rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Itt egy replay, meg setup, hátha kedvet kap hozzá valaki. 😊)
Replay:
Donington Proton replay
Setup:
Donington Proton setup
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
@Aesir: köszi :-)
- Az rF DTM-mel ugyan az lesz mint a PCC-vel... Mindenki tudni fogja hogy viselkedik igazabol egy DTM auto, lesznek akik mar vezettek is, vagyis jonek majd a kritikak es a kulonfele fizikai valtoztatasok😊)))
A "teljesen" MOD-nak szamitoak kozul egyelore fixen a PCC, Civic '90 es a Copa Megane van fent😊 A Mclaren osszessegeben jonak tunik, ugy nez ki fent marad😉 A proton egyelore "tesztelesen" van, de az eddigi tapasztalatok alapjan, nem igazan nyujt "tobbet, szebbet, erdekesebbet" - kezeles, cockpit stb. Valszeg ugrik😉
Persze meg az RFX is fent van😊 De ez hosszu tortenet lesz, amig rendbe rakjak😊) Ezt mar privat barkacsolgatni nagyon nagy munka, olvasgatni, nezelodi, gyujtogetni, tesztelgetni a kulonfele "nem hivatalos" autonkenti "kiegesziteseket, javitasokat" meg egyszeruen nem eri meg... Aki egyben, kontrolalhatoan akarja az rFactora alatyt tudni ezt a modot, az szerintem jo ha turelmes es mindig csak a "hivatalos" Xzibit cuccokat pakolja ala. Valszeg ezutan sokan "segitenek" majd neki, de a lenyeg, O nezze meg, tegye be hogy "egyseges" lehessen.
De valszeg, ezt csak a GTR2 megjeleneseig erdemes jatszani, mert az ezt totalisan kivaltja (?!).
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
A Nippon tényleg jó , de valahogy még az sem az igazi 😊)))
Lehet befektetek LFS-be 😊))
Vagy a GSMF DTM ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A "másik" gumival az NGT-osztály nagyon jó, bár egyelõre kevéssé setupolható a cucc. Nemsokára linkelek egy videot, azon azért látni lehet majd a flasht.
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
Opc Nippon bajnokság is nagyon jó fless, most is jó verseny volt, lehet majd rakok fel kisvideót...hogy mégis mennyire frankó 2 verseny volt.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Kezdem unni már ezt az rF-et: semmi használható mod amire azt mondanám , hogy oké, legyen valami liga és akkor egy pár évet rászánok 😞((
Persze lehet csak finnyás vagyok 😊))))
PCC még messze a legprofibb , látszik hogy adtak rá , de azt meg az ismert kicsúszások miatt nem vállalnám évekig 😊))
más.
http://www.gameswarehouse.com.au/longpage.asp?gameid=12566
régen rendeltem már ausztrláiábol dolgokat, s rábukkantam, h van CD-s rFACTOR is. sajnos ez is neten aktiválós 😞 ezek szerint nem létezik olyan rfactor, amit birtokolhanék, annyiszor tehetném ujra, ahányszor akarom, stb ?
Mert ennyi ilyen olyan moddal nekem ez az egész elég görcsösnek tünik 😞
ráadásul itt vicces 14400 forint lenne ...
Forza.
spec. a MGS4 van realtime-s is , az ütõs 😊)))
De ez nem ide tartozik 😊)))
ilyen csaló, kamu videokat, trailereket, stb, amikrõl pár honap/fél év után kiderül, h ez csak szkript volt, ez meg render, felesleges alapul venni 😉
Forza.
Szal mindez azt jelentheti, hogy lassan olyan játékokat kapunk, amik télleg mindent kiszámolnak.
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
érted...😊))
építési módtól, függõen van/lehet 'oldala' egy gömbnek (term. ha mint alakzatot nézzük nincs), ami gömböt én láttam önmagába roskadni, az pl. hosszanti merevítésben utazott, a hosszanti merevítéseket tekintve függõlegesen állva öntartó volt, 'oldalára' borulva viszont összerogyott a saját súlyától.
A vízgyûjtõ glóbusz meg a merevítõkötelek cseréje alatt dõlt el, egyik srác leugrott (túlélte, bár éppenhogy), a másikra rácsapódott a gömb, és rajta nyílt szét, ennek a zárókúpja repült 100valahány métert.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Rosszabb lett mint volt, szerintem ! 😊))
Kicsit billegõs lett és rohadt szar most az FFB....
ez jól hangzik 😄
Term. szerkezeti merevsége miatt oldala..
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A fizika az fizika akármilyen motor is 😊)
Csak talán nem mindegy hogy 10 db láda van vagy 1000 😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hát milyen hw lesz ebben ha ezt így bírja ?
Csak azert irtam le Neki gyorsan, nehogy el kezdje probalgatni - feleslegesen - csak ugy atrakosgatni a nyers render objektet a SimEd-be, mert csak szivas lesz😊
Mission Impossible 2010: PRO Class
Mielott egy ilyen CD-rol leszedett automodellt akarsz hasznalni, azt nagyon komolyan le kell butitani (poligonok), legalabb tizedere! Kiszedni a teljesen felesleges objektumokat, weldelni az egybe tartozokat es minden objektumot korrekttul elnevezni! Raadasul, minden objektumot erdemes UnWrappolni es hozzajuk UVW mappot szerkeszteni, mert az alap MAX-es - vagy egyeb mas - Mapping Coordinatak hasznalhatatlanok a jatekokban😊
tom van génkutatás, meg egyesek részecskéket röptetnek, meg hadoválnak arról hogy a holdra is feljutott már vki...na de ez bzz.
büszke vok hogy nekem is uannyi végtagom van.
Valkinek nincs meg véletlenül a Vegas Video magyarítása ?
Ilyen néven létezik : vegas_6_hungarian_ui.exe..
Valahogy nem találom a gépemen vagy letöröltem vagy nem tom...
A tobbit nem irom le, mert "viszonylag" bonyolult😊 15 fele shader-t lehet hasznalni, plusz a tobbi tucatnyi allitas, azt vagy tudod vagy ki kell kiserletezni, leirni tovabb tart😊)))))