rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aceton
Majd hétvégén nyomok fel neked képet.
Felfogatás: az alján van 4 db menetes furat. Nyilván lehet kapni hozzá csúszósínt, miegyebet, de minek? Készítem a vázat, az aljára csapatok pár lyukat, hogy állítható legyen az üléstávolság, az ülésbe megy 4 menetes szár és pillangócsavarral fogom rögzíteni. Ennyi...

Kill\'em all - Let God sort\'em out...

lac coo
Képek vannak ?
Érdekelne a felfogatása! 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Aceton
Na, akit még érdekel sportülés:
Vettem egyet újonnan 27.000-ért Miskolcon.
EVO 2 fantázianevû alapmodell, célnak tökéletes...

Kill\'em all - Let God sort\'em out...

lac coo
Off.:

Egy nagyon állat trailer, ajánlom figyelmetekbe ha másért nem is , de a vizuális és hang orgiáért feltétlenül meg kell nézni !!!!!!!!

Forza Motorsport 2

petesilver
Nem tudom sajna, otthon van ez. De kevés, és semmit nem jelent, mert nagyon kezdetleges még.

Mission Impossible 2010: PRO Class

K.András
Eddig ez mennyi polybol áll?

http://druglord.buzz.hu/ ;)

petesilver
Sajna még nincs 😞 Vasárnapra már lesz szerintem mutogatni való.

Ch_Slater
én csak most láttam (Google Video), de tényleg nagyon durva. kb. harmadszorra néztem vissza, amikor észrevettem, hogy kirepült a kocsiból. a hideg rázott ki...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

avcom
ha már ilyenekrõl beszélünk, meg látok itt megkezdett Suzukit is, akkor van már esetleg valami ETA? :-)

petesilver
Modellezni a hézagokat azért gáz, mert kevés polynál az ívelt hézagok töredezettek, nem íveltek lesznek, ezért baromi randa lesz. Valamint a simítási csoportokat is hazavágja, nem lehet olyan szépen egybesimítani. Ezért csinálják inkább texturából szépen ívelt, és akkor a bump is ívelt, nincs sok poligon, az autó felületének smootholása egységes, és nem rondítja a bump össze. Szóval összességében érdemesebb bumpoli.

In vino veritas, barátom 😊)
A balesetét szerintem mindenki látta, csúnyát repült... :s
Ingy
najo fogalmazas egyes<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ingy
Nekem megvan klipben a baleset, félelmetes karambol volt.
Nekem mindörökké Gilles Villeneuve marad a legnagyobb.
Jeremy Clarkson (topgear) nyilatkozta egyszer: Vitathatatlanul a legnagyobb versenyzõ volt.

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo

lac coo
De miért olyan bas..tt vastag mindegyik autón a lemez illesztés bump-ja?
Én próbálgattam PS-ben de akármilyen vékonyan rajzoltam akkor is vastag volt...

Szvsz nagyon ronda és leginkább ennek tudható be némelyik autó "matchbox" kinézete...Tényleg olyan vastag mintha egy kisautót felnagyítanánk....

Alexease
Mindegyik auto bumpolva van😊 Hogy mennyire latszik, vagy menyire van ertelme, az mar maskerdes😊 Erdemesebb inkabb a latvanyosabb, meretesebb, melyebb "hezagokat", bevagasokat lemodelezni az auton. De le kell tesztelni mennyit zabal, es ha nem sokat, akkor egy solid bump mindenkepp elfer.
lac coo
Szvsz szerintem mindegyik autó, mod bumpolva van...
De a gyáriak és jobb modok biztosan...
De elég gáz mert életnagyságban van kb. egy 2 cm-es illesztés, és látszik az a "teknõcske" alja is , szal abszolút nem élethû.
Sokkal szebb és valósághûbb egy vékony fekete vonal...GTL modra...

petesilver
Alex! Szerinted érdemes bumpolni majd az autó fullos változatát, vagy úgy sokat "eszik" a shader? Nem láttam, hogy bárki alkalmazta volna, pedig az elemek összeeresztéseinél közeli képen látványos lenne. Aztán a lodok már nem tartalmaznák a bumpot. Szerinted?

lac coo
Arról beszélek 😊)
Az van egyedül bekapcsolva...
De igaz : az nem fordulatszám-mérõ 😊)))

Alexease
Pedig a szamlapos kijelzok zabalnak a legtobb fps-t😉 Bar ha birja a gep, akkor nincs gon😊 De ha nem, akkor max a fordulatszam korlatozo (?!) lampat kell be kapcsolva hagyni a muszerfalon, es az alapjan lehet valtani.
lac coo
Fordulatszám-mérõ van nálam😊))))))
Nem olyan jók az sfx-ek, hogy hallás után 100% tudjam mikor kell váltani, kivéve a PCC-hez kiadott "tuning" sfx...Az abszolut jó...

Alexease
Nalam minden muszer ki van kapcsolva😊 Hallas utan megyek, nem erdekel, raadasul meg gyorsit is (fps)😊))
Alexease
Attol fugg, kinek mi a lenyeg😊 En inkabb "vezetem" az autot, kielvezem a "vezetest", a valtasokat, a gyorsitast, fekezest stb. Ezert full manuallal megyek, minden segitseg kikapcs (blip es lift is), botvaltoval stb. Igy persze, masodpercekkel vagyok lassabb mint az elmezony, de abszolut nem erdekel😊 En is tudok masodperceket javitani az idoimen, automata kuplung, pillango valto, padlo fek es gaz, csuszasok, orult sebesseg dobalasok, fotengelygyilkos motorfekezesek stb., minden amit meg a "jatek" megenged, de ekkor mar szamomra elvezhetetlen.😞 Annyi elonye lenne, hogy ilyenkor mar egyutt lehetne menni a mezonnyel, es nagy csatak lennenek😊) De engem nem motival, hogy feladjam a "vezetesi elmenyt" a csatakert😊 Igy marad az AI, amit beallitva egy optimalis 95-110%-ra (modtol fuggoen), leghatulrol indulva, "rendesen" vezetve elvezetesen tudok feljonni valameddig😊
lac coo
A köridõ meg abszolut nem lényeges nálam 😊))))) Szinte soha nem is nézem ,se HUD se kijelzõk 😊)))

lac coo
Eleinte (legalábbis nekem), nagyon nehéz volt pillangóval is menni 😊))
Majd megtanulom 😊)))

Tomo15
Okok igaz, de azért elég nehéz kuplung+manual valtóval gyors köröket menni😄 de feeling az tuti állat😊csak még meesze van az október😞...
lac coo
Na de nem azért vennék ilyen cuccot, hogy pl. eg Porsche-t pillangóval váltsak 😊)))

Tomo15
Van pillangóváltó is<#ravasz1>
Cowek
A 2 gomb tényleg gáz... de ha mákunk van kompatibilis a pedál a MOMO-val :-)

http://www.f1-info.hu/

lac coo
Annál a váltásnál ? 😊)
Visszaváltásnál mindendegyik váltásnál kell blip-elni 😊))
Kuplung nélkül meg semmit nem ér az egész, akár nem is kell akkor a harmadik pedál 😊))

Amúgy ezzel a cuccal mindenkinek meg kell tanulni újból vezetni ! 😊))És a köridõk is rosszabbak lesznek mint pillangóváltóval pl.... 😊)))

Panther
Ja. 😊)) Na már megtaláltam az Invictus honlapján a dolgokat.....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

copass
www.invictus.hu

de ha jól tudom náluk folyamatosan van felvétel, nem csak teszternek ha grafikus,modellezõ,programozó stbstbstb.

Van ismerõs Székesfehérváron. Õ környéki? 😛

Panther
Hol láttad ezt? milyen címre kell írni?

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Mé' pont debr. és környéki?
vazze má' asse tom mit jelent aza környéki.... 😊)
A "környéki" mit jelent? Milyen távolságban környéki? 😊)

Tomievo
Nem debreceni, hanem a környéki. 😊)

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Hopp lemaradt: Sok mindenhez nem értek, legfeljebb skinekhez. Ahhoz viszont jól. 😊 De teszternek is jó lennék...

Én pl. debreceni vagyok. 😊

AlieN911
szerintem a Logitechnek az lenne a leghülyébb döntése ha limit lenne..😊 Énis pályázok egyre,bár huzos:S😄

Honda - The Power of Dreams

AlieN911
szerintem a Logitechnek az lenne a leghülyébb döntése😊 Énis pályázok egyre,bár huzos:S😄

Honda - The Power of Dreams

JuanG
és miért kell ahhot debreceninek lenni? 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Tomievo
Épp most nézem az e3-as microsoft sajtótájékoztatót és aszonta a pali, hogy készítenek egy új FFB kormányt, ami vezeték nélkül csatlakozik. Számomra nem derült ki kristálytisztán, hogy azt csak az xbox360-hoz csinálják e vagy Pc-hez is jó lesz, de én ez utóbbit gyanítom.

Aki debrecen környéki, annak szólok, hogy az invictus keres pár munkatársat, közük tesztelõt is. Mivel itt mindenki szereti a szimulátorokat, gondoltam szólok, hátha valakit érdekel.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Tomievo
Engem inkább az zavar, hogy csak két gomb van a kormányon. Szvsz 4 minimum kellene rá, a többi meg jó a váltónál.

Nagyon babának tûnik ez az új Logitech kormány. Engem csak egyvalami zavar, mégpedig, hogy limitált széria lesz. Bár remélem, hogy ez csak egy szöveg, hogy a sok szimulátor fan a megjelenés után gyorsan rohanjon megvenni, attól félve, hogy elfogy.
Ha meg nem csak szöveg, akkor meg azt remélem, hogy a Logi látja, hogy ez egy sikeres darab, akkor megemelik a példányszámot, hisz ez lenne az érdekük.

petesilver
THX! Mázlim volt, meg jött!!

avcom
mail ment

Ballábfék<#heureka><#kerdes> Max nem kuplungolsz annál a visszaváltásnál, nagycucc... 😊)
K.András
Viccelsz?Miért ne lenne potis, azok a piros cuccok az eröt hivatottak vissza adni, valszeg a gáz-fék-kuplung kulönbözö erösségü lesz de, hogy ne legyen benne poti az lehetetlen még a BRD-ben is az van, igaz 1024-es mig a mostani momo racingben 256-os, szal valszeg csak nagyobb felbontásu potit raknak bele ha...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

petesilver
Felnikörkép a hétvégi ringrõl modellezéshez: