rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
szal van még meló <#idiota>#idiota>
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Mert ha így marad, az remek lenne, persze festésekkel, miegymás....
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
"Die Strecke ist eine Konvertierung und beinhaltete die zwei Layouts Grand Prix Masters und Nightlights."
A readme-ben is benne van.
ISI pályákat szeretem: nagyon szépek és jók az fps-ek is...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Kérj meg valakit aki megtudja venni neked.
A képeken felbuzdulva kipróbáltam a Megane Mod-ot... Baromi régen izzítottam be az rFactort de megérte kb 7 órát toltam egyhuzamban észre sem vettem hogy megy az idõ 😊...
Továbbá olyan problémával fordulnék hozzátok hátha tud valaki segíteni ... Szal sajna nem rendelkezek neten használható kártyával így a kérdés a következõ esetlegessen van más megoldás a game megásárlására ? Vagy valaki tudna segíteni? Nem annyira sörgõs de szeretném idõvel megvásárolni a gamet 😊 ..
elõre is thx
üdv..
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
nekem csak az a bajom a v8buggy-val hogy mér akkora mint egy dömper?<#idiota>#idiota>
Lesz gyári , ISI Nürburgring ????
Mert az rfactor net-en nagyon olyanok azok a shotok....
Ha valakinek van oasmi logója, aminek közepén egy serleg van és körbeveszi egy gyõzelmi koszorú az linkejen légyszi, mer én nem találok sehol.
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
És elég szépnek néz ki 😊)))<#eljen>#eljen>
Mission Impossible 2010: PRO Class
Majd ha online leszek , szólok , mert én is kb. 3-5 mp-t kapok a többiektõl, ketten elleszünk a végén 😊))))))))))
Amugy ha van idom, en is csak AI ellen megyek😊 Online-ra nekem sincs mostanaban idom, meg raadasul szamomra irrealisan mennek, vagyis sok elvezet nem lenne hatul kullogni😊 Akkor inkabb 20db 95-110% AI, hatulrol indulok, es feljutok ameddig feljutok😊))) Ezekbol az AI versenyekbol talan meg a GTL a legjobb, mert nem hatolrol lokdosodessel eroszakos az AI, hanem inkabb beszurkalasokkal, elozessel stb.😊
Arra van idõ, amire szánsz, nem akarom a saját példámmal ezt alátámasztani, de a hétfõi futamokat nem szívesen hagynám ki például. Volt már persze, többször is, hogy elmaradtam a futamról, de általában azért rendszeresen megjelenek😊
A kocsid seggét meg szépre csináld nagyon, annál nagyobb öröm lesz megelõzni 😊 Kétkörönként 😄
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
Szívesen mennék de nem hiszitek el, hogy nincs idõm 😞((
Ez egy kivételes alkalom volt😞((
De megoldnak a gondjaim ez ügyben megyek azonnal..
A festésem már megvan hozzá, igaz csak az autó hátulja van festve ,de mást úgysem láttok belõle😊)))))<#idiota>#idiota>
Részemrõl nem gyõzöm elégszer elmondani, ez a Mégane MOD az eddigi legjobb ami a kormányom közé került😊
Most csapattam egyet egyedül Kyalamin, brutális😊
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
Az AI még mindig végtelenül buta😊))
15-bõl 7-en értünk célba , a kiesettek közül egy állt ki fék hibával a többi feladta 😊))))
Pl.: bement a boxba(tankolni?) , ott nekiment az oszlopnak és onnan képtelen volt elindulni 😊))
Sok AI csak végighajtott a boxutcán nem is tankolt semmit...
Szal nagyon van még mit dolgozni rajta 😊)
Verseny közben viszonylag jók, de boxban , sárga zászlónál safety-car- nál botrányosak 😊)))))))
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Egy ilyennek nekiálltam én is 😊)))))
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ami nekem kifejezetten tetszik, igaz egyáltalán nem használtam földes borításon, csak aszfalton, van vmi upgrade-je is..ha jól emlékszem.
Igazából a fizikája kicsit gyors..kicsit túl gyors, de a mozgások azok elég jók szvsz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
és ebben nincsenek benne a változatok, mint sprint, ilyesmi...vagym int Lienz alpályái.
az F1C-hez 130 volt, mert asszem annyit tudott lekezelni, kiváncsi leszek ez maradt-e az rFactor-ban.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
#15069 valaki?
Az a Buggy viszont nagyszerû. <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>