rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panther
Errõl már teljesen lemaradtam. mik ezek az ingame reklámok egészen pontosan? Valami adware-hez hasonló cucc? <#wilting><#wilting><#wilting>

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
Nálam a proton mod valszeg fenn marad, most mentem pár karikát a GTL-es Doningtonban,a vezetésse nem rossz a kocsinak, sõt. Élvezetes, nem kell vele szívni...😊))

Itt egy replay, meg setup, hátha kedvet kap hozzá valaki. 😊)

Replay:

Donington Proton replay

Setup:

Donington Proton setup

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

avcom
ezzel megint offolok meg flame-elek szal mindent csinálok, amit nem kéne (<#vigyor>), de ha összerakod a StarForce-t meg a dinamikus ingame reklámokat, amiket most terveznek bele, akkor én inkább barkácsolok <#banplz>

@Aesir: köszi :-)

Alexease
- Az LFS nagyon jo, de teljesen mas mint a "hagyomanyos" jatekok es az ahoz kapott MOD-ok (F1C, GTR, GTL, rFactor). Kinezetben, kezelesben, hasznalatban, es fizikaban is. A hangja "szar" 😊 De most mar sok, valtozatos auto es palya van benne. Van benne AI is, de elsosorban online. A netKar-hoz haszonlo "egyedi" koncepcio, de attol mar sokkal atgondoltabb, az elmult 4-6 ev fejlesztes alatt letisztultabb.

- Az rF DTM-mel ugyan az lesz mint a PCC-vel... Mindenki tudni fogja hogy viselkedik igazabol egy DTM auto, lesznek akik mar vezettek is, vagyis jonek majd a kritikak es a kulonfele fizikai valtoztatasok😊)))
Alexease
<#eljen><#worship><#taps>
Alexease
En kiprobalok minden mondot - szinte - de keveset "hasznalok", keves van fent. Amelyek biztosak es fixek es szerintem hasznalhatoak es/vagy elfogadhatoan korrektek, azok az ISI gyari "modok" es az idokozben azza lettek (F3, StockCar, Lienz).

A "teljesen" MOD-nak szamitoak kozul egyelore fixen a PCC, Civic '90 es a Copa Megane van fent😊 A Mclaren osszessegeben jonak tunik, ugy nez ki fent marad😉 A proton egyelore "tesztelesen" van, de az eddigi tapasztalatok alapjan, nem igazan nyujt "tobbet, szebbet, erdekesebbet" - kezeles, cockpit stb. Valszeg ugrik😉

Persze meg az RFX is fent van😊 De ez hosszu tortenet lesz, amig rendbe rakjak😊) Ezt mar privat barkacsolgatni nagyon nagy munka, olvasgatni, nezelodi, gyujtogetni, tesztelgetni a kulonfele "nem hivatalos" autonkenti "kiegesziteseket, javitasokat" meg egyszeruen nem eri meg... Aki egyben, kontrolalhatoan akarja az rFactora alatyt tudni ezt a modot, az szerintem jo ha turelmes es mindig csak a "hivatalos" Xzibit cuccokat pakolja ala. Valszeg ezutan sokan "segitenek" majd neki, de a lenyeg, O nezze meg, tegye be hogy "egyseges" lehessen.
De valszeg, ezt csak a GTR2 megjeleneseig erdemes jatszani, mert az ezt totalisan kivaltja (?!).
aesirbaba
Lienz GP, RFX MOD Porsche GT3RS, 2.54.712
Alternatív Pirelli gumi, Alexease PCC Sound MOD.

letöltés

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

lac coo
Izlések és pofonok 😊))) Mindegyik modnak van valami nagy, bosszantó hibája ami szvsz javítható lenne 😊)

A Nippon tényleg jó , de valahogy még az sem az igazi 😊)))

Lehet befektetek LFS-be 😊))

Vagy a GSMF DTM ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

aesirbaba
Kezdetleges.
A "másik" gumival az NGT-osztály nagyon jó, bár egyelõre kevéssé setupolható a cucc. Nemsokára linkelek egy videot, azon azért látni lehet majd a flasht.

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

avcom
még nem volt idõm kipróbálni az RFX-et, az sem köti le az embert?

b-type
Azért ez úgy eléggé ott lesz a szeren 😊))
- kép
- kép

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Sztem ez túlzás...el kell határozni és kész.
Opc Nippon bajnokság is nagyon jó fless, most is jó verseny volt, lehet majd rakok fel kisvideót...hogy mégis mennyire frankó 2 verseny volt.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Panther
Proton mod sem tetszik?

lac coo
Ja... Igaz 😊))))

Kezdem unni már ezt az rF-et: semmi használható mod amire azt mondanám , hogy oké, legyen valami liga és akkor egy pár évet rászánok 😞((

Persze lehet csak finnyás vagyok 😊))))

PCC még messze a legprofibb , látszik hogy adtak rá , de azt meg az ismert kicsúszások miatt nem vállalnám évekig 😊))

Panther
Itt azt írják, hogy a fizikával sem stimmel valami teljesen. nekem speciel meg már elegem volt a foltozgatásból. Most már szelektálni kell tényleg, mert ennyi moddömping után az ember kicsit tényleg elvész a részletekben...

lac coo

Panther
Kösz Alex és pete a válaszokat, sajnos nekem csak hetes MAX-om van. Az autót csak példaképpen raktam be, engem igazából a pályák izgatnak, de ezt is jó tudni. 😊)

Tomo15
Akkor nem kell ujraaktiválni, ha mondjuk egy mod elrontotta és ujra kell rakni...
arty
napersze ... én a ps3-rol azt sem hiszem el, h elkezdték fejleszteni, annyi kamu terjengett rola már netszerte 😊

más.

http://www.gameswarehouse.com.au/longpage.asp?gameid=12566
régen rendeltem már ausztrláiábol dolgokat, s rábukkantam, h van CD-s rFACTOR is. sajnos ez is neten aktiválós 😞 ezek szerint nem létezik olyan rfactor, amit birtokolhanék, annyiszor tehetném ujra, ahányszor akarom, stb ?

Mert ennyi ilyen olyan moddal nekem ez az egész elég görcsösnek tünik 😞

ráadásul itt vicces 14400 forint lenne ...

Forza.

lac coo
Off.:
spec. a MGS4 van realtime-s is , az ütõs 😊)))

De ez nem ide tartozik 😊)))

arty
szvsz ha össze akarjuk hasonlitani a ps3-at és a PC-t, akkor fogjuk mindkettõt, játszunk velük két-két órát és...

ilyen csaló, kamu videokat, trailereket, stb, amikrõl pár honap/fél év után kiderül, h ez csak szkript volt, ez meg render, felesleges alapul venni 😉

Forza.

Tomievo
Ha össze akarjátok hasonlítani a ps3, meg a pc képességeit, akkor nézzétek meg mondjuk a Metal Gear 4 trailer-ét. Egyébként a fizikát tekintve nem lehet olyan nagy különbség, mert a ps3-ban is lesz fizikai proci, meg lassan a pc-ken is.
Szal mindez azt jelentheti, hogy lassan olyan játékokat kapunk, amik télleg mindent kiszámolnak.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

b-type
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

érted...😊))
építési módtól, függõen van/lehet 'oldala' egy gömbnek (term. ha mint alakzatot nézzük nincs), ami gömböt én láttam önmagába roskadni, az pl. hosszanti merevítésben utazott, a hosszanti merevítéseket tekintve függõlegesen állva öntartó volt, 'oldalára' borulva viszont összerogyott a saját súlyától.
A vízgyûjtõ glóbusz meg a merevítõkötelek cseréje alatt dõlt el, egyik srác leugrott (túlélte, bár éppenhogy), a másikra rácsapódott a gömb, és rajta nyílt szét, ennek a zárókúpja repült 100valahány métert.

lac coo
?????<#fejvakaras><#idiota><#fejvakaras><#idiota>

lac coo
He...
Rosszabb lett mint volt, szerintem ! 😊))

Kicsit billegõs lett és rohadt szar most az FFB....

Kaszi46
kérdés hogy mi szeretnénk e még egy kártyát a gépbe😊

*Posse*T.W.D*

b-type
"..gömböt összelapulni az oldalára gördülve" <#idiota>
ez jól hangzik 😄
Term. szerkezeti merevsége miatt oldala..

Kaszi46
csak szeretnék😊 ez pc-n demonstrálja a AGEIA PhysX kártyát.
link1
link2

*Posse*T.W.D*

Istencsászár
cool<#eljen>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Alexease
Ezt meg is beneztem😄
lac coo
Valve tudja ezt csak nem ennyit 😊)))
A fizika az fizika akármilyen motor is 😊)
Csak talán nem mindegy hogy 10 db láda van vagy 1000 😊

Alexease
Csak most neztem meg, az elobbit vakon irtam😊 Nah, ennel tobbet kellene tudnia, mert elvileg ezt tudja most a "Valve" vagy a Magyar Clever's motor😊
b-type
azért megnyugodtam hogy a gömb tömör, vagy legalábbis überkemény, láttam már egy gömböt összelapulni az oldalára gördülve (meg eldõlt glóbuszt..na az nem volt gyenge, a kúp a tetejérõl 100-200méterre repült, sajnos magam alát temetett egy alpinistát is 😞 )

lac coo
+ nincs gond az optimalizálással, a hw legutolsó erõtaltalékát is kifacsarják ha kell 😊))

Alexease
Mar elfelejtettem, de valami tizen-huszon processzor van benne, azzal nem art ha tudja😊 Raadasul min. 5 evre gyartjak, az se mindegy😊
Istencsászár
Ez szép meg jó és látványos, amit a pcs fizikai csip is tud(ni fog) ha elérhetõek lesznek, de hogy játékokban mikor lesz ilyen az már más kérdés.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
PS3 fizika demo <#wilting><#wilting><#wilting>

Hát milyen hw lesz ebben ha ezt így bírja ?

Alexease
Ez meg messze a viz allatti resz😊
Csak azert irtam le Neki gyorsan, nehogy el kezdje probalgatni - feleslegesen - csak ugy atrakosgatni a nyers render objektet a SimEd-be, mert csak szivas lesz😊
Alexease
<#idiota>
Alexease
Ja😞 Mostanaban ritkabban van, hogy hazaerek es nyugodtan leulok KV-zni es kozben ovasgatok, irogatok, mindig van valami kavaras😉
petesilver
Mondtam, hogy máshoz is ért!<#worship><#vigyor2><#worship>

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Alex! Elfelejtetted kimapolni, és texturázni!!!! 😄 Ejnyebejnye!<#ejnye1><#beka3><#vigyor2><#nevetes1>

Alexease
Ja es ami meg fontosabb😊
Mielott egy ilyen CD-rol leszedett automodellt akarsz hasznalni, azt nagyon komolyan le kell butitani (poligonok), legalabb tizedere! Kiszedni a teljesen felesleges objektumokat, weldelni az egybe tartozokat es minden objektumot korrekttul elnevezni! Raadasul, minden objektumot erdemes UnWrappolni es hozzajuk UVW mappot szerkeszteni, mert az alap MAX-es - vagy egyeb mas - Mapping Coordinatak hasznalhatatlanok a jatekokban😊
petesilver
😊 ÁÁÁÁÁÁ, ez a jéghegy csúcsa, illetve igazából a hegy víz alatti részének legalja alulról! 😊 Alex ebbõl is sokkal többet tud,+ ezer más kütyübõl rengeteget, és jól! Meg a kávéhoz is baromira ért! Tényleg Alex, rég volt már ilyen kávé alatt összedobtam postod!!! 😄

Istencsászár
nekem van, gyere msn... amugyis ezügyben akarok valamit kérdezni!

b-type
besz@rok mihez nem értenek emberek...
tom van génkutatás, meg egyesek részecskéket röptetnek, meg hadoválnak arról hogy a holdra is feljutott már vki...na de ez bzz.
büszke vok hogy nekem is uannyi végtagom van.

lac coo
Off.:

Valkinek nincs meg véletlenül a Vegas Video magyarítása ?
Ilyen néven létezik : vegas_6_hungarian_ui.exe..

Valahogy nem találom a gépemen vagy letöröltem vagy nem tom...

Alexease
Ahogy PS irta, elvileg benne van a doksiban😊 De azert KV kozben osszedobtam neked egy autot (😄) es nehany kepet az elso kattintasokrol😉
A tobbit nem irom le, mert "viszonylag" bonyolult😊 15 fele shader-t lehet hasznalni, plusz a tobbi tucatnyi allitas, azt vagy tudod vagy ki kell kiserletezni, leirni tovabb tart😊)))))

petesilver
Panther! A public rFToolsban ott van a dokumentum, ami az object materializálását írja le maxban hogyan kell rFactor alá. Abban le van írva élbõl, hogy minden objectnek multisub materialja kell, hogy legyen. Max7 alá eleve nem csináltak rF material plugint, mivel a pluginkezelés maxban a 7-estõl kezdve jelentõsen változott. Max5-6 alá adott pluginnal eleve megkapod a játék által használt materialkészletet, multisub material kell, ahol sajna material ID-ket kell állítani, id-hez tartozó materialhoz kell rendelni az adott részhez tartozó texturát, és utána már elvileg jó kell legyen.