18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB: Kis Lámpás Jimy
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
rast, kell ide az a modi <#wink>#wink>
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Na én befejeztem ezt a veszekedést..nem csökkenek egyesek szintjére...szánalmas...<#lama>#lama>
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
Nick: Vviikkttoorr
Regisztráció idõpontja: 2005. 01. 15.
2005.01.15.-töl 2006.07.06-ig akárhogy is számolom nem 2év.Te hanyas számrendszerben számolsz? 😊
ON
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
sorry Rast! de ez igy van, mer ismerem a csávót😄
AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp
na de sztem te csak annyira ne védõszenteskeggyé szpídi mert nemsokkal ezelõtt igencsak bunkó beszólásaid voltak (pl.: honnan lehet x-y -t letölteni -> internetrõl...
és ez közterület átvitt értelemben
Renault magnum http://kamionszim.hu
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
Ennyik vagytok, nem segített volna egyik sem, egybõl:
#23998, #23999, #24001, #24007
Ez a pttm topik, gratulálok, sehol máshol nem találkoztam még ilyenekkel. Ha nem tudjátok a megoldást nem kell hogy takarodj már innen :S, Ne is írjatok semmit, vagy ezzel akarjátok bõvíteni a hsz-t? <#lama>#lama>
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
már nwem kel
honan lehet le tölteni????????????????????????????
teljes ser
Mit ugacc itt nekem hogy huzzak innen!!
Az a lúzer aki ieneket mond!
Kis szaros....és ha neM?
Mit fox csinálni?
Na mondjad!!!
Kis pöcs!
NE ugassá mert közterület,azt csinálok amti akarok,amúgy is scak kérdezõsködtem de te kezdted ezt a hõbörgést!
Nyugi van,nem érsz el vele semmit de tõlem itt beszélhecc magadba de tudod....az elég csúnya szokás,rosszat gondolnak rólad a fúrumtagok....
Csak nehogy ugy járj mint a háttérben a busz 😄
!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"
Mi az a windows?
Túlterhelt a lap!
Hogyne..majd eb is veszem!
1 napig végig?....:S
ennyit a kamionons játékokróL!
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
A kapcsolat alaphelyzetbe állt!
A kiszolgálóhoz való kapcsolat alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben.
Alatta meg kijön vmi hülyeség hogy az oldal nem tölthetõ be!
Vlamai hiba izé jön ott kI!
:S
Szted mindenki tuggya hogy mit kell csinálni?
Már nagyon rég pedaloztam!
Convoyoztam eddig csak felvonta azsolgálatot így áttértem...
Elég eccer elmondani..megjegyzem!!
És azé van a fórum hogy megdumûjjuk a gondokat!
Kerekeket találsz: itt
Semmi...még azt akarom mondani hogy letöltöttem egy pótot és kerekek nélkül láttam a showroom-ba!
:S
Ezellen mit lehet tenni?
Játékba már lenne rajta?