18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Speedbreaker
😄, Köszönnyük értelmes megnyilvánulásodat 😊

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

mert biztos olyan is a géped...

CB: Kis Lámpás Jimy

roliairsuni
ha nem teccik akkor el lehet húzni, nekünk éredekes mód semmi baja tehát nálad van a gond, <#lama><#kocsog>

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Ez egy fos játék!!Kismillió helyrõl letöltöttem már és állandóan szaggat és mindig bejön az a mocsok prism 3d

AMD Athlon XP 2800+/ Ati Radeon 9600XT 256MB/ Western Digital 160GB - Maxtor 40GB

Vviikkttoorr
ÁÁÁ...mostmár egyfolytába akad...nem hiszem el!!!
Letörlöm a picsába ezt a játékot csak arra jó hogy felbassza az adrenalint!
Ennyit tudott a magyar nép kihozni.... 😞
Nem céloztam semmire de.....habár nembiztos hogy a prism 3 az magyar..de nem láttam más játékba ekkora szart!!! Na mind1
Le van tojva...

Vviikkttoorr
Mi az a cottbus?
Amúgy most is az a gáz hogy elkezdett szaggatni eccercsak!
Erre save! Visszalépek és már nem tudok....prism3 hiba!
Ezért NEW GAME és pénzkóddal feltórnázom magam ahol befejeztem!
😄
Ez csak így megy sajna....ennél nincs jobb kamionos játék sajnos!

Kisvigyori
szerintem kerekeket kéne beraknod nekem is az van fenn!! nálad cottbus ban nem lépki vagy van ahol szagat?

kisvigyori

gumikacsa
mert kicsit highpoly, és lehet, nem komázza a géped...

Renault magnum http://kamionszim.hu

SZAGGATNI EZ MIÉRT VAN???????

S.O.S.
S.O.S.
S.O.S.
SAKNOS MEGINT ÉN VAGYOK DE MONDTAM HOGY CSAK A renault magnum 2 AKKOR A JÁTÉKBA AMINT MEGVETTEM ROHATTUL ELKEZDETT

Vviikkttoorr
Hali!
Letöltöttem a Polish Pack-et és a pótok hátulján párnak full piros a kereke a felnivel együtt!
Ez miért van? Hogy tudom orvosolni mert kicsit szúrja a szeme!
Kösz elõre is!

Speedbreaker
: D Nyugi. A kerekes cucc már vagy 324 ezerszer lelett írva 😛 KEress rá.

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

ok már nem kell válaszolni erre a 3 kérdésre csak már ezekkel a kocsisokkal a f.aszom ki van mert így kell megelõznöm

na bocs megint én vagyok de ez nemigaz az összes leszedett kamiont kiszettem csak a renault magnum AE integral maratt és amikor a kamionoknál megnézem minde kamion normális és amikor elérem a renault-ot akkor elkezd szaggatni kimegyek a kamionokból és minden normális és azt szeretném kérdezni hogy a játékba is szaggatni fog ha a renaultal megyek?????????????????????????

??????

ja azt még elfelejtettem hogy néhány pótnak rózsaszín lett az alja meg eltüntek a kerekek ez nekem még kicsit új a kerekek nélküli pótkocsi de hogy lehet megoldani?

Kössz a segítséget akkor csak a renault magnum AE intagral-t fogom leszedni ja és pótokból akármennyit na jó azért úgy 8-9-10 re gondoltam ennyit azért leszedhetek vagy egy kicsivel kevesebbet.

gumikacsa
Bakker, nem elég világos? A kamionok, vagy a pótok közül valamelyik hibás, nem kell telebaszni a makes mappát kamionnal, meg póttal, fõleg, ha nem értesz hozzá, mert úgy megkavarják egymást a kerékbeálítások, meg ilyenek, hogy nem csoda, ha nem indul el a gamma. Arról nem is beszélve, ha telenyomod cuccokkal, ne a mentett játékot töltsd be, mert nem fog elindulni, csak ha új játékot kezdel!!!!!

Renault magnum http://kamionszim.hu

Speedbreaker
Próbáld meg manuálisan bekalibrálni a kormányod

pls mondjatok már róla véleményt...

Schwarz
shader qualityt próbáld minimumra állítani (safe fallback shaders) bár a kép olyan is lesz...

Mi az a windows?

Itt van!

akkor sry de nem tom

hát de csak azóta amióta leszettem hozzá a kamionokat azóta írja ezt a hibáttttttttttttttttttttttttttttttttt

laci a vidikártyád miatt nem indul

ez nemigaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzz levettem mindent még a nemtudom mit is de megint ugyan az betöltöm az elmentett játékot és kiírja ezt a sz.rt de amikor belépek mindig behoz egy ilyen kis táblát amin lehet álítani a grafót és ott a
devince:GeForce2 MX\AGP\SSE2
shader Quality: compatible: standar shader quality
resolution: 640+480+16bpp at 60hz refresh rate full screen
detail settings: custom

audio settings

sound rate (Hz) 44100

hát ennyi és jön a playyyy

S.O.S.

roliairsuni
mutasd õket!

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

roliairsuni
én az 1es nézettel tolok mindent(aa belsõ nézet)
és ezzel a kamcsival, ami a makettom tuning változata:

ja és bocs az egoistaságért, de csak felköszöntm már magam

huh most én ezt így nem tom elmondani javaslom hogy próbálgasd vegyél le minden alapra a grafót meg a látó távolságot meg mindent
egyébként Topline al meg Actros al ami meg saját szkinezésû

okk kössz megpróbálom. Ja és valaki meg tudná mondani hogy van egy Logitech WingMan kormányom csak a játékba a beálításokba átálítom és semi nem történik nem megy kormánnyal.mert amikor alul rákattintok azt kiírja hogy lépj rá arra a pedálra ameikkel gázt acc akkor megcsinálom amit kiírt és semmi nem lessz Hogy lehetne megcsinálni?? levettem a legkissebre és még mindig ki szokta azt a hibát írni ja és úgy leírnád szóról szóra ahogy a játékba van hogy még mit álítsak át?Ja és te milyen nézetbõl szoktál menni kanyarodni tolatni stb... és milyen kamionnal nyomod??

KÉRLEK SEGÍTSETEK HAMAR MERT NEM BIROMA JÁTÉK NÉLKÜL UNATKOZOMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

roliairsuni
fasza lett

javaslat:
a nagylökhárító nélkül még szebb lenne, tehát a kis lökhárítós feléépõs verzió(meg egy picit igényesebb plató) de nem kritizálni akarom hanem segíteni hogy mégjobb legyen!
tölthetõ?

tetszik széplet!!!
okk kössz megpróbálom. Ja és valaki meg tudná mondani hogy van egy Logitech WingMan kormányom csak a játékba a beálításokba átálítom és semi nem történik nem megy kormánnyal.mert amikor alul rákattintok azt kiírja hogy lépj rá arra a pedálra ameikkel gázt acc akkor megcsinálom amit kiírt és semmi nem lessz Hogy lehetne megcsinálni?? levettem a legkissebre és még mindig ki szokta azt a hibát írni ja és úgy leírnád szóról szóra ahogy a játékba van hogy még mit álítsak át?Ja és te milyen nézetbõl szoktál menni kanyarodni tolatni stb... és milyen kamionnal nyomod??

VolvoScania
átalakítottam a Mant! Kis fülke, másik plató!
Íme:

AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp

na csá le vettem 640 nem tom levettem a legkissebre és még mindig ki szokta azt a hibát írni ja és úgy leírnád szóról szóra ahogy a játékba van hogy még mit álítsak át?Ja és te milyen nézetbõl szoktál menni kanyarodni tolatni stb... és milyen kamionnal nyomod??

okk kössz megpróbálom. Ja és valaki meg tudná mondani hogy van egy Logitech WingMan kormányom csak a játékba a beálításokba átálítom és semi nem történik nem megy kormánnyal. Hogy lehetne megcsinálni??

Lehetséges nem bírja a géped a gamet ha tudod vedd lentebb a játékba a felbontást meg a grafikát nállam is anno ez volt a hiba

Na ez már nemigaz.mostmár le tudok tölteni mindent de amióta letöltöttem hozzá kamiont meg pótkocsikat azóta ki szokta írni játék közben a pris3d hibát jelzett és nyomok egy mégse és kilép ezt miért csinálja? és magyarítás van a játékba meg patch04 de eddig semmit nem írt ki csak amióta letöltöttem kamot me pótot ez miért van??????????????????

Schwarz
"documents and settings" mappa az, azt nemkell létrehozni, mert van 😊 legalábbis xp meg 2000 alatt...
a játék dolgai a \dokumentumok\18 wos pedal to the metal\ helyen vannak. a \dokumentumok mappa relatív, általában a "c:\documents and settings\<neved>\dokumentumok" mappára mutat

Mi az a windows?

Na ok de semmit nem értettem belõle én leszettem a magyarosítást és már azzal megyek de akkor azt írd le hogy mit hova kell tennem mert marad a magyarosítás csak nincsennek új kamionok.

Kisvigyori
Csá!! az nem mindeg szokott sikerülni ha te csinálod a mapákat!! szerintem nyomnd fel a magyarosítást ás aztán másoldki a makes mapát az asztalra és akor töröld le a magyarositást ha nem kell!!! végül viszateszed a makes mapát ahonan kiveted és ugy szerintem jó nak kéne lenni!! de h nem baj h fenn a magyarosítás akor nincs vele enyi gond!! mert azt csak felnyomod és qott van minden ami kell!! ezt most jó hoszan írtam le ha nem érteted akor keres + msn vagy irj ide címem [email protected]

kisvigyori

hali.Tudom azt már régen is elolvastam ami ott volt azon az oldalon de most csináltam egy Documents & Settings mappát mert ugy nem volt és abba colt Dokumentumok 18 WoS Pedal to the Metal\makes\truck vagy trailer ezt megcsináltam és ebbe kicsomagoltam a kamionokat de a játékba keresem és nincsennek.ez miért van és mit csináljak???

Ez a prism3d.exe hibakiirás miért van??? Már abbahagytam egy játékomat emiatt és most ujrakezdtem de megint kezdi. Most csak a magyarositás és az 1.04-es patch van rajta. Mitöl rossz??
Schwarz
köszi <#smile>

Mi az a windows?

Speedbreaker
off

Belépsz vmelyik fórum oldalra (Játékosok fóruma/gumiszoba/általános eszmecsere/stb) és ott lent ott van hogy új topik nyitása, innentõl már menni fog.

on

Schwarz
<ot>

valaki sokszor szórakozásból nyitja tonnaszámra a topikokat, erre én meg meg se találom, bár már lehet este van.
szóval a kérdés, hol a hátamban lehet topikot nyitni? <#idiota>

</ot>

Mi az a windows?

Scania DeV8il

RaST

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

roliairsuni

hali.Nem tudnátok még egy picit segíteni.Mert régen és most is elolvastam a neten hogy kell berakni a kamion meg a pótkocsit de most is úgy csinálom és nincs benne ja meg hogy álítsam be hogy tudjak kormánnyal menni mert átálítom és mindig csak a billenytyûzetre reagál?

roliairsuni
szép