rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toby0501
"...az FIA ugyanis így akarja elkerülni az elõzések túlzott megszaporodását a versenyeken."

He?<#wilting>

simcompany

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

arty
a megjegyzéseddel sikerült lezüllened a cikk szintjére 😊

Forza.

mcmoha
<#eljen>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

simcompany
már többet foglalkoztatok a cikkel, mint amennyit ér 😊
a nõk nem játszanak pc-n, mégse tudnak vezetni. ennyi.
(tisztelet a kivételnek)

Dietrich
mi a helyzet pl. 2000-ben vagy korábban mikor nem volt se rf se NFS se GTR se semmi PC-s szimulátor és a fiatalok a fára tekeredtek 1 hónapos jogosítványaikkal? akkor elnevezték disco balesetnek..

szóval ez a cikk egy faszság..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ulvar
<#eljen>

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Tudod, hogy van ez:

"Csak annak a statisztikának hiszek, amit én magam hamisítottam"

😄

www.smart-bus.hu

Ulvar
Azért mondom hogy nagyon rossz...csak nincs pöcsük azt írni hogy az NFS.....nevû játék.....mert az tény és való...hát de megkérdeztek 2000 embert???? az nekik felmérés? és abból szûrték ezt le? 😄...vicc...ráadásul nem 1 nem 2 40 feletti ismerõsöm tolja velünk le a futamokat...

zolee145
Hogyne, NFS és társai. Olyan cikk miért nincs, hogy akik rendszeresen szimulátoroznak azok a valódi versenypályán is elég jól nyomják?😄 Jó, mondjuk ez nem hír.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

A 3. hozzászólás rá is világít a lényegre... a valóságtól totálisan elrugaszkodott játékokat ( NFS és társai ) játszók esetében simán elhiszem, hogy a felmérés helytálló.

www.smart-bus.hu

Ulvar
gviski
és akkor 1080p-be nyomod 😄

Virtual SimRacing

Ginger17
Mondjuk az tény, amikor vki megkérdezi, hogy mivel vesztegetem el az idõmet, akkor ezt a videót szoktam megmutatni neki... tényleg jól sikerült.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Janraki
Mostanában nemigen fogok ilyesmit összerakni, majd ha lesz rendes gépem 😛

Tequila - Gabor Bernhardt

Ulvar
xDDD tudom te hülye gyerek xD

Ezt most úgy mondod, mintha érdekelne. 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Ulvar
😄 Innen is bannoltatod magad spiczikém ?😄.

Szerintem meg Ulvar egy balfék tirpák.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Dietrich
nekem a zene <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ulvar
gondoltam 😄. De az tényleg nagyszerû munka volt.

Mé?<#idiota>

Janraki
Hmm, a középsõ nekem is bejön 😛

Tequila - Gabor Bernhardt

SimaSuna

csinálj villogósat, azt nemszeretik 😄

vagy filmeset 😊
symbol
és igen, ez a zene inkább valami verseny eksönhöz kellett volna, oda vissza elõzések, ütközések, etc. egy futam összefoglalóhoz jó lenne. DE! ha azt akarod megmutatni, hogy milyen jó idõt is mentél, és milyen profin vezetsz, akkor zene nem is kell alá, egy sima HOTLAP-hoz belsõ kameranézet és sima motorhang kell, semmi több. 😊 nah nem okoskodok tovább 😊 hajrá inkább 😉

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

symbol
atom elõnytelen kameranézet a videó alatt (a pályát csak félig látod, a képernyõ felét egy statikus járgány foglalja el? mire jó ez?)
az elején a képek meg dög unalmasak, csak akkor érdemes képekkel kezdeni, ha valóban majd közel profi, fotós szintû képeket csináltál, de akkor is csak módjával.

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Ulvar
Nagyon finom leszek. Ez így nem jó. Replaybõl jobb csinálni, és nem csak egy kamera állásból és a fele ne képbõl legyen. Igazából kép felesleges bele. Valami lassítás az elején, és inkább valami eseménybõl kéne megcsinálni. Mondjuk egy online bajnoki futam replay-bõl vagy sok összevágásából.

Ha minden áron azt akarod megmutatni hogy hogyan vezetsz akkor jobb úgy csinálni hogy kiteszel egy kamerát amivel felveszed azt ahogy mész a verdával. tehát látszódjon a kormány mozdulat a lábad meg a képernyõ. Ott nem a szépség hanem a hitelesség és a tudást mutatod. A másik inkább a látványra épül.

Ami nagyon fontos a zene összhangban legyen a képpel, és hozzá illõ legyen... ez fontos.

Példák a mi körünkbõl!

Valaki megtudja mondani hogyan lehet Rfactorba elérni hogy ha van egy olyan objektumom ami használ félig átlátszó texturát alfával, akkor ahol teljesen fehérre festem az alfát az ne látszon át ilyen furán?
kép
Ha a texturánál átállitom a multiplyról, simplere akkor meg már nem láccik át, viszont ahol nem teljesen fehér az alfa az a rész egyáltalán nem látszik. Próbáltam dxt3, dxt5-ös ddsbe is menteni de ugyanezt csinálja. Nem igaz hogy egy ilyen szintû játékba, amibe ennyi minden lehetõség van, ezt nem lehet normálisan megoldani...
<#conf><#falbav>

Ricsi234
aha!legalább tanulok belõle hogy mit kell javítnai😄

Ulvar
Nagyon õszinte választ akarsz? 😊

Ricsi234
HELÓ!ez életem elsõ videója!SZerintetek milyen?
Nagyon amatõr vagyok még😄

bosco05
Jó azt hittem az alap autókra gondol, mert ugye azt megcsinálták már korábban 😊
zolee145
Ha ebbõl nem tanulja meg akkor semmibõl.<#hehe>

simcompany
röviden.
1. kitömöríted a GTR autókat, szétszeded
2. átalakítod ha kell, átkonvertálod a részeket rFactor kompatibilisre
3. összerakod
4. berakod rF alá
5. átteszed a hangokat és a fizikát (kb kompatibilis)

és kész is.

TerranceG
Jó, akkor nem várom 😞
De nem adom fel 😊

Igyunk sört jól!

Toby0501
Ha ilyet kérdezel, az már régen rossz. 😊 Ez nem olyan dolog, amit csak úgy el lehet magyarázni és ne is várd el senkitõl, hogy regényeket írjon itt neked.

TerranceG
Akkor mutass nekem egy Le Mans 2008-2010 közötti modot, vagy autókat. Endurance SP1 és Aston Martin DBR1-2 kivétel.
Jöhet pl Audi R15(+), Pescarolo Mazda és ilyenek.

Igyunk sört jól!

V43 1105
Hely van még esetleg?:C

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Dietrich
<#ejnye1>

bosco05
sehogy, töltsd le a már átkonvertált modot 😊
TerranceG
El tudja nekem valaki magyarázni érthetõen, hogy hogyan kell gtr2-bõl átkonvertálni rfactorba egy kocsit?

Igyunk sört jól!

zolee145
Ez elmondom neked, hogy mi: árkád autóverseny. Márminta stílus. Ha nagyon lemaradtál szarul ment az ai, ha nagyon gyors voltál akkor õk is gyorsan mentek, a lényeg, hogy egy kupacban legyenek a versenyautók.😄
Ez egy faszság...

zolee145
Amnnyiben az N-re azt mondjuk, hogy M. De ha marad N akkor akár ez is lehet:

gviski
Bezzeg Amerikában :-)

Virtual SimRacing

mcmoha
Ha megnyomja a feket akkor allitja vissza az automatika.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Dietrich
😄D

Ulvar
Bezzeg Ausztráliában! xDDDDDDDDD.

simcompany
még a Kers-t bele lehet kamuzni rFactorba, de a hátsó szárnyat már szerintem nem. Na de majd csak megoldják a srácok.

elolvastam az új szabályokat, fõként ami a szárnyakra vonatkozik. ha jól értettem, akkor ha a pilóta 1mp-re megközelít valakit, akkor felgyullad egy zöld lámpa, azaz aktiválhatja a hátsó szárnyat, de azt csak bizonyos ideig, utána vissza kell állítania, ha nem teszi, automatikusan visszaáll.

remélem jól értelmeztem.

Ez már annyira nem autóverseny, hogy az nem igaz, de lécci ne gyertek a bezzeg amerikában dumával 😊

danikosz
vagy ha meghibásodik és beragad a kisebb állásba 😄

Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké

Dietrich
Kihagytad a különbözõ festésû pirelli gumit <#beka3>