287
Painkiller expansion
  • bloodrayne2
    Hello!Azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet multizni mer minden szerver mögött 1.64 version van de nekem 1.5 van és nem megy.De fölrakom a 1.64 patchet és elszarja a játékot miéert??Ha valaki tudja akkor létszi sürgösen szoljon nekem!!!:[email protected]
  • Desert
    Sziasztok!!!
    Lenne egy kérdésem: Multizni szeretnék haverral (LAN) a Painkillerben mindketten elindítjuk a game-t és egyikünk megcsinálja a szervert a másik gépen meg refresh de nem találja meg a szervert.
    Tudna valaki megoldást a problémára?
    Esetleg patch megoldja?
    Előre köszi mindenkinek
    Üdv: Desert Flash
  • Esrohnoil
    Én már letöröltem. Ennyi helyet nem ér meg ha ilyen lassú.
  • greenpjotr
    Sziasztok!
    Nekem is az első pályával van gondom. minimális megjelenítés esetén is szaggat.
  • Esrohnoil
    Az miért van, h. az alapjáték max beállításokkal lazán fut 1024*768-ban, közben a kieg. 640*480-ban, ha minden minimumon van, és a spec effektek mind ki vannak kapcsolva, akkor is resetel a gépem közvetlenül miután az első pályát betöltötte?
  • STREEX
    Rá kell állnod azokra a körökre a földön és megvárni amíg a háttérben életre kel egy kőember.ezek után ell kell terelned alastor figyelmét.És ha a kőember hátulról bevert egyet alastornak akkor egy időre sebezhetővé válik.Ezt kell ismételni.
  • kgbr
    Hello
    Ezt a szörnyet hogy lehet kinyírni?
  • Evans
    Az egész lényege, hogy space-t nyomogatni kell futás közben, igy egyre jobban begyorsulsz v a másik megoldás, hogy veszel gyorsito kártyát a pálya megkezdése előtt.
  • Robbb
    Sziasztok! A Colosseum pályán hogyan kell átugorni a tűzzel teli gödröt??? A tüskés gödrön még átmentem, de ezzel meggyűlik a bajom. Mi a trükkje, mert simán akkor se megy, ha lepetézek. Van valami extra ugrás vagy kapcsoló? Köszi.
  • Khull
    Kösz a segítséget
  • Dant0r
    Van egy secret még előtte, amivel könnyebbé válik (pontosabban a secretben van páncél meg minden hülyeség)-
    Ott található, ahogy belépsz a vidámparkba:
    van egy körhinta, mellette egy jegykiadó. Ez alapesetben zárva van (egy fallal), de mire a hullámvasútra érsz a fal eltűnik. Na oda bemenve kinyílik a mellette lévő épület, amiben megtalálod a felszerelést.

2. ilyen problémával nem találkoztam:)
  • Khull
    Hali

1.A vidámparkos pályán a hullámvasutas részen hogyan sikerült átmennetek?
    2. Volt valakinek olyan problémája, hogy a BOofHell felinstalálása után nem működött az alap játék?

• Cleawer
    ugord át
  • Robbb
    Sziasztok! A vidámparkos pályán hová kell menni, mert a checkpoint után lemegy a kőajtó, aztán tátong ott egy átugorhatatlan rés. Amibe könnyű beleesni. Hová kell menni innen? Help!
  • andriska
    IDIO-TAUJ-REGV-AGY!
  • Tibbi
    Mi A Cd-key a painkillerhez??????????????????????????????,,,
  • Gabe18
    Hát már nem emlékszem egészen.
    Amikor beállsz a körbe jön egy nagy kőszobor vagy micsoda,ami elkezd háborúzni a főgonosszal,na amig ezek egymást ölik addig kell neked lőni a főellenfelet.Valami ilyesmi volt a lényeg ugy emlékszem,de nem pontossan tudom már.
  • Barthez
    Nekem nem sikerült a főellenfelet legyőzni. Letöröltem a játékot, annyira azért nem érdekel. De ahogy látom a fórumozókat se érdekelte annyira.
  • KeFe
    Jaja, nincs kedvem probalkozni vele. Mit lojjek hogy vegre letorolhessem? :)
  • Barthez
    Jó lenne ha tudnám mit jelentenek azok a színesebb kövek. Egyáltalán milyen színű köveket kell lőni?
  • Barthez
    A főelllenség ellen nem tudom mit kell tenni. Valahogy nem akar meghalni. Egy ideje már sebződni se képes.
    Mit kell tenni hogy megöljem? Részletes leírást kérek.
    A narancsárga körökban mindent lőttem amit tudtam.
  • Petyusz
    Szevasztok!
    Multizni szeretnék a Painkillerrel de kéne hozzá valami cdkey!
    Létszi segítsetek!!
  • 1020joe
    Nincs sorrend! Csak bele kell állni és lődőzni kell a(színesebb) köveket és arra felállnak a kőemberek.Nekem így sikerült.
  • NeoMaN
    pedig végignyomható. én hardon mentem, elsőre aszittem ez valami vicc. 10x-re sikerált....
  • Andie
    Hoppá, ez a godmode?
    Van még ilyen?
  • xavier
    Az ilyen pályákra ez kell...: pkgod...
    A főszörny az nekem se akar meghalni, pedig már beleálltam mindenbe ,mindenféle sorrendbe és nem történik semmi.
  • Andie
    Hát gyerekek ez a leningrádi pálya enyhén dúrva. Nem elég, hogy 10 méterenként tudok csak elörehaladni, még a visszatöltés is 1 perc. Azért lehetett volna egy kis arányérzékük a srácoknak, mikor a pályákat szerkesztették. A tököm kivan mostmár ezzel a pályával. 25x töltöttem vissza, 3 sarkot haladtam, 4 tankot szétkúrtam, erre most átjövök a folyosón (checkpoint), erre bezáródik (valami villámkezü kőmüves befalazta! ilyenek kellettek volna a cégembe anno!), és jön rám ezer ilyen kibaxott geci, dobálják a gránátokat, hogy csak úgy hullik. Seperc alatt elvéreztem.

Hogy a faxomba kell ezt a pályát normálisan megcsinálni? Azért kiváncsi lennék egy végigjátszásra (video), hogy képzelték az alkotók ezt a pályát csont nélkül...
  • Brett Shaw
    Sziasztok!

Hogy a rákba lehet a főszörnyet kinyírni? Visszaolvastam a fórumot, az vagyon írva, hogy bele kell állni a naracsszinű körbe és felkel egy kőmonstrum. Hát én álldogállhatok ott napestig, b...k felkelni bármilyen monstrum . Csak annyit érek el, hogy jól összetapos a főszörny! :( Vagy meghatározott sorrendben kell beleállni?
    HELP PLZ!!!
  • NeoMaN
    esetleg egy 5.10-es alaplapi driver (IDE nélkül).
  • Andie
    Újrainditottam a gépet, és a köv pálya lement fagyás nélkül. Valami gáz lehetett, mert elötte a DVD irás is úgy megfogta a gépet, hogy a fórum görgetés is darabosan ment, egy másik ablakba átváltás meg olyan volt, mint egy 286-oson... Nemtom mi lehetett.
    3000+ AMD Barthon (512 cache), 512 DDR400, 160 gigás SATA vinyó (8 mega cache), Gef3Ti200 videó (ez nem mai gyerek mondjuk :), minden alapon, húzás nélkül.
  • NeoMaN
    nemfagy. talán szarrá húzott vga-val probálkozol....vagy nagyon kevés a ramod.
  • Andie
    Gyerekek, a LAB pályán járok, és már nem elöször fagy ki a játék. Általában a checkpointnál, vagy visszatöltésnél. Már ötödjére inditom újra a játékot. Nálatok is volt ilyen?
    Kivág windowsba, aztán jelentést akar küldeni a microsoftnak...
  • Andie
    Beszarok!!!
    Köszi szépen! már installzik!
  • NeoMaN
    ne a setup.exe-t indítsd. valami könyvtárban van a standalone telepítő...
  • NeoMaN
    nem kell hozzá az eredeti.
  • Andie
    Sziasztok!

Letöltöttem a kiegésztitöt, erre installálnám, és sir az eredeti Painkiller game-ért. Valamiért az volt bennem, hogy nem kell hozzá, csak "ajánlott". De ez itt nagyon nem akar nélküle felinstallálódni...
    Én hüje meg 1 hónapja uninstalltam meg töröltem az image-t.
    Pliz help! Tudna valaki "kölcsönbe" adni nekem egy original game-t?
  • MerlinW
    uhh, száp mondat nyelv magyaron, mert órán nyelvtan az iskolapadnak a lába vérzik mert kirúgta kis józsinak van kutyája, mert képzeljétek találtam ma egy szzast a földön, ami kék az ég és az jó....
  • NeoMaN
    na akkor sztem ess neki mégegyszer. olvasd már el mit írtál légyszíves!
  • Martin Rome
    hy a kiegészitö 3 pályáján vagyok ott abba a kör alakü emeletes részen de az a dobozszerü izé ami felvisz egyre magasabbra az utorso olyan akár honan megek neki mindig deki "lök" a falnak!Hellp meee!
  • arty
    az alapjatek sem olyan mar, mint regen ... 1.6.1nel tart, es megkapta a BoH effektjeit ...

emlekszem, az 1.0 meg lazan elfutott p3/700+gf2mxen is :)