rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Sajna még mindig nem mûkszik a brazil, de lehet, hogy azért, mert a c-re kéne raknom a 3dsmax-ot. Majd még próbálkozok.
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Amúgy nagyon királyos a rendered 😊)))
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az rFm-ben season-ként akarnám megadni a tesztnapok számát, és idõtartalmát, már sokféleképpen próbáltam, de nem veszi be.
alapvetõen az lenne a helyzet hogy:
Az induló pálya egy teszt lenne, 1 ellenféllel akit meg kell verni, és ide külön akarnám a napokat beállítani, hogy mondjuk szombaton délelõtt egy teszt, délután pedig a qual. (elég qualon megverni)
De az alapbeállítást nem akarom módosítani, mert a többi pályán marad minden, csak erre az egy umond 'season'-ra.
Sok mindent bevesz az rFm, de erre még nem jöttem rá 😞(
Vki tud vmi okosat mondani? most uis el kell lépnem..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
rfactorban lehet olyat hogy külön vezérlõre rakod váltót?
én speciel numerikus billentyûzetbe gondolkodtam,elvileg az van usb-ben is.arra kilehetne pakolni a fokozatokat.
de nem eccerû, ez tény!😊
mindegy...
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Most azon agyalok hogy az elsõ lépés a verseny felé egy köridõ elérése legyen (egyenlõre) a Pitsburgh-Kart pályán, és csak utána legyen elérhetõ a Hungaroring.
tervezett pályák:
-Hungaroring (egyenlõre a régi vonalvezetéses)
-Pittsburgh-Kart (Euroring érkeztéig)
-Hungaroring
-Lienz 24h
-Hungaroring
és itt is vhogy bele kellene rakni hogy ha qualon egy bizonyos köridõt nem fut meg a játékos akkor DQ-t kapjon a versenyre is...<#idiota>#idiota>
ebbõl megvannak egyenlõre:
-az alap Seat kis mósosítással, és az I kategóriás Seat nagy módosítással (4wd kivettem, nem kell)
-sorozatok, pénz..ilyesmi
-pályák (Pittsburgh kis változtatással)
és majd a nyitott sorozatra az autók,...Porsche-Lotus-BímerM3,Z3-Megane..és hogy ne lehessen könyen nyerni egy Lister 😊)))))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Az istennek se fogadja el egyik e-mail címemet sem regisztráláskor a fórum....
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Ez a Spa, és az elõtte belinkelt Monza pálya neked honnan van meg, melyik fórumról vagy ilyesmirõl?
Csak mert ezek szerintem eddig a legigényesebb konverziók rFactor alá, pl. az rF Tracker torrent oldalon van most fent pár GTL konvert, de azok nyomába sem érnek ezeknek.
Ki csinálta ezt a kettõt, és nem-e tudsz róla, hogy van-e még több is, amit ez az illetõ csinált??
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
ezzel nem lehet valamit kezdeni ?
-- http://www.x-plane.hu
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
meg kinéztem 1400Ft-ért egy Genius usb gamepadot hozzá.
8-as menetes szár van benne kb400pénz az is...
A fa anyag meg maradék.
Ha elkészül azért nem igy fog kinézni,pofásabb külsõt kap...
azt kéne leírni hogy azok a kis zöld bigyók mik! 😊)
és hol lehet kapni... onnantó sima ügy
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
gondoltam...Valakinek tapasztalata..?Készített hasonlót itt vki?
Még hasonló színvonalas videókat várunk tõled! 😉)
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Teszem azt hobbiból csináltam magamnak egy kis hazánk OB-t <#idiota>#idiota>
ahol a belépõszintû sorozat Seat..egyenlõre.
Majd a Seat sorozat megnyerése után, már jönnének a túraautó sorozatok, ahol már nevesített talent arcok ellen kellene versenyezni mint pl. Kavecz I., vagy Dr. Kiss E. a Bmw M3-l.
és végül az elsõ kategória többek közt a Dr.Grigalek G.-Kiss Norbi Megane-nal, Bódis K.-Brachna L a Porsche-kal éstöbbi éstöbbi.
Eddig úgy van hogy szét van szedve osztályokra és azokhoz van külön talent, de jó lenne ha velem együtt még jönne fel 'talent' a sorozatokba és azoknak emelkedne a 'talent' szintjük..<#idiota>#idiota>
...közben gondolkozom tovább mert lehet túlbonyolítom..<#zavart1>#zavart1>
de dolgozom rajta <#idiota>#idiota>
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/