18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB: Kis Lámpás Jimy
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
\"I\' love this game\"
Ehez még Zmodellersem kell!
<#mf1>#mf1>
Alap kamion:
Saját tuningok:
\"I\' love this game\"
szeretnék egy 3 temgejes schvarcmüller pótkocsit de nem találok sehol
ha valaki tud írjon legyenszíves köszönöm.
pá
segítsetek. vagy esetleg átküldhetnéd RoLD. persze makes mappa nélkül!
Na de elég a off bol back to topic
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Hát ez szuper LOOOOOOOOOL!!! csak tudnám hogyan kell a fákat kicserélni! már egyszer valahogyan összejött de most nemtudom. Ha jól emlékszem a materials/sprites mappában kell?? Én oda tettem be a fákat. vajon kicserélte?? nem tudom!! Na én most egy kis idõr elmegyek a fórumról, vagyis csak nem fogok írni mert megyek Spanyolországba!! méghozzá ottis a lehetõ legmesszebbre! majd felteszek egy képet arrolis hova a picsába küldtek az apukámmal! na csokesz!
A problémám az, hogy letöltöttem a Zmodeler 2.0.9-et , és most hogy kezdjem el? Mivel semmit nem tudok róla, ha valaki lenne szives nekem egy egy Tutorial portált mutatni, vagy felvenne msn-re, és elmagyarázná azt megköszönném! Nem akarok én kamiont modellezni, csak ilyet apróbb dolgokat pl.: névtábla és társai!
Elötte!
Utána!
Elõkelõ lökhárító!
Na mindegy valaki legyenszives segítsen!
Amúgy ha valaki tudna egy privát Scania 164l nevezetû jól kidolgozoot, extrákkal elátott kamiont az szoljon mert még pénzt is fizetnék érte!
Kössz mindent!
\"I\' love this game\"
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
http://virtualtrucker.oldal.biz/