rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
zsíír 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Tomievo
Királyos.

Sajna még mindig nem mûkszik a brazil, de lehet, hogy azért, mert a c-re kéne raknom a 3dsmax-ot. Majd még próbálkozok.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

petesilver

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Valami nagyon nem stimmel az egyik materiallal, az oszlop mögött erõsen dalmatás valami, majd ránézek még mi a bibi.

petesilver
Igen, az új brazil uninstall, úrarakáskor ne pipáld ki, vagyis vedd ki a pipát. Gondolom akkor renderszervernek használja a régi, mûködõ smfgr-t, és ettõl jó lesz.

Tomievo
Uhh várj ezt most nem vágom. Szedjem le a brazilt, majd rakjam újra, de most vegyem ki a pipát? vagy?

Amúgy nagyon királyos a rendered 😊)))

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

b-type
<#eljen><#eljen> wowa..desznyóságos! 😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Esetleg ha vki tudja a választ:
Az rFm-ben season-ként akarnám megadni a tesztnapok számát, és idõtartalmát, már sokféleképpen próbáltam, de nem veszi be.

alapvetõen az lenne a helyzet hogy:
Az induló pálya egy teszt lenne, 1 ellenféllel akit meg kell verni, és ide külön akarnám a napokat beállítani, hogy mondjuk szombaton délelõtt egy teszt, délután pedig a qual. (elég qualon megverni)
De az alapbeállítást nem akarom módosítani, mert a többi pályán marad minden, csak erre az egy umond 'season'-ra.
Sok mindent bevesz az rFm, de erre még nem jöttem rá 😞(
Vki tud vmi okosat mondani? most uis el kell lépnem..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

petesilver
Ready to RACE 😊 :

Just for fun 😊

petesilver
Szedd le, ne pipáld be a saját szervert, hagyd az smfgr-t, és akkor saját gép. Nálam így megy, mivel nekem is volt már fent smfgr.

copass
kérdés: azt hogy oldod meg hogy felismerje a váltót, mert ugye ott a kormány usb-n, ha ezt is rárakod usb-re akkor ezt felismeri mint gamepad.
rfactorban lehet olyat hogy külön vezérlõre rakod váltót?
én speciel numerikus billentyûzetbe gondolkodtam,elvileg az van usb-ben is.arra kilehetne pakolni a fokozatokat.
de nem eccerû, ez tény!😊

Tomievo
Sajnos nem akar menni. Átrakom a pipát a saját gépem nevéhez, de error-t ír ki az után is. Valami olyasmit ír, hogy az sfmgr-nek is futnia kell, de az nálam fut is. Lehet az a gond, hogy telepítésnél nem engedtem ki a netre?

köszi, nagyon jó site, de sajnos ezeket a pályákat már leírthatták, mert nem találom õket 😞(
mindegy...

Tomievo
Kösziiii

Panther
Itt a WGTL weboldal, regisztrálsz és a fórumból is letölthetsz, amit akarsz.

WGTL website

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

és egy linket adnál a fórumhoz? köszi!

az nem az volt, az nem az igazi

petesilver
Elvileg au instalnál a tört licenszre kérdez rá, pipát hagyni kell, aztán rendernél errorkor settings, és network licensz helyett a saját gépet kell beállítani, utána jó.Brazil max8-hoz

b-type
jaja 😊))
Most azon agyalok hogy az elsõ lépés a verseny felé egy köridõ elérése legyen (egyenlõre) a Pitsburgh-Kart pályán, és csak utána legyen elérhetõ a Hungaroring.
tervezett pályák:
-Hungaroring (egyenlõre a régi vonalvezetéses)
-Pittsburgh-Kart (Euroring érkeztéig)
-Hungaroring
-Lienz 24h
-Hungaroring
és itt is vhogy bele kellene rakni hogy ha qualon egy bizonyos köridõt nem fut meg a játékos akkor DQ-t kapjon a versenyre is...<#idiota>

ebbõl megvannak egyenlõre:
-az alap Seat kis mósosítással, és az I kategóriás Seat nagy módosítással (4wd kivettem, nem kell)
-sorozatok, pénz..ilyesmi
-pályák (Pittsburgh kis változtatással)
és majd a nyitott sorozatra az autók,...Porsche-Lotus-BímerM3,Z3-Megane..és hogy ne lehessen könyen nyerni egy Lister 😊)))))

lac coo
Asszem ma jön ki hozzá a MAX render scene és a template....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

JuanG
na, ez már nekem kicsit tényleg sok(kk) 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Mondjuk ez nem az a SPA amit a minap már belinkeltél ? 😊))

lac coo
Nem tudnátok ezeket feltölteni valahová ?
Az istennek se fogadja el egyik e-mail címemet sem regisztráláskor a fórum....

Panther
Ezeket a "kalózkonverteket" a WGTL fórumában lehet megtalálni. Ott keresgélj. Megtalálod ott név szerint is, ki készítette....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Tomievo
Az király, ha esetleg nem vételi úton szerezted a brazilt, akko, megoszthatnád. Persze csak ha nem gond. 😊

lac coo

Alex!

Ez a Spa, és az elõtte belinkelt Monza pálya neked honnan van meg, melyik fórumról vagy ilyesmirõl?

Csak mert ezek szerintem eddig a legigényesebb konverziók rFactor alá, pl. az rF Tracker torrent oldalon van most fent pár GTL konvert, de azok nyomába sem érnek ezeknek.

Ki csinálta ezt a kettõt, és nem-e tudsz róla, hogy van-e még több is, amit ez az illetõ csinált??

lac coo

SZilaJMaGGoT
Nem írnál össze ehez ey tutorialt árakkal meg nevekkel meg hogy mit hogy??(na meg képekkel illusztrálva..) 😄 Én bevallom nem vok egy barkács mester de fater sztem megtudná csinálni... Egyébként nem kell ehez valami szoftver??

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

lac coo
Legalább Rapid-ra rakd fel kicsit nagyobb febontásban 😊)))))))))<#eljen>

Alexease
A kovetkezo szar minosegu osszehasonlito video😊)))

Porsche_GT3_Zolder_Real_vs_rFactor.wmv (7Mbyte)

petesilver
Nem volt eccerû, de végre van max8+mûködõ teljes értékû brazil render hozzá, ez nem bont semmit szét, egybe lerendereli a scenet, azt csá!!

Alexease
<#vigyor3><#worship><#eljen>
Papailaca
logocsere történt

Let\'s get ready to Rumble!

lac coo
Ha fej-fizikát nagyobbra rakom akkor kicsit "ferdén" áll alapból a fejem és a nézet is elég csámpás😊)))

ezzel nem lehet valamit kezdeni ?

üres nem is kõ?😊

-- http://www.x-plane.hu

tetszés szerinti számban pakolhatod õket bele,ameddig birja a pénztárcád😊
k8bal
ácsi! nem 7 kell? 1 2 3 4 5 6 hátramenet?

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

http://
Görgös mikrokapcsoló darabja 400pénz 6db kell belõle,
meg kinéztem 1400Ft-ért egy Genius usb gamepadot hozzá.
8-as menetes szár van benne kb400pénz az is...
A fa anyag meg maradék.
Ha elkészül azért nem igy fog kinézni,pofásabb külsõt kap...
k8bal
hogyan csináltad?

azt kéne leírni hogy azok a kis zöld bigyók mik! 😊)
és hol lehet kapni... onnantó sima ügy

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Csináltam egy ilyet ,már csak egy Genius gamepadot kéne kibeleznem hozzá USB-re
gondoltam...Valakinek tapasztalata..?Készített hasonlót itt vki?
""
k8bal
ISZONYAT JÓ!!!

Még hasonló színvonalas videókat várunk tõled! 😉)

JuanG
kis rpg az autószimbe? hajrá 😊))

Ingy
Ya télleg zsír lett<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Tomo15
Nagyon tetszett. Grat!<#eljen>
b-type
Vki tudja hogy lehet-e tunningolni talent fájlokat az rFm-ben egy sorozatra?

Teszem azt hobbiból csináltam magamnak egy kis hazánk OB-t <#idiota>
ahol a belépõszintû sorozat Seat..egyenlõre.
Majd a Seat sorozat megnyerése után, már jönnének a túraautó sorozatok, ahol már nevesített talent arcok ellen kellene versenyezni mint pl. Kavecz I., vagy Dr. Kiss E. a Bmw M3-l.
és végül az elsõ kategória többek közt a Dr.Grigalek G.-Kiss Norbi Megane-nal, Bódis K.-Brachna L a Porsche-kal éstöbbi éstöbbi.

Eddig úgy van hogy szét van szedve osztályokra és azokhoz van külön talent, de jó lenne ha velem együtt még jönne fel 'talent' a sorozatokba és azoknak emelkedne a 'talent' szintjük..<#idiota>
...közben gondolkozom tovább mert lehet túlbonyolítom..<#zavart1>

Jó hír!! 😊))))
Ingy
jelen pillanatban a maradék hajam kihullott, probalom belõni az olaj hõfokot (lemans i palyan mert elegge motor killer) 1 kört nem birok ki <#idiota>
de dolgozom rajta <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/