rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
ja, meg az alapsetup is jó lesz, alapból jól kezelhetõ verda lesz 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ingy
lesz még változás, jelenleg a gumi fizikán dolgozom (nem kell megijedni😄) rendbe kell raknom a hõmérsékletet a kopást és ez elég sok idõ tesztelni ezek mellett jobban erezhetõ a hideg gumi hatranyos hatasa (alacsony nyomas miatt kevesebb tapadas a kisebb felulet miatt, nameg a hõ)ahogy bemelegszik es eleri az idealis guminyomast egybõl kezesebb a kocsi, kezelhetõségben javult, fordulékonyabb lett az autó, még a motornál kell beállitani néhány paramétert mert tul hideg az olaj (60 fok)
szal van még meló <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Panther
Hogy áll a Zonda projekt? A 0.96b-hez képest lesznek még fizikai változtatások, vagy a fizikát tekintve már nem változik?

Mert ha így marad, az remek lenne, persze festésekkel, miegymás....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
Pffff....benéztem. 😊))

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Tomievo
Hát grafikailag télleg elég gagyi az az M3 cup, viszont a fizikája faszásul élvezhetõ, igaz kicsit árkádo talán. Sztem próbálja ki mindenki.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

JuanG
amúgy talán az SCC-s BMW-bõl kéne még modot csinálni 😄DD...ezt most szedtem ki gyorsba az SCC-bõl (hiába, a rutin...😄DD):

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
azt a BMW M3 modra írtam 😊))

Panther
Ha a minap kijöt pályára gondolsz, ami legalább 8 hónapja készül, akkor az konvert. Oda is van írva:

"Die Strecke ist eine Konvertierung und beinhaltete die zwei Layouts Grand Prix Masters und Nightlights."
A readme-ben is benne van.

lac coo
Ez jó hír 😊)
ISI pályákat szeretem: nagyon szépek és jók az fps-ek is...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

JuanG
jujj, "kicsit" randa (de új modell, nem konvert!)

JuanG
Kyalami (thx aesir!)

KYALAMI Circuit

JuanG
ja

Omlás
Oks thx az infót.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

lac coo
Nincs más csak kártyás vétel...
Kérj meg valakit aki megtudja venni neked.

Omlás
Hy all.

A képeken felbuzdulva kipróbáltam a Megane Mod-ot... Baromi régen izzítottam be az rFactort de megérte kb 7 órát toltam egyhuzamban észre sem vettem hogy megy az idõ 😊...

Továbbá olyan problémával fordulnék hozzátok hátha tud valaki segíteni ... Szal sajna nem rendelkezek neten használható kártyával így a kérdés a következõ esetlegessen van más megoldás a game megásárlására ? Vagy valaki tudna segíteni? Nem annyira sörgõs de szeretném idõvel megvásárolni a gamet 😊 ..

elõre is thx

üdv..

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

copass
ahh a béke szigete!😊hi alex!
nekem csak az a bajom a v8buggy-val hogy mér akkora mint egy dömper?<#idiota>

lac coo
Most mi van ? ..
Lesz gyári , ISI Nürburgring ????
Mert az rfactor net-en nagyon olyanok azok a shotok....

lac coo
Kijött valami BMW M3 MOD ...Letöltés.

Tomievo
Hi!

Ha valakinek van oasmi logója, aminek közepén egy serleg van és körbeveszi egy gyõzelmi koszorú az linkejen légyszi, mer én nem találok sehol.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

JuanG
<#eljen><#taps><#alien2>

CodeRed

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

lac coo
RSC-n láttam , hogy mentik a TRD3-ból a török pályát 😊))
És elég szépnek néz ki 😊)))<#eljen>

petesilver
ÉS sokkal jobbak is lettek, mint amit én csináltam!!!<#worship><#eljen><#worship>

Mission Impossible 2010: PRO Class

lac coo
Igen , GTL-ben nem igen mennek nekem hátulról és nem is áll meg nézelõdni mikor egy kicsit lelassulok valamiért 😊))

Majd ha online leszek , szólok , mert én is kb. 3-5 mp-t kapok a többiektõl, ketten elleszünk a végén 😊))))))))))

lac coo
Nincs idõ..ez van 😊

Alexease
Sokat fognak javitani az AI-n, az 1.087-ben szinte csak AI javitasok, bovitesek, kiegeszitesek vannak. Foleg piteles, sargazaszlo, luckydog (NASCAR), felvezeto stb. Persze, azert meg nem tokeletes😊 Az AI viselkedese erosen fugg a palya es az rFm beallitasaitol, de foleg az AIW-tol. Ez utobbi a legproblemasabb, mert nehez ujat kesziteni, es a legtobb ami van (konvertalt palyak) meg az F1C-bol, GTR-bol valo. Valszeg, azert ebben is voltak valtozasok😊

Amugy ha van idom, en is csak AI ellen megyek😊 Online-ra nekem sincs mostanaban idom, meg raadasul szamomra irrealisan mennek, vagyis sok elvezet nem lenne hatul kullogni😊 Akkor inkabb 20db 95-110% AI, hatulrol indulok, es feljutok ameddig feljutok😊))) Ezekbol az AI versenyekbol talan meg a GTL a legjobb, mert nem hatolrol lokdosodessel eroszakos az AI, hanem inkabb beszurkalasokkal, elozessel stb.😊
aesirbaba
Jól mondod, tényleg nem hiszem el😊

Arra van idõ, amire szánsz, nem akarom a saját példámmal ezt alátámasztani, de a hétfõi futamokat nem szívesen hagynám ki például. Volt már persze, többször is, hogy elmaradtam a futamról, de általában azért rendszeresen megjelenek😊

A kocsid seggét meg szépre csináld nagyon, annál nagyobb öröm lesz megelõzni 😊 Kétkörönként 😄

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

Hangember...<#hehe>
lac coo
Én egész pontosan Megane Trophy-ról beszéltem, nehogy félreértsük egymást, bár gondolom Te is arra gondoltál 😊))

Szívesen mennék de nem hiszitek el, hogy nincs idõm 😞((
Ez egy kivételes alkalom volt😞((

De megoldnak a gondjaim ez ügyben megyek azonnal..
A festésem már megvan hozzá, igaz csak az autó hátulja van festve ,de mást úgysem láttok belõle😊)))))<#idiota>

aesirbaba
Talán most már ne az AI-t "basztasd" állandóan, hanem gyere online😊 Mi is csinálunk "butaságokat" verseny közben, de egyáltalán nem konzekvensen. És a tegnapi "takony" pálya ellenére, egészen jó verseny volt most is.

Részemrõl nem gyõzöm elégszer elmondani, ez a Mégane MOD az eddigi legjobb ami a kormányom közé került😊

Most csapattam egyet egyedül Kyalamin, brutális😊

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

lac coo
Végre tudtam menni egy normálisabb versenyt, Megane-val 20 kört...
Az AI még mindig végtelenül buta😊))
15-bõl 7-en értünk célba , a kiesettek közül egy állt ki fék hibával a többi feladta 😊))))

Pl.: bement a boxba(tankolni?) , ott nekiment az oszlopnak és onnan képtelen volt elindulni 😊))
Sok AI csak végighajtott a boxutcán nem is tankolt semmit...
Szal nagyon van még mit dolgozni rajta 😊)
Verseny közben viszonylag jók, de boxban , sárga zászlónál safety-car- nál botrányosak 😊)))))))

Az nem baj 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

lac coo
Na lol 😊)))

Egy ilyennek nekiálltam én is 😊)))))

Hamarosan ez is kint lesz, de addig Pete példáján felbuzdulva két kép ami háttérnek is jó 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Istencsászár
Jó, csak ahogy mondtad túl gyors...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tomievo
Hát én még régebben próbáltam, de nekem nagyon nem jött be.

b-type
Van már egy V8 buggy mod: link
Ami nekem kifejezetten tetszik, igaz egyáltalán nem használtam földes borításon, csak aszfalton, van vmi upgrade-je is..ha jól emlékszem.
Igazából a fizikája kicsit gyors..kicsit túl gyors, de a mozgások azok elég jók szvsz.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Jó lenne Ariel fizikával pl..... 😊))

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

petesilver
Olyat kérdeznék, akinek van tapasztalata. Ezt a buggyt mondjuk be szeretném rakni rF alá. Mit mûvel az engine a futómûvel? Mozog a kerék futómüvestül le fel kerékvetõkön, fékezés-kanyarodás-gyorsítsás közbeni súlyeltolódás hatására ahogy eredetileg, vagy mondjuk formaautó alapra objectcserés újinis móddal berakva feszes, mozdulat nélküli futómû, azt csá? Szerintetek meg lehet csinálni?

b-type
Nahát, összeszámoltam most van 102db 'rFactor' pályám (idézõjeles, mert a lekezeli nem jelent szinvonalat).
és ebben nincsenek benne a változatok, mint sprint, ilyesmi...vagym int Lienz alpályái.
az F1C-hez 130 volt, mert asszem annyit tudott lekezelni, kiváncsi leszek ez maradt-e az rFactor-ban.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

avcom
thx, magyar van/volt belõve <#fejvakaras>

JuanG
aha világos 😊))

Tomievo
Lehet megtaláltam Misu. Van egy character palette menü. Az akkor jön elõ, amikor rákattintassz a type tool-ra és a fennt az opciós sávjában a jobb szélén találsz egy táblázat szerû ikont. Na arra katt és annak a bal alján lehet nyelvet választani. Remélem az lesz az.

petesilver
Nem nehéz. Mindent így hagysz, hideolod a megane-t, helyére berakod a Zondát, lenézed a megane-ról a materialokat, rádobod a Zonad részeire, mapokat a materialokhoz rendeled, és indulhat a render! Kész!

Tomievo
Az nem megy, mert a bigrender demo van csak meg, az pedig 1000 pixeleset támogat csak, tehát hiába szabdalom nem lesz nagyobb. Esetleg ha nem gáz és megvan a teljes, akkor átbökhetnéd. 😊

avcom
a helyzet az, hogy amikor renderelek, akkor elõre legyártott scene-eket használok, na most a Zondánál nincs ilyen, de ettõl még megpróbálhatom, viszont nem biztos, hogy meg tudom csinálni

#15069 valaki?

petesilver
THX! A mai napig az egyetlen olyan model, amire azt mondom én is, hogy jól sikerült, kivételesen nekem is tetszik. 😊

b-type
jóságos <#eljen>
Az a Buggy viszont nagyszerû. <#eljen><#eljen>

JuanG
Misu!

Tudnál csinálni egy rendert a Zondáról? Ha igen, akkor átküldök egy "végleges" példányt 😊))...