rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panther
Az nagyon tetszik, ha van egy gyors kanyar, vagy sikán és a kocsi alja alacsonyan van, elkapja a kerékvetõ és indulna kifelé, de lehet korrigálni, szinte hallani, ahogyan csikorog, csúszik a gumi az aszfalton. na ez GTR-ben valahogy úgy lenne, hogy az autó nyolcat fordul, vagy ha valamilyen csoda folytán megfognád, akkor tehetelenül csúszna a betonon.......

Szóval, ha vátoztattok rajta Juannal, akkor valahogy ezen az úton, mert ez jó irány szerintem. <#eljen>

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
Remélem nem valami vezethetetlen vacak lett belõle, mert "túl könnyû volt vezetni" és még élvezetes is.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Panther
Jaja, javítottal. Én szeretem, ha kicsit túlkormányzott a kocsi, de valszeg telejsen más a stílusunk, mert az õ setupját betöltve (új hdv-vel), mindig be akart kanyarban csuklani a kocsi, állandóan korrigálnom kellett. De mondom, ez sokmindentõl függhet.

Viszont a magam gyártotta setuppal tökéletes volt. 😊))

Ingy
javitott fizikaval probaltad?
mert b setupja meg a regihez volt

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Panther
Nekem majd egy éve 40-ért kínáltak egyet....

Ch_Slater
pont ezért kérdeztem, mert ott láttam 28-ért, de szerintem gyanus. szépen leírják a tulajdonságait, aztán az üzlet oldalán (a linken) az újabb fajta van már kibiggyesztve..ez átvágás...
http://depo.hu/?pn=search&searchstring=logitech&searchcat=68&start=40&o=&m_id=&sdb=

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Panther
Szóval kipróbáltam a Zondát Birminghamben, nem sokat mentem, biztosan lehet még állítani rajta elég sokat és nyerni is idõben. érdekes módon b-type setupjával a kocsi nekem állandóan be akart csuklani forduláskor, valszeg itt a kormánybeállítás is szerepet játszik.

Setup:

Birmingham setup

Replay:

Birmingham replay

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ingy
ahogy bátyám mondaná ha van benne benzin meg kulcs, sima ügy <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ingy
GTS Zonda

TSR Raven hivta fel a figyelmem erre az oldalra, van némi hasznos info <#idiota>
Meg megnézte a nyomatekgorbet grafikonnal és nem az igazi, szal a motort is atkell szabnom.

lac coo
Vagy odaállni egy autó mellé , és feltûnõen elõvenni egy liter kromofágot 😊))))<#banplz><#banplz><#banplz>

b-type
ááá sztem nekiadják. 😊))))
Mindenesetre ha beragasztózza és rátapad a kormányra akkor én ott akarok lenni hogy felvegyem videóra 😄

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Panther
Aztán levágják a kezedet és utána leszedik a kományról. <#idiota><#zavart1><#eplus2>

lac coo
Bekenjük a kezünket pillanatragsztóval és megfogjuk a kormányt !
Megcsináljuk ...? <#idiota>

Ingy
Zondát már láttam élõben de a Saleenra igazan rafogom csorgatni a nyálam <#idiota>

lac coo
Hát valszeg rászánom azt a 2 rongyot , és egyszer az életben látok ilyen autókat élõben 😊)))

avcom
referensecske <#wow1>
egyébként komolyan keresgéltem, hogy nem tudnék-e belógni valami sajtójeggyel, de nem úgy néz ki <#banplz>

lac coo
THX 😊))

Még jó hogy van közöttünk egy sajtóreferens is 😊))

avcom
de <#wave>

lac coo
Ja..Ez menni fog talán 😊))))

Nem tudtok valami info oldalt a Budapesti Luxusautó Kiállításról ?????

Mindenképpen elmennék 😊)))) Van Buggati is 😊))))))

JuanG
#14069, aztán #14093

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Na akkor most a gyengébbek kedvéért, mint én, töltsd fel valahová a "full" modot is mert most már nem tom követni 😊))))))))))))))))))

Ingy
A fizika olyan lesz amilyen szerintem egy GT autonak kell viselkednie.
Nem hiszem hogy egy verseny auto azert ilyen draga hogy kezelhetetlen legyen.
HDV fixet meg szedjetek le, mert elozoleg elb@sztam a tank poziciot ( sokat számít az elõjel) <#idiota>
Sztem egy versenyauto olyan hogy erezni minden rezgeset es kiszamithato a mozgasa, ha nem ilyen akkor az nem versenyauto (lásd XJ-15<#idiota>)

Ingy
HDV fix: Üzemanyagtank pozicio javitas
ZondaWIP HDV fix

sokat számít a kezelhetõségben

Panther
Kipróbáltam a Zondát. Azt kell mondjam, remek. A McLarennél könnyebb vezetni, az FFb is jó, jól lehet setupolni. Néztem az rFactor rankon, milyen idõket mentek Birmingham Long-on (ott próbáltam ki) és az erõsebb McLarennel 1:20, a GTR-es változattal 1:21 eleje. Én már most elértem ezt az idõt, szóval megy ez a kocsi rendesen. És a setup sem száz százalékos még.

Csak egyet kérnék: nehogy az legyen, hogy valami észlény kitalálja, hogy "nem elég nehéz vezetni", aztán ennek hatására nehogy olyan fizikát készítsetek hozzá, mint a GTR-ben van. <#alien><#idiota><#zavart1>

Ha nem elég nehéz vezetni tegyen próbát egy KAMAZ-al, azt garantáltan nehéz lesz...😊)))

Persze ez az RSC-re is érvényes, ha majd kirakjátok.....

Tomievo
Én láttam valahol, asszem a depo.hu-n. Ott nézd meg.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Panther
Csak használtan. Már nem gyártják.

Ch_Slater
most lehet hülyeséget kérdezek, de még lehet kapni Logitech MOMO Force-ot (piros)?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

b-type
ehh setup haelyesen: link

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Nálam Essington-ra:
setup
Sztem sokkal élvezetesebb vezetni mint a McLaren-t, de pl. Essington-ban ott a 'dugóhúzó' utáni kanyarkobinációkban kicsit bizonytalan.
kipróbáltam puhábban a felfügesztést is.

Ingy
laza antiroll miatt bizonytalan

b-type
áá megnéztem a McLaren is hasonló 😊
valszeg csak megszéültek a dolgok visszagondolva, megnéztem melyikkel vagyok jobb, és végül is okés a dolog mert a McLaren-nel voltam durván 1mp-vel 😊))
De sztem a Zonda jobb, egy kis pontosság még kellene bele vhogy.

JuanG
az a baj ha alapból berakod a 2 skyboxi-t, akkor hiába van belül a kisdomb és körülötte a hegyek, a játékban a hegy van elõl, és a kisdomb mögötte <#buck><#conf>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
tudatos hát 😄, csak még játszani kell vele, mert nagyítanom kellett és elmosta a textúráját a kisdombnak 😊...

JuanG
lehet túl laza a rugó 😊...

Panther
Megnéztem a pályát. A tereptárgyak jól vannak elhelyezve, kitûnõen, viszont nem hittem a szememnek: két skyboxi van a pályán? (Az egyik a lienzi... ha jól láttam). megnéztem az editorban és tényleg kettõ van. Ez tudatos döntés eredménye, vagy majd elválik, melyiket alkalmazod?

b-type
Essington-ban nagy fless a hátsó egyenesvégi gyors jobbkanyar 😄D.
Az nagyon izgalmas.
A közepesen tempós gyors irányváltásos kanyarokban nehézkes kicsit, bizonytalan a hátulja.
Nagyon tetszik hogy pont úgy nehéz vele kigyorsítani ahogy nekem tetszik, sok moddnak a nehézségét két dolgon le lehet mérni:
vagy
-nagy nehezen irányba állítva az autót és akkor lehet bátran a gázzal...ezt szokták realisztikusnak mondani (és szvsz bizonyos teljesítménynél igaz is,..meg bizonyos széttört/széthullott felfüggesztésnél és Wartburg rugózású Ferrari motoros autóknál is így van.
vagy
-teligázas kigyorsítási szakasz ívválasztástól függetlenül, ez az arcade.
Ettõl függetlenül az elsõt szereti mindenki mert megtanul vele kigyorsítani, a másodiknál meg nincs mit megtanulni.

Na én viszont azt szeretem, ha íven negyed/fél/háromnegyed gázt lehet használni bátran a kigyorson a kanyarív függvényében, és gázra még lehet kicsit játszani az autó hátuljával hogy irányba álljon.
Ez a Zonda ilyesmi, viszont a tempós irányváltásoknál bizonytalan, ezt nem tudom miért, de hajlamos csóválni kicsit az elejét.
megyek állítgatom még.

petesilver
Amúgy nagyon tetszett az essingtoni video, hangulatos volt, és tetszett, milyen klasszul toltátok a versenyt! Grat!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Ingy
Gt4 miatt vettem ps2 öt meg dfp-t, aztán megszereztem az enthusiát ami sztem jobb.
GT4 szép meg van benne 700 auto de nincs annyira jol osszerakva a fizika mint az enthuban.
Mielött vásárolnál ha van kedv ugorj át és csekkold le, inkabb mint engem szidj <#idiota>

petesilver
Elég gáz volt a tegnapi Porsche, ezért flipeltem a normalokat, helyére raktam a dolgokat max7 max fájl, és 3ds+textura, ha kell esetleg valakinek íme:Porsche GT2

Mission Impossible 2010: PRO Class

Panther
Most néztem, hogy Orchard Lake-ne az eredményjelzõ oszlop (nascar stílusú) mutatja az eredményeket, a köridõk tekintetében (a rajtszámokat hozzárendeli a helyezés számához), ezt megcsináltam Edmontonban, Indianapolisban és Nazarethben, kár, hogy Sebring nem egy iylen Nascar stílusú pálya, mert itt is meg lehetne csinálni.......

Panther
Te Ingy....érdemes PS2-õt venni a GT4 miatt? mert gondoltam, hogy veszek egyet és megevszem ezt a programot...jó ez a GT4?

JuanG
és akkor legyen egy Sebring WIP is:

oldSebring

JuanG
jah, a hangot csak átraktam a te MM69-edbõl, cockpitben csak jobb mint pl. egy alap Howston...meg raktam bele váltóhangokat, hadd durrogjon 😊...

majd Ingy-vel kioperáljuk a GT4-bõl a hangot, aztán esetleg majd késõbb egy eredeti F-es Zondahang kéne 😛P...

Ingy
hangot majd megprobalom gt4 bõl kiszedni <#idiota>

b-type
Azt sajnos nem, de a Zonda tetszik már érzem 😊 <#eljen>
Alstadt-on próbálgatom mert az egy elég fingatós pálya kanyarodás és fék/kigyors szempontjából, de eddig nagyon kira, szép nagyokat lehet kormányozni, be tud tekeredni kigyorson, a fék finomsága az itt nem tud kijönni a macskakõ miatt, de azért elég stabil, lehet vele fékezni rendesen.
Egyedül a hang nem tetszik annyira 😄 ...de komolyan, bár ezt majd uis átgyúrod, alapból sincs rendben kalibrálva a belsõ hang gyújtás-alapjárat körül, és a külsõ-belsõ hang között nagy a diffi.
De ez most tök mindegy egyenlõre, megyek tekerem tovább. <#eljen>

JuanG
Azt nem tudja valaki véletlenül, hogy az mitõl lehet hogy a Zondánál bekapcsolom a világítást akkor semmi se látszik, de ha közben váltogatom a nézetet cockpit és pályaszéli (TV) kamera között, akkor egyszer csak bejön a világítás????

JuanG
rossz a link mégegyszer:_

zonda v095

JuanG
ezt töltsétek, frissített hangok (thx b-type) is vannak benne:

Zonda v095