rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Szvsz van, megcsúszásnál a mértani középpont körül forgatja az autót, ezért van az , hogy az ellenkormányzásra éppen fordítva reagál és még jobban elkezd kimenni a hátulja, a rákormányzás viszont megfogja ....

Szvsz...<#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ingy
nincsen semmiféle fizikai probléma, ugy kell paraméterezni a gumit

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Tomievo
Lesz hát. A Zonda, amit Juan és Ingy heggeszt. Nemsokára bajnokság is indul vele a hivatalos kiadás elött. Ha jelenkezni akarsz rá akkor ITT jelentkezhetsz. Azzal még driftelni is elég jól lehet.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

lac coo
...jól lehet ....

lac coo
Azért Lupoval lehet elég jól csúszkálni 😊)))) Tudatosan, amikor csak akarod 😉

AlieN911
Köszi! 😊 már probáltam😊 Lesz a közeljövöben valami fullos mod?

Honda - The Power of Dreams

Alexease
Ez nem egy drift jatek, sajnos eleg nehez kivitelezni😉 Ami nagyreszt sajnos fizikai problemakbol adodik. Ha driftelni akarsz, akkor az LFS-sel probalkozz😉
AlieN911
KÖszi! "Inkább a megusztatások jellemzõek sztem..tehát hagyni elindulni a hátulját és azt fogni." <- és ennek van vmi trükkje? ugyanis elindul, ellenkormány és a másik irányba csuszok ki <#falbav><#oooo>

Alexease
NP! 😊
Ingy
bocs

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Alexease
<#eljen><#worship><#taps>
Alexease
A politikai reszt toroltem, remelem nem hi8anyzik senkinek. Nem csak hogy nem ide valo, de beszelni sincs rola ertelme...
CodeRed

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

b-type
A tudatos driftek ritkák, a hosszú szép driftek meg mint fehér holló szvsz.
Inkább a megusztatások jellemzõek sztem..tehát hagyni elindulni a hátulját és azt fogni.
Megane-nál pl. fékkel...annál a tipusnál módosítás nélkül pláne nem könnyû driftelni...bár már a kinézete sem ezt sugallja...tömzsi autó nem sok túlnyúlással, kevés beállítási lehetõséggel.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

AlieN911
Hali all!! Nah megvettem énis<#vigyor2> PCC ben az autok egyformák? egyik se jobb vmivel? Jha meg milyen modszerrel drifteltek?? mert nekem sehogy se jött össze vmi jo és széép😊 (LUPO val egy gyengécske..LUPO Driftek (3db-2,67M😎 ) Porsche v. Meganeval, azok erösebbek, gondolom azokkal könnyebb!?

lac coo

Istencsászár
ezt a ( kibaszott izgalmas ) meccset csak 1szer látom, lamans utánna is fog menni 😄DDD

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mohus
nézitek lemans 2006-ot...?? vagy mindenki csak focit néz?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

off
neked melyik új értelmes törvény tett be ennyire, hogy 4 év munkája veszett kárba??
én csak egy dolognak örülök, ami ugyan nem vigasztal nagyon, hogy legalább az is szív, aki ezekre esküdött, és ez olyan jó érzéssel tölt el engem...<#nyes>

<#csodalk><#wilting>

jézusom, nyolclábú élõlények nem voltak benne, esetleg valami alien?

lac coo
Megcsinálták ! <#nemtudom>

lac coo
Úgy látszik nem elég kb. másfél évente kipucolni 😊)))))))))))

CodeRed
<#wow1>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Cowek
Szerintem erre nem lehet felkészülni... Nekem kb 4 év munkájának eredményét vágták szarrá most...
Bocsi az offért.

http://www.f1-info.hu/

Tomo15
ez igen<#idiota>
Kaszi46
ja, és köszi mindenkinek a tanácsokat, ötleteket!

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
befõttesgumi és wd40 kombó volt a nyerõ😊 probléma megoldva, talán jobb mint újkorában! magyar sufnintuning és repair powa😛

*Posse*T.W.D*

lac coo
Véletlenül ránéztem a hõfofkora...GPU = 95 fok ! 😊)

Na mondom még jó , hogy nem égett le 😊))
De meglett az oka 😊)))))Ati Silencer , kép....
<#idiota><#idiota><#idiota>

lac coo
Dehogynem 😊)))))

Ingy
nézd a jó oldalát, a bor árát nem emelik<#idiota>

Panther
Azt sajnos.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
WD40-el, vagy konstaktspray-el letisztogathatod, de én rengeteget fújtam rá, mégsem lett jó, szóval valszeg a potinak annyi. Éna rendelésrõl annyit hallottam, hogy Európában nem lehet kapni, az USA-ból hozatni meg elég drága mulatság lenne.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
Aligha, inkább driverprobléma. Nálam GTR alatt nem késett egy picurkát sem.

Kaszi46
uccsó kérdésem, és nem szemetelem tovább a topikot megígérem.

lehetséges az, hogy az elsõ fixálásnál használt pillanatragaszó tette tönkre? ugyanis a ragasztás környékén elég nagy területen, fehér réteg lett a mûanyagon(gondolom rápárolgott a ragasztó), valószínüleg a potiban is lerakódhatott.

wd40 esetleg orvosolhat valamit ezen?

*Posse*T.W.D*

Miért mi a baj vele?<#zavart1>
Tomievo
Külföldrõl biztos lehet rendelni. Régebben találtam egy oldalt, ahol fenn voltak szinte az összes kormány poti paraméterei és onnan lehetett rendelni is asszem.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Kaszi46
ez most akkor azt jelenti, hogy nem lehet venni?

*Posse*T.W.D*

lac coo
Megane Trophy külsõ hangról nem tudtok valahol?
Csodálkozom, hogy senki nem csinált még hozzá, pedig nagyon népszerû a mod...

lac coo
A Sidewinder kormány nálam is késik egy picit, ez a tipus problémája ?

Panther
Nekem van eg Genius Fighter joyom, Roccso barátom (HGTRR-LFS Liga, asszem a HGTRM-ben is indult valamikor) mondta, hogy van egy haverja, aki neki is megcsinálta úgy, hogy a joyból kivette a potikat és berakta a pedálba, de külön tartókat kellett neki készíteni. Nekem ehhez nem volt türelmem, meg sem tudnám csinálni, csak elcseszném az egészet, Roccso ugyan felajánlotta, hogy elviszi a pedált a haverjához, de akkor nem éltem, vele, most meg már mindegy egyelõre.

Kaszi46
ilyen potit lehet kapni, vagy ez direkt valamilyen logipoti, ami ha elromlik, akkor cserélhetem miatta az egész kormányt?

amugy köszi a tippeket, most a gumis megoldással probálkozom,. ez tetszik a legjobban, csak sajna ugy nézki hiába rögzítem,. lehet maga a poti szart be<#szomoru2><#sniffles>

*Posse*T.W.D*

Tééényleg, de benéztem! <#falbav> Sorry...
Panther
Én WD40-eztem egy ideig, meg Mozso módszerével csináéltam mega MOMO pedálját, aztán beragasztottama potikat a tartójukba (nem sima ragasztóval, hanem SZILOPLASZTTAL, ami elég rugalmas és nem törik, stb a mûanyag), de az egyik potméter simán tönkrement,a fékezést egyáltalán nem éezékelia cucc, így használoma Sidewinder pedálját a MOMO kormánnyal rFactor alatt. Sajnos hiába kezel 3 eszközt is az rFactor, ezeket nem jól kezeli. Ugyanis vagy a kormány késik (igaz milliszekundumokat), vagy a pedál. vagyis nincsenek igazán szinkronban egymással (ami egy kör alatt másodperceket eredményezhet és eredményez is sajnos). érdekes, hogy LFS-ben, ahol ugye nincsenek ugyan profilok, amelyeket betölthetnék a Controller menü alatt, amikor csatlakoztatom mindkét kormányt, EGYSZERRE látja az összes tengelyt, mintha EGY eszközként kezelné a két kormányt és nem KETTÕKÉNT, mint az rFactorban. Csak azt kell kiválasztanom, hogy melyik kormányon szeretném, hogy FFB legyen és már mehetek is.

petesilver
a táv asszem jó, de a rajz régi. Ez az új:

Mission Impossible 2010: PRO Class

Az furi, mert nekem az új pálya van a screenen, a táv is ki van írva: 4.384 km. Lehet, hogy én nézem el nagyon... Akkor sorry! 😊
petesilver
már a scrren sem az új sajna, legalábbis nálam nem.

😞((( Köszi, pedig már örültem nagyon. A loading screen viszont az új pályát mutatja, még a táv is stimmel.
petesilver
Ez a GP4-es a régi ring, ha ezt kérdezted.

lac coo
A beta M3 modot próbáltátok? HSW....

lac coo
Mindkettõ az enyém , de ez nem ám olyan 3D modellezés amit ti szoktatok, ez direkt ilyen buta asztalosoknak való progi 😊))))