rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
köszi egyébként 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Mission Impossible 2010: PRO Class
- link
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
játék neve: PH Megane
jelszó: hunmegane
toban short special event, 20 kör
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
Nemrég töltöttem le az rFactor-t hogy kipróbáljam. Az eddigiek alapján nagyon tetszik, ezért meg fogom venni.
Amit kérdezni szeretnék.:
Nemrég letöltöttem az F1 Mod v1.3 illetve rátoltam a v1.4 frissítést. Érdekes módon verseny indításánál valamilyen file-t nem tud betölteni, valami Glow... akármit, ettõl függetlenül elindul a verseny csak éppen nincsenek autó texturák,csak a két elsõ kerék. Egyébként minden ok.
Következõ indításnál, abban a pillanatban hogy belépne a fõmenübe kilép a játékból.
Szeretnék vele nyomulni de így nem took.
Ha valakinek van valami ötlete légyszi segítsen.
Még egy: nem jogtiszta rfactorral ki tudom próbálni net-en????
Elõre is köszönöm.
ui.: ja egy mod telepítése általában a megfelelõ fájl-ok bemásolásával jár... ugye!?
pl. amikor én betettem mellé az autót, az az én hibám volt, nem kellett volna,...azt terveztem hogy lendületesen tudjunk autózni és ne jöjjenek ránk majd mellémegyek a balos belsõívén, és a következõ jobbosban õ lesz a belsõ íven (jobb pozicióban) tehát valszeg hagyja, és egy jót párosozunk....és persze mivel utána majd megint egy balos jön még az is elképzelhetõ hogy el tudok menni, viszont Atti mindjárt az elején behúzott szûkre így nem maradt hely, íveket rontottunk és így jöttek fel a többiek ránk.
Starsky pl. mikor a célegyenes végén bepróbálkoztam...igazából csak félgõzzel, mert én az egyenesre terveztem az elõzést, akkor sztem õ mögöttünk arra számított hogy én vastagon elõzni akarok, és én is kemény féktávot veszek..így nagyon ránk futott.
Aztán jól sikerült a kigyors a nagy egyenesre és mellémentem Atti-nak, Starsky meg húzatta magát melegszélben,...és talán sok lett az õ beállításainak az a sebesség a teligázas jobb kanyarra...nem tudom, de baleseteltek.
Nagyon jó kis futam volt, TomZ lagolása az zavaró volt, mert nem volt meg sajnos a festése sem, így egy ilyen személyautószerüség laggolt elõttem/mellettem.
A szélmalmot nézted a célrafordítónál?
Én minden alkalmommal felröhögtem mikor odaértünk...hüh mekkora szél van..örölnek a malmok aztán veszettmód 😄 <#idiota>#idiota>
Nagy Atti nem sokat hasznalta a tukrot, ahogy elneztem😊
Az a bojas jelenet valoban erdekes volt...
Mazda MX-5 MOD
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
- link
- mirror( LinkKattt, majd lap alján Get your file here, majd lap alján Here is your link
😊
Alex: nem tom, nekem úgy tünik...😊 látványként tetszett.
Sanzik: thxa, igazából nekem nem annyira probléma, csak ezért nem tudtam a rajtot felrakni a videóra, mert ott szembetünõ volt.
Az sokkal korrektebb mint a saját replay,nézd meg ha gondolod.
- Az a levego eltolta a bojat, szerintem csak hiba, egyszeruen nagyobb az auto utkozes objektje - vagy rossz pozicioban van - mint az auto lathato kasztnija😉 Nem hinnem, hogy dinamikus air-push/pull objektet szamolna az rF😊 Eddig ugy tudom, egyik sem szamolja😊
GTl ahoz képest hogy még nincs is benne az új fizikai motor elég jóra sikerült....
Szinte minden területen veri rF-et 😊)) Szvsz.
sztem sem.
Azt elvileg a GTR2-nek hivatott kihozni,...és remélem hogy akár csak mostohagyerekként is megjelenhetne egy Wtcc feldolgozás is még az idén..
Én úgy vagyok vele hogy örülök és kész.
Inkább a NetKar-on érzem azt hogy ez sokkal több is lehetne.
Pl. vhol írtam, hogy én úgy azon vagyok, hogy itt ez az FIA-GT 0.4verzió...ezt amíg a GTR2 megjelenik felfogják pofozni szépen,...és akkor a GTR2-nek jót kell teljesítenie...ha pedig nem teljesít jól, akkor én szivesen maradok az rFactor/Fia-GT moddnál.
Mégegyszer azt a hibát nem követem el hogy vakon megveszek egy SimBin játékot.
Bár én alapvetõen nem sírok semmi miatt , úgy fogom fel, hogy egy ilyen autót kaptam ezzel kell boldogulnom 😊)))
Hová juttna egy pilóta ha azt mondaná , hogy nekem ez az autó nem kell 😊)))
Vannak élvezetes modok, de jelen pillanatban szvsz egyik sem hozza ki azt amire valójában képes lenne az rF !
Az 'egy igaz szim' nem létezik. ...term. nekem is megvan a magam véleménye hogy melyik a legjobb, de ilyen véleménye mindenkinek van.
Pl. Az rFactor-on most is meglepõdtem, most kezdtem el felrakni egy videót Essington számomra legjobb pillanataiból, van benne két dolog, az egyik egyfajta cáfolat arra hogy ha levegõben van a kormányzott kerék, akkor is kormányozza az autót...az én felvételemen tisztán lászik hogy nem.
A másik hogy mikor Luzi-val csatázok az én autóm oldalra eltolt levegõje löki oda Luzi autója elé a bóját, amit aztán Luzi el is üt szépen....nagyon érdekes felvétel, mert nem is gondoltam volna hogy ilyesmi van.
Sajna a replay az én replayem, ezért más autóknál elõfordulnak rossz poziciónálások...pl. mikor kicsúszom és Juan is megcsúszik miattam, akkor ott az elég érdekes látvány 😊)))
Amíg csak ISI játékkal játszottam tökéletesnek tûnt az is de most hogy kipróbáltam komolyabban nk-t , LFS-t már nem tûnik annak 😊))
De szvsz rF alá is lehet csinálni hasonló minõségû fizikával modot...
Talán ha kihasználnák teljes mértékben az új gumifizika lehetõségeket... Talán ha odafigyelnének rendesen , és utána a visszajelzések alapján hajlandóak javítani ( PCC) ...
Az hogy ki mit mond , milyen igazából egy autó nem érdekel . A legfontossab dolog a játékélmény ! A többi másodlagos ...
PCC hihetlen jó , de a megfoghatatlan kicsúszás nem tetszik , észrevettem, hogy akkoriban minden más modot is kissé megszeppenve , félve vezettem 😊))))
PCC belerakja az emberbe az ideget rendesen 😊))))
Nem értem miért nem javítják ...
Ja ez nem veszes😊 Elvileg😊) Azt hittem, majd valami reklam popup-ok vagy relkam snittek jonnek az ember arcaba mint a Eurosporton😊 ezeket a reklamtablakat elvileg/talan ki lehet majd kapcsolni, ha nem, az sem baj😊 Kiveve, ha majd online akarjak frissitgetni a reklamokat es valami fenakadas lesz miatta:/
Azert a SimBin gyorsan lecsapott a penzes lehetosegre😊))))