rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
Alex, szerintem a Zonda template nagyon jó!! Feltétlen meg kell tanítanod shaddingelni! Szerintem szépen megcsináltad nagyon!!!

Mission Impossible 2010: PRO Class

avcom
ááá, emac cuccot soha :-) bár most, hogy mondod megnézem, mert a Borbély Zsoltnak én adtam ringet az ETCC-hez :-))))

Alexease
Koszi! Eddig eljutottam, csak nem volt kedvem leszedni a komplett trackpack-ot <#idiota><#zavart1> Gondoltam, van valahol kulon-kulon linkelve is😊
avcom
igaziból egyszer egy olyat szeretnék, ahol bejárható lenne a paddock egészen mondjuk a lenti parkolóig :-)

a gyorsasági OB-n szoktak össze-vissza járkálni az autókkal a lányok, srácok :-)

avcom
az RH2004/2005 MOD trackpackben van 100%-ban újramodellezett ring eredeti tervrajzok alapján, korrekt munkának tûnik

watcher.drivingitalia.net

lac coo
Pont a napokban szedtem le az egyetlen ringet rF-hez, de nagyon rossz az fps-e..
szal halyrá ! 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Keresztkerdes (igy a meglepetes is le lesz love, de legalabb nem "dolgozom" feleslegesen😄).
Meg van esetleg valakinek az uj Hungaroring az F1C-hez? Vagy esetleg konvertalja mar valaki rF ala? 😊 Ha nem, akkor kellene, es atkonvertalnam "gyorsba"😊 Persze, nem hivatalosba, mert s kedvem engedelyeket keregetni, raadasul tippem szerint meg sem kapnam😊)) De csak magan felhasznalasra lenne, esetleg ide a topic lakoknak😄
Vagyis, ha valakinek meg van, feltolthetne nekem (az F1C-st). THX!
lac coo
Hát ja ..Ez abban is látszik ahogy a levegõben viselkedik az autó.
Ami szimet ismerek egyik sem tudja ezt.....
Bízom benne , hogy egyszer megszületik ezzel a motorral egy rally szimulátor(RBR féle) ; valszeg világverõ lenne....
Sajnos nekem nem jön be nagyon a CRC játékstílusa, de néha mikor tolom vele , akkor mindig lenyûgöz az a természetesség ahogy az autók viselkednek , bármilyen helyztben is...Mivel mindent tud számolni egyszerûen alig hibázik..
Minden más szimnél vannak érdekes anomáliák....

Alexease
Es azert render engine-ben sem rossz, mert mindent tud mint pl. az rFactor (DX7-DX9, shaderek, shine, bump stb.), es pluszba dinamikus kontraszt, HDRI, kepzaj, motionblur, onarnyekok az autoban (etsd. meg a pilota es a kormany is arnyekot vet a cockpitben😄), stb.
Alexease
A CRC, pontosabban az Invictus engine nagyon komplex, nehez besorolni, de ha nagyon be kellene, akkor LFS es netKar szintu fizikat vonultat fel😉
Hogy mennyivel bonyolultabb, arra eleg az a pelda, hogy a CRC-ben az autok tomeget, sulypontjat, legellenalasat stb. az "alkatreszeknel" megadott ertekekbol szamolja ki globalisan, ami folyamatosan valtozik is😉 Vagyis alapvetoen kulon-kulon kell (vagy lehet) modellezni es parameterezni mindent, ugy mint kerekek, ajtok, szelvedo, ablakok, lokharitok stb.😊 Elvileg😛
k8bal
a 3D hangokban tuti! olyan hangvan benne hogy majdnem beélveztem mikor elõsször váltotta faszi... 😊)

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

petesilver
Mondjuk én sejtettem-vártam már! 😊

lac coo
Azért megnézném szívesen , hogy a mi CRC-nk hogy teljesít ebben az elit mezõnyben!
Szvsz lenyomná az összeset!

Alexease
Szigoru vagyok <#idiota><#zavart1>
AlieN911
uhh köszi nem ez kell😊 lehet hülyén fogalmaztam😊 szal
egyik oldalon láttam az rFactort cdtokkal boritoval stb ugy ahogy adják ezeket.. 10K ért, meg szeretném venni 2 honap mulva, és kéne az az oldal😊

Honda - The Power of Dreams

a rfactor boritót itt nézd meg:http://www.cdcovers.cc/pc_r.php
AlieN911
Üdv!! Nemrég láttam vmelyik oldalon az rFactort 10K tok cd stb.. csak nemtom hol volt😞 nem tudja valaki h. merre van ez az oldal??? THXX

Honda - The Power of Dreams

a hungaroringen 1:49:793-at mentem hát nem csúcs ráadásul Porche tütüvel.<#worship><#beka3><#nezze><#csodalk>
Ingy
dxt1
no alpha csatorna

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

k8bal
Hali! Tudna nekem valaki segíteni abban hogy hogy kell szerkeszteni a PCC skinjeit? mert kiválasztok egyet alapnak addig oké letöltöttem nVidia oldaláról a DDS plugint megis nyitja PS de mikor befejeztem akkor nem tudom hogy mentsem.. mert a játékban pl az ablakok feketék lesznek! :S
tehát hogy kell csinálni?

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Kaszi46
csinálj hozzá Michelisz-es gumit😛

*Posse*T.W.D*

petesilver

petesilver
Fölösleges dolgok autóból kihajítva, shaderek 80%-ban javítva lightbox nélküli renderhez+árnyék. Ilyen lett:

avcom
Ingy
Most botlottam bele festegetés probálgatása közben 😊

Pagani honlap

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

avcom
jó, tudjuk <#zavart2>

Ingy
enthusia 😛

Alexease
Itt a forumon, vagy legalabbis a szimesek kozott tobben is vannak akik indulnak, tesztelnek vagy teszteltek a Magyar Gyorsasagi OB-n😊

Az LFS S2-nel azert az durva, hogy ugyanaz a fizika mint eloben, de hogy az all a legkozelebb hozza az biztos😉
De azert majd a netKar Pro-t is erdemes lesz figyelni, mert "fizikaban" az is toppon van, bar egyelore a "keszenleti allapota" es "szolgaltatasai" meg "kezdetlegesek" (kb. mint az LFS 4 eve amikor megjelent).

Az rFactor inkabb "hangulat, latvany, modolhatosag".

Ha az LFS engine-re raharapna egy kiado, pl. a 10Tacle, es a SimBin az ala fejlesztene mar a WTCC-t, akkor az nagyon durva lenne😊 De ez nem fog bekovetlezni😊) Az LFS nagyon keves "hangulatelemmel" rendelkezik, igy azzal a nagykozonseget es foleg az "arkadosabb", egyszeru "autokazos" jatekosokat nem nagyon "talalnak" meg😊
Istencsászár
LFS S2 😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Beszéltem egy sráccal,aki igazábol is szokott versenyeken részt venni és azt mondta hogy jelenleg egy játék van,amelyiknél ugyan az a fizika,mint élõben: LFS2! Én nem szeretem,mert nincs hozzá eredeti pálya.Rfactor már sok mindenben sántít azt mondta..
Alexease
Kegyetlen jo osszehasonlitas, THX! <#eljen><#worship>
Azert a komolyabb oszehasonlitasokon latszik, hogy azert az LFS es a netKar Pro mennyire komoly technikaval rendelkezik (az elso egyszerubb tablazatban is latszik)😊 Es azert a GPL es az NR, amelyek mar nem mai gyerekek, eleg jol tartjak magukat😊 Es persze, a vegen ott a regi F1-es kedvencem a VGP2 <#zavart1> Az az igazi ronda es finom kategoria volt/van😊))

Az LFS-nel hirtelen mellbe vert a 48 FlatSpot, mert en "csak" 16-ra tippeltem, de a felso indexes megjegyzesben irta hogy csak 16, mert bele szamolja a gumi ket oldalat is😊 De valszeg azert valamivel jobb is😊 Nem mintha szamitana, mert ugyis csak ket szim. van ami ilyen szinten szamolja az FFB-t (netKar, LFS) 😊))))
Tomievo
Hát nekem nagyon nem jön be az a legends mod, meg sem közelíti a GTL élvezetessségét, pedig azt se nagyon szeretem, de csak azért mert én a modern vbersenyautóókat kedvelem, nem az ien billegõs valamiket. Persze funnak jó a GTL is, de versenyezni utálatos.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

avcom
CodeRed
Gondolom gyártanak még pár skint, menüt egyebet, és a mûszerfalon sem minden mûszer mûködik...lehet, hogy azokat is mûködõképessé teszik.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

avcom
mitõl beta a beta? :-)

avcom
azok lockoltak az újabb verziókban, próbáld meg a 1020-as verzióban levõ fájlokkal

köszi a helpet , müködik , csak az UIData könyvtárban levöket nemtudom vele megnyitni
azt irja most nem használható ... valamit nem jól csinálok
Alexease
Eloszor nezd meg, utana koszond <#idiota><#zavart1>
avcom
valahol az emacf1-en van shell-be épülõ verzió is, azzal csak egy kattintás

JuanG
KÖSZI!!! cskkoljuk...<#eljen><#taps><#worship>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
MAS2FILE.EXE fajlneve.MAS konyvtarneve
FILE2MAS.EXE konyvtarneve fajlneve.MAS
hi - segitene valaki hogy tudnám használni a MAS2FILE-t ...elinditom ,ahogy beugrik a parancssoros ablak abban a pillanatban el is tünik <#lama><#falbav><#help>
Ingy
igy is zsir megathx span<#idiota>

lac coo
A lila foltok mik ?

lac coo
Nekem X800XT PE van...Talán az is bírja...

CodeRed
Érdekes, mert nálam meg a Porsche csinálja ugyanezt és ennél meg semmi..és tut h nem a videokari nem bíja, mert egy 7800GT....

lac coo
Nekem a showroom-nál annyira szaggat , hogy leírni nem lehet 😊))
De utána jó mindenhol ....

CodeRed
Hát nemigazán lehet róla lekattanni annyira jó..még ebben a beta állapotában is magasan a legjobb mod szerintem.Elképesztõen jól optimalizált a grafika, talán a legmagasabb fps-t produkálja az F3 óta, pedig nagyon részletesek a modellek.