61525
  • bardocz
    Elején a lassítónál miért nem mész el balra?:D
  • hondash3
    Áááááááá!
    Sose fogok végigmenni rajta krassolás nélkül, de nem is érdekel.
    Baromi nagy fun az egész.

• Penge88
    Majd vigyázósba tolom az első pár kört. Már alig várom :D
  • zolee145
    Köszi.:)

Bükk vigyázósabb, szűk pálya.
  • Penge88
    Még rgy hét, mire otthon leszek, addig várhatok a Bükkszentkeresztre :D De aztán 07-el nem lesz kegyelem! :D

Remélem HoF lesz belőle, megjelöltem mind a 2-t!
  • zolee145
  • batihu
    Én a DRM REVIVAL 1.0 moddal teszteltem először. Nagyon élvezetes, de nem értem célba egy autóval sem...Letöltöttem egy Spanyol oldalról egy RallyWorld 3.0 nevű modot feltelepítettem hozzá minden kategóriát. Elsőre nem tűnik rossznak... Hétvégén megpróbálom Bükkszentkeresztet is ezzel a moddal. S1600-as autóval már sikerült célbaérnem a Királd-Sáta pályán Group B-s autóval még szintén nem!!!
  • Ingy
    Én a nyalfával toltam sikítva :D Grat Zoli nagyon nagy munka!
  • Rojales
    jaj azt hittem h nálam van a hiba :D bár akár ez sem kizárt, nemtudom
  • zolee145
    Szerintem BTB hiba. Pl Bükkszentkereszten azért nincs az erdőben végig árnyék mert semmilyen trükkel nem sikerül normális árnyékot csinálni, így csak ott van ahol valami nagy fa van. Ez így szerintem kevésbé zavaró mint bármelyik másik verzió amit kipróbáltam.
  • Rojales
    a texturák villogása az mitől lehet?

• zolee145
    Nálam állandó Ladázás van rajta, Varga - Jobbik festéssel, akik a betöltő képen is vannak, meg a navi hang is a videójuk alól van.
  • bardocz
    TCL-ből a BMW, merci, meg a Sierra is elég jó ezen a pályán.
  • b-type
    amivel én szeretem az egy saját golf, vagy a 2011-s Clio

illetve természetesen a Suzuki Bio kupa...nagyon barátságosan megy.
    ...és persze a Historix.
    Mivel hosszú pálya, mással még nem nagyon csapattam rajta, de ezeket bárki rápróbálhatja vigyorogni fog (persze a Historix nagy autókínálata miatt ott talán nem mind)..
  • zolee145

Ahogy látom azért egy-két kanyar még nem mindig adja ki.:)
  • hondash3
    Csatlakozom a többiekhez, Zolee ez a pálya k***a jó lett! Így szó szerint!
    Etalon.

• BKriss
    Május 15-én indul az ÚJ BAJNOKSÁG

Elkészült a versenykiírás, és a versenynaptár.

Versenyzők jelentkezését várjuk. Tesztelni folyamatosan lehet az 1-es szerveren. Jelentkezés a WEBOLDALUNKfórumán.
  • BKriss
    tehát a kép

• BKriss
    Újabb szezon kezdődik a Fool Racing Crew rendezésében, most a célközönség a megszokottól eltérő, hiszen most nem a "profi" versenyzők lesznek a középpontban, hanem azok a pilóták akik most kezdenek ismerkedni a szimulátorozással, illetve azok akik eddig nem nagyon értek el sikereket, tehát itt csak a ROOKIE kategóriába tartozó versenyzők indulhatnak.

[IMG width=450]http://www.foolracing.hu/promo/Rookiepromo1.png[/IMG]

Persze joggal merül fel a kérdés, hogy miként lehet ezt kiszűrni, erre is van alternatívánk, de azt majd hamarosan olvashatjátok itt az oldalunkon.

weboldalunk
  • Game Hunter
    Ejj, ez a sok munka! Már hulladög vagyok.
  • Debilon
    ottvan a saeokban: gtx5, még nem adták ki
  • Game Hunter
    Srácok, ez melyik modból van?
  • zolee145
    Sok export volt amikor készült a pálya, és Alex szerint ilyen akkor szokott előfordulni ha valami változtatás van a nyomvonalban, de a HAT fájl ami tartalmazza az adatokat az úthoz nem változik, mivel a pálya neve sem változik.

De tudom mire gondolsz, és azt továbbra is badarságnak tartom, de ezeket a köröket már lefutottuk.
  • Dietrich
    nem számolt jól az rf mi?
  • zolee145
    Amúgy meg természetesen minden jelenlegi, és jövőben előforduló hibát ráfogok a BTB-re.
  • zolee145
    Ez érdekes. Az a baj, hogy az egyik export után nekem is csinált egy ilyet (nem itt), így rögtön csináltam is egy újabb exportot. Azután már nem volt ilyen, szóval nem tudom.
    Mondjuk érdemes a PLR-ben ezt a részt így beállítani: Always Rebuild HAT="1"

Talán ez segít. leginkább Ladával, vagy Shift moddal, vagy 207 S2000-rel használom, ezeknél nem volt azóta ilyen problémám.
  • Jamirofan89
    Először is szeretnék gratulálni Zolee145-nek Királd-Sáta szakaszért ami jelenleg TOP az rFcentral-on.Nem lehet szavakba önteni milyen élmény végigszáguldani rajt!

Viszont akadt egy kis problémám.link Mindegy,hogy ezzel a szörnyeteggel vagy Suprával (akármivel) megyek ez sűrűn előfordul.

Amúgy meg semmi más problémám nincs vele.Bükkszentkeresztet is kipróbáltam.Tetszik,de személy szerint Királd-Sáta a legjobb pálya rF-hez! Szóval még több ilyet ja meg zolee145 for president!
  • batihu
    Én meg Ongán lakom!Talán tudok szerezni videót, megkérdezem a haverokat...
  • Penge88
    Jó volna azokat a részeket összeszedni. Nincs itt senki Ózd és környékéről? :D Én arnóti vagyok, de ha nem marad más, és nyárra teljesen jó lesz a kocsi, lehet elkirándulunk Sáta felé :D De nem igérek előre semmit.
  • Pettersson
    Na, azt felejtettem el leírni, hogy én Bükkszentlászlóhoz és a Mexikóvölgyhöz lakok közel... :) Olyan videó, amin rajta van a lassító, nappal szerintem nem lesz. Viszont próbálok szerezni valami kamerát és egy nappali videót készíthetünk.
  • zolee145
    A legjobb egy pályabejárós videó lenne, nappali, mert ott már meglenne a lassító is, szalagozás, stb. Viszont ha van egy sima videó akkor abból már meg lehet csinálni a környezetet. Szóval a két esti szakasz azon részéről, ami nem volt a nappali szakaszban.

Itiner

Itt van két a éjszakai szakasz. Van a Mexikóvölgy - Bükkszentkereszt, ebből nincs anyag a Mexikóvölgytől Bükkszentlászlóig tartó szakaszról. A többi része készen van.:)
    Aztán van a Sáta - Sáta. Ez is fordított irány, Királd - Sátához képest, és itt a térképen van egy sárga vigyorgó fej, ott egyenesen mennek Borsodbóta felé, na onnantól kellene a pálya végéig, vagyis míg visszaérnek Sátára.
  • Penge88
    Igggyóóóóóóó :D A szar csupán az, hogy kábé jövőhét végén tudom kipróbálni :-(
  • Pettersson
    Mire lenne szükség hozzá? Itt lakok tőle nem messze és ha kell, akkor tudok esetleg segíteni benne. ;)
  • zolee145
    Ki is rakták.:)

Bükkszentkereszt
  • batihu
  • zolee145
    Bükkszentkereszt. Ahogy írtam korábban a komplett 17. Miskolc Rally tervben volt/van, de hogy mikorra lesz belőle valami, ha lesz, azt nem tudom.
    Lyukóbánya út szinten van meg, ami tulajdonképpen egy félórás meló, tehát mondhatjuk, hogy sehol nem tart. Ezen kívül van még a két éjszakai szakasz, amiből a pályák nagy része már megvan, hiszen Sáta - Sáta a bal34-ig azonos Királd - Sátával, csak fordított irányban, és Miskolc - Bükkszentkereszt pedig a mostani pálya fordítottja, plusz Miskolc - Bükkszentlászló szakasz, így ~10Km. Csakhogy itt a bökkenő, ugyanis az éjszakai szakaszokat videó alapján elég necces megcsinálni, úgyhogy azzal nem tudom mi legyen.
  • Penge88
    Szeretettel várjuk. Én 13:05-öt mentem Ladával, hát, menet után azért lefő az ember... Vannak szopatós kanyarok, a kőfal utáni jobb kettő az inkább szigorú szerintem, rajta a bal 1-el. Meg a bal33 is necces ott mindig elmegy a segge :D

A következő is miskolci lesz?
  • zolee145
    Köszi.:) Nemsokára jön egy másik, szűkebb meg rövidebb pálya.
  • Rojales
  • b-type
    Ez valami ajándék ez a pálya...komolyan mondom régen élveztem bármit is ennyire szimben mint ezt a pályát.
    Messze vagyok még a 13.08-tól, egyenlőre még forgás nélkül akarom hozni a pályát a Lada-val...meg persze kuplungolok mintha muszáj lenne mert a feeling :D
    De köszi
    Zseniális.