18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
CB: Kis Lámpás Jimy
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
AMD Athlon XP 2800+/ Ati Radeon 9600XT 256MB/ Western Digital 160GB - Maxtor 40GB
Letörlöm a picsába ezt a játékot csak arra jó hogy felbassza az adrenalint!
Ennyit tudott a magyar nép kihozni.... 😞
Nem céloztam semmire de.....habár nembiztos hogy a prism 3 az magyar..de nem láttam más játékba ekkora szart!!! Na mind1
Le van tojva...
Amúgy most is az a gáz hogy elkezdett szaggatni eccercsak!
Erre save! Visszalépek és már nem tudok....prism3 hiba!
Ezért NEW GAME és pénzkóddal feltórnázom magam ahol befejeztem!
😄
Ez csak így megy sajna....ennél nincs jobb kamionos játék sajnos!
kisvigyori
S.O.S.
S.O.S.
SAKNOS MEGINT ÉN VAGYOK DE MONDTAM HOGY CSAK A renault magnum 2 AKKOR A JÁTÉKBA AMINT MEGVETTEM ROHATTUL ELKEZDETT
Letöltöttem a Polish Pack-et és a pótok hátulján párnak full piros a kereke a felnivel együtt!
Ez miért van? Hogy tudom orvosolni mert kicsit szúrja a szeme!
Kösz elõre is!
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
??????
Renault magnum http://kamionszim.hu
Mi az a windows?
devince:GeForce2 MX\AGP\SSE2
shader Quality:
resolution: 640+480+16bpp at 60hz refresh rate full screen
detail settings: custom
audio settings
sound rate (Hz) 44100
hát ennyi és jön a playyyy
S.O.S.
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
és ezzel a kamcsival, ami a makettom tuning változata:
ja és bocs az egoistaságért, de csak felköszöntm már magam
egyébként Topline al meg Actros al ami meg saját szkinezésû
KÉRLEK SEGÍTSETEK HAMAR MERT NEM BIROMA JÁTÉK NÉLKÜL UNATKOZOMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
javaslat:
a nagylökhárító nélkül még szebb lenne, tehát a kis lökhárítós feléépõs verzió(meg egy picit igényesebb plató) de nem kritizálni akarom hanem segíteni hogy mégjobb legyen!
tölthetõ?
a játék dolgai a \dokumentumok\18 wos pedal to the metal\ helyen vannak. a \dokumentumok mappa relatív, általában a "c:\documents and settings\<neved>\dokumentumok" mappára mutat
Mi az a windows?
kisvigyori
Belépsz vmelyik fórum oldalra (Játékosok fóruma/gumiszoba/általános eszmecsere/stb) és ott lent ott van hogy új topik nyitása, innentõl már menni fog.
on
valaki sokszor szórakozásból nyitja tonnaszámra a topikokat, erre én meg meg se találom, bár már lehet este van.
szóval a kérdés, hol a hátamban lehet topikot nyitni? <#idiota>#idiota>
</ot>
Mi az a windows?