rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom elég "puha" a felfüggesztése ennek a félig utcai autónak és minden egyes huplit követ a hang is 😊)) ( Kikapcsolt TC-vel persze )
Végre nem az a monoton hang van végig hanem valamennyire "él" is.... <#idiota>#idiota>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De ez hiaba "szimulator", akkor is igazan "jatek" marad, vagyis mindenki ott talal "kiskaput" ahol akar, ugy hasznalja ki a program "lehetosegeit, erossegeit, gyengesegeit" ahogy tudja😄
Ez olyan, mint amikor valaki tesztel, es azt mondja, hogy: "Jo ez a MOD/Palya, csak kicsapja a farat.". Aztan megnezve a visszajatszast, es egy eredeti felvetelt es idoket, ugy 10-15 masodpecel ment meg ugy is jobb idot, es az ominozus kanyarban az "igazi" 120km/h helyett epp' 170km/h-val tolta😊))) Persze hogy "kicsapja a farat", de mihez kepest?! 😊))))))
Ezt az F1 -es avatart meg ki kéne már dobnom .... 😊)))))))))))))))
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Te milyen beállításokkal tolod , hogy ilyen sok fpd-ed van ?
Nekem ha 50 akkor jó , igaz szûrésekkel és sok AI-val ....
P4 3000 prescott , 2g 400 mhz ram, X800XT PE...<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom><#falbav>#falbav>
Kiprobaltam a Megane-t a most megjelent Nurburgring Sprint-en, es nagyon jo! RD3 konverzio, vagyis nagyon szep es latvanyos, rengeteg 3D-s object-el stb. FullMax-on (arnyekok is!), egyedul (kikapcsolt muszerekkel!) folyamatosan 100 fps felett van, de a palya nagyreszen 150+ fps-t nyomat. Sot, a Sprint visszafordito kornyeken 200+ fps folyamatosan😊) Hogy ez most a "konverternek-keszitonek" koszonheto, vagy a Codies-nek hogy profin optimalizaltan modelleznek (a konzolok miatt) azt nem tudom😊 De az osszes RD3 palya ilyen, rengeteg nezo, 3D-s object-ek es fak. remelem, az osszes RD3 palyat at rakjak ilyen minosegben😛
Egyszerûen azt nézem, hogy egy moddercsapat az engine lehetõségeihez mérten mennyit tudott kihozni a modjából mind a fizikát, mind a grafikát tekintve. És ha még optimalizálva is van, akkor örülök. <#zavart1>#zavart1><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Ha kell 50-szer...Mint pl LFS.
Én is megtudom fogni sokszor , de érezhetõ hogy összevissza számol mindent az engine . Az , hogy nem ellenkormányzás hanem éppen a túlkormányzás ( is) állítja meg a forgást mindent elárul .
És ez ilyen is marad 😊))) De mindegy nekem , mert eleve igyekszem elkerülni a megcsúszást ....
a Zonda is fogható...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
PCC legalább kicsúszik , a többi meg visszavágodik azt a másik irányba csúszik ki 😊))))
Persze néha meg lehet fogni , de valami tényleg nem stimmel mert igaz amit Alex írt : gyors túlkormányzás megalítja tök jól 😊)))
Az meg ugye nem földi fizikára vall .....
Szal akárhogy szetupolom, vagy vagyok irdatlan gyors , ha sikerül megállítanom a forgást legtöbbször a másik irányba indul el 😊)))
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
de visszatérve h. be van kapcs a TC ugy se tok menni:S szal nemtom.. asszem hagyom ezt a rönot..
Honda - The Power of Dreams
2 nap után vígan tolod neki tc nélkül 😊)))
Csak felejtsd el azt , hogy csak padlógáz létezik : ahogy jössz ki a kanyarból , ahogy egyenesíted a kormányt úgy adagolod a gázt. Nagyjából ennyi a többire rájössz hamar ....
mindenki tud TC nélkül is menni, csak rá kell kapni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
Ez a Rönos mod télleg ijen nehéz vagy én vok béna?:S bár sztem utobbi.. csak TC vel nem tok menni, mindig kicsuszok.. (F1 PCC ben TC vel megyek simán... ) <#szomoru1>#szomoru1>
Képek az autokiállitásról, Misu csinálta, a tufa a képeken aki csorgatja a nyálát én vagyok <#idiota>#idiota>
Autokiállításos képanyag 😄
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Addig is lepucoltam az eredetit, van egy tiszta verzio, lassan el kezdem szetszedni. De jo lenne tudni, ez melyik Pagani verzio?!😊 Elvileg ez a festes es/vagy ami az SCC-ben van az a 2003-as GD (vagy valami hasonlo😄).
Mission Impossible 2010: PRO Class
különösebbet nem is tok mondani, király vele menni, nagyon jól 'terelgethetõ' autó lett.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Marha hidegek a gumik a Megane-on , és jó lenne bemelegíteni õket 😊))))
Egyre inkább bejön ez a mod, kigyorson jó stabil az autó, fõleg így PCC után nincs halálfélelmem ,hogy mikor pörög ki ....<#idiota>#idiota>
(egy haverral is megnézettem, és nála is ugyanúgy hibás...)
Kill\'em all - Let God sort\'em out...
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
Ezt a Megane-t is lehet fogni többféleképpen ha megcsúszik, tartva a kormányt kis gázelvétel, enyhe ellenkormányzás és kevés gázelvétel, vagy nagy ellenkormányzás és nagy fék.
Ezzel együtt azt én is tapasztaltam hogy az ellenkormányzás az szinte azonnal és nagy lendülettel fordítja az autót, egy elég rövid idõ alatt megtapad a hátulja (ami egyébként nem jellemzõ az F1C gumira ha már elindult, de itt igen), és hirtelen átdobja magát a holtponton és ronygol az ellenkormányzás irányába. <#idiota>#idiota>
<#idiota>#idiota>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
tesztelesnek, menj be egy BALOS kanyarba hogy megcsusszon a hatulja. Ilyenkor reflexbol ellenkormanyozol es ezert tobbsegeben kkorbefordul az auto (persze ivtol, sebessegtol fuggoen😄). De ha egy ugya nilyen BALOS kanyaros megcsuszasnal NEM jobbra ellenkormanyzol, hanem koppanasig BALRA - vagyis tul😄 - akkor "kiekelodik" es tolja majd az elejet😊 Fek nelkul is mukodik, vagyis minimalis sebessegveszteseggel😊 Persze, azert ennek is vannak hatarai😉
De ilyen tulkormnyzassal - mint elso reakcio - es nehany gyors ellen es tul kormanyzassal meg lehet fogni a csuszasok nagyreszet😊
Bar most fozok (😄) de ha lesz kedvem es idom, talan lerajzolom hogy miert nem jo a dolog (valszeg😄) a fizikanal, mit szamolhat el😉
De hogyhogy túl kell kormányozni ????
Túlkormányzással azért fogható , mert csak tolja elõre az orrát mintha satuznám ?
Vagy ezt most megint nem értem ! 😊))))<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#idiota>#idiota>