18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB: Kis Lámpás Jimy
csináltam egy gls-es kocsit és az valahogy megoldható hogy csak azzal menjek

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Csak az a gáz h még nem nagyon vok belõle jó, eddig csak a KIng of the roadot ismertem, ami elég jo sztem,. csak a fizikája nagyon nagyon nagyon rossz. Ez nagyon tetszik, most szaggatgat azért nem játszok vele, de jövöhéten veszek egy uj gépet, és majd tolom a képeket😄
Kérdés: Létezik a játékban GPS? Szóval h nyilakkal mutatná mindig h merre kell menni, nem kellene mindig a térképet nézegetni, a KOTR -ba tuningcuccok között volt.
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Minimális gépigény:
256 MB RAM
800 Mhz-s processzor
32 MB-os videókártya
200 MB szabad hely
Nah a kormány ügyet sikerült megoldanom mostmár csak két kérdésem lenne, ha lehet😊
T.I.R. mod fel van rakva, azóta szaggat....AMD Athlon 2500+ (1,8ghz) ;Radeon 9600 pro (128mb); 512 RAM ; Ez nem elég? HA nem, akkor nembaj ugyis jövöhéten lesz uj gépem, uj cuccokkal, de azért azt hittem elmegy ezen is.
2. Hol lehet kamionokat venni, mert ha bekapcsolom a térképen azt h "kereskedõk" nem mutat semmit.
Köszi
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Mert én tanyasi crtve nyomom😄
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Az at SK-s Merci privát?
Kerestem már, de csak privátot találtam.
Köszi!
Rába fan... M3N78 Pro, X3 710, MSI 4830 OC, Thermaltake Mambo, iPhone 2G 8Gb
X1650XT-vel ugyanilyen grafikát produkált,4xAA-el.high poly cuccoknál átlag 30fps-t mutatott.az új kártyával 8xAA-el 40fps az átlag.új játékoknál is szépen muzsikál,általában
egypk a te képeid semmivel se rosszabb minõségûek,mint az enyém.
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Nah de semmi változás, mikor rákattintok h a gyorsulást akarom kiválasztani kiirja h nyomjak be billentyüzet vagy egér gombokat, vagy esc-et ha törölni akarom a beállítást. Szó sincs a pedálro vagy kormányrol, és persze nem is érzékeli, pedig a jobb oldalon a beállításoknál érzékelte ha lenyomtam a pedált v ilyesmi. fogalmam sincs: Te probáltad már Logitech MOMO-val?
már csak magyar rendszám kell rá és tökéletesebb mint a valóságban.
Jobb oldalt a billentyûzet helyett állítsf be a kormányt, majd ott kijönnek ott beállítások jobb oldalt azokat állítsd be, és a második pipás beállítást kapcsold be.
Big help please!
A pedal to the metalban a Logitech momo kormányomat nem tudom használni. A kormányon lévõ gombok müxenek csak a kormány meg a pedál nem. Elõre is köszi
Az a problémám hogy Salt Lake szitibe állandóan kidob az egyik gyárnál.
Mit csináljak?
Furcsa volt ránézni, hogy eddig ilyen nagy gépekkel mentél, most meg kissebb Scania-val. <#vigyor2>#vigyor2>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.