rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ingy
Duwwa <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ingy
saleenhez van

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Helyes ! 😊)) Mondd meg nekik hozzák elõre a DTM-et 😊))))

De azt mondják RFX fizikája kicsit nem jó ...😊))

De most elég jól jön lefele, szal letöltöm én is 😊))
Ha valakinek van valami alternatív fizikája RFX-hez azt szívesen veszem ! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

avcom
egyébként lehetõségeimhez mérten segítem a GSMF-et, csak sajnos most kidõlt a sorból a Proex Leon-ja, de igyekszem támogatni õket :-)

egyébként egy felszteroidozott Toledo van az RFX-ben is

lac coo
Fog ...GSMF.Seat Leon Supercopa...

De lesz Seat Cupra Mod is állítólag ...

k8bal
nézegettem az ezen az oldalon levõ képeket és beleakadtam abba a fehér SEAT Leon-ba... iszonyat jó! nekem nagyon tetszik! (fõleg hogy nekünk is SEAT van csak éppen Toledo <#idiota>)
nem tudni hogya valaki cisnál-e vagy csinálni fog-e SEAT Leon-t vagy Toledo-t az rFactor-hoz?

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

lac coo

lac coo
<#eljen><#eljen><#eljen>

avcom
off

úgy láttam egy páran bírtátok az RS24PI-t, most új "ruhát" kapott, íme <#wave>

remélem nem rontottam el

Ingy
ha valaki belemaszik en fogom megerõszakolni <#idiota>

Szerintem Monza. <#idiota>
k8bal
ez erre ment: #13972
bocs!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

k8bal
ezt melyik pályán csináltad?

Panther
Még nem tudom. Majd csak késõbb próbálom ki. 😊))

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

k8bal
rájöttem! 😄
légyszí linkeld be a tiedet! köszi

HDV = FTM, faszom tudja mi <#idiota><#idiota>
b-type
szal sirályos a Zonda? 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

k8bal
HDV? az mi? :S

JuanG
az biztos 😄DD...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Panther
Juan a legnagyobb. <#eplus2><#bohoc>

Majd a Zonda readme-be írd bele, hogy semmiféle fizika változtatgatásba nem egyezel bele és ha ilyet látunk a neten, azt a fazont személyesen keressük meg. 😊))

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

JuanG
<#idiota><#violent><#nyes>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Tomievo
Hali!

Ma itt járt a gyõri egyetemen Wéber Gabi és egy király 4 órás(!!!) elõadást tartott az f1 technológiákról, kapcsolódva a személyautókhoz, lebontva alkatrészekre. Elmondta a third Spring szerepét is. Asszem valaki itt kérdezte. Nos, ez a lengéscsillapító középen a stabiliztorok felett helyezkedik el és leginkább arra szolgál, hogy rugózáskor tartsa a kocsi a hasmagasságát. Beállítására is rákérdeztem, de csak annyit mondott, hogy ezt a hasmagasság beállításához használják, a kocsi viselkedését, nem állítják vele közvetlen. Beszélt még rengeteg mindenrõl és nagyon meggyõzõ volt minden téren. Néhány dolgot kiemelve: elmesélte a különbözõ keel változatokat a felfüggesztésnél, az aerodinamikáról beszélt sokat, a gumik különbségeirõl, a szemcsésedés, a hólyagosodás kialakulásáról, az üzemanyagokról, váltóról, motorról, hengerszögekrõl, stb... Érdekes, hogy mondta mindig melyik cég hozta az újdonságokat és bizony a renault a legélenjáróbb az új dolgok terén.😊

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

petesilver
Senki nem állította, hogy JG teljesen kerek 😊))))))))

Mission Impossible 2010: PRO Class

Panther
Az nem nagy ügy, pár perces munka. 😊))

JuanG
elvileg a pacecar-t kell helyretenni mert futamon a pálya közepén áll...

JuanG
nem tudom, még nem néztem ezt az új editort, de így látatlanban sincs sok kedvem hozzá 😊...

Panther
Az AI-t újracsinálod az ISI-féle AI editorral?

JuanG
Sebring lassan halad, de most a Zonda miatt áll az építkezés 😊))...tereptárgy kell még pár meg nézõk aztán nagyjából kész...

Panther
Köszi. 😊))

Panther
Juan, nyomjad csak ide nekem a Zonda mostani béta verzióját. 😊))) Hogy halad Sebring?

Da Vinci önarckép a belsõtérben, überkönig 😊))
Ingy
királyos <#idiota>

JuanG
namégegyszer:

JuanG
halad a Zonda belseje 😊)...de a kijelzõkkel szívok egyelõre...

Ingy
isten vagy egyik kedvenc pályám 😊

Alexease
Egy kicsit rendberaktam Rouen-t, ha esetleg valakit erdekel. Elsosorban maganfelhasznallasra, vagyis nincs agyontesztelve (csak DX9-ben neztem) es csak a fontosabb, problemasabb texturak vannak cserelve, javitva, modositva. Minimal arnyekok, minimal shaderek, az objektekhez - kiveve a Sky-t - nem nyultam. Az AI alapbol 2 helyen hibazik, azzal sem foglalkoztam;( vagyis eredeti Rouen release, csak nehany uj texturaval😊)

rFactor_Track_Rouen.rar, 19Mbyte
Alexease
#13975: <#idiota><#beka3>
#13977: <#duma>
#13980: Az rFactor Porsche-ban NINCS alapbol beallitva a kezifek az autoban, igy valoban cheat-elni kell (<#zavart1>), a HDV-ben kell bekapcsolni hogy legyen😊 A fekeket elore, a kezifek marad hatul (😄), minden lehetsegeset manualisan, minden segitseget kikapcsolni (blip, lift, kuplung stb.).

De van meg itt ilyen: GTL_BMW_Drift 1, meg ilyen is: GTL_BMW_Drift 2 – ha erdekel😊))
k8bal
lehet segíteni! <#idiota>
megköszönném mert az ilyen állítgatásokhoz nem értek! <#csodalk>

Istencsászár
fékerõ eloszlás😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

k8bal
lol! 😄 végét nem néztem mikor írtam!.... <#idiota>
és nem! Kézifék nem vagy az valahogy meg van baszva mert én nyomom kéziféket és csak lassulok 1-2 km/h-t... <#wilting>
vagy nálam van gond!

lac coo
Amúgy nem kell magázni Alex bácsit ...!

Istencsászár
Kézifék?<#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Az az ember aki a videon van egy közismert csíter ! <#nemtudom><#eplus2>

k8bal
ez kurva nagy!!!
hogy csinálta? úgy értem hogy fékezett ilyet? <#conf>

lac coo
Boldog Szülinapot , CodeRed !!!!!!

Alexease
Igy? <#idiota><#vigyor3><#zavart1><#zavart2>

rFactor_Porsche_Drift (Spinning😄)
k8bal
csáó mindenki!
lenne egy kérdésem: itt látom: Drift, drift miandehol drift <#idiota>
hogy kell megicsnálni hogy mondjuk a Porche Cup-ban tudjak rendesen csúszni?
vagy ez nem így mûködik? <#help>

Tán vedd meg az eredetit, vagy olvasd el az NFO-t <#nezze>
Sziasztok!

Telepítés után az Rfactort indítva állandóan a 3dconfig(a grafikai beállítások ablaka) indul el.Ha rámegyek az ok-ra, bezáródik és újra kinyílik.Nem tudom így elindítani a játékot, kérlek segítsetek!

Kösz elõre is.

My words are weapons.In which I murder You with?

igazából a vezetõ elõtt rally autóban egy fordulatszám mérõ és egy shifter lámpa meg egy fokozat kijelzõ ha van mostanában..ahogyan én látni szoktam közvetítésekben..ez meg egy nem olyan régi (WRC) Focus lehet ami a renderen van

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!