Painkiller: Battle Out of Hell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még az Overdose-hoz is jöhet.Köszönöm elõre is!!!
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Elõször jött a Painkiller, s kapott egy kiegészítõt a Battle out of Hell-t.
Utána csináltak egy Painkiller: Overdose játékot, s nemsokára jön a Resurrection.
Köszi <#wave>#wave>
De lenne még egy kérdésem:
Most, hogy kijátszottam az alapjátékot + kiegészítõjét, hogyhogy nem találkoztam az 'ufós' részekkel?
Láttam youtube-on egy videót, ahol teljesen más fegyvereket használt, és a fõllenség Sammael volt.
Most akkor mi van?
Jó pár fps mögöttem van már, nem érzem hogy ennyire láma lennék.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
De most maradjunk ennél. Nem tudom kinyírni, beleállok a körökbe és semmi. Néztem egy videót, ott a srác beleállt a körbe, Alastor összerogyott és akkor adta neki az áldást, 2x megcsinálta és ennyi
Nem jöttem rá a logikára!
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Videón csak annyi, hogy belép a körbe és tüzeli is a mocskot, fogy az élete
Hát nálam rohadtul nem fogsz
Visszaolvastam, és írtátok hogy valami gólem épül fel
Én nem látok semmilyen gólemet, pedig mind a 4 karikában voltam
Mi a trükkje?
találtam ilyen izzó karikákat de nem jöttem rá a szereoére!
Nekem az a problémám, hogy mindig ezt írja:
"A Painkiller BOOH már installálva van. Folytatja?"
Ha az igen-t nyomom meg, akkor sem csinál semmit.
Pedig sem az alap, sem a kiegészítõ nincs fenn.
Ha az alap fent van, akkor is ugyanez a hiba, még a "Content" könyvtárban levõ .exe fájl indítása esetén is.
Van valakinek ötlete?
thx
Az a helyzet h. túl erõs gépet vettél. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Elég nevetséges õroblémában kérném a segítségeteket, bár elnézve a hozzászólások "gyakoriságát" nem valószínû hogy egyáltalán kapok valaha is választ...
Szóval kipróbáltam a játék demóját, de szinte játszhatatlanul gyors!(lol)
youtuben néztem pár videót hogy biztos legyek benne hogy nem ez az alap sebesség, és ott sokkal lassabb videókat láttam.
Van valami ötletetek hogy mi lehet a baj? Megoldható a PK belassítása anélkül hogy a többi játék - ami egyébként rendesen fut - túl lassúvá válna?
\"Soha ne felejtsük el, hogy amikor seggberúgnak minket, egy lépéssel előrébb vagyunk!\"
Elakadtam az utolsó pályán :S nemtom megölni a boss-t. Hiába állok bele a parázsló körökbe és lödözöm 1000rel de nem történik semmi, villámlás cuccok jönnek elö meg meteoritok hullanak le, az élete meg ugyanannyi! Semmi "sziklaember" nincs :| Nagyon idegesítö már...
Ha valaki tudna nekem segíteni, azt nagyon megköszönném! 😊
\"Soha ne felejtsük el, hogy amikor seggberúgnak minket, egy lépéssel előrébb vagyunk!\"
Megvenném a Painkiller Black Edition külön kiadásu DVD Gamet.
Ha valakinek meg van akkor irjon nekem !!!
Local.
Asszem egyetlen olyan palya van amit csak legerosebb szinten jacchacc
azonkívül a kártyákat továbbvisszük magasabb nehézségi szintre ha már alacsonyabbon végigviszem?
Aktiválásnál mind a 3-at aktiválja egyszerre. 😊
Sõt, ha minden kártyát összegyûjtesz, kapsz bónusz pályát. 😊
Ott szintén lehet szerezni még egyet.
Feliratokra nem emlékszem.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
meg arra is emléxem hogy van két passzív meg három aktív kártya. az aktív kártyáknak lehet változtatni az elõhívási sorrendjét? mert csak olyan billfunkció van hogy aktiválni, de a sorrendjére nincs
gondolom elég nehéz lesz a végére ha nem gyûtjögetem be a kártyákat
Elkezdtem insomanian vagy mi az (a 2. nehézségi szint) ahol lehet a black tarotot használni, és a haste nevû kártyával (gyorsítás) sikerült átugranom. De elõtte megnéztem van e benne olyan cgeat h. ghost vagy no clip, de sajnos nincs. Nah de a lényeg haveromnak 1000 bõl 1 szer sikerült átugrania, menj a széléhez és nézd meg, az egyik helyen egy picit kintebb van a széle, ott érdemes próbálkozni.
Mert fentvan az alap játék,de mikro beteszem a kiegészítõt,és installalni akarom,azt írja ki,hoy már a gépen van....
Ha meg felteszem,akkor felülírja? Az simát? vagy hogy van?
Glory, Glory Man. United!
Az AMD legyen veletek!
Van nekem egy painkiller-el foglalkozó oldalam.
Akit érdekel nézze meg:
The Hungarian Painkiller HQ
Új designel és részekkel!!
Webdesign, animáció, webfejlesztés: http://paul.maszlik.com
Lenne egy kérdésem: Multizni szeretnék haverral (LAN) a Painkillerben mindketten elindítjuk a game-t és egyikünk megcsinálja a szervert a másik gépen meg refresh de nem találja meg a szervert.
Tudna valaki megoldást a problémára?
Esetleg patch megoldja?
Elõre köszi mindenkinek
Üdv: Desert Flash
Nekem is az elsõ pályával van gondom. minimális megjelenítés esetén is szaggat.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT