rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmmm... Az új Hungaroring gyanús... A betöltõ kép alapján mondtam, hogy ez már a hosszú célegyenessel bíró pálya, de nem is tudom. Kipróbáltam, nekem nem tûnik fel igazán, hogy hosszabb lenne. Esetleg valaki ment már rajta? Kíváncsi lennék más véleményére is.
petesilver
wow! A render a tied, vagy a megvalósítás, esetleg mindkettõ?

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Hát akkor leírom ide is hátha hasznát veszi még valaki. Anno nekem is élbõl szar lett a poti a momomon. Kicsit furcsáltam a monzai idõmet, aztán a parabolica elõtti hosszú egyenesben Pumy úgy ment el mellettem padlógáznál, mintha állnék,akkor néztem mi van, ennyire sz@r mégse vagyok 😊 szétszedtem. Nem is feltétlen a poti a hibás. A pedál is el tud picit mozogni tengely irányba, így ha oldalról is van kicsit nyomva, elmozdul a tengelyén, és már nem éri el rendesen a potit, ami amúgy is gáz. Én egyszer szedtem szét 3 éve, gondolkodtam, megcsináltam, azóta semmi gond. A megoldás egyszerû: elõ kell feszíteni egy életre a potit, nem ragasztgatni. Ami kell, az kávéfõzõbe való gumi. Abból vágtam 2 darabot. Nehezen, de beraktam a kis potitartó lukba a poti mellé, és a gumit ragasztottam bele az oldalfalra. Mindkét potinál megcsináltam. Azóta semmi gond. Így enyhén rugalmasan, de folyamatosan a helyére feszül a poti, nem merev, így nem törik esetleg, kicsit mozoghat is igazodva esetleg a pedálhoz, de végig jó helyen marad, mert csökkent a mozgástere.

lac coo
Buta asztalos vagyok 😊))))
+ Mostanában elég sok 3D látványtervet is eladok .

Pl. ilyeneket....<#nemtudom>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

petesilver
Kávé elõtt mit vársz? lényegre törõ, nem komplikált, csak a megértése😊

Panther
Mit dolgozol?

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

lac coo
Mostanában nem tok, dolgozok melóhelyen meg utána itthon is 😊)))

Muszály mert a komcsik jól megcsinálják az áremeléseket, fel kell készülnöm 😊))

Tomievo
Lac-coo, hétfõn Lupo tesztfutam lesz Kyalamiban, gyere ám ha tudsz. Bár elötte kelleni fog servertagság. Írj ide, ha akrsz jönni és befizetsz.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Tomievo
Sztem írj mailt Mozsonak, biztos segít.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

lac coo
Ez egy szép mondat vóót 😊))))<#idiota><#taps>

petesilver
Alex vagy elérhetõ módon valahol? Kéne tudnom, mit rakjak fel neked.

Egyébként a '88-as pálya is jó lett, csak nehéz megszokni, hogy nincs átvágva az ominózus kanyar...
Elég rendesen meglepõdtem, amikor kiértem a balosból, nyomom neki 4. nyélgázon meg is látom a kivezetõ egyenest, de ott van keresztbe egy fal, plusz az út kimegy alólam jobbra... <#wilting>
Azt is begipszelték, aki visszanézte a replayt. <#idiota>
Ez már az új 4.3 km, a hosszú célegyenessel. Szuper, már nagyon vártam! 😊
aesirbaba
Ez még a 2002-es, vagy már az új nyomvonal?

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

Alexease
Kaszi46
"hogy elég-e a potit a pedálzatban kialakított"- nem pedálzatban, hanem magábana a burkolatban kialakított helyére.

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
srácok, tudja valaki hogy a poti melyik részét lehet fixen rögzíteni momo kormánynál?

mozso oldalárol nekem nem derült ki tisztán. amugy meguntam már a szétszerelést poti helyreigazgatást, aztán ugygondoltam most már fixálom😊

a kérdésem pontosabban arra irányulna, hogy elég-e a potit a pedálzatban kialakított helyére rögzíteni, vagy magához a pedálhoz is rögziteni kell azt a a kis félhenger pöcköt ami belemegy?

remélem érthetõ voltam, ha nem akkor majd megmutraton képen is😊

*Posse*T.W.D*

Tomievo
Felraktam a zonda mappába. A Band of B.-es psd-ben több névtrelen layer van, mer nem rendeztem le õket, de biztos megtalálod mi mihez van. '4-tõl felfele kb az autó tetején és az ablak altti íven lévõ képek vannk. Megpróbáltam úgy összehozni, mintha egybefüggõ lenne.

Tomievo
Ok, felrakom, garázdálkodj szabadon. 😊 Csaptnévnek válassz nyugodtan valami fantáziadúsabbat. Tetszik a VRT, vagy esetleg World War Heroes...passz. Igazából az sem muszály, hogy egy csapatban legyenek.

Tomievo
Hát, hogy mennyivel jobb azt nem tom, mer nekem a DFP az elsõ kormányom, de több helyen olvastam, hogy ez jobb. Élettartalmilag sztem nincsenek nagy különbségek. Elvileg kicsit jobb potméterek vannak a DFP-ben mint a Momoban, így kevesebbet cseszekedik a pedál, de sztem az összes Logi cucc egyre hajaz. A 900 fkos elforgatás viszont néhol jól jön, leginkább LFS-ben meg RBRben. Bár RBR-ben csak 360 fokon használom, de pont az a nagyon jó benne, hogy akkora szöget állítok be amekkorát akarok. Rfactorban 240 fokot használok pl.

JuanG
Tomievo! a PSD-ket is tedd fel lécci az opc-re!! köszi! amúgy klassz...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
II. World War ... hmmm .. valami más név kéne mint pl. Veterans Racing Team vagy valami...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

holmis20
Hy! Nagyon szép lett a Zonda festése, nekem különösen is tetszik mert szeretem ezt a sorozatot!😊

lac coo
Ez a Proto Racer Demon miben más mint az elözõ verzió ?

Ennyire megéri a DFP azt a kb.+10.000FT-ot? Egyébként mivel jobb az EX-tõl? (a 900 fokos elforgatás kivételével)
Még annyit hogy az "élettartamáról" mit tudsz?

Tomievo
Az EX-t javaslom, nagyjából ugyanaz mint a force gp, talán kicsit jobb is és sokkal több gombja van. Ha nem jött volna össze a dfp ára, akkor ezt vettem volna 2.-ként. Mûködik pc-vel sztem, ahogy a DFP-m is.

Szerintetek melyik kormányt érdemes megvenni:
- Logitech Wingman Formula Force EX:

vagy

-Logitech Wingman Formula Force GP:

Azt hallottam a Formula Force GP-rõl, hogy az jól bírja, akár évekig is, de az új szériáról a Wingman Formula Force EX-rõl nem tudok sokat. Ez mennyire strapabíró, és jó az FBB?
Még annyit, hogy a Wingman Formula Force EX (a Wingman Formula Force EX PS2-es változata is 100%-osan mûködik PC-n?mert kinézetre csak a színükben különböznek)

Na nem az igazi a kormányom, mert egyszercsak menet közben teljesen elmegy az FFB.
Újraraktam a drivert, au USB HUB energigazdálkodását kikapcsoltam, de semmi. Hol jó napokig, hol szar. Elegem van, szerintem az új Logitech szériáig nem veszek másikat, az még kb. 4-5 hónap, addig pihizek.

Tomievo
Elkészültem a Band of Brothers-es Zondával is. Remélem nem vittem túlzásba a képeket.
Band of Brothers Zonda

b-type
<#finom>
Pont most néztem Liepzig-et...az a helyzet hogy kicsit átalakul a pálya...sokkal többet meg lehet engedni még a Zonda-val is mint a GTP-s Sauber-rel mondjuk.
A másik pálya ami meg jött, a Monthlery..na az egy nem gyenge ereszd el a hajam pálya...úgy bele lehet csapni a 300km/h-ba mint huzat.
Nem is tudom vertek-e már így be szöget mint ahogy én beleálltam a gumifalba a végén...<#idiota>
éppen figyelgettem a leszabályozáshangot..ahah..ahaha most hallom..ahaa ÁÁÁöörgghhhh...BUM (de az a BUM ami után az ember oda se néz..).
na ez volt azon a pályán 😊)
Most megnézem Spa-t...

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG

Marcinko
thx. 😊

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

Knife
off: A CCleanert tudom javasolni. Részletesen beállítható milyen szemét után kutasson, illetve, mennyire mélyen nyúljon a rendszerszemétbe. De nem csak rendszer, hanem felhasználói programok szemetének takarítására is utasítható. Ezenkívül a regisztrit is rendbe lehet vele rakni. Próbáld meg ezzel!

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

Alexease
Az rF-hez a StockCar MOD-ot valamelyik hivatalos ISI patch-ben adtak (1.07 v. 1.087 ?) azzal mukodnie kellene, de mukodik is😉 A nem hivatalos SC MOD-oknal el kell olvasni a hozza adott infokat, mindig van valami trukk.
Az hogy milyen azt leirtam az NR2003 topic-ban😉
Marcinko
Szevasztok !

Nagy nascar fan vagyok és letöltöttem a Stockcar mod-ját az Rfactornak.
Ezzel szemben nem müködik. Van valakinek tapasztalata errõl a mod-ról ? Hogy lehet bele életet lehelni ? Jó-e ?

Elõre is kösz.

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

lac coo
LOL

Amit feleslegesnek, meg nagynak találtam a temp-ben meg az ideiglenes internet file-kban azt kitöröltem, de a Washington pálya pl. még mindig valahol tárolva van alattomosan és ki tudja mi minden van még ott, csak nem tom hol 😊)))

lac coo
Én egyszerübben megoldottam: vezérlõpult/ mappa beállításai/nézet/ rejtett filek és mappák megjelenítésének engedélyezése 😉

Na off vége, köszi a helpet sikerült azért egy kishelyet nyernem 😊

Omlás
najó leírtam .... :S nemtudni beszélni magyar 😊

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
Total Comanderben álítsd be hogy mutassa a relytett vagy rendszer fájlokat is!
Így elvileg a gyökérkönyvtárban megjelenik egy : System Volume Information
nevû mappa! Ezt elvileg nem tudod megnyitni de egy kis csellel megnyitható:
jobklikk tulajdonságok Megosztás Majd klikk a Ha tisztában van .... szövegre klikk majd hibaüzi lessz a vége de ok és lás csodát és megnyitható a mappa ebben rendesen szokott szemét lenni!

Üdv..

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

lac coo
Néhány megát nyertem csak vele ...😞

Omlás
Temp bõl nyugodtan törölj amit használ azt úgysem engedi...

lac coo
Hát vannak benne ezeréve letöltött- megnézett cuccok is .

De mi az amit a tempek közül ki lehet törölni ?

Bakker, van fenn 6 játék ebbõl 3 ami gigában mérhetõ a többi tök kicsi, a felhasználói progik meg semmi méretûek...Mégis 60 giga van a vinyómon 😞((

b-type
Viszonylag egyszerû szvsz.
Nézd végig a rendszerpartición a Doc&settings mappában hogy tartalomra melyik foglalja a legtöbb helyet.
Meg fogod találni, azért nem ígyekszem pontosabb címet adni, mert sok más is lehet.
Nekem pl. a Photoshop mappája is hízott már meg degeszre, van hogy marad..gépfagyás..mittomén, nem vagyok szaki.
De egy odafigyelõs végignézegetésel lehet viszonylag sok helyeket nyerni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ingy
nézd meg a dokumentumoknal a local settings-nél a temp-eket

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Természetesen ezt csak bemásoltam, az autóversenyes játék az az rFactor !<#idiota>

lac coo
Nekem sem megy , de WGTL forumon úgylátszik játszanak vele, nekik megy 😞((

lac coo
Hali !
Szükségem lenne egy kis segítségre!

Már régebben feltûnt, hogy hiába van viszonylag kevés dolog a gépemen, rendre megtellik a vinyóm...
Eddig is olyasmire gyanakodtam, hogy a letöltéseket a Firefox, vagy valami berakja vagy elmenti valami külön könyvtárba is . ( Persze lehet hülyeséget mondok😊))))

Ma pl letöltöttem egy versenypályát autósjátkhoz, de nem volt jó ezért kidobtam, és a szemetesbõl is azonnal kiürítettem.
Ám most este eszembe jutott miért nem akart mûködni , gondoltam letöltöm újra.
Ekkor jött a meglepetés , a letöltés nem volt egy tized másodperc sem, tehát az valahol ott volt-maradt a törlés után is a gépemen !!
Így szokta letölteni pl. azokat a dolgokat is amit elõször csak megnyitok majd utána le is töltömmentem...

De pl azt is észrevettem, hogy ha nézek valamit a Google videon, akkor azután is tölt valamit, miután már kiléptem az oldalról is !

Mi okozhatja ezt , illetve van-e valami progi amivel jól átekinthetõen megnézhetem , hogy mi, hol , mennyi helyet foglal a vinyómon ?

THX 😉

nem mûködik

lac coo

szerintetek hol találok gyors körökrõl replay-eket a Megane Trophy modhoz. Mills és Essington jó lenne. Köszi.