52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
Tsaba01 #37281 a pót kereke egy kicsit furcsa:) -
Egyszerüen nem találom sehol a Central Poland Map-ot!!!!
segítsetek. vagy esetleg átküldhetnéd RoLD. persze makes mappa nélkül! -
olaszba nekem palermo meg catania volt.
Na de elég a off bol back to topic -
Énis voltam ott! bár Vigo nincs olyan messze ahoz képest!! na és Malaga!!!! Eddig nekem Bari volt a legszívósabbb utam!!! kiszáltam a hűs kamionból dobni egy ......-et és mikor kiszáltam beájultam! 45°C volt!!! -
tavaly elött én portoban voltam meg liszabonban szal nemkell felvágni-.- -
Euro Truck Simulator FOR PttM!!! 

Hát ez szuper LOOOOOOOOOL!!! csak tudnám hogyan kell a fákat kicserélni! már egyszer valahogyan összejött de most nemtudom. Ha jól emlékszem a materials/sprites mappában kell?? Én oda tettem be a fákat. vajon kicserélte?? nem tudom!! Na én most egy kis időr elmegyek a fórumról, vagyis csak nem fogok írni mert megyek Spanyolországba!! méghozzá ottis a lehető legmesszebbre! majd felteszek egy képet arrolis hova a picsába küldtek az apukámmal! na csokesz! -
Azis a modellezés tere!! Tehát ha nem modelleztél még soha, akkor szerintem elsem kezd!! -
Tökíí #37274 Sziasztok! Előre is bocs a hülye kérdésért!
A problémám az, hogy letöltöttem a Zmodeler 2.0.9-et , és most hogy kezdjem el? Mivel semmit nem tudok róla, ha valaki lenne szives nekem egy egy Tutorial portált mutatni, vagy felvenne msn-re, és elmagyarázná azt megköszönném! Nem akarok én kamiont modellezni, csak ilyet apróbb dolgokat pl.: névtábla és társai! -
Az új Rozsda Maris lökhárító kenőcs nézzétek mit tett a Lökhárítómmal!!
Elötte!
Utána!
Előkelő lökhárító! -
Jah, hát CseNo meg Gumikacsa. de szerintem ők nem fognak az ő kedvéért lemodellezni egy Scania 164l, bár nekem van pont egy. de azér nem 5 perces dolog modellezni! ha egy kiegészítőt precízen akarok ráillesztteni a kamionra az vagy 20 perc.. Hát méég a modellezés.... 
-
Tsaba01 #37271 Én sem tudok kamiont modellezni, csak logókat meg apróságokat. Tudtommal CseNo, Gumikacsa tudnak modellezni. -
Jól mondod Ts4ba! Bár sztem kamiont ezen a fórumon senki nem tud modellezni! bár lehet van olyan de nemtudom, max kiegészítőt csinálni stb..... -
Tsaba01 #37269 csinálj magadnak te is, nem kell semmiféle modellezési tudás, csak annyi hogy beleraksz egy kamionba más kiegészítőket. -
Meggondolom! vegyél fel msn-re:[email protected] de holnap délutántól nem leszek fennt! -
hali! szeretnék megkérni valami rendes embert aki segítene modellezni ha már annyi k***a jó privát kamionokat csináltok és nem ostjátok meg velünk akik nem tudnak modellezni!
Na mindegy valaki legyenszives segítsen!
Amúgy ha valaki tudna egy privát Scania 164l nevezetű jól kidolgozoot, extrákkal elátott kamiont az szoljon mert még pénzt is fizetnék érte!
Kössz mindent! -
Adjatok linket hozzá pls...! www.vsm.yoyo.pl nem mükszik. (403-as Hiba) -
Kösszikeeeee!!! na majd lecsekkolom ha megtalálom a net-en!!! -
Central Poland nem mod map -
Ez neked meg milyen mod RoLD??? -
Fényekkel
update elől:)
-
Na így már jobbak!
-
volfika #37260 Róma felé megyek konzervet viszek Brunoból!! -
www.google.hu
-
davidka96 #37258 Lenne egy olyan kérdésem hogy honnan tudok beszerezni Mercedes-Benz gabonás szerelvényt? mert nekem volvoba van -
Az ÁLOM Verdám. majd még dobok rá egykét tuningot!
A PÓTÉRT KÖSZÖNET BALUNAK! -
Cseréld le a kamionodat !!!!!!!!!!!!!!!!

-
1.04 bocs -
1.4 es patch -
Olvass vissza te szerencsétlen!!!
-
Tsaba01 #37252 Köszönöm all. :) -
david9205 #37251 Tudom sokat beszéltetek róla de nem tom
Az euro truck mod-hoz melyik patch kell?
-
Gyönyörű! 
-
Sziasztok!
Tudtok segíteni?
Felraktam EU modot es kidob egy idő után pris3d hibával.
Mit csináljak? -
FAQ:7-es pont -
A teljes jáékról tudna valaki adni egy linket,
előre is köszönöm. -
Sziasztok -
Nagyon fasza!!! -
első ránézésre szebb mint a LEGENDA 
-
Tsaba01 #37243 Elnézést, ez még lemaradt.
-
Tsaba01 #37242