rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
Misu! Ha esetleg még otthon vagy, el tudnád küldeni a múltkori max fájlt erre a címre? : [email protected] Elfelejtettem behozni 😞

Mission Impossible 2010: PRO Class

lac coo
Kicsit távol van egymástól a gáz és a fékpedál, nehéz lesz "blip-elni" jobb lábbal egyszerre nyomva a gázt és a féket .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Kaszi46
ebböl a képbõl nekem úgy tûnik hogy nem potis lesz!

többi kép:
Kép (53.8 K😎
Kép (33.2 K😎
Kép (87.2 K😎
Kép (63.7 K😎

remélem ez a limitált kiadás marhaság csak valami gyenge reklámfogás.

*Posse*T.W.D*

Ingy
nem vicces mert télleg kéne<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

b-type
😊)
én 10pár évesen vettem egyet, mert kisebb koromban nem futotta rá szüléimnek pedig mindig szerettem volna..
aztán már nem is tudom mire cseréltem el...talán egy Iron Maiden The Trooper festett zászlóért..úgy rémlik.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Bar en nem hasznalom, de az intenziv neteseknek es hirolvasoknak, foleg azoknak akik nap kozben is folyamatosan tudnak hireket olvasni, nagyon jo talalmany az RSS. Ahoz hogy megcsinald, eleg melyen bele kell maszni a programba es az adatbazisba😊
avcom
szerintem is, csak nekem kínai, de azért megpróbálnám elõsegíteni a történetet, hátha meg tudom csinálni magam is, de nem, ezt gondoltam <#wink>

bár mindennek az eredõje, hogy nincs kedvem külön hírlevelet is írni <#vigyor>

lac coo
Nekem olyan kék ür-pisztolyom volt amiben lend-kerék volt és a csõ vége meg világított 😊))))))))))) És még ha jól emlékszem valami tûzkõ is volt benne mert szikrázott is !!!

Alexease
Lottozni kell😊)) Bar en sem lottozom, pedig ram is ram ferne hogy milliomos legyek <#idiota>
lac coo
Remélem , hogy már nem lehet 😊)))))))

hát, ahogy a dolgok most állnak nagy dolgoknak (értsd: csodák) kell hogy történjenek hogy milliomos legyek 😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Alexease
Meg milliomos azert lehetsz😊 De parttitkar mar nem hiszem😊))
Alexease
Csak programozott weboldalhoz lehet (erdemes😄) csinalni. Gondolom, a Proex-hez kellene?😊 Kell szolni a programozonak (😄), hogy a hirekbol a megadott infokat (altalaban cim, szerzo, kategoria, tartalom, link) parhuzamosan tolja bele egy XML file-ba. De tudni fogja, szerintem😊
ehhh....assem vagyok...<#idiota><#zavart1><#wilting>.. sajnos 😄

Ingy
télleg eszembe jutott ha van valakinek pedalos moszkvicsa vevõ lennék rá, must have a filmemhez <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Alexease
Es milliomos sem vagy?! <#idiota>
ilyen rendõr kalasnyikov utánzatom nekem is volt😄
nagy királyság volt, ahogy villogott a csõ vége..

ui.: nem vagyok párttitkár gyerek😄DDDDDD
ui2.: a családban sem volt😄DDD

lac coo
És ilyenem nekem is van, a kisfiam kedvenc játéka !!!

Sajnos ilyenek már nem születnek soha többé...Na, befejeztem 😊)))

lac coo
Bocvs az offokért , de ezek nagyon a gyengéim 😊)))

Ez volt akkoriban a milliomos pártitkár szülõk gyerekeinek a játéka, ez volt a csúcs mi csak álmodtunk róla :

Ez meg már a modern versenyautónk volt 1985. Magyar Lemezárúgyár ,Lendület (!!<#idiota>) autó....

avcom
off nem tudja valaki, hogy lehet RSS-t csinálni egy bizonyos weboldalhoz?

avcom
most van nálam egy verzió, erre azt írták, hogy holnap multiteszt lesz, ha nem rendetlenkedik, akkor megy rá az installer és megjelenik, nem patch lesz, hanem egy új kiadás eltérõ struktúrával, ehhez alkalmazkodik majd a HPCC is

nem mondok semmi biztosat, azt mondták, hogy ez most 99%-os és 2 héten belül kijön

van benne hátsó szárny javítás (átlátszóság), sok változtatott gmt (de a modell meg a mappolás ua), fizika javítás pl súlyelosztás bug stb stb, még nem néztem

a Lupo is végstádiumos

ja és lehetõleg ezt ne emlegessétek az RSC-n :-)

lac coo
Nagy bajom nekem sincs 😊))
Egy kicsit legyen stabilabb a hátulja , azt szuper lesz...
A gáz az autó "súly" a fékek messze ebben a legjobbak 😊))
Persze ez csak személyes vélemény 😊))

lac coo
Tehát pléh-autó festés: ez akkoriban nagyon menõ volt !!!

Alexease
Ket trailer van😊 En is eloszor a "masikat" szedtem le, nem ertettem hogy ez miert jo😊 Amikor olvastam, hogy kellene lennie benne kommentatornak, akkor mar gyanus volt😉
Alexease
Ugy sem fog senkinek sem tetszeni, nem kell siettetni😊))))
Nekem a jelenlegivel sincs nagy bajom😊 Ami van, az olyan altalanos rF-es (ISI-s)😄
b-type
?
brze..én elvileg uezt a trailer-t húztam (máshonnan), hát azon gyorsítva volt,..sõt az még a jobbik eset, mert ha valóban ilyen akkor szénné röhhentem magam..
de akkor lehúzom innen is hátha mi van..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Misu !

És mikor lesz PCC javítás ?
Vagy mit tudsz, ki vele !!! 😊))))))))))))))<#idiota>

Szerk.: jó ez festés alá : gyerekkoromat idézi amikor még a játékautók voltak ilyesmik, pléh-bõl kipréselve és egyszerûen lefestve 😊)))
Nem tom láttatok-e olyant már...

avcom
amikor valamelyik nap mondogattam, hogy akkor lesz jó világ, amikor már lehet festeni a Clio-kat nem erre gondoltam :-))))))

lac coo
Amúgy ez a szerencsétlen Sauber BMW megérdemelne valami normális 3D felnit !<#nemtudom><#shakehead>

JuanG
nincs ez gyorsítva b-type, csak a vágások gyorsak meg a kameramozgatás néha...de eddig ez a legjobb simbin tréler amit láttam 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ingy
ennyi pálinka után ezt a bolygót sem ismerem fel <#idiota>

lac coo
Renault Clio !!!

Nyertem !!!!!!!!

petesilver
Eszkimó Iglo Te!! Hát nem látod?? Vagy kevered már??? 😊

Ingy
ez valami mongol jurta auto? <#idiota>

JuanG
némáááá...autó alakú ponyva...sátor autószerelmeseknek? 😄DD

félre a tréfát: biztos zsír lesz, készen állok festeni 😄DD...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

petesilver
Szívesen átküldöm, megcsinálhatnád, én úgyis béna vagyok a maxhoz. Na? Esetleg???

petesilver
THX! Még csak kezd jellegzetes lenni, rövid idõ alatt a gyúrható alapformáig jutottam anno, rajzblueprint alapján. De el ne áruld a többieknek, mi ez!!! Amúgy minimorris nagyban<#idiota><#beka3><#idiota>

Alexease
Porsche?! <#wow2><#idiota><#vigyor3><#zavart1><#zavart2><#nyes>

Amugy gratula, eddig jo! Ezzel mar eleg fun lenne menni😊
petesilver
Ez csak 10%-os felfüggesztett project, remélem azért felismerhetõ nagy jóindulattal az autó:

b-type
Leginkább azért mert gyorsítva van benne az autók mozgása, és így nem látom normálisan hogy milyen.
Kevés az infó, ami engem igazán érdekel 😞
A szerelõcsapat az tetszett, Spa nem sokat változott..kb. ennyi jött le.

lac coo
Miért nem ..? 😊))

b-type
A kép kegyetlen jól néz ki, a mozi meg szvsz nem.

lac coo
GT2 trailer...

Itt meg egy esõs cockpit kép 😊))

lac coo
Ja...Panoz is valódi ? <#rolleyes><#vigyor5>

Alexease
Az inkabb a BMW es az Intel ami reklamoz😊 De nagyon pozitiv! Es azert az rF-nek is jot tesz, ez hirtelen a Panoz utan a masodik liszenszelt cuccos hozza😉
lac coo
<#idiota><#idiota><#idiota>
Ja , ez jó dolog ...Remélem a váltókar nem törik le az elsõ vadulás után 😊))))
Mert az kap majd rendesen 😊)))

Alexease
Ahh vegre, 3 pedal is lesz hoza!!! Nem is kettot veszek, hanem harmat! <#wow2><#idiota><#zavart1><#vigyor>
lac coo
Úgylátszik a Sauber komoly "reklámot" lát ezekben a szimulátorokban 😊)))))
Persze nagyon jól teszi 😊))

lac coo
wohohooo...😊)))

Titkon ebben bíztam mindig 😊))))))<#eljen><#eljen><#eljen>