rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pajti
Én se értek hozzá bár valószínû ott a 4wd + komolyabb futómû miatt kerülhet annyiba(extrémebb felhasználás 😄) . Nemtom <#fejvakaras>

lac coo
Azzal a jelenséggel, hogy a keresztbe állt autónál ellenkormányzást túlreagálja ( hirtelen, megfoghatatlanul vágodik a másik irányba...) , lehet-e majd valamit kezdeni ? Vagy rF ilyen , ennyit tud ezen a téren ?

Mert az összes autó ilyen szinte....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
A WRC-ket nagyon "irrealis" aron adjak, bar nem ertek hozza. Igazabol pontos szamokat nem lattam-kerestem, de volt amikor 100milla feletti osszegeket emlegettek?!
De Porsche GT3-ast (996) mar tudsz venni az eBay-en is 50-80000$-ert😄DD
pajti
Igen, most számolok akkor ez nincs 30 milla. Akkor az nem is olyan sok. (pl. egy WRC-hez képest <#idiota>)

Alexease
Szerintem jo latod😊 80000-150000 kozott szoktak lenni a gyari epitet tura autok😊
pajti
Állat ez Megane Trophy Mod! <#taps>
Utána néztem mi is ez pontosabban. <#vigyor3>info itt
Jól látom hogy 120 000 Euro-t kóstál? <#ijedt><#guluszem1>

Tomievo
Ja az utolsó a legnehezebb aesir. Bár nem tom mi értelme van, az ffb-m így is csak 30 %-on van.
Sztem korrekt a fékút, én legalábbis szeretem, ha vminek ien jók a fékei. Nem tom életben mien, de sztem ez egy könnyû gép lehet hiper technikával, amivel rövid a fékút.

Nálam nem volt kitömörítési gond asszem.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

lac coo
Hát annyira nem is tapad 😊)))
Odaléptem a torkára , hát így már fickándozott 😊))) Lehet nagyon hozzászoktam PCC-hez és fura hogy itt nem kell annyira óvatoskodni a kanyarokban 😊)))
De a fékút szvzs kicsit rövid egy ilyen osztályú autóhoz képest 😊)))

Ja.. És pl Brno-GTR nem mûködik nekem Megane alatt....<#nemtudom>

Aceton
A nemrégiben ide kilinkelt GTL-konvert pályák közül számosnál kitömörítési gondjaim akadtak (hibás fájl, vagy éppen CRC-error).
pl. Doningtonnál a 'gtldoningtonmap.mas' - a többi jó...

Próbáltam 3,50-ös és 3,60-os WinRAR-ral is, de hiába. Senki másnál nem jelentkezett ez a hiba, vagy van rá valami trükk?

Kill\'em all - Let God sort\'em out...

lac coo
Ja , jó ...

Kicsit jobban tapad mint kéne , és a fék is sokkal jobban fog mint erdetiben, de ezek nem számítanak , jó nagyon ...

Emlékeztetõül egy video ....

Tomo15
uh egyszerüen szuper lett az a trophy mod<#eljen>most mentem egy versenyt a neten, és szerintem élvezetesebb mint a pcc.. föleg a fizika miatt.
lac coo
1 a legerõsebb .

lac coo
Nincs valami baj a cokpit hangok rfm-ében ?
Mintha az alsó furdulaton nem lenne hangja az autónak , pedig kivülrõl szép egyenletes 😊)))

b-type
én nem eszlek meg, egyen meg a fene..<#idiota> 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

aesirbaba
Melyiken a legerõsebb?
Én egybõl az 1-re raktam, feltételezve azt, hogy az a "legnehezebb", mert nem az van installva alapból.

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

lac coo
A kijelzõ viszont kifejezetten tetszik😊))) Jól látható minden és a dupla fordulat szám jelzõ is királyos 😊)))

lac coo
PRL-ben választhatsz hány tökröt rakjon ki cokpit nézetben ....Jobb , bal, közép...

Tomievo
Köszi Aesir, így már királyos. Mondjuk az a kormányzási nehézség upgrade elég hülyeségnek tûnik. Úgy tûnik csak szimplán megemeli az ffb erejét.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

lac coo
Az F1 tükreivel anno én is sokat baszakodtam , de lehetlen jól belõni , egész egyszerûen azért mert semmi összetartása nincs a tükröknek, és csak hatalmas látószögnél látszik mindkét oldalon az aminek kell ...

lac coo
Mielõtt megesztek :

a 12 egy tucat természetesen csak poén volt, be is tettem utána egy "hülyevagyok" smile-t, de a végére rakta az SG 😊))))

Köztudott , hogy én vártam leginkább ezt a modot ! 😊)))

aesirbaba
Ez igaz, bár bevallom, verseny vagy gyakorlás közben sem szoktam nézegetni, meg valójában máskor sem, ha a kijelzõn jól láthatóak az adatok. A többi nem érdekel valahogy😊

Istencsászár
Jah nagyon jó, bár a belsõn még a picit dolgozhattak volna a srácok...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Köszi Srácok!
Ami a .plr-ben van,azt a játékon belül, akocsiban ülve is tdodo állitani,de vízszintes mozgatáskor,mindkét tükröt ugyanabba az irányba állitja,így,ez nem vezet megoldásra.
A cockpitinfo.ini-vel valamennyit tudtam javítani rajta,de irreálisan torz képet mutat,még a mögötted jövõ távolságát sem lehet felmérni.Pl.még látod a tükörben szinte a teljes mögöted jövõ kocsit,pedig már melléd ért😞
Olyasmi az egész,mintha a tükör sikja kifelé hajlana el,tehát mintha domborodna,vagy kifelé állna.
Lehet,hogy valamelyik "tükör".gmt a felelõs,bár az ugy tudom,hogy csak a tükör grafikai helyzetét határozza meg.Itt a tükörben látható képpel van a gond,és erre kéna valami okosság.
aesirbaba
Ha erre az Euro-Mégane MODra gondolsz, akkor teljesen egyetértek😊
Upgrades-ben lehet venni komolyabb hangot, az azért nem rossz.

Rengeteg festés, nagyon jó kocsi, EZZEL simán mehetne egy bajnokság, tetszik, profi munka.

Tomievo
Nagyon királyos az RSDG cucca. Kell kis idõ míg megszokja az ember, de utána meá nem is csúszkál a hátulja. Még a hangokat kéne kicsit durvítani és kész.

<#taps>

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

copass
szép lesz!<#taps>

b-type
<#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

petesilver
Mostmár lassan megvan korrektül, ezt már csak kozmetikázni kell, a fõvonalak megvannak:

Mission Impossible 2010: PRO Class

Szia Spet!

Le lehet tölteni egy mirror fixet az F3-hoz, vagy legalábbis az 1.2-hez annak idején kellett egy. Esetleg az abban levõ file-ok közül meg lehetne nézni, hogy van-e hasonló nevû vagy tartalmú file a Formula1-es kocsihoz.

Tomievo
Ha arra gondolsz Spet, hogy hogy tudod beállítani a tükröt, hogy rendesen láss benne, akko keress rá a mirror szóra a .plr fájlodban és ott a horiziontal és vertical mirror-al tudod állítani. Vertical-nál a minusz értékkel állítod lefele a képet(illetve döntöd a tükröt)

JuanG
cockpitinfo.ini?? ...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

KÖszi Spet a tegnapi ötletet, így már sikerült kipróbálnom Misano-t a mododdal. Kár, hogy erre a tükör-problémára nem ismerem a gyógymódot, pedig segítenék. Majd utánanézek, hátha találok valamit.

b-type
Azért nincs válasz, mert sztem nem tudjuk 😞
...illetve abban biztos vagyok hogy én nem tudom <#idiota> 😞

Toya, de fõleg Lac coo egy szmájli lemaradt a végérõl, mert azért annyira nem szemöldökráncolós a mondat. 😊

Aszed egy tükröt rak fel? Egybõl hármat. Full panoráma. 😊
Ez is egy megoldás,de azért én kíváncsi lennék,hogy hol a megoldás a rendes tükrökhöz,mert mégiscsak hülyén néz ki egy formula kocsiban egy tükör fent a levegõben.😊
F3-ban frankó a tükör,FormulaIS-ben miért nem lehetett olyat csinálni?
vagy mit csináljak,hogy azt lássam benne,mint mondjuk az f3-aséban?
Én virtuális tükröket dobtam fel, középre.
Fõ a biztonság. 😊
Tudom..má unnnnnyátok,de harmadjára is bedobom a kérdést:

Tudja valaki,hogy rf-ben melyik file felelõs a formula kocsik szar tükreiért?

Vagyis melyik file-t kell inzultálnom,hogy a tükörben rendesn látható legyen a mögöttes forgalom?Olyan érzésem van benne ülve,mintha mindkét tükröt befelé kéne forgatnom,hogy jó legyen.

megköszönném,ha valaki tudan segíteni ebben.
Egy kör Essingtonon. Csak úgy:

LienzEssingtonDrift (20Mb)

Hát pedig sok esetben jogos a jelzõ, de az egy RSDG cuccra semmiképpen nem illik ezt a megnevezést használni 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Istencsászár
na, végre 1 "méretes" mod...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Teszteld le bé a mai nap, ha frankó hétfõn kipróbáljuk a copa helyett, ha bevállik megyünk ezzel. 😊
copass
fak fak fak fak! kedden tudom csak kipróbálni!váááá! <#merges3>
a hangja olyan lett mint a videóban? mert az elég frankón hasonlított az eredetire.

b-type
Légyszi Lac coo, hagyd ki legközelebb "Egy újabb 12 egy tucat mod....", köszi.

Egyébként jó a cucc, kifejezetten tetszik, kicsit élettelen a rugózása, de a teljesítménykifejtése és a tapdása tetszik, jó kevesett kell állítgatni...ez is tetszik 😊

lac coo
3d modell nem semmi...
A javított cokpit hangok nagyon állatok...
Fizika élvezetes......

Teszteljétek nagyon-nagyon jó !!!!!<#eljen><#eljen><#eljen><#worship><#worship><#worship>

lac coo
Dragon Road V1.0 Ez sem gyenge pálya, talán már van MI is ebben.....

lac coo
Egy újabb 12 egy tucat mod....

Eurocup Mégane Trophy '05 Mod<#taps><#taps><#taps>

De nagyon kiváncsi vagyik milyen....<#idiota><#idiota>

Ingy
egyedül az enthusia miatt nem csalodtam benne<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Kaszi46
mi haverokkal 2 honapja vettünk egy ps2-t, gt4, tourist trophy, és verekedõs játékok miatt. személy szerint csalódtam! toca-hoz tudnám hasonlítani az autos "élményeket". természetesen kormánnyal probáltuk gt4et, meg egy rakás autos gamet.

helyedben vásárlás elõtt mindenképpen rátesztelnék élõben😊

*Posse*T.W.D*

Ingy
oksi <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/