rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mission Impossible 2010: PRO Class
+ Mostanában elég sok 3D látványtervet is eladok .
Pl. ilyeneket....<#nemtudom>#nemtudom>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Muszály mert a komcsik jól megcsinálják az áremeléseket, fel kell készülnöm 😊))
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Elég rendesen meglepõdtem, amikor kiértem a balosból, nyomom neki 4. nyélgázon meg is látom a kivezetõ egyenest, de ott van keresztbe egy fal, plusz az út kimegy alólam jobbra... <#wilting>#wilting>
Azt is begipszelték, aki visszanézte a replayt. <#idiota>#idiota>
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
*Posse*T.W.D*
mozso oldalárol nekem nem derült ki tisztán. amugy meguntam már a szétszerelést poti helyreigazgatást, aztán ugygondoltam most már fixálom😊
a kérdésem pontosabban arra irányulna, hogy elég-e a potit a pedálzatban kialakított helyére rögzíteni, vagy magához a pedálhoz is rögziteni kell azt a a kis félhenger pöcköt ami belemegy?
remélem érthetõ voltam, ha nem akkor majd megmutraton képen is😊
*Posse*T.W.D*
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Még annyit hogy az "élettartamáról" mit tudsz?
- Logitech Wingman Formula Force EX:
vagy
-Logitech Wingman Formula Force GP:
Azt hallottam a Formula Force GP-rõl, hogy az jól bírja, akár évekig is, de az új szériáról a Wingman Formula Force EX-rõl nem tudok sokat. Ez mennyire strapabíró, és jó az FBB?
Még annyit, hogy a Wingman Formula Force EX (a Wingman Formula Force EX PS2-es változata is 100%-osan mûködik PC-n?mert kinézetre csak a színükben különböznek)
Újraraktam a drivert, au USB HUB energigazdálkodását kikapcsoltam, de semmi. Hol jó napokig, hol szar. Elegem van, szerintem az új Logitech szériáig nem veszek másikat, az még kb. 4-5 hónap, addig pihizek.
Band of Brothers Zonda
Pont most néztem Liepzig-et...az a helyzet hogy kicsit átalakul a pálya...sokkal többet meg lehet engedni még a Zonda-val is mint a GTP-s Sauber-rel mondjuk.
A másik pálya ami meg jött, a Monthlery..na az egy nem gyenge ereszd el a hajam pálya...úgy bele lehet csapni a 300km/h-ba mint huzat.
Nem is tudom vertek-e már így be szöget mint ahogy én beleálltam a gumifalba a végén...<#idiota>#idiota>
éppen figyelgettem a leszabályozáshangot..ahah..ahaha most hallom..ahaa ÁÁÁöörgghhhh...BUM (de az a BUM ami után az ember oda se néz..).
na ez volt azon a pályán 😊)
Most megnézem Spa-t...
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"
Az hogy milyen azt leirtam az NR2003 topic-ban😉
Nagy nascar fan vagyok és letöltöttem a Stockcar mod-ját az Rfactornak.
Ezzel szemben nem müködik. Van valakinek tapasztalata errõl a mod-ról ? Hogy lehet bele életet lehelni ? Jó-e ?
Elõre is kösz.
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Amit feleslegesnek, meg nagynak találtam a temp-ben meg az ideiglenes internet file-kban azt kitöröltem, de a Washington pálya pl. még mindig valahol tárolva van alattomosan és ki tudja mi minden van még ott, csak nem tom hol 😊)))
Na off vége, köszi a helpet sikerült azért egy kishelyet nyernem 😊
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Így elvileg a gyökérkönyvtárban megjelenik egy : System Volume Information
nevû mappa! Ezt elvileg nem tudod megnyitni de egy kis csellel megnyitható:
jobklikk tulajdonságok Megosztás Majd klikk a Ha tisztában van .... szövegre klikk majd hibaüzi lessz a vége de ok és lás csodát és megnyitható a mappa ebben rendesen szokott szemét lenni!
Üdv..
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
De mi az amit a tempek közül ki lehet törölni ?
Bakker, van fenn 6 játék ebbõl 3 ami gigában mérhetõ a többi tök kicsi, a felhasználói progik meg semmi méretûek...Mégis 60 giga van a vinyómon 😞((
Nézd végig a rendszerpartición a Doc&settings mappában hogy tartalomra melyik foglalja a legtöbb helyet.
Meg fogod találni, azért nem ígyekszem pontosabb címet adni, mert sok más is lehet.
Nekem pl. a Photoshop mappája is hízott már meg degeszre, van hogy marad..gépfagyás..mittomén, nem vagyok szaki.
De egy odafigyelõs végignézegetésel lehet viszonylag sok helyeket nyerni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Szükségem lenne egy kis segítségre!
Már régebben feltûnt, hogy hiába van viszonylag kevés dolog a gépemen, rendre megtellik a vinyóm...
Eddig is olyasmire gyanakodtam, hogy a letöltéseket a Firefox, vagy valami berakja vagy elmenti valami külön könyvtárba is . ( Persze lehet hülyeséget mondok😊))))
Ma pl letöltöttem egy versenypályát autósjátkhoz, de nem volt jó ezért kidobtam, és a szemetesbõl is azonnal kiürítettem.
Ám most este eszembe jutott miért nem akart mûködni , gondoltam letöltöm újra.
Ekkor jött a meglepetés , a letöltés nem volt egy tized másodperc sem, tehát az valahol ott volt-maradt a törlés után is a gépemen !!
Így szokta letölteni pl. azokat a dolgokat is amit elõször csak megnyitok majd utána le is töltömmentem...
De pl azt is észrevettem, hogy ha nézek valamit a Google videon, akkor azután is tölt valamit, miután már kiléptem az oldalról is !
Mi okozhatja ezt , illetve van-e valami progi amivel jól átekinthetõen megnézhetem , hogy mi, hol , mennyi helyet foglal a vinyómon ?
THX 😉