Painkiller: Battle Out of Hell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott található, ahogy belépsz a vidámparkba:
van egy körhinta, mellette egy jegykiadó. Ez alapesetben zárva van (egy fallal), de mire a hullámvasútra érsz a fal eltûnik. Na oda bemenve kinyílik a mellette lévõ épület, amiben megtalálod a felszerelést.
2. ilyen problémával nem találkoztam😊
1.A vidámparkos pályán a hullámvasutas részen hogyan sikerült átmennetek?
2. Volt valakinek olyan problémája, hogy a BOofHell felinstalálása után nem mûködött az alap játék?
Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
Amikor beállsz a körbe jön egy nagy kõszobor vagy micsoda,ami elkezd háborúzni a fõgonosszal,na amig ezek egymást ölik addig kell neked lõni a fõellenfelet.Valami ilyesmi volt a lényeg ugy emlékszem,de nem pontossan tudom már.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mit kell tenni hogy megöljem? Részletes leírást kérek.
A narancsárga körökban mindent lõttem amit tudtam.
Van még ilyen? <#vigyor5>#vigyor5>
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
A fõszörny az nekem se akar meghalni, pedig már beleálltam mindenbe ,mindenféle sorrendbe és nem történik semmi.
Hogy a faxomba kell ezt a pályát normálisan megcsinálni? Azért kiváncsi lennék egy végigjátszásra (video), hogy képzelték az alkotók ezt a pályát csont nélkül... <#mf3>#mf3>
Hogy a rákba lehet a fõszörnyet kinyírni? Visszaolvastam a fórumot, az vagyon írva, hogy bele kell állni a naracsszinû körbe és felkel egy kõmonstrum. Hát én álldogállhatok ott napestig, b...k felkelni bármilyen monstrum . Csak annyit érek el, hogy jól összetapos a fõszörny! 😞 Vagy meghatározott sorrendben kell beleállni?
HELP PLZ!!!
3000+ AMD Barthon (512 cache), 512 DDR400, 160 gigás SATA vinyó (8 mega cache), Gef3Ti200 videó (ez nem mai gyerek mondjuk 😊, minden alapon, húzás nélkül.
Kivág windowsba, aztán jelentést akar küldeni a microsoftnak...
Köszi szépen! már installzik! <#taps>#taps>
Letöltöttem a kiegésztitöt, erre installálnám, és sir az eredeti Painkiller game-ért. Valamiért az volt bennem, hogy nem kell hozzá, csak "ajánlott". De ez itt nagyon nem akar nélküle felinstallálódni...
Én hüje meg 1 hónapja uninstalltam meg töröltem az image-t.
Pliz help! Tudna valaki "kölcsönbe" adni nekem egy original game-t? <#confused>#confused><#help>#help>
[merlinw.org]
emlekszem, az 1.0 meg lazan elfutott p3/700+gf2mxen is 😊
Forza.
[merlinw.org]
Feltettem a gamet és crackeltem, de mindig újra indula gépem, mikor betölt egy pálya.Ugyanilyen gondom volt a Need For Speed Underground 2-vel is, de egy VGA driver scere megtette hatását és mûködött, még mindig ugyanaz a driver van fent, de gondolom ennek megint más kell.
Mi lehet a gond megoldása?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az alapjáték fullon repül, míg a kieg, 5-10fps-el vánszorog...
(intel 3Ghz/1GbMem/FX5600-128M) - nem kéne.. hö😄
[merlinw.org]
Azt hallottam, hogy ez a BOH egy kiegészítõ cuccos és kell hozzá az elsõ gamma. No, az megvan.
Hogyan kell telepíteni ezt a cuccost? (gondolok itt a patch-re is) Szal így jó?
1.) PainKiller
2.) Patch
3.) BOH
4.) Crack
Vagy másképp kellene?
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Kerlek titeket,ha valakinek meg van az elso resz,akkor kuldje el nekem a crack-jet,kerem!!!Nincs crack-em es nem fut a jatek.Legyetek szivesek es kuldjetek el nekem a [email protected] cimre az elso resz crack-jet!!!Koszi elore is.Hello!
Bár easy-ba játszottam végig....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
\"Never say never!\" W Churchill
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Uninstalláltam a Painkillert
Az uninstall végén ezt kaptam.
Yes-t választottam, mire újraindult a Windows
Gondolom, a kérdés erre vonatkozott volna...
Azért elég érdekes.
Azt hittem, XP-ben már nincsenek ilyen üzenetek😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.