rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Ja hogyja... 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

b-type
az fícsör vzz <#zavart1>
mutatja hogy nincs szétvágva és hogy hol tart a pályán az autó. 😊))

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Tomievo
SPET, majd nézzél be Race Sim Centralra mer valami gondjuk van a mododdal.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Tomievo
Kibeb*sszott ügyes a srác.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

lac coo
Tuti 😊))
Amúgy ha megnyomod az esc-et visszajátszás alatt, eltûnik a kezelõ panel 😊)))))

b-type
Inkább ezekkel foglalkoznál 😊))
- CRC video
Múltokr dumáltunk róla, szal kicsit megtúrtam.
Asszem összerakok majd egy vagányabbat is, ebben csak az autó a bitang.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

petesilver
hát bekaphatja a gmt converter! Átraktam dx7-re a materialt, és egybõl konvertálta a cliot gmt-be. Passz, hogy dx9-el miért hiányolt texturát!

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
ok. A lényeg: gmt material van a clion, gmt texturával, és látszik!! És jó! Tehát texturás cliora mondja konvertáláskor, hogy ja, nincs textura! nem vágom!

Alexease
Textura nelkul biztos nem csinalja meg😊
Kuldj at egy csupasz MAX file-t, mondjuk csak a clio dobozaval, ugy hogy neked nem mukodik, megnezem nalam mit ir ki, talan megfejtem😉
petesilver
Minden stimmel amaxban amikor materialt adok neki texturával. De do mesh-nél nekilát, majd közli, hogy no texture valami a cliobodynak, és leáll. Tehát nem jutok el a konvertált gmt-ig. Te igen? textura nélkül pl?

lac coo
Az utolsó, ígérem, és mégegyszer elnézést mindenkitõl !
Top 10 .

lac coo
Nagy off lesz , de nem bírom kihagyni 😊)))

Ha már foci vb van , bár én nem szeretem a ficit, de itt van két lenyûgözõ Ronaldinho video.
Nem hisztek a szemeteknek !

Fallabda kapufán 😊)))

A repertoár !

Alexease
Nalam mukodik rendesen. Eddig 5-os MAX alatt volt fent, most mar a 8-as alatt es ugyanugy mukodik. Szerintem teljesen korrekt es atlathato. Abszolut lehet allitani mindent es kezben tartani reszleteket (texturak, MAS, Mesh, Scene, Instance, VisGroup stb.) Egyedul a texturazas tunthet bonyinak, mert kulon-kulon lehet allitgatni a DX7,8,9 reszeket, es ezekhez egyenkent lehet rendelni egyet a 14 Shader-bol. De texturazni - DE CSAK A KESZRE! - inkabb jobb a 3DSimEdit. Jobb alapbol DX7-en hagyni, uatan majd az automatan megoldja a dolgokat😊 Valszeg sokkal jobb a MAX-es allithatosag, foleg az optimalizacio miatt, de hat nagyon munkas😉)))))) De igzabol en csak palyakkal foglalkoztam eddig, az autoknal nem tudom mit csinal😞 Bar kasztnit mar exportaltam ki, azzal nem volt baj😉

A texturazasnal a Root-ba Multi/Sub Object tipust tettel?

A 3DS konvert biztos gazos lehet, mert a MAX-es GMT plugin (elvileg) lekezel minden belso infot, konvertalasnal tuti elmaszik valami.
petesilver
Alex mivel, hogyan raktad be a pályát max alól a játékba? Már tesztelem a cliot, és hát van problémám bõven. A gyári gmt max plugin pl nem csinál gmt-t maxból, nincs textura hibaüzenettel, holott van, az autón gmt material van gmt texturával. Kínkeservek árán max-3ds-gmt combóval most van egy mûködõ texturázott clio gmt-m, de a kezdeti 3700 vertexbõl a gmt végül konvertálások után 16000 vertex lett, a fce szám maradt változatlan. Tipp mi lehet?

JuanG
nagyonfasza!!! <#eljen><#taps><#worship>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Panther
Remek, csak így tovább<#wave><#eljen>.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

b-type
<#eljen><#eljen>

lac coo

Alexease
Most hogy visszaneztem a videot, kiszurtam, hogy egy ket reszen durvan rossz a szintkulonbseg😉 Pl. azon a reszen, ahonnan a markakupasok indultak (legalabbis Eliott a Swift-tel a videoban😄). Azt mar javitottam😊

A kepen a piros korbol indult az auto, a zold kor az "igazi" start helyszine, a kek pedig a gat ravezeto forditoja, ami ismet nincs a videoban😉 A feher "vonal" a modellezett resz, mellette a kep csak illusztracio, nem abbol keszult az utvonal😉

De egyelore csak teszteltem, mert elsosorban a szintkulonbsegekkel van problemam a max-ben;( Ha kitapasztalom, akkor a jelenlegi palya torlendo (igy hasznalhatatlan😄), s utana lehet rendesen szakaszonkent modellezni😉

avcom
ez király :-)

bravó!

Tomievo
Itt aztán lehet majd csapatni, elég állat lesz, tetszik a sok kis ugrató is. Mondjuk legszívesebben az összes pálya szakaszon végigzúznék.

Alexease
A palya most kronikus idohiany miatt all - talan majd hetvege fele - de azert csak kiprobaltam, milyen mar a jatekban, eddig csak a MAX-ben cseszegettem😊) Erdekes volt igy menni, hogy csak az ut van, nem is tudtam vegig menni rajta elsore😉)))))))

Palya Teszt (WMV, 6Mbyte)

lac coo
Szvsz nincs, de ha találsz is akkor se vedd meg , mert bepaliznak....

#16147 - re vki?

lac coo
Helyesbítek: mégis színvak vagyok...
A ciánra gondolok 😊))) Vagy kékes-zöld..Vagy nem tudom 😊)))) A leghosszabb szakasz 😊))

Tomievo
Akko nem értelek 4-5 kanyart mér nem tudsz megjegyezni 😊

b-type
baró 😊 <#eljen>
Énnekem általában bejönnek amit Madcowie csinál.
jó a zene 😊...és a pálya is.

lac coo

lac coo
A fekete rész egyszerû, mert végig ugyanolyan lassú szakasz.
A zöld rész az már húzosabb minden van rajta , a féktáv sem 10 méter a legtöbb helyen. Meg amúgy nem vagyok színtévesztõ sem 😊))))))))))<#idiota>

Ez Orfû, ha jól látom. 😊 Nagyon helyes a kezdeményezés, hazai pályából sajnos hiány van. 😞 Parádsasvár mikor lesz? 😄
Tomievo
Az a fekete rész amirõl te beszélsz.

Panther
Nem, én nem adtam még ki, nem volt idõm befejezni.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

lac coo
Bakker ! A zöld részben annyi a flikk-flakk, hogy soha nem tanulom meg ! 😊)
Amúgy ez melyik pálya?<#lama><#idiota>
Illetve milyen útvonal, gondolom ez valami hazai ....

Alexease
Termeszetesen, a tetves UW meghalt, igy marad a kis kep😉)
Alexease
Palya tervezet😉
Bar, nem mintha lenne idom, de el kezdtem barkacsolgatni egy egyszeru-bonyolult palyat😊 Pontosabban egy palyat, tobb szakasszal😉
Sajnos nincs energiam, idom, penzem, lehetosegem hogy pontos adatokat szerezzek be, igy csak erosen kozelito jellege lesz😊)) Termeszetesen kertem arajanlatot a Cartographiatol a pontos adatokra, de tobb szazezres tetelre rugott, igy az felejtos szamomra😊) Igy marad a barkacs😉

A palya talan meg ismeros is lesz😊
Szakaszok (a kis kep nagyithato;D):
1. BORDO-PIROS-ZOLD, ez lenne az alap palya😉 ~3km
2. PIROS-MAGENTA, ez talan ismerosebb, ez mar meg van MAX-ben (az utvonala😄) De ez csak egy "felfutas", vagyis csak fun-ra jo😄D ~4km
3. BORDO-SARGA-FEKETE, ez a hosszabb GP style palya resz.😊) ~6km
4. BORDO-PIROS-MAGENTA-CYAN-FEKETE, ez meg a brutal hosszu 24H style😉)) ~22km

Termeszetesen, ezekbol az 1-nek van realitasa😉))))))))
Ha lesz idom csutortokon-penteken, akkor a 2-bol kilinkelek egy tesztverziot😊 Termeszetesen csak egy ut lesz, minden nelkul!!!
Cowek
Ez akkor lesz majd az igazi, ha nem csak grafikai fizikát számol, hanem az autó fizikát átveszi... De szép is lenne <#sniffles>

http://www.f1-info.hu/

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Nekem nem ez volt meg 😊)))

De jó, tetszik, csak kár hogy én nem tok ilyent..Néztem egy ilyen GMT file-t hexeditorral, hát had ne mondjam mit gondoltam róla 😊)))))))))))))))))

Nem baj maradt ott még elég textura számomra.... 😉

Alexease
Kozben kicsit elfelejtettelek😉 De itt a cuccos: http://alexease.extra.hu/files/rFTobanAsphalt.zip
lac coo
Mondjuk road dds-bõl is csak kettõ új van fenn + a grid + pit de az hudsonkerr féle...

Alexease
Szerintem arra gondolok a magyar forditas alapjan😊 Termeszetesen nem biztos hogy ez lesz a gond, de ez is okozhatja😉
most te arra gondolsz, hogy ne legyen bepipálva az, hogy "a számítógép kikapcsolhatja ezt az eszközt, hogy energiát takarítson meg" ??

gondolod ez a baj?? na tesztelem holnap, és majd megírom mi a helyzet

lac coo
Annyira nem fontos, ez még mindig nem oldja meg a gondomat 😊)))
Valszeg egy kis észt kéne adjon valaki... <#idiota>

Alexease
Feltoltom valahova, remelem jo lesz, mar regneztem...
lac coo
Nincs meg már neked az a pálya grafika?
Lehet akkor még a mostaninál is lámább voltam és rosszul raktam fel valamit 😊))

Alexease
Ha csak DDS van kivul, akkor az regen rossz😊) A 2x annyi texturahoz kellenek az uj GMT-k is😉
Alexease
My Computer - Properties - Device Manager - USB Controllers
lac coo
Hát ez nem fog menni 😊))))) Felejtõs 😊))) Pedig esküszöm végigraknám más-más texturákkal a pályát az lenne az igazi 😊)))
Amúgy nekem csak dds-ek vannak kívül .

és azt hol tegyem meg? a windows súgóban ilyen nem volt

Alexease
USB-s? Ha igen, erdemes kikapcsolni az USB HUB-ok Power Management-jet.