287
Painkiller expansion
-
#207 nekem is volt ilyen problémám nfsu2-vel én kompletten gépet cseréltem (alaplap, proci, mem) de a kártya maradt, és jó lett. Sztem más baj lehetett. Talán a kevés memória miatt, vagy az órajel miatt. Nemtom...:( -
Tigerson #206 Hello!
Feltettem a gamet és crackeltem, de mindig újra indula gépem, mikor betölt egy pálya.Ugyanilyen gondom volt a Need For Speed Underground 2-vel is, de egy VGA driver scere megtette hatását és működött, még mindig ugyanaz a driver van fent, de gondolom ennek megint más kell.
Mi lehet a gond megoldása? -
#205 le kell cserélnem ezt az 5600-ost... jájh...:( -
#204 tényleg nőtt, 9700proval ki kellett kapcsolnom az élsimítást, most 6800gt-vel még nem néztem de szerintem azon is belassulna. -
#203 Tényleg ennyivel nőtt a gépigény vagy csak az első pálya ilyen lassú a sok effekt miatt?
Az alapjáték fullon repül, míg a kieg, 5-10fps-el vánszorog...
(intel 3Ghz/1GbMem/FX5600-128M) - nem kéne.. hö:D -
1c3 #202 Hogy lehet megölni a végső főmonsztrát? Egyszerűen hiába lövöm, még csak sebződni sem akar. -
#201 Érdeklődni szeretnék hogy MULTIPLAYER be LAN on nem igazán működik nem tudtok valamit mert kiírja hogy invalid CDKEY stbb. köszi
-
#200 Hali!
Azt hallottam, hogy ez a BOH egy kiegészítő cuccos és kell hozzá az első gamma. No, az megvan.
Hogyan kell telepíteni ezt a cuccost? (gondolok itt a patch-re is) Szal így jó?
1.) PainKiller
2.) Patch
3.) BOH
4.) Crack
Vagy másképp kellene? -
Dave77 #199 Végigtoltam Nightmare fokozaton, de asszem legközelebb nem leszek önmagam (meg billentyűzetem, egerem és egyéb tárgyak körülöttem) ellensége. Ez kész őrültekháza. Sokszor örültem, hogy túléltem egy pályát, nem még hogy a tarot kártyákkal foglalkozzak. No és a secretek... szuper máriót megszégyenítő ügyességgel ugri-bugrizzak el hozzájuk mint vmi platformban. Huhh... (Lesz ennek folytatása?) -
RaptorZ #198 Aki a Colosseum pályán a szakadékoknál nem akar minden ugrást kicentizni, vegyen egy Move Faster kártyát. Azzal minden gond nélkül meg lehet csinálni -
#197 gamecopyworld.com -
nyni #196 Hello!
Kerlek titeket,ha valakinek meg van az elso resz,akkor kuldje el nekem a crack-jet,kerem!!!Nincs crack-em es nem fut a jatek.Legyetek szivesek es kuldjetek el nekem a [email protected] cimre az elso resz crack-jet!!!Koszi elore is.Hello! -
#195 a Leningrádi volt a legnehezebb.
Bár easy-ba játszottam végig.... -
#194 Igen... a Leningrádi pálya kissé mintha nehéz volna? Valami tápoló kártya kéne mert ez nem állapot már tankok, kamikáze-k meg amit el lehet képzelni. Ja meg minden katona alapból gránátot hajigál. -
#193 Én még csak ismertetőt olvastam erről a kiegészítőről, de nagyon dícsértek a cuccot. Tényleg ennyire frankó? Mert akkor kipróbálom! A Painkiller nekem is nagyon bejött, csak még lusta voltam újra feltenni. -
#192 én is így jártam tegnap.... -
Uninstalláltam a Painkillert
Az uninstall végén ezt kaptam.
Yes-t választottam, mire újraindult a Windows
Gondolom, a kérdés erre vonatkozott volna...
Azért elég érdekes.
Azt hittem, XP-ben már nincsenek ilyen üzenetek:) -
#190 Daydreemen nem kapsz kártyát ha jól emlékszem. -
Fro5t #189 hi all. A daydream utan a 2 fokozat nehézségen ha elkezdem játszani akkor megkapom a kártyákat?, vagy daydreemen is kapok kártyákat ha teljesiitem a kuldetést?
-
#188 ha nem nightmare-n nyomja a gamer akkor nincs ez a pálya? -
#187 Hát passz, én nightmaren nem tolom ezt végig az biztos :) -
#186 segítsen már valaki!!
szeretném folytatni a gamét. -
#185 itt akadtam meg én is. örülnék ha valaki válaszolna.
előre is thx -
hattila #184 Meg tudná nekem valaki mondani, hogy hogy a fenébe lehet leszedni Nightmare-n a 4. pályán az egyedül álló pókot.
Addig rendben amíg leszedem a fél életét, az sima ügy csak lőni kell puskával, de ímikor begajdul és cikrázik utána akármivel lövöm semmi.
Már körbe körbe szaladozok az ágyúkhoz , de se tátott szájjal, sem máshogy nem sebződik az ágyúktól sem.
Valami ötlet?
eddig 2 kártya megva Nightmare-n ( 1. 2. ) de a 3. pálya az lehetetlen, azt csak duplatöltényes kártyával lehetne minimum, de arra meg nincs pénz. -
#183 Sikerült túljutnom
Kössz a segítséget Glpetyus -
#182 én is ott vagyok már lassan 2 hete :DDDD -
#181 szarok be!!mióta van gém?má ezt is szerezni kell!!! -
#180 Próbálkozz csak,mert a csőre KELL ugrani :) -
#179 Egy kis segítség kéne nekem:
Azon a pályán ami úgy kezdődik, hogy a távcsövessel kell lődözni a tetőkön álló fegyvereseket (asszem 3. pálya de nem biztos) na most eljutottam egy terembe ahol rengeteg ilyen ellent kellet leölni. Le is öltem őket. Van iylen fellövő bigyusz amivel szintenkéntlehet felfele ugrálni. Most én a legfelső alati szinten vagyok. Haott fellövöm magam nem lök fel annyira hogy be tudjak ugrani a beugróba:) Azt hogy kell megcsinálni? A csőre is próbáltam felugrani de az 50-ből ha 1* sikerült de akkor is lecsúsztam róla szóval az sem siekrült:)
HA valaki megmondaná a megoldást nagyon örülnék. Előre is kössz! -
#178 Akkor szívesen! -
nmarci99 #177 Már megoldódott! -
nmarci99 #176 Sziasztok! Valaki tudna abban segíteni, hogy mikor beteszem az expansion pack cd-jét, akkor azt írja, hogy már telepítve van, és nem tudom instalálni...
Előre is köszi! -
#175 igen özben már sikerült, jelenleg a colosseum pályán vagyok. -
#174 Ugyanúgy kell, mint a többi pókszerű izét;) -
#173 10 pályából áll -
#172 A Dead City nevű pályán a két kocsidobáló megölése után jön az alagőtból egy pókszerü izé, azt csak lőni kell vagy van vmi trükkje? -
#171 milyen hosszú a kiegészítő? -
#170 1.5-re patcheli a játékot, szóval tartalmazza. -
#169 jaaa, hogy ott tartassz, akkor nemszótam -
#168 nem felfelé kell a csőre ? a legtetejére jussak ?