61525
  • SimaSuna #58065
    ne vegyél fel semmit.

Sony Vegasban szoktam segíteni rajta...
  • lac coo
    Frapsal mit lehet kezdeni, hogy ne csak 4 gigás fájlt rögzítsen?( Regisztrált fraps, Win7 ...)

THX !
  • Dietrich
    win7 mentésed nincs? mert akkor visszalehetne állítani egy korábbi időpontra mikor jó volt.
  • Smici1985
    Aha jah ment. Eddig csak pihent a gépen. Most meg kellene azt nem műkszik.
  • zolee145
    Az, hogy működtetem enyhe túlzás. Meg tudok nyitni bármit amit amúgy megnyit, nézegetem aztán ennyi.:) Ati-nak szerintem ehhez semmi köze, meg aztán eddig nálad is ment ha jól értem.
  • Smici1985
    Segítséget szeretnék kérni.

A 3dsimed nem indul el. Azt írja ki hibának, hogy "3DSimED OpenGL Application működése leállt." Eddig működött. WIN7-em van, ATI videokártyával.

Ha valakinek van működöképes verziója ATI rendszeren légyszi írja már meg, hogy működteti.
  • Szabi1991
    Hungaroringen ma :DD
  • laller82
  • zolee145
    Fogalmam sincs.:) Viszont egy kép sokat segítene, ha én nem is, de más hátha tudna rá az alapján megoldást.
  • GPx8
    Hello!
    A Bükki pályán nekem totál szétesik a kép. Mit kéne állítanom?
  • zolee145
    Erről az útifáról dobjál már nekem képet. Elvileg mindet az út mellé raktam, szóval ott kellene ácsorogniuk földbe gyökerezett lábbal.:D
  • Bodzzza
    ismerős volt a vonalvezetés :D
    régebben a rajtnál szoktunk álnni a hangok miatt, meg az elején a tempós balosba ahol van a kanyarodó sáv. ezek jó részek élőben :D
  • PacsutaTibi
    Az.
  • gviski
    Hát nem tudom mekkora igény lenne rá.
    Van 4-5 liga aki rendelkezik saját servergéppel, és hozzájuk szoktak még betársulni így elég olcsón lehet szerverhez jutni

de ezt találtam:
    http://clans.hu/jatekszerver-berles/rfactor/
  • bosco05 #58051
    nem
  • Dietrich
    Piluék nem csináltak másikat?
  • Dietrich
    na azt nem tudtam..
  • bosco05 #58048
    jaja, vége
  • kifli
    rég megszűnt a totalhosting

ráadásul az áraik elég magasak voltak (ezt az utolsó búcsúüzenetükben is leírták, hogy tudtak róla, hogy nagyon drágák, és azt a minőséget sem hozták, amit máshol olcsóbban megkaptam)
  • Bodzzza
    ez nem a Mecsek hegyi pálya?
  • hugoagagyilo
    Hello mindenkinek!
    A Ligainfók Plakát Pályázatot hirdet minden ligának csapatnak.
    Bővebb infó:Ligainfók
  • Roger6
    A lejátszón múlik. Ha több, mint 25 fps-el vetted fel, el fog csúszni a hang mindig windows media player-ben. De ha behozod egy videószerkesztővel (mint. pl. After Effects, Sony Vegas), ott már jó lesz a hang, és ott át is tudod konvertálni 25 fps-re. Mission Accomplished! :)
  • copilot
    illetve lehet állítani az állásszögön, de a max 29 foknál többet szeretnék.
  • copilot
    Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy ha olyan autóban szeretném a kerekek maximális állásszögét változtatni, aminél a menüből nem elérhető, akkor azt melyik fájlban tudnám megtenni? kerestem, de nem találtam rá sajnos. (VLN)
    előre is köszi!

ui: A magyar pályák visszahozták az igazi színt nekem a játékban, régóta kerestem ilyet, Királd-Sáta a favorit. Sajnos a bükkszentkereszti pályánál nekem valamiért az úton vannak a fák, a lombok.
    Grat és köszönet a készítőknek!:)
  • Dietrich
    ha rf szervert akarnék bérelni akkor obinet..vagy most már a két cég egyesülése óta a név totalgaming..
  • kifli
    Sziasztok, kérdésem lenne felétek!!!

Ahogy nézegettem magyarországon nem sok host foglalkozik rfactor szerverekkel. Van itt olyan aki bérel szervert? És ha lenne mondjuk egy magyar host, akkor bérelne tőlük? Versenyképes árak melett.

Nem reklámozni szeretnék, hanem igényt felmérni! Ha van érdeklődő, akkor az dobjon nekem egy pm-et!!
  • Jamirofan89
    Hangot 44kHz-re állítottam és így minden ok.A többi amit felsoroltál sajnos nem oldják meg a problémát,de most már jó. Azért köszi! :)
    #58036 nem akartam zenét rakni alá,mert éppen a Zsiguli muzsikája a lényeg.
  • Solt
    Plusz ezt az idióta pofát azon képen, megtartanám a humorosba...
  • bosco05 #58037
    win
  • bardocz
    Raknék alá halálmetált, hogy lenyomja a hangi hibákat.
  • Norbi1990
    Replayből felvenném újra, és állítgatnák a Frapsba, hogy szinkronba legyen a kép és hang és kevesebb legyen a mérete.
  • Jamirofan89
    Mit tennétek akkor,ha "huszadjára" összehoztok egy borulásmentes kört Királd-Sátán,felveszitek Fraps-el és 25 GB-al később kiderül,hogy nincs szinkronban a hang a videóval?
  • zolee145
  • bosco05 #58032
    hajrá :)
  • laller82
    Én nem is merek tippelni :D ez a pálya volt a jelem az oviban
  • PacsutaTibi
    A kapcsolat már régen megvan. :D
    Elvileg RBRhez, RX_plugin alá egszerű kimenteni (de persze lehetnek ott is gondok), viszont normális RBR pályaként bonyolultabb, de nagyából tudjuk hogyan kell. Ezeket tesztelgetjük, tapasztalgatjuk ki, amikor szabadidőnk engedi.

Valamint készítek én is egy magyar pályát, de még van rajta csinosítgatni, javítani való dolog. Hogy melyik pálya? Találjátok ki melyik :D (egy kis segítség: EB futamot is rendeztek rajta)

• SimaSuna #58029
    Race07-hez nem csinálod meg? :)
  • bardocz
    Jó lenne egy ilyen normálisabb hosszú szakasz.
  • bosco05 #58027
    RBR-re nagyon nehéz lenne ezt átkonvertálni? Szerintem örülne neki a jónép. Esetleg, ha van kedved ilyennel is foglalkozni, biztos lenne aki tudna segíteni, fel lehetne venni a kapcsolatot a simfansosokkal.
  • hondash3
    Így se nézi végig senki, hát ha még 4 perccel hosszabb lenne a videó. XD