Painkiller: Battle Out of Hell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van egy secret még elõtte, amivel könnyebbé válik (pontosabban a secretben van páncél meg minden hülyeség)-
Ott található, ahogy belépsz a vidámparkba:
van egy körhinta, mellette egy jegykiadó. Ez alapesetben zárva van (egy fallal), de mire a hullámvasútra érsz a fal eltûnik. Na oda bemenve kinyílik a mellette lévõ épület, amiben megtalálod a felszerelést.

2. ilyen problémával nem találkoztam😊

Hali

1.A vidámparkos pályán a hullámvasutas részen hogyan sikerült átmennetek?
2. Volt valakinek olyan problémája, hogy a BOofHell felinstalálása után nem mûködött az alap játék?

Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT

ugord át

Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.

Sziasztok! A vidámparkos pályán hová kell menni, mert a checkpoint után lemegy a kõajtó, aztán tátong ott egy átugorhatatlan rés. Amibe könnyû beleesni. Hová kell menni innen? Help!
andriska
IDIO-TAUJ-REGV-AGY!

Mi A Cd-key a painkillerhez??????????????????????????????,,,
Hát már nem emlékszem egészen.
Amikor beállsz a körbe jön egy nagy kõszobor vagy micsoda,ami elkezd háborúzni a fõgonosszal,na amig ezek egymást ölik addig kell neked lõni a fõellenfelet.Valami ilyesmi volt a lényeg ugy emlékszem,de nem pontossan tudom már.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nekem nem sikerült a fõellenfelet legyõzni. Letöröltem a játékot, annyira azért nem érdekel. De ahogy látom a fórumozókat se érdekelte annyira.
Jaja, nincs kedvem probalkozni vele. Mit lojjek hogy vegre letorolhessem? 😊
Jó lenne ha tudnám mit jelentenek azok a színesebb kövek. Egyáltalán milyen színû köveket kell lõni?
A fõelllenség ellen nem tudom mit kell tenni. Valahogy nem akar meghalni. Egy ideje már sebzõdni se képes.
Mit kell tenni hogy megöljem? Részletes leírást kérek.
A narancsárga körökban mindent lõttem amit tudtam.
Petyusz
Szevasztok!
Multizni szeretnék a Painkillerrel de kéne hozzá valami cdkey!
Létszi segítsetek!!

Nincs sorrend! Csak bele kell állni és lõdõzni kell a(színesebb) köveket és arra felállnak a kõemberek.Nekem így sikerült.
NeoMaN
pedig végignyomható. én hardon mentem, elsõre aszittem ez valami vicc. 10x-re sikerált....

Andie
Hoppá, ez a godmode?
Van még ilyen? <#vigyor5>

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Az ilyen pályákra ez kell...: pkgod...<#nemtudom>
A fõszörny az nekem se akar meghalni, pedig már beleálltam mindenbe ,mindenféle sorrendbe és nem történik semmi.
Andie
Hát gyerekek ez a leningrádi pálya enyhén dúrva. Nem elég, hogy 10 méterenként tudok csak elörehaladni, még a visszatöltés is 1 perc. Azért lehetett volna egy kis arányérzékük a srácoknak, mikor a pályákat szerkesztették. A tököm kivan mostmár ezzel a pályával. 25x töltöttem vissza, 3 sarkot haladtam, 4 tankot szétkúrtam, erre most átjövök a folyosón (checkpoint), erre bezáródik (valami villámkezü kõmüves befalazta! ilyenek kellettek volna a cégembe anno!), és jön rám ezer ilyen kibaxott geci, dobálják a gránátokat, hogy csak úgy hullik. Seperc alatt elvéreztem. <#boxer><#violent><#gun><#gonosz2>

Hogy a faxomba kell ezt a pályát normálisan megcsinálni? Azért kiváncsi lennék egy végigjátszásra (video), hogy képzelték az alkotók ezt a pályát csont nélkül... <#mf3>

Sziasztok!

Hogy a rákba lehet a fõszörnyet kinyírni? Visszaolvastam a fórumot, az vagyon írva, hogy bele kell állni a naracsszinû körbe és felkel egy kõmonstrum. Hát én álldogállhatok ott napestig, b...k felkelni bármilyen monstrum . Csak annyit érek el, hogy jól összetapos a fõszörny! 😞 Vagy meghatározott sorrendben kell beleállni?
HELP PLZ!!!
NeoMaN
esetleg egy 5.10-es alaplapi driver (IDE nélkül).

Andie
Újrainditottam a gépet, és a köv pálya lement fagyás nélkül. Valami gáz lehetett, mert elötte a DVD irás is úgy megfogta a gépet, hogy a fórum görgetés is darabosan ment, egy másik ablakba átváltás meg olyan volt, mint egy 286-oson... Nemtom mi lehetett.
3000+ AMD Barthon (512 cache), 512 DDR400, 160 gigás SATA vinyó (8 mega cache), Gef3Ti200 videó (ez nem mai gyerek mondjuk 😊, minden alapon, húzás nélkül.

NeoMaN
nemfagy. talán szarrá húzott vga-val probálkozol....vagy nagyon kevés a ramod.

Andie
Gyerekek, a LAB pályán járok, és már nem elöször fagy ki a játék. Általában a checkpointnál, vagy visszatöltésnél. Már ötödjére inditom újra a játékot. Nálatok is volt ilyen?
Kivág windowsba, aztán jelentést akar küldeni a microsoftnak...

Andie
Beszarok!!! <#wilting>
Köszi szépen! már installzik! <#taps>

NeoMaN
ne a setup.exe-t indítsd. valami könyvtárban van a standalone telepítõ...

NeoMaN
nem kell hozzá az eredeti.

Andie
Sziasztok!

Letöltöttem a kiegésztitöt, erre installálnám, és sir az eredeti Painkiller game-ért. Valamiért az volt bennem, hogy nem kell hozzá, csak "ajánlott". De ez itt nagyon nem akar nélküle felinstallálódni...
Én hüje meg 1 hónapja uninstalltam meg töröltem az image-t.
Pliz help! Tudna valaki "kölcsönbe" adni nekem egy original game-t? <#confused><#help>

MerlinW
uhh, száp mondat nyelv magyaron, mert órán nyelvtan az iskolapadnak a lába vérzik mert kirúgta kis józsinak van kutyája, mert képzeljétek találtam ma egy szzast a földön, ami kék az ég és az jó....

[merlinw.org]

NeoMaN
na akkor sztem ess neki mégegyszer. olvasd már el mit írtál légyszíves!

Martin Rome
hy a kiegészitö 3 pályáján vagyok ott abba a kör alakü emeletes részen de az a dobozszerü izé ami felvisz egyre magasabbra az utorso olyan akár honan megek neki mindig deki "lök" a falnak!Hellp meee!<#lama>

arty
az alapjatek sem olyan mar, mint regen ... 1.6.1nel tart, es megkapta a BoH effektjeit ...

emlekszem, az 1.0 meg lazan elfutott p3/700+gf2mxen is 😊

Forza.

MerlinW
nekem is volt ilyen problémám nfsu2-vel én kompletten gépet cseréltem (alaplap, proci, mem) de a kártya maradt, és jó lett. Sztem más baj lehetett. Talán a kevés memória miatt, vagy az órajel miatt. Nemtom...😞

[merlinw.org]

Hello!

Feltettem a gamet és crackeltem, de mindig újra indula gépem, mikor betölt egy pálya.Ugyanilyen gondom volt a Need For Speed Underground 2-vel is, de egy VGA driver scere megtette hatását és mûködött, még mindig ugyanaz a driver van fent, de gondolom ennek megint más kell.

Mi lehet a gond megoldása?

MerlinW
le kell cserélnem ezt az 5600-ost... jájh...😞

[merlinw.org]

Shep
tényleg nõtt, 9700proval ki kellett kapcsolnom az élsimítást, most 6800gt-vel még nem néztem de szerintem azon is belassulna.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Tényleg ennyivel nõtt a gépigény vagy csak az elsõ pálya ilyen lassú a sok effekt miatt?

Az alapjáték fullon repül, míg a kieg, 5-10fps-el vánszorog...

(intel 3Ghz/1GbMem/FX5600-128M) - nem kéne.. hö😄

[merlinw.org]

Hogy lehet megölni a végsõ fõmonsztrát? Egyszerûen hiába lövöm, még csak sebzõdni sem akar.
mohojojo
Érdeklõdni szeretnék hogy MULTIPLAYER be LAN on nem igazán mûködik nem tudtok valamit mert kiírja hogy invalid CDKEY stbb. köszi

KranaZoli
Hali!

Azt hallottam, hogy ez a BOH egy kiegészítõ cuccos és kell hozzá az elsõ gamma. No, az megvan.

Hogyan kell telepíteni ezt a cuccost? (gondolok itt a patch-re is) Szal így jó?

1.) PainKiller
2.) Patch
3.) BOH
4.) Crack

Vagy másképp kellene?

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Végigtoltam Nightmare fokozaton, de asszem legközelebb nem leszek önmagam (meg billentyûzetem, egerem és egyéb tárgyak körülöttem) ellensége. Ez kész õrültekháza. Sokszor örültem, hogy túléltem egy pályát, nem még hogy a tarot kártyákkal foglalkozzak. No és a secretek... szuper máriót megszégyenítõ ügyességgel ugri-bugrizzak el hozzájuk mint vmi platformban. Huhh... (Lesz ennek folytatása?)<#idiota>

Aki a Colosseum pályán a szakadékoknál nem akar minden ugrást kicentizni, vegyen egy Move Faster kártyát. Azzal minden gond nélkül meg lehet csinálni <#mf1>
Glpetyus
gamecopyworld.com

Hello!
Kerlek titeket,ha valakinek meg van az elso resz,akkor kuldje el nekem a crack-jet,kerem!!!Nincs crack-em es nem fut a jatek.Legyetek szivesek es kuldjetek el nekem a [email protected] cimre az elso resz crack-jet!!!Koszi elore is.Hello!

Frank99
a Leningrádi volt a legnehezebb.
Bár easy-ba játszottam végig....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Ma2ska
Igen... a Leningrádi pálya kissé mintha nehéz volna? Valami tápoló kártya kéne mert ez nem állapot már tankok, kamikáze-k meg amit el lehet képzelni. Ja meg minden katona alapból gránátot hajigál.

JackDaniels
Én még csak ismertetõt olvastam errõl a kiegészítõrõl, de nagyon dícsértek a cuccot. Tényleg ennyire frankó? Mert akkor kipróbálom! A Painkiller nekem is nagyon bejött, csak még lusta voltam újra feltenni.<#ravasz1>

\"Never say never!\" W Churchill

Frank99
én is így jártam tegnap....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

rage

Uninstalláltam a Painkillert
Az uninstall végén ezt kaptam.

Yes-t választottam, mire újraindult a Windows
Gondolom, a kérdés erre vonatkozott volna...
Azért elég érdekes.

Azt hittem, XP-ben már nincsenek ilyen üzenetek😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Esrohnoil
Daydreemen nem kapsz kártyát ha jól emlékszem.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

hi all. A daydream utan a 2 fokozat nehézségen ha elkezdem játszani akkor megkapom a kártyákat?, vagy daydreemen is kapok kártyákat ha teljesiitem a kuldetést?
reaper4
ha nem nightmare-n nyomja a gamer akkor nincs ez a pálya?

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit