatok semmit, vagy ezzel akarjátok bõvíteni a hsz-t? <#lama>

Scania Dáci
most nem nyalni akarok,de az kéne h speedbreaker v Rast jól le oltsa aztán szvsz😄

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

scania
Hivatalos megfogalmazás!

MAN TGA
Szép megfogalmazás!<#nyes><#nevetes1>

Magnumrolcsi
Ebben a szép idõben miért nem fagyiztok inkább? <#smile>

scania
Közterület:A nyilvános forgalom számára nyitva álló hely, ahol mindenki a terület jellegére vonatkozó jogszabályok keretei között korlátozásnélkül tartózkodhat.(Pl.:közuton a KRESZ betartásával)

Stralis 91
Közterület...<#wilting><#lama>

MAN TGA
Már ne is haragudj nem tom ki itt az uj és kiröl mit gondolnak!!<#nevetes1><#mf2><#mf1><#beka2><#mf1><#lama>

köszike
már nwem kel
sziasztok

honan lehet le tölteni????????????????????????????

teljes ser
Vviikkttoorr
ne ugassá má!
Mit ugacc itt nekem hogy huzzak innen!!
Az a lúzer aki ieneket mond!
Kis szaros....és ha neM?
Mit fox csinálni?
Na mondjad!!!
Kis pöcs!
NE ugassá mert közterület,azt csinálok amti akarok,amúgy is scak kérdezõsködtem de te kezdted ezt a hõbörgést!
Nyugi van,nem érsz el vele semmit de tõlem itt beszélhecc magadba de tudod....az elég csúnya szokás,rosszat gondolnak rólad a fúrumtagok....

scania
Szép!
Csak nehogy ugy járj mint a háttérben a busz 😄

V8
Húzzál már innen...lúzer<#wilting>

!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"

Vviikkttoorr
xD
hûûha...ez már döfi...

Schwarz
ez a topik a pttm-rõl szól, nem arról, hogy melyik genyó weboldal mikor megy mikor nem. ki nem sz*rja le? töltsd le máshonnan ha annyira kell...

Mi az a windows?

RaST
Nemgondolod h. idegesitõ vagy ?

Vviikkttoorr
filefront
BOCS

Vviikkttoorr
Elkezdi a fileforn!
Túlterhelt a lap!
Hogyne..majd eb is veszem!
1 napig végig?....:S
ennyit a kamionons játékokróL!

daf xf
<#vigyor>

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

MAN TGA
ezzel vigyázz!! csak ovatosan<#nevetes1><#nyes>

daf xf

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Vviikkttoorr
Ezt írja ki :

A kapcsolat alaphelyzetbe állt!
A kiszolgálóhoz való kapcsolat alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben.

Vviikkttoorr
Hát rámegyek hogy downoad,kijön a lap,ott van hogy clisk to download és utána nem kapcsolódik!
Alatta meg kijön vmi hülyeség hogy az oldal nem tölthetõ be!

daf xf
Érdekes nekem müxik..

Vviikkttoorr
Most látom már nem tudok semmit se letölteni a 3dartpol-ról mert ha kijön az a filefront-os lap amikor rámegyek a letöltésre akkor nem tud connectelni!!!
Vlamai hiba izé jön ott kI!
:S

Vviikkttoorr
De most mivan?
Szted mindenki tuggya hogy mit kell csinálni?
Már nagyon rég pedaloztam!
Convoyoztam eddig csak felvonta azsolgálatot így áttértem...
Elég eccer elmondani..megjegyzem!!
És azé van a fórum hogy megdumûjjuk a gondokat!

Speedbreaker
Kusss már 😄DDDD <#idiota> degecc vagy 😄😄DDDD😄

RaST
Nadejó h. megtaláltad ezt a topicot is <#szomoru1>

Vviikkttoorr
THX
Próbálkozom!
😛

Speedbreaker
Be kell rakni. Másolj be kerekeket a dokumentum & settings/felhasználó/dokumentumok/18wos Pedal to the metal/makes/wheels mappába. Értelem szerûen mint az elõbb, ha nincs hozz létre. Ha bemásoltad a kereket és még így sem jó, vagy kilóg a kerék, esetleg beleér, akkor írni kell a pótnak kereket.
Kerekeket találsz: itt

Vviikkttoorr
Na most már jó a lap!!!
Semmi...még azt akarom mondani hogy letöltöttem egy pótot és kerekek nélkül láttam a showroom-ba!
Ezellen mit lehet tenni?
Játékba már lenne rajta?

Vviikkttoorr
Nektek bír a fileFront-ról tölteni rendesen???
Nálam nem bír csatlakozni a letöltéshez!
LoL