rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felfogatás: az alján van 4 db menetes furat. Nyilván lehet kapni hozzá csúszósínt, miegyebet, de minek? Készítem a vázat, az aljára csapatok pár lyukat, hogy állítható legyen az üléstávolság, az ülésbe megy 4 menetes szár és pillangócsavarral fogom rögzíteni. Ennyi...
Kill\'em all - Let God sort\'em out...
Érdekelne a felfogatása! 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Vettem egyet újonnan 27.000-ért Miskolcon.
EVO 2 fantázianevû alapmodell, célnak tökéletes...
Kill\'em all - Let God sort\'em out...
Egy nagyon állat trailer, ajánlom figyelmetekbe ha másért nem is , de a vizuális és hang orgiáért feltétlenül meg kell nézni !!!!!!!!
Forza Motorsport 2
Mission Impossible 2010: PRO Class
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
A balesetét szerintem mindenki látta, csúnyát repült... :s
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Nekem mindörökké Gilles Villeneuve marad a legnagyobb.
Jeremy Clarkson (topgear) nyilatkozta egyszer: Vitathatatlanul a legnagyobb versenyzõ volt.
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Én próbálgattam PS-ben de akármilyen vékonyan rajzoltam akkor is vastag volt...
Szvsz nagyon ronda és leginkább ennek tudható be némelyik autó "matchbox" kinézete...Tényleg olyan vastag mintha egy kisautót felnagyítanánk....
De a gyáriak és jobb modok biztosan...
De elég gáz mert életnagyságban van kb. egy 2 cm-es illesztés, és látszik az a "teknõcske" alja is , szal abszolút nem élethû.
Sokkal szebb és valósághûbb egy vékony fekete vonal...GTL modra...
Az van egyedül bekapcsolva...
De igaz : az nem fordulatszám-mérõ 😊)))
Nem olyan jók az sfx-ek, hogy hallás után 100% tudjam mikor kell váltani, kivéve a PCC-hez kiadott "tuning" sfx...Az abszolut jó...
Majd megtanulom 😊)))
http://www.f1-info.hu/
Visszaváltásnál mindendegyik váltásnál kell blip-elni 😊))
Kuplung nélkül meg semmit nem ér az egész, akár nem is kell akkor a harmadik pedál 😊))
Amúgy ezzel a cuccal mindenkinek meg kell tanulni újból vezetni ! 😊))És a köridõk is rosszabbak lesznek mint pillangóváltóval pl.... 😊)))
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
de ha jól tudom náluk folyamatosan van felvétel, nem csak teszternek ha grafikus,modellezõ,programozó stbstbstb.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
vazze má' asse tom mit jelent aza környéki.... 😊)
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Honda - The Power of Dreams
Honda - The Power of Dreams
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Aki debrecen környéki, annak szólok, hogy az invictus keres pár munkatársat, közük tesztelõt is. Mivel itt mindenki szereti a szimulátorokat, gondoltam szólok, hátha valakit érdekel.
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Ha meg nem csak szöveg, akkor meg azt remélem, hogy a Logi látja, hogy ez egy sikeres darab, akkor megemelik a példányszámot, hisz ez lenne az érdekük.
http://druglord.buzz.hu/ ;)