rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miben különbözik a 1.070 és a 1.020
a hálám üldözni fog a sírodba is mégegyszer köszi
köszi Ingy<#email><#integet2><#puszi><#worship><#heureka><#eljen><#wave>
Ingy
Még nincs kész legutsó publikus verzio:
Zonda v_0.96

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

arty
ezt a Monaco textura updatet hova kell tenni ? Simán bele a \locations\monaco könyvtár ba ? Vagy azon belül valamibe? Esetleg beleinjektálni a MAS fájlokba ???? 😊

Forza.

légyszi adj egy linket, hogy honnan lehet letölteni a pagani modot. Köszi
b-type
ez lesz majd: fórum

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

petesilver
Tök jó a model!! De mi ez?

Mission Impossible 2010: PRO Class

b-type

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
thxa 😄
Azért a pörgés után mikor hátrából fordultam és csak csúszott az eleje az elég érdekes volt...mintha legalábbis vízes lett volna ott a fû.

JuanG
zsír <#eljen><#taps>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
tegnapi Megane futamunkról egy kisvideó, ami nekem jó volt címmel:
link

😊

JuanG
gondolom ezt egy új rétegnek szántad, betettem alex template-jébe plusszba...mûxik más árnyalatot kap a kocsi...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
Pontosabban: a louvers rétegbõl ezt a 2 részletet át lehet e tenni a shadows és light rétegekbe??? ...mert akkor kapnának alapszínt...

JuanG
Alex! Még valami: azt nem lehet megoldani hogy az alábbi képen jelzett felületek is megkapják az alapszínt?

JuanG
nézem mindjárt 😊

copass
persze teljesen páblikus.

crc modpack

petesilver
Le lehet azt szedni valahonnan? publikus?

petesilver
Egy gyors próbálkozás, tesztelné valaki??? Zonda_ChromeTemplate

JuanG
persze, lehet majd festegetni, csak várd meg míg kicsit alakítok az Alexease féle template-en, lesz pl. egységes numberplate...ha megvan belinkelem, és bárki festegethet, és ha minõségileg megfelel akkor megy a modba 😊

copass
senki sem gondolta akkoriban, hogy ez lesz a terep-bõl! 😄
ismerek pár invictus-os srácot és marha jó fejek!😊igazi megszállottak!😊
amit kiadtak a crc-hez mod kit-et, hát az kész, olyan doksit nyomtak a pályakészítéshez hogy hû!<#wow1>

Tomievo
Juan. Ha csinálok festést a zondához, akkor azt beteszed a modba?

Bár igazság szerint még Toyának is jövök egy Palik festéssel, de azt az alapnál abbahagytam már rég, mer felhúzott, de ha hétfõi vizsgám is kész és még kell, akkor azzal is szenvedek egy sort.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

JuanG
<#eljen>

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

avcom
Alexnek :-)

ehhez még kellenek az alap F1C-s mas fájlok, azokat nemtom feltölteni, mert nincs fent a game :-(

Istencsászár
Lesz ütés, de a kép méret miatt<#idiota><#vigyor>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ingy
Juan mondta linkeljem be a festésemet, kezdõ vagyok üssetek <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ingy
IOM-ot a népnek, nameg nekem <#idiota>

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Koszi! <#eljen><#worship>
AlieN911
Üdv!

Megtaláltam<#vigyor2><#wave><#wave> itt ha valakit érdekel.. 😊

Honda - The Power of Dreams

petesilver
Neked szívesen bármikor!<#eljen><#worship>

Panther
A következõ a helyzet: talán emlékeztek, hogy említettem, valaki elkezdte rfactor alá isle of man-t. Az elég botrányos volt, de én befejeztem, legalábbis elég közel járok hozzá. na persze nem olyasmire kell gondolni, hogy hiper-szuper csili-vili, de mûködik.

Majd, ha olyan állapotba kerül, kéne valaki, aki megcsinálja rá az ISI AIW editorral az AI-t, mert nekem már nem lesz erõm és idõm rá. <#idiota><#alien>

Most is négy pálya van 90%-os állapotban (IDT-nek, meg egyébként is) és képtelen vagyok befejezni õket), mega monitortól már fáj a szemem is, stb.

Szóval jó lenne majd, ha valaki segítene ebben.......már ha lesz vállalkozó. 😊)) persze nem akarom megjelentetnia pályát, csak az itteni és PH-s tagoknak. <#zavart1><#eplus2>

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

petesilver
A többi 1 inca+kb 6 caddy blueprints.rar néven fent van a files mappádban. Remélem jó lesz valamire.

Alexease
De puttonyos! 😊 Koszi a linkeket!! <#eljen><#worship>
Panther
Ismerjük az oldalt Boci! <#wilting><#idiota><#alien>

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

k8bal
semmi... már megvan

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

k8bal
nem találom a templeteket! hol vannak? tudnál dobni linket?

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

petesilver

k8bal
arra az ablakos ra rájöttem! <#idiota>
köszi a segítséget

Tomievo
Szedd le a tamplate-t a team gsmf oldaláról, abban van egy profil a dds mentéshez. Lementenni úgy tudod, hogy elöbb egyesíted a layereket, és maximum öt csatornád lehet, egy alfa csatornával. Ahhoz, hogy az ablakok átlátszók legyenek, egy ablak dds-t is kell csinálni. Találsz iet a templatben is, meg a csapatoknál is. A neve oan legyen, hogy pl.: auto.dds ... ez az autóé, autoWING.dds ... ez az ablaké

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

b-type
szép.
😄

ti mit gondoltok a porche modról?
Ingy
pedig nem vészes
megprobalkoztam a festéssel lassan de biztosan <#idiota>
thx igy is nagyon nagy segitség<#idiota>

b-type
jó ötlet <#eljen>

petesilver
wwcaddy???? az nem a puttonyos?

Alexease
<#wow1><#wilting><#idiota>
Pedig ha letezik fusi, ganyolas, barkacs es takolas akkor az az volt😉 Sajnos se idom se turelmem nem volt ujra festeni az egeszet, igy csak az iment emlitett tevekenysegekre voltam kenytelen hagyatkozni😊
jó reggelt rfactor forum
<#integet2><#pias><#nemtudom><#nezze><#sir><#rinya><#vomit><#heureka>
Alexease
Kellene egy kis help! Valszeg PS lesz nyero, de lehet barki is😊
Szuksegem lenne egy hasznalhatobb BluePrintre, egy Seat Inca vagy VW Caddy autokrol. A TheBluePrint es a Suurland oldalakat ismerem😊 THX!